Linkse activiste Natasha Gerson: waarom het verkrachtingsverhaal van Willie Dille waarschijnlijk wél waar is

De meeste mensen die geloven dat het verhaal over een groepsverkrachtign van PVV-raadslid Willie Dille, die gisteren zelfmoord pleegde, wél op waarheid gebaseerd is, zijn in de PVV-hoek te vinden. Maar nu krijgt ze steun uit onverwachte kring: de linkse activiste Natasha Gerson heeft een uitgebreid verhaal geschreven over waarom zij denkt dat Willie Dille niet loog in haar dramatische afscheidsvideo.

Veel mensen hadden hun mening al direct klaar toen ze zagen dat het Haagse PVV-raadslid Willie Dille een video over een groepsverkrachting door Marokkanen op Facebook had gezet. PVV-gekkie, leugenaar, geestelijk gestoorde en hoaxer. Dat soort termen.

Het is natuurlijk makkelijk om een onsympathiek ogende vrouw direct te veroordelen als mafketel en haar verhaal – verkracht en mishandeld door een groep Marokkanen, in opdracht van Arnoud van Doorn – af te doen als lariekoek.

Maar daarmee ga je echt te snel, zo oordeelt de linkse schrijfster Natasha Gerson. Zij schreef een uitgebreid relaas, waarin ze vertelt dat het verhaal over de verkrachting helemaal niet zo onredelijk is als sommigen dat wellicht vinden. Het kreeg de gepaste titel “Ho, ho, ho, niet zo snel” mee. Vooral het gebrek aan medegedeelde details doet vermoeden dat het hier echt om een traumatische herinnering gaat, en niet om een hoax

Aldus Gerson:

“Ze vertelt geen enkele detail. Ze verhaalt niet over waar ze mee naar toe genomen zou zijn, hoeveel daders, over verwondingen, scheuren, pijn, bloeden, naar huis strompelen: Ze vertelt wat er tegen haar gezégd zou zijn, de réden van het gebeuren en vervolgens de réden van deze video. Daarin verhaalt ze van herhaalde intimidaties, gevat in bij haar overtuigingen horende retoriek, het belang van haar strijd tegen islam die het voor mensen met een weerzin daartegen niet makkelijker maakt om haar te geloven, laten we het daar op houden.

Terwijl nagenoeg alle elementen van een gefabuleerd verhaal bij het hare ontbreken, is de absentie van wat de Britten noemen ‘lurid details’ juist reden haar stellig niet te geloven. De andere kant van de medaille van het geloven van de haathoaxer: Een coherent, gedetailleerd verhaal is geloofwaardiger dan een brokkelig aankaarten met een ander doel of noodzaak. Maar niet noodzakelijkerwijs meer waar. Integendeel.”

En:

“IS haar verhaal zo ongeloofwaardig? Het werd in de video in elk geval voor mij níet ongeloofwaardig gebracht. Als ze acteert-en , van je medepartijleden moet je het maar hebben en het klopt dat zij zo’n ‘gewiekste’ vrouw is- dan is ze wel érg geraffineerd in het neerzetten van iemand met drooggekookte PTSS. Tot in de kleinste, tekenende, nauwelijks te reproduceren details. Het kan natuurlijk, wordt er dan geopperd, dat ze zelf gelóóft dat het waar is. De bekende pseudologica fantastica. De naam Tara Singh Varma wordt alweer genoemd. Maar de grens tussen geloven dat je kanker hebt en doen alsof je kanker hebt omdat je alles dat je belooft hebt niet meer waar kunt maken, doodop bent en en jezelf hebt wijsgemaakt, zeker weet dat je kanker hebt, het is alleen niet geconstateerd, maar je vóelt het gewoon, is iets heel anders dan het construeren van een gewelddadige gebeurtenis en het simuleren van het trauma ervan lange tijd later. “

Zeker na de zelfmoord van Willie Dille is het verhaal van Natasha Gerson zéér de moeite van het nalezen waard.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. DolleDries

  Maar waarom is politiek den Haag zo in rep en roer en verschijnen steeds tegenstrijdige berichten.

  1. IJsbrand Koudvuur

   Omdat er een politicus is overleden op een niet natuurlijke dood?

  2. Blue monday

   Daarom moet je ook niet speculeren. Mevrouw Gerson ken ik niet, maar kan beter ook haar mond houden tot er feiten boven tafel komen.

   1. Tengo Kawana

    Wikepedia meldt dat Natasha Gerson zes jaar met verschillende circussen mee trok als ‘boniseuse’ en bij tijd en wijle optrad als het ‘Reizend Orakel’ en waarzegster Madame Sanspareille, al of niet in haar woonwagen.

    Die kan het weten dus.

    1. Koos sssss

     Of Gerson een juiste mening heeft of niet, het is een typisch linkse techniek om de afzender van elke andere mening voor gek te verklaren. De linkse Goelag Archipel zat met zulke slachtoffers.

    2. Scaldis

     Op geen enkele universiteit, hogeschool, middelbare school of onderzoeksinstituten mag Wikipedia als bron gebruikt worden Tango. Vanwege de vele onware rotzooi wat er door elke willekeurige orakelende idioot kan worden opgekledderd!

   2. nogmaals

    Blauwe heeft het artikel van mw Gerson duidelijk niet gelezen of het eind daar van weer eens niet begrepen.
    Als er iemand is, die zijn mond moet houden, is het blauwe.

  3. EU kok

   Dolende Dries, ik ben het met je eens, dat de aandacht die deze zelfdoding van de overheid krijgt niet in verhouding staat tot eenzelfde tragische gebeurtenis van een minder of onbekende inwoner van ons land.
   Aan de andere kant heeft Dille zelf via diverse kanalen de publiciteit gezocht.
   Geenstijl heeft hier in mijn ogen een belangrijke rol in gespeeld.
   .
   Een video vol beschuldigingen en weinig verifieerbare zaken.
   Velen maken het verhaal af met aan het zekere grenzende waarschijnlijkheid.
   .
   Zelfdoding is geen opwelling maar een langzaam voortslepend proces.
   Een video naar buiten brengen, vlak voor het nemen van de definitieve beslissing, ik weet niet wat ik van moet denken.

  4. Koos sssss

   Wat denk je zelf?
   Fortuyn vermoord vonden de deugmenschen nog wel te verkopen. GW 24/7 bewaakt vindt deugend Nederland ook wel ok. Juliënne Rot werd geterroriseerd door een tuigvlogger…. moest ook wel kunnen, eigenlijk. Volgens de politiek correcte meute dan.

   Maar nu neemt een bedreigde politica de ultieme stap om zichzelf en haar omgeving te beschermen tegen terreur. Enkel omdat haar mening niet op prijs wordt gesteld door een deel van onze samenleving.

   Het wordt erg lastig, om nu nog onder het tapijt te vegen, dat de democratie in Nederland heeft opgehouden te bestaan. De gevestigde orde vreest voor haar voortbestaan.

   Daarbij vraag ik mij af in hoeverre Krikke “iets meer weet, dan ze wil toegeven” in deze zaak.

   1. EU kok

    quote:Maar nu neemt een bedreigde politica de ultieme stap om zichzelf en haar omgeving te beschermen tegen terreur.
    .
    Van deze stelling snap ik werkelijk niets.
    Haar omgeving beschermen door een mogelijke strafrechtelijke vervolging van de mogelijke daders onmogelijk te maken door geen aangifte te doen en vroegtijdig uit het leven te stappen.
    Als zij zichzelf en haar omgeving had willen beschermen had zij toch beter aangifte kunnen doen en kunnen vechten als een leeuwin om haar politieke en persoonlijke tegenstanders veroordeeld te krijgen.
    Ze heeft nu toch het tegenovergestelde bereikt.

  5. lvdv

   Waarom?
   Omdat sociale media volledig is ontploft. Eerst na haar bekendmaking,
   vervolgens na haar zelfdoding. Hierbij zijn allerlei verdachtmakingen geuit,
   beschuldigingen gemaakt, de een nog walgelijker dan de ander.
   .
   Een ieder met een greintje verstand zal moeten begrijpen dat juiste
   antwoorden op vragen niet van vandaag op morgen zijn te geven en
   of ze überhaupt te geven zijn..
   .
   Verder wil ik het hierbij laten.

 2. Tengo Kawana

  Het is in theorie niet uit te sluiten dat het verhaal waar is. Laten we het onderzoek maar afwachten.

  1. Capo

   “Laten we…”

   We laten helemaal niks, wegwezen jij multinicker!

   1. IJsbrand Koudvuur

    Een nieuwe, mooie zonovergoten dag, en wat doet de DDS-Kapo?

    Juist…
    Draad vervuilen, onzinnige troep plaatsen en het weer voor iedereen vergallen!
    Bijzonder zielige troll!
    Capo, ga naar buiten en maak even een wandelingetje aub!

    1. Tengo Kawana

     Capo zal hier vandaag weer tientallen obsessieve en inhoudloze kreten slaken, IJsbrand.
     DDS moet van hem kennelijk kapot.

     Heel triest dat de redactie dit laat gebeuren.

     1. Bloem

      “Heel triest dat de redactie dit laat gebeuren.”
      Was u zelf niet al diverse keren verwijderd van dit forum?
      U komt desondanks steeds weer terug

     2. swetsnek

      DE REDACTIE IS HERHAALDELIJK GEVRAAGD JULLIE TE VERWIJDEREN, DOEN ZE OOK NIET DE REDEN DAARACHTER IS WEL DUIDELIJK. IEDER WELDENKEND MENS KAN BEST WEL 1+1 OPTELLEN…….

    2. Capo

     “onzinnige troep”

     Het is om de dooie dood geen troep, Johnny Becker, zolang Ernst Duijndam de multinicker hier rondspookt zal je ermee moeten dealen. Niemand moet je, je bent uitgespuugd en je bedient jezelf van talloze nicks waarmee je jezelf bevestigd.

    3. nogmaals

     Lauwe IJsbrand vindt dat capo de draad vervuilt vanwege 1 korte, relevante reactie.
     Deze lauwe lul doet zelf de hele dag niet anders, vooral als hij andere multinicks of zij alter alias wil helpen. Om te kotsen !

    4. Holland

     De vraag is waarom Meinoud van Geelkerken het opneemt voor de gevaarlijke gek Tengo Quispel die DDS ieder uur van de dag vervuilt met agitprop?

     1. Capo

      @Holland: Omdat Marinus Koudvuur een multinick van Tengo Becker is.

     2. IJsbrand Koudvuur

      @Holland,
      Tengo doet hier een verstandige uitspraak. Vervolgens komt Lugar het zoveelste, zouteloze onelinertje plaatsen waar de grote kleuter schijnbaar enorm veel plezier aan beleefd in de afgelopen weken.

      Deze DDS-Kapo plaatst iedereen die het niet met hem eens is in een ‘multinicker hokje’ zonder enig bewijs, en kletst dus eigenlijk uit zn bleke nekje.
      Bijzonder irritant.

  2. Ni28

   Eindelijk een verstandige reactie.

 3. Ben Zine

  Wat ik zo walgelijk en weerzinwekkend vind is dat de mensen die Willie Dille betichten van leugens niet het fatsoen hebben kunnen opbrengen om te wachten met hun aantijgingen tot na de begrafenis. Sta gewoon eens even stil bij wat dat doet met de nabestaanden… Niet alleen moeten zij afscheid nemen van een dierbare, maar daarnaast krijgen zij ook nog te incasseren dat haar nagedachtenis wordt besmeurd. Volkomen respectloos. Dat is kennelijk hoe mensen met elkaar met elkaar kunnen omgaan. Niveau nul.

  1. Blue monday

   +++++

  2. EU kok

   Mogelijk vindt u hier het antwoord, gegeven door Heer Holland.
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/brekend-haagse-pvv-raadslid-willie-dille-heeft-zelfmoord-gepleegd/
   Bericht 145.

 4. Ritter

  Het lijkt mij verstandig het onderzoek af te wachten en niet te speculeren.

 5. Blue monday

  Zelfs ik begin nu te vermoeden dat DDS wordt bestookt door een gek of een collectief van gekken die hier massaal onder diverse nicks de boel willen verstieren.

  Mocht dat zo zijn dat denk ik dat de persoon “Capo” wel de beste vondst is om de verdachtmaking zo veel mogelijk te verhullen.

  Zo enorm veel “echte” mensen reageren er nu ook weer niet op DDS, dus denk ik dat een strenger deurbeleid toch niet zo moeilijk hoeft te zijn.

  1. Holland

   “Zelfs ik….”. Ja, het duurt altijd wat langer voor het kwartje valt bij Blue Mongol. Maar natuurlijk gaat hij wel weer van de verkeerde veronderstelling uit.

   1. Capo

    @Holland: Jij en talloze andere bezoekers hebben al aangetoond en bewezen wie hier de boel verziekt. Let maar op wat er gebeurt als je het onder de loep legt, hem exponeert en etaleert. Dan ineens zijn bijna als z’n multinicks in slaap gevallen en gaat hij onder één nick zielig doen en probeert hij zich te gedragen.

    Dat hij uitgespuugd is en hier nooit meer aan de bak komt is evident. Uitroken moet je zo’n figuur, aanpakken en niet meer loslaten totdat hij is opgeflikkerd!

    Actueel) Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Duijndam = Fortiori = Etc…

    (Voorheen) Code 134 = Ernst Quispel = Professor Zonnebloem = Graatsma = Isolde = Boudewijn Abbas = Danube = Cypres = Ceteris Paribus = Etc…

    1. Blue monday

     en vergeet jezelf niet in dit lijstje…

     Slim om het eens met een andere boodschap te proberen om wat steun te vergaren….

     Uiteindelijk is het je constante en plotse aanwezigheid hier die iets te veel op gaan vallen.

     1. Capo

      @Maandag: “(…)en vergeet jezelf niet in dit lijstje…”

      Leuk geprobeerd vaalmans! Ik heb maar één boodschap: weg met multinickers!

    2. Fortiori

     Uw kenmerk m.b.t. de vele nicks die u voert uit zich door het maken van steeds een en dezelfde taalfout en stijl: d en dt die stelselmatig terugkeren. Terwijl die taalregel zo gemakkelijk is. Als u daaraan werkt schudt u dat imago van u af. Ik bedoel het goed, Capo, doe er uw voordeel mee!

  2. Tengo Kawana

   Capo is inderdaad een plaag, Blue Monday.

   Er zit niets anders op dan hem consequent te negeren.

   1. Blue monday

    jij bent ook een plaag….

    geen idee waarom ik eigenlijk nog reageer…

    1. EU kok

     Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.
     Maar zeker 75% is on topic.
     Vaak behoorlijk inhoudelijk.
     Dat vind ik het grote verschil met Capo(tje) welke voor 90% roept: multinicker.
     Ook tegen mensen met slechts een werkende nickname.

     1. Capo

      Voor het nageslacht:

      “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

     2. Blue monday

      Tengo en Capo reageren teveel op elkaar.
      Capo en Tengo bestaan hier pas een weekje of twee

      Er is een enorme toename aan nieuwe bezoekers sinds een week of twee

      Twee weken geleden zijn Guus Geluk en een aantal anderen van de site gegooid. Dit hebben ze niet kunnen verkroppen.
      Als zieke wraakaktie zijn ze los van elkaar, maar waarschijnlijk is het een en dezelfde persoon een aktie gestart om alle draadjes te verzieken, maar duidelijk met een afwijkende stijl en boodschap om twijfel te zaaien omtrent de intenties.

      Ik zeg, alle nieuwe nicks van de laatste 2 weken er af gooien.

     3. Capo

      @Maandag: “Als zieke wraakaktie…”

      Tot zover jouw analyse. Ernst Becker is een bewezen multinicker, niet alleen de laatste twee weken maar al ruim tien jaar! Persoonlijk wraak ik niets, ik accepteer alleen geen multinicker die zichzelf beantwoord, aanjaagt en bevestigd. De lijst met namen die hij gebruikt is inmiddels schier onmetelijk en dat is de reden waarom hij geëtaleerd en geëxponeerd moet worden.

     4. EU kok

      Helaas, maar Capo werkt al tijden met verschillende inlog tegelijkertijd.
      Meestal zichzelf een veer in de achterste stekend.
      Dit proces is reeds maanden aan de gang.
      Helaas heeft volgens mij Tengo dit vervelende gedrag overgenomen.
      .
      Om voor mij onbekende redenen is op een gegeven ogenblik Guus, Quispel en lugar geblokt.
      Guus vind ik echt onbegrijpelijk, heb nog nooit een onvertogen woord van de man gehoord.
      .
      Deurbeleid: 3 x gejorist is er uit.
      Dan weet je tenminste waar je de fout bent ingegaan, nu is het raden.

     5. EU kok

      @Capo.
      Ik vind het sneu voor je maar je bent niet de site bewaker.
      Zet je imaginaire politiepet eens af en laat het beleid aan de redactie over.
      Die zijn hier de baas en niet de zelfbenoemde site-gestapo Capo en vriendjes.

     6. Floris

      “Dit proces is reeds maanden aan de gang.
      Helaas heeft volgens mij Tengo dit vervelende gedrag overgenomen.”
      ———————————————————-
      Draai dat maar gerust om. Tengo Quispel is al 15 jaar de oorzaak van het ontsporen van fora. In een andere draad schreef ik dit:

      Joop.nl is juist wél een eenheidsworst. Andersdenkenden worden er zonder pardon verbannen. Het gevolg is dat er geen sprake is van de ruzieachtige sfeer die je vaak op DDS aantreft, maar van een scherp debat tussen links en rechts is om dezelfde reden ook geen sprake.

      Het zou zo mooi kunnen zijn: een plek waar scherp gedebatteerd kan worden zonder gezuig en getrol.

      De meeste mensen willen dat geruzie ook helemaal niet, maar op een gegeven moment sluipt het er toch in en dat ligt bijna altijd aan maar één of enkele trollen. De allergrootste trol is Ernst Quispel die al 15 jaar de oorzaak is van het ontsporen van fora. Wat hier nu op DDS gaande is heb ik elders al veel vaker meegemaakt en steeds is het Quispel die het vuurtje aansteekt en op blijft poken.

      Hij zoekt bewust fora op die te rechts zijn naar z’n zin en gaat er tegenin. Tot zover is dat prima. We willen immers graag in debat. Maar dan gaat het mis: hij kleineert z’n opponenten, probeert het bloed van onder hun nagels vandaan te trekken en als hij het debat verliest gaat hij liegen en draaien. Zeer irritant allemaal. Door het werken met sokpoppen probeert hij de schijn te wekken dat hij veel medestanders heeft en zo wekt hij steeds meer weerstand op.

      Daar komt uiteraard reactie op en dan gaat het hard tegen hard. Gek genoeg zijn er altijd mensen die niet inzien wie de stoker is en het nog voor hem opnemen ook. Capo krijgt van deze mensen de zwarte piet, maar het enige wat hij doet is terugvechten tegen deze misselijkmakende trol die alle regels van een fatsoenlijk debat met voeten treedt.”

     7. Capo

      @Floris: “Capo krijgt van deze mensen de zwarte piet, maar het enige wat hij doet is terugvechten tegen deze misselijkmakende trol die alle regels van een fatsoenlijk debat met voeten treedt.”

      Uitstekend verwoordt Floris, zoals altijd. Multinickers moet je etaleren en exponeren.

   2. Elu Thingol

    @ Tengo

    Negeren lijkt niet te helpen. Hij zet zijn gestook onverdroten voort, al dan niet met behulp van zijn alias Rechtsaf.

    Het probleem is dst zijn getrol door Holland en Co serieus wordt genomen. Daarom verkeert hij in de waan een waardevolle bijdrage aan dit blog te leveren, terwijl hij in feite niets toevoegt.

    1. Capo

     Tengo = Elu

 6. Uiterst Links

  Dat er sprake is geweest ban ontvoering en verkrachting is aannemelijk. Wat mij toch heel ver gegrepen lijkt is dat het in opdracht van de PvdE gebeurde. Hoezo trok ze deze conclusie eigenlijk?

  1. Tengo Kawana

   Op basis waarvan acht u verkrachting en ontvoering aannemelijk?

   1. Rechtsaf

    @Tengo op basis waarvan acht u verkrachting en ontvoering niet aannemelijk?

    1. Tengo Kawana

     Omdat betrokkene ook na aandringen door de politie weigerde aangifte te doen en de dag na de vermeende verkrachting onaangedaan een bijdrage leverde aan het debat in de Gemeenteraad.
     Dat niemand in haar omgeving anderhalf jaar lang geen enkel vermoeden of kennis had van dit verhaal maakt een en ander ook niet geloofwaardiger.

     1. Rechtsaf

      @Tengo maar dit is geen sluitend bewijs en verdedigd u de verkrachters!

     2. Vit

      Ennuhh als je het uit ‘eergevoel’ gewoon voor je wil houden, zij wist ook wel dat de pleuris uit zou breken als ze het bekend zou maken.

     3. Rechtsaf

      @Vit ja maar Tengo en co kunnen het niet laten om te schofferen en vooral de islamitische moslims uit de wind te houden…

     4. EU kok

      @Vit.
      En nu dan?
      Is nu dan niet de internet-pleuris uitgebroken.
      Sorry, maar ik vind dat geen argument.

     5. Vit

      Yep, ik vermoed dat de arme schat het niet langer voor zich kon houden.

     6. EU kok

      @Vit
      Ik ben bang voor een variant op het Singh Varma verhaal.

     7. van Urk

      Kan ook pure angst zijn om aangifte te gaan doen. De bedreigers zullen haar wel een tip hebben gegeven dat het ongezond voor haar zou zijn als zij naar de politie stapt. Het komt namelijk wel eens voor dat de daders gepakt worden maar het slachtoffer uiteindelijk toch vermoord wordt door handlangers van deze daders.

     8. EU kok

      @Urk
      Uit pure angst vertel je het de burgemeester, de politie en zet je een filmpje op internet en waarschuwt diverse media om naar je verhaal te verwijzen.
      Maar je doet bewust geen aangifte.
      Ik snap er echt niets van.
      Er zit toch geen logica in.

     9. van Urk

      EU Kok, Het kan niet anders zijn dat zij het plan in haar hoofd al had om zelfmoord te gaan plegen voordat zij dat filmpje heeft geplaatst aan de buitenwereld. Maar u hebt gelijk dat alles nogal vaag is omtrent haar dood en haar verhaal.

     10. Vit

      @EU kok

      Weet jij wat er in haar hoofd omgaat? Op mijn gevorderde leeftijd denk ik verstand van vrouwen te hebben, maar ik leer nog steeds bij.

   2. Uiterst Links

    Ik geloof niet dat verkrachting iets is waar een vrouw zo snel over zou liegen

   3. Ni28

    Op welke basis acht u de PVV verantwoordelijk? Feiten, graag, geen Quispel-verzinsels.

  2. nogmaals

   Stuitend Slinks vindt alles dat niet in zijn sp/islamloving beleving past, heel ver gegrepen !

 7. Fortiori

  Bij alles wat er aan berichten is geplaatst over de tragische dood vam Willie Dille was er bijna niets te bespeuren over compassie met de nabestaanden die ontredderd achter bleven. Geen rust zacht, niets van dat al. Het was de aftrap naar vele reacties waarin RIP niet werd genoemd. Ik gegrijp de PVV adepten niet, juist hier had men zich kunnen onderscheiden.

  1. Tengo Kawana

   Deze vrouw is een slachtoffer van de PVV.

   1. DolleDries

    Hoeveel kinderen waren al het slachtoffer van de door jou bejubelde vereniging Martijn.

    1. Tengo Kawana

     Je bent gestoord, DolleDries.

     Zoek hulp.

     1. DolleDries

      Kom op Simon Ernst enz weet je het niet meer wat voor onzin je schreef.

   2. Ni28

    Heet je niet toevallig Arnout van Doorn? Ik bemerk dezelfde walgelijke standpunten en de totale afwezigheid van menselijke waarden. De evolutionaire miskleun die je meestal niet tegenkomt.

  2. nogmaals

   Gelukkig dat Heinz en zijn collega-kicks zoveel compassie hebben getoond.
   Heinz meent niks van zijn gutmensch-tekst, en zegt dit alleen om te trollen.

 8. Ni28

  Linkse intimidatie zou mij niet verbazen, dat merk je hier op het forum ook. Linkse intimidatie kunt je vergelijken met pesten op school. Net zo lang tot een kind zelfmoord pleegt. Of iemand dan in de vijftig is maakt weinig verschil, je kunt op elke leeftijd radeloos worden zeker door blijvende intimidatie. En daar is links een kei in, indoctrinatie en intimidatie zijn hun strijdkreet. Walgelijke figuren!

  1. Tengo Kawana

   Het is niet bijzonder helder wat ‘links’ met de zelfmoord van Dille te maken heeft.

  2. EllyD18

   Ben het helemaal met je eens.

 9. EllyD18

  Ik denk dat het verhaal wel waar is. Een blonde vrouw en PVV-er, wat zal dat tuig een hekel aan haar hebben gehad.
  Denk ook dat je niet verder kunt met je leven als je dit meemaakt.

  1. Fortiori

   Het is stuitend dat er hier op dit blog geen enkele reactie los kwam met enig medeleven naar de nabestaanden toe.

 10. HEM

  Ik ben er van overtuigd dat Rutte er voor zal zorgen dat in deze zaak de onderste steen boven komt.

  1. Tengo Kawana

   Dat is niet de taak van Rutte maar van Krikkert die dat twijfelloos kan worden toevertrouwd.

   1. AS210854

    Ha Ha ha . Jij gelooft nog in sprookjes.

 11. Karel de Grote

  Gezien haar foto betwijfel ik of ze deel uitmaakt van de homo sapiens.

  1. Tengo Kawana

   Dille zag er inderdaad niet meer goed uit.

 12. AS210854

  Een heel ander verhaal, als dat van de burgemeester vanmorgen bij het journaal, wat een arrogante mens is dat zeg.

 13. Pescador

  Ik geloof haar ook , dit is precies hun stijl

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.