Moordlustige geschorste cricketspeler biedt €20.000 aan degene die Geert Wilders vermoordt

Cricket is tegenwoordig kennelijk dé sport van islamistische extremisten. Niet alleen de nieuwe Pakistaanse premier speelde ooit cricket, maar ook een nieuwe doodsbedreiger van PVV-voorman Geert Wilders. Zelf is hij te laf om te proberen de Nederlandse parlementariër om te leggen, maar hij looft wel meer dan de helft van een modaal jaarsalaris uit aan degene die Geert Wilders om het leven brengt.

Wat doe je als je een uitgerangeerde cricketspeler bent die uit de sport is gelazerd omdat je mee hebt geholpen met matchfixingsschandalen? Precies: dan solliciteer je voor de positie van Pakistaanse Don Corleone door je te bemoeien met de internationale misdaad. Ik heb het over Khalid Latif, die maar liefst drie miljoen Pakistaanse rupies over heeft voor degenen die de trekker overhaalt op het hoofd van PVV-leider Geert Wilders. Dat is omgerekend ruim €20.000.

Latif geeft dat geld weg aan de moordenaar van Wilders:

“Khalid Latif, who was handed five-year ban for his role in the spot-fixing scandal that engulfed the Pakistan Super League (PSL) 2017, has announced a reward to anyone who will kill the Dutchmen behind a blasphemous cartoon competition that depicts Prophet Muhammad (Peace Be upon Him).

In a video shared on Facebook, the 32-year-old batsman announced to put a Rs3 million bounty on the heads of firebrand Dutch politician Geert Wilders and his far-right party colleagues while expressing his pain and anguish over the sacrilegious artwork in the Netherlands.”

De reden achter het geldbedrag op het hoofd van Wilders is natuurlijk de Pakistaanse kleinzerigheid rondom de islamitische profeet Mohammed. Men kan er niet tegen dat er ook mensen zijn die weinig tot niets op hebben met de islam, of met diens zeer dubieuze profeet. Vrijheid van meningsuiting is niet een concept dat extremistische malloten zoals Latif snappen, noch het idee dat er helemaal niets op deze wereld boven de spot verheven is. Ook geen stichter van een veroveringsgeloof die al rim 1500 jaar kassiewijlen is.

Gelukkig zijn we in Nederland niet helemaal achterlijk en wordt PVV-voorman Wilders zwaar bewaakt. Dus de gestoorde Latifjes van de wereld kunnen brullen en met geld smijten wat ze willen, maar Wilders blijft leven en die Mohammedcartoonwedstrijd gaat gewoon door. Lekker voor ze.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. DolleDries

  Wat zou Volkert hebben gekregen.

 2. Capo

  Goed om in de praktijk te zien wat de gevolgen zijn als je in een vrije westerse samenleving gebruikt maakt van je vrijheid van meningsuiting. En we blijven maar islam importeren en de islamisering gaat gewoon door. Inderdaad en gelukkig wordt meneer Wilders 24/7 beveiligd.

  Dat konden een 21-jarige Zoetermeerder, een 41-jarige Hagenaar en een nog onbekend slachtoffer die werden neergestoken door een 31-jarige islamist niet zeggen.

  https://consent.hartvannederland.nl/?url=https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/drie-gewonden-bij-steekpartij-in-den-haag-verdachte-neergeschoten/

 3. EU kok

  Enige tijd geleden stelde Ni28 dat je de geschiedenis moet bekijken vanuit de tijd dat die geschiedenis zich afspeelde.
  Dus laten we zeggen: het radbraken en/of vierendelen van mensen moet je bekijken vanuit de normen en waarden die er toentertijd heersten.
  .
  Moet je dan ook de reacties vanuit Pakistan bekijken vanuit de normen en waarden zoals die in Pakistan heden ten dagen gelden of moeten we de normen en waarden van het huidige Pakistan bekijken vanuit onze westerse normen en waarden?

  1. Original NL

   De normen en waarden in pakistan kunnen mij gestolen worden eu kock…ik leef in nederland.
   Dus waar je met je wazige stukje op doelt bevindt zich alleen in uw verwarde hoofd.

   1. sonar

    Dat komt omdat de gist naar zijn hersenen zijn geslagen zijn klem gaan zitten in die hersenpan en dan ga je onzin uitkramen ,dat doet die koekenbakker al heel lang Original .

  2. sjun

   Goed dat je zo -zij het achteraf- de gekozen Amerikaanse president Donald Trump toch gelijk geeft wat selectiever aan de grens te zijn om zijn eigen burgers te beschermen.

   1. Original NL

    Aan wie is dit gericht sjun?

    1. sjun

     Aan Eu-Kok zoals je aan de vierkantjes om het bericht kunt zien.

 4. henk vintage

  Geert het enige juiste antwoord is € 20.000 euro op het hoofd van Khalid Latif zetten.
  Durf te wedden dat jij het wint.

  1. Capo

   @Henk: Je kunt ook even wachten, binnen de islam slachten ze elkaar ook nog wel eens af.

   1. DolleDries

    We kunnen toch in de wereld brengen dat die Khalid homo is.

    1. EU kok

     U bedoelt zoals u de leugen over aanhangers van de pedo-organisatie Martijn de wereld heeft ingeholpen.
     Dan kunnen we dit idee wel aan u toe vertrouwen, u bent er expert in.

     1. DolleDries

      Jos.B zou ook wel gaan ontkennen.

     2. Siemien

      @EU dick verdedigers van martijnclubjes dienen geëtaleerd te worden..

     3. Original NL

      Het ging niet over aanhangers maar over aanhanger quisling!
      Deze deugpedo vond de rechterlijke beslissing om deze vereniging te gedogen een overwinning voor de democratie!!

     4. Capo

      “U bedoelt zoals u de leugen over aanhangers van de pedo-organisatie Martijn de wereld heeft ingeholpen.”

      Welke leugen?

      – De uitspraak van de rechter zorgde volgens W̲̲i̲̲m̲̲ voor gemengde gevoelens.
      – De uitspraak van de rechter zorgde volgens W̲̲i̲̲m̲̲ mogelijk voor verontwaardiging.
      – W̲̲i̲̲m̲̲ vindt het geweldig is dat onze rechtspraak zo sterk is.
      – De rechter heeft zich volgens W̲̲i̲̲m̲̲ niet door primaire gevoelens heeft laten leiden.
      – De rechter heeft zich volgens W̲̲i̲̲m̲̲ laten leiden door zorgvuldige afweging van de grondrechten.

      – W̲̲i̲̲m̲̲ vindt dat het recht van vereniging een belangrijke pijler is van onze rechtsstaat.
      – W̲̲i̲̲m̲̲ vindt het zeer goed dat de rechter dit* het gewicht gegeven heeft dat het volgens W̲̲i̲̲m̲̲ toekomt.

      *dit = het recht van vereniging van de pedo-vereniging Martijn.

    2. sjun

     Ik heb ook begrepen dat hij al eens beweerd had het beter te weten dan Mohammed. Maar er lezen hier vast geen Nederlandstalige Paki’s mee…

   2. fockingworst

    @capo…. onze ophitserige staatsmedia het lijkt onze cock wel.De no kost 900 miljoen per jaar om 9ns dit op deze manier te brengen. Of je het er mee eens bent of niet, media behoort objectief te blijven. Dit soort berichtgeving is proberen de algemene opinie te sturen richting het nos moraal. Brr noordkorea achtig praktijken.
    https://nos.nl/artikel/2248027-wat-wilders-wedstrijd-losmaakt-in-pakistan-en-andere-moslimlanden.html
    Moet ik wel zeggen ik zie het nut van deze tekening actie niet want je wint er niks mee.
    Uiteraard vind ik dat wilders verder 100% gelijk heeft betreft de islam.
    Onze staatsomroep doet net of Nederland schade toe word gebracht door wilders.
    Dat is natuurlijk onzin. En wat als de Pakistanen boos zijn.. Jammer dan doen we helemaal gewoon geen zaken met ze.. we kunnen dit soort islamitische landen missen als kiespijn. Ze bieden ons niks positiefs

    1. Frits Jansen

     Onrust in Pakistan is geen “links” verzinsel van de NPO.

     1. Capo

      “Onrust in Pakistan is geen “links” verzinsel van de NPO.”

      Klopt, in islamitische landen is áltijd onrust omdat het een ideologie betreft welke is gefundeerd in de verheerlijking van de dood. En de dood geeft pas rust als het is gebeurd.

    2. Original NL

     Alle landen eindigend op het woord “stan” zijn achterlijke shitholes en het benoemen niet waard!

 5. Frits Jansen

  Dat is natuurlijk gewoon een strafbaar feit, al vermoed ik dat justitie hier heen werk van maakt want dan komen ze nergens anders meer aan toe.

  Maar bovenstaand bericht klopt niet. DDS zegt: “Men kan er niet tegen dat er ook mensen zijn die weinig tot niets op hebben met de islam, of met diens zeer dubieuze profeet. Vrijheid van meningsuiting is niet een concept dat extremistische malloten zoals Latif snappen, noch het idee dat er helemaal niets op deze wereld boven de spot verheven is.”

  Ik heb ook niets met de islam, maar ik vind het een kwestie van fatsoen om de wensen van gelovigen te respecteren – als ik daar geen duidelijk nadeel van ondervind.

  Vrijheid van meningsuiting heeft hier niets mee te maken. Dat is een norm voor de overheid om geen onwelgevallige uitingen te verbieden, een regel die overigens wel uitzonderingen heeft, wat je snel genoeg merkt als je “klootzak” tegen een politieagent zegt.

  Dat er niets boven “de spot” verheven is is ook al onzin, anders zouden al die programma’s tegen het pesten op scholen ook niet gepast zijn. Bovendien gaat die cartoonwedstrijd helemaal niet over spot. Het is een provocatie jegens moslims in bittere ernst, en Wilders organiseert de wedstrijd ook niet om het publiek te amuseren, maar om aan te tonen dat moslims te lichtgeraakt zijn.

  Voor wie het nu nog niet begrijpt geef ik een voorbeeld uit een andere religie. Voor Boeddhisten is het heel onbeleefd om te wijzen met je voeten. Zelfs als je wijst naar een gipsen boeddhabeeldje op de grond, van maar een paar decimeter hoog. Dus wat doe ik? Ik respecteer dat verzoek, want ik kan ook met mijn vinger wijzen, al vind ik het een onzinnig verzoek. Niet uit vrees voor vervolging of zo, maar uit fatsoen.

  Het is maar de vraag of de tekeningen die Wilders ontvangt wel cartoons genoemd mogen worden, spotprenten dus. Afgezien van de provocatie jegens moslims die niet willen dat je hun profeet afbeeldt is er NIETS geestigs aan deze tekeningen. Ik verwacht een slaapverwekkende reeks boze oude mannen met een lange baard. Er zullen best mensen zijn die goed kunnen tekenen, maar humor ontbreekt ten enen male, en dat is toch een vereiste voor een cartoon.

  Voor de slechte lezer onder u zeg ik er nog maar even bij dat mijn kanttekeningen de islam zeker niet prijzen of zo.

  1. Siemien

   Gaat Fritsje het nou nog verdedigen ook, wat ben je toch een ziek mannetje

   1. Original NL

    Fritsje is een naïve deug islammongool ..en uit die hoek hoef je geen steun voor onze normen en waarden te verwachten!

   2. Original NL

    Frits als je als tourist een land bezoekt is het idd niet meer dan normaal dat je de gebruiken daar respecteerd.
    Daarom bezoek ik ook geen moslim land.
    En idd frits dat verwacht ik ook van figuren die hier te gast zijn en die ik notabene nog financieel moet steunen ook.
    NL niet goed ?? …Opkrassen!!

  2. Original NL

   @FJ….
   ……Ik heb ook niets met de islam, maar ik vind het een kwestie van fatsoen om de wensen van gelovigen te respecteren……
   De islam heeft hier niets te wensen frits..het chanteerd en klaagt.
   Elke vorm van deze achterlijke religie respecteerd onze westerse samenleving niet en wil ons weer terugduwen naar de duistere middeleeuwen.
   Respect moet je verdienen frits en is geen automatisch verkregen recht!!

  3. toetssteen

   @Jansen
   Appels en peren!

 6. Gerlos

  Net de beelden gezien op Het NOS journaal van de mensen massa die tegen ONS LAND lopen te demonstreren om de cartoons die misschien worden vertoond. Wat een zooitje schreeuwende geloofs idioten daar in Pakistan en wat een verschrikkelijk achterlijk geloof is die moslim ideologie

 7. nienke

  Hier kun je toch weer aan zien hoe gevaarlijk deze ideologie is, zodra iets hun niet zint komen ze met dreigementen, schreeuwend, brullend, agressief, bloeddorstig en het liefst willen ze Wilders een kopje kleiner maken.
  Dit volk hoort niet in het beschaafde westen thuis waar de vrijheid van meningsuiting het hoogste goed is.
  Heeeeele lange tenen, intolerant totaal GEEN humor, echt walgelijk.

  1. Original NL

   Nienke..
   ….Dit volk hoort niet in het beschaafde westen thuis waar de vrijheid van meningsuiting het hoogste goed is.
   Heeeeele lange tenen, intolerant totaal GEEN humor, echt walgelijk…..
   Aardige omschrijving van islam…!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.