Oei! Opnames gesprek BNNVARA en DENK-lid Farid Azarkan hoeven niet te worden verwijderd!

Geen categorieaug 15 2018, 18:00
Is dat even balen voor de mannen van DENK, de rechter besloot dat de geheime opnames niet hoeven te worden verwijderd! Via de Telegraaf.
DENK sleurde BNNVARA voor de rechter naar aanleiding van geheime opnames dat radioprogramma De Nieuws BV had gemaakt van een gesprek met Farid Azarkan. Dit gebeurde op de fractiekamer.
Op de opname viel te horen hoe Azarkan het idee van nep advertenties besprak. Deze zou hij willen plaatsen op Facebook waardoor het zou lijken alsof Geert Wilders van de PVV Nederland zou willen zuiveren. Zo ver kwam het gelukkig niet maar de insteek blijft ver buiten de grens van het acceptabele. Niet zo gek dat DENK naar de rechter stapte dus maar de rechter is gelukkig ook niet gek!
BNNVARA slingerde de opnames de ether in om, naar eigen zeggen, te voorkomen dat de DENK-mannetjes het anders zouden ontkennen. Of het helemaal netjes was van BNNVARA om geheime opnames in de fractiekamer te maken is ook een punt van discussie maar de rechter vond het publieke belang zwaarder wegen en stelde daarmee DENK teleur.
Als je echt zulke doortrapte spelletjes wilt spelen en wilt opperen moet je dat maar in vertrouwd gezelschap doen, zo simpel is het eigenlijk. Enfin, het masker van DENK is nu eigenlijk al wel gevallen al zal het weinig consequenties hebben denk ik. Het maakt hun achterban voor zover ik weet vrij weinig uit of ze Wilders wilden framen of niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten