Raak volgens Sylvana: ‘De autochtone Nederlander fantaseert over het heropenen van de gaskamers!’

De gemiddelde Nederlander zou graag de sinds 1945 niet meer gebruikte gaskamers graag weer in werking stellen. Dat stellen Hassnae Bouazza en Sylvana Simons in een column genaamd “Het autochtone drama.” Ook is er “heimwee naar slavernij” en een “bijna seksuele fascinatie voor geweld.” Heftige taal, maar BIJ1-politica Sylvana Simons staat er honderd procent achter: “Elk woord raak!”

Je vraagt je soms af waardoor Sylvana Simons zo ontzettend door is geradicaliseerd. Of het het hele antwoord op die vraag is, weet ik niet. Maar het zal in ieder geval een gedeeltelijke verklaring zijn: door wat ze leest. Want als het fel, en boos, en radicaal anti-autochtoon is… nou, dan vind je de BIJ1-oprichtster meestal wel aan je zijde. Een auteur wiens stukken gretig aftrek vinden in huize Simons, is Hassnae Bouazza. U kent haar wellicht wel als een opstoker en een haatzaaier, want dat is wat de partner van Peter Breedveld al jaren achtereen is.

Zie bijvoorbeeld ook een nieuw artikel dat Bouazza voor haar eigen website schreef, en waarin ze autochtone Nederlanders de meest idiote denkbeelden in de schoenen schuift. Van gaskamers tot en met een fascinatie voor geweld:

“De afgelopen jaren heeft de bezorgde, autochtone burger ons een inkijkje gegeven in zijn delirische geestelijke wereld: heimwee naar slavernij, fantasiën over het heropenen van de gaskamers en een bijna seksuele fascinatie voor geweld.

Die bezorgde burger heet ook wel de piemelroeper: dreigt vrouwen met verkrachting als ze een ongewenste mening uiten, maar is tegelijk ook anti-islam vanwege het vermeend vrouwonvriendelijke karakter van die religie. Al zal de piemelroeper de islam nooit een religie noemen, maar een ideologie. Dat heeft hij zijn politieke roerganger horen zeggen en de mens is nu eenmaal een papegaai.”

Want iedere autochtoon in dit land is nu eenmaal fan van Geert Wilders en ziet hem als zijn “politieke roerganger”. Als dat had geklopt, zou de PVV nu niet op 18 zetels staan in de peilingen maar op 140.

Maar ja, waarom zou je feiten ook in de weg laten staan van een beetje ophitsen en haatzaaien, nietwaar? Iedere Nederlander met een blanke huid uitschelden voor nazi en slavernijfan… kijk, dát is natuurlijk pas echt leuk. En dan vooral als politici zulke haatdragende ellende dan ook nog gaan goedkeuren. “Elk woord raak,” schreef Sylvana Simons specifiek over de hierboven geciteerde column van Hassnae Bouazza. En nou, dan heb je het voor elkaar hoor!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

117 reacties

 1. DolleDries

  En ik maar denken dat negerinnen goed tegen de hitte kunnen.

  1. Fortiori

   Als er geen knip en plakwerk aan te pas komt, zijn uw bijdragen zeer kort. Een verademing.w

 2. werikke

  Als het hier zo slecht is om te leven ga dan weg en zeik niet zo.

 3. fockingworst

  Grappig dat dit soort fenomenen gewoon bestaan.. Bedoel hier kan je toch breeduit om lachen. Je hebt blijkbaar een kleine groep geestelijk gehandicapten in nederland die een leider nodig hebben.. en dat is Sylvana

  1. fockingworst

   Gewoon ouderwets volksvermaak… Hahahaha

 4. Pescador

  Mag zei eerst?

 5. Original NL

  SS komt bij de dokter. de dokter zegt kleed je maar even uit en ga in die hoek staan. SS kleedt zich uit en gaat in de hoek staan. een tijdje later vraagt SS : waarom moest ik in de hoek staan. de dokter zei: dan kan ik kijken waar mijn bruine bankstel het beste staat.

 6. swetsnek

  ZE WEET ECHT WEL HOE WIJ IN ELKAAR STEKEN HAHAHAHAAHA
  TRAP DAT WIJF DE GRENS OVER

  1. Hermann

   Kunt U dat ook bij Uzelf vaststellen of is er directe ambulante hulp nodig? Roept U maar !

   1. swetsnek

    herr mann PAK DEIN KOFFER UND VERPISS DICH ASSLOCH

 7. Ritter

  Als zij dat echt gelooft is er iets niet goed in haar hoofd.

 8. Ritter

  Hassnae Bouazza is ook zo’n haat zaaier.

  Die gaat tekeer tegen alles wat blank is en ziet achter iedere boom een “racist”. Zelfs “witte feministen” deugen volgens haar niet.

  1. Original NL

   @ritter..
   Zij gaat net zo lang door met zuigen tot er idd achter elke boom een rascist staat…maar net als quisling snapt ze dat niet!
   Maar ze heeft haar zin…ik rem niet meer voor SS!!

  2. Antidotum

   @Ritter

   Xenofoob, racist, fascist, islamofoob, bruinhemd etc. Zijn voor mij in de huidige tijd geuzennamen.
   Ik kan ze niet vaak genoeg horen, houzee.
   Het teken dat ik, als patriot, sta voor volk en vaderland en de meningen van al die uithemen, die menen een echte Nederlander te zijn, maar in feite ons land ondergraven door hun haat en destructieve gedrag, verwerp.

 9. Ego-non-solus

  Ach, haar mening is volstrekt irrelevant. Die van mij ook, zoals die van vrijwel iedere Nederlander. Natuurlijk, leuk om die zo af en toe te uiten. Maar in de democratische dictatuur Nederland is de mening van een politicus de alles uitsluitende waarheid en doen andere meningen er niet toe. Voor de goede orde, mevrouw Simons is voor mij geen politica. Wel is ze slimmer dan ik, zij wist van andermans geld haar inkomen te maken.

 10. Koos sssss

  Wat is het volgende? Een oproep om blanke mensen op straat dood te steken?

 11. gummybears

  In het algemeen negeer ik deze mevrouw en wat ze nu weer te zeggen heeft. Deze keer de uitzondering, ze gaat te ver, ze is ziek, functioneert alleen door aandacht te eisen, d.m.v. steeds absurdere, groteske uitspraken. Conclusie: deze mevrouw spoort niet, is stuk.

 12. Ritter

  Syriërs vergiftigen kinderen met oorlogszuchtig gedachtegoed

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/08/634998-634998/

 13. HierBenIk

  Ik vind het werkelijk ongelofelijk dat zulke uitspraken van haar worden getolereerd. Wilders (wat je er ook van vindt) wordt vervolgd voor een uitspraak van “minder Marokkanen”. Daarmee doelde hij zeer zeker niet op gaskamers o.i.d. maar het sluiten van grenzen en het uitzetten van criminele allochtonen. Zij doet nu een veel ergere uitspraak en dat wij Nederlanders zouden fantaseren over de gaskamers en dat we allemaal van geweld genieten…… En dit mag wel worden gezegd. Kom op zeg, dit is ECHT ontoelaatbaar! Ik zou zeggen allemaal aangifte doen tegen haar en OM doe je werk.

  1. Frits Jansen

   Sylvana zegt dat ze denkt dat veel autochtonen zo denken. Dat is een “toetsbaar vermoeden”.
   Wilders verontrustte daadwerkelijk Marokkanen, waaronder ook kinderen. Dat is niet vergelijkbaar maar veel erger.

   1. swetsnek

    ARROGANTE FLIKKER

    1. Frits Jansen

     Waarom?
     Je zwetst uit je nek.

     1. swetsnek

      ALS HIER IEMAND ZOMAAR WAT UIT DE NEK KLETS DAN BEN JIJ DAT WEL DOMBO TOETSBAAR VERMOEDEN HAHAHAHAHAHAHAHAAHA LAAT JE NAKIJKEN DOMBO

   2. Bloem

    Beste heer Jansen, zorgt u er nu eens voor dat u refereert aan werkelijk toetsbare feiten en niet iedere keer komen met toetsbaar onjuiste onbenullige onzin.

    1. Frits Jansen

     Ik zei dat SS het vermoeden uit dat veel autochtonen zo denken.
     Je kunt toch nagaan of dat echt zo is? Desnoods via Maurice de bonte hond.

     1. denk eens na

      Ik heb het vermoeden dat de islam alle anders denkende wil uitroeien

   3. Stanly2000

    Fritsje waar staat dat SS DENKT dat veel autochtonen zo denken? Volgens mij is dat een vaststelling van deze verdwaasde dames.
    “Wilders verontrustte daadwerkelijk Marokkanen, waaronder ook kinderen. Dat is niet vergelijkbaar maar veel erger.” Waarom maak je dan een vergelijking?

    1. Frits Jansen

     Nederlands is een moeilijke taal.
     “Vergelijkbaar” zeggen we als iets ongeveer hetzelfde is, al betekent het woord letterlijk dat dingen kunnen worden vergeleken die zeer verschillen.

     1. Capo

      Ken je het begrip ‘taalneuqertje’ ?

     2. Original NL

      Ah…ik snap hem..
      Dus bijvoorbeeld:
      frits jansen is vergelijkbaar met quisling.
      Learning all the time!!

   4. Blue monday

    Tis gewoon een rechts kutwijf Frits…zeer bedenkelijke uitspraken.

    1. struisvogelpolitiek

     Ik vermoed dat Frits lid is van Bij1. Is dit vermoeden ook toetsbaar?

    2. swetsnek

     HERKEN JE ER IETS IN BLAUWE LAMSTRAAL ???? HAHAHAHA

   5. Original NL

    Frits blah blah blah….!!!
    Domme linkse sukkel!!

 14. Frits Jansen

  SS is televisiejournalist geweest en weet dus precies hoe je een oproer opstoot. Wat niet wil zeggen dat ze per se ongelijk heeft.

  1. sjun

   Kom, kom, TMF -VideoJockey is wat anders dan journaliste al doet de laatste beroepsgroep krampachtig de moeite om het onderscheid te laten vervagen.

   1. Bloem

    Beste Sjun,
    Fritzl is een onbenul, hij kraamt steeds meer onzin uit.
    Hij denkt van alles te weten doch weet helemaal niets.
    Hij heeft de algemene ontwikkeling van een pinguïn met down.
    Werkelijk tenenkrommend.

  2. struisvogelpolitiek

   Enne???? Ook al lid van Bij1?

  3. Stanly2000

   Fritsje dus ieder presentator van een TV-programma is een journalist? Daarom ben jij ook meester in de rechten en sprookjesverteller.

   1. Frits Jansen

    U verraadt u als trol doordat u blijkbaar bijhoudt wat ik me ooit over mijn opleiding heb laten ontvallen. Maar ik heb nog meer hoedanigheden – die u helemaal niet kent.

    Daar komt nog bij dat Frits Jansen slechts mijn buikspreekpop is en in het echt niet bestaat.

 15. roodkapjelusttaart

  Wat kan dat wijf haat zaaien.

 16. struisvogelpolitiek

  En zo etaleert Sylvana Simons en haar bedenkelijke vriendenclub Bij1 het nieuwe deugen.

 17. sjun

  Beroepsallochtone deformatie. Stop de subsidiestromen en laat ze hun eigen broek ophouden. Dan hebben zulke mensen iets anders te doen dan hardwerkende burgers te vergasten op hun eigen solidariteitsovedrvragingsscenario’s.

  1. Tengo Kawana

   solidariteitsovedrvragingsscenario’s

   We leren hier elke dag weer nieuwe woorden.

   1. Stanly2000

    Ja hoor Ernst!

    1. Original NL

     @stan….O god is die lul er ook weer???

   2. sjun

    Je hebt je alweer uit je tent laten lokken Willem. Maar vooruit wat extra Bildung voor iedereen die de moeite neemt om zich te laten verrijken: https://www.youtube.com/watch?v=IUt6nEUL_S8

    1. Capo

     “Je hebt je alweer uit je tent laten lokken Willem.”

     Jij had ‘m ook in de peiling Sjun! 😉

   3. swetsnek

    FUCK THE KIDDY’S PEEEEEEDO

   4. Adriaan

    @Kawana, je pleegt plagiaat. Dit zijn Quispel zijn teksten, hahaha.

 18. FLP

  Jep! een verwarde vrouw.

 19. lIN-T

  Dat die dikke lelijke pad deze racistische dingen mag uitten is een grote schande.

 20. Blue monday

  Tis een vreselijk kind, dat loopt blijft zeiken over een zakje snoep dat ze heeft gemist bij het verjaardagspartijtje van 4 jaar geleden.

  Wat je haar ook geeft het gedane leed kan nooit worden goedgemaakt.

  En over mijn roomblanke voorouders, zeker weten dat Derk Jacobzoon uit 1580 ook wel een centje aan slavernij had willen verdienen, gewoon omdat hij
  niet beter wist. Of heksen op de brandstapel jagen….zal hij ook geen moeite mee gehad hebben denk ik, net zo min dat hij Spanjaarden en katholieken heel diep zal hebben gehaat….

  Maar als het helpt…sorry hoor, Derk Jacobzoon zal het niet meer doen!

 21. Robert Leiden

  Waar maken jullie je druk om?
  Sylvana maakt deel uit van een klein groepje populisten die met schreeuwen en schelden wat zetels proberen binnen te halen.
  Dat schreeuwclubje bestaat uit BIJ1, Denk, FvD en uiteraard de PVV.
  Zij kunnen niet overtuigen door argumenten en daarom schreeuwt en beledigd men maar wat.
  En wie wil weten wat de NL’er wil? Meten is weten:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Tweede_Kamerverkiezingen_2017#Verkiezingsuitslag

  1. henkC

   Domme klets..
   Iedereen over een kam scheren die toevallig niet met jou eens is.

   Wat moeten we dan terug naar net communisme met GL n meer van dat sport wereldverbeteraars? Terug naar de loefhebbende leiders als Stalin?

   Bovenstaande is net zo dom als jou reactie.

 22. lvdv

  Waar komt die haat vandaan van figuren al Sylvana?
  .
  Wat je ook voor ze doet, hoeveel kansen ze ook krijgen,
  het totaal aan punica’s ze ook hebben mogen kosten, de haat blijft.
  Sterker, door eigen voeding neemt deze alleen maar toe.
  .
  Ooit is daar een onderzoek naar gedaan, niet in Nederland, want daar
  zou het direct worden betiteld als racisme. De uitkomst was/is heel simpel.
  .
  Afhankelijkheid.
  Want ondanks alles, blijkt steeds weer dat deze figuren het zonder hulp, in
  welke vorm dan ook, het niet zullen redden.
  .
  Dat weten ze.
  En juist dat weten en het niet willen accepteren is een voedingsbron voor hun haat.
  Omdat acceptatie een bevestiging zou inhouden.
  Een bevestiging van domheid.
  Zie hun uitspraken.

 23. nienke

  Robert Leiden@

  En uiteraard de PVV.

  Je wilt de PVV. toch niet vergelijken met die achterlijke club van Simons?
  Deze club is bloeddorstig hoe meer geweld hoe beter.
  Wordt hoog tijd dat zij tot de orde geroepen wordt met die walgelijke uitlatingen van haar en haar clubje het wordt hoe langer hoe gekker, als Wilders dit had geroepen was hij allang voor de rechter gedaagd en liefs nog in de gevangenis gepleurd maar zij mag de meest waanzinnige dingen roepen.
  Hoepel toch eens op naar dat geweldige land van je inplaats van hier zoveel amok te maken, vuile ophitser.

  1. Robert Leiden

   @nienke
   Heb je het nou over de PVV of over BIJ1?
   Zijn allebei nogal luidruchtig en ongenuanceerd.

   1. Stanly2000

    Robbertje, als je dat uit de tekst haalt heb je zeker niet gestudeerd in Leiden!

   2. Original NL

    ….nienke…
    …Heb je het nou over de PVV of over BIJ1?….
    RL…typisch zo’n lid van de linkse deuggestapo, je kan proberen ze iets uit te leggen maar ze stoppen gewoon de vingers in de oren en roepen lalalala.
    Dus nienke laat dat stuk verdriet toch gewoon doodvallen, reageren is a waste of time!!

    1. Robert Leiden

     @original
     Zij begint over gaskamers en jij haalt de gestapo erbij.
     Dat bedoel ik nou.
     Extreem links en extreem rechts. Het is allebei niets.
     En wat is eigenlijk originalNL?
     Tulpen uit Turkije, Sinterklaas ook, Douwe Egberts haalt zijn spullen aan de andere kant van de wereld, Fokker was een Duits bedrijf gevlucht naar NL,
     kroketten komen origineel uit Frankrijk, drop bestaat uit zoethoutwortel en Arabische gom, de molens komen uit oorspronkelijk uit China en Perzië.

  2. Fortiori

   Maakt u zich niet zo druk, @nienke. Denk aan uw kinderen en (achter) kleinkinderen. Leef en wees blij. Elke dag is er een.

 24. Rosasolis

  Wat fijn is het dat wij een aantal trouwe hardwerkende politieke leiders en medewerkers hebben, die gewoon het werk doen waarvoor zij opgeleid zijn. Ik durf te stellen dat wij meer dan genoeg hebben met de “politieke wierdo’s” die onder verschillende complexen lijden: zoals die gekleurde dame die bezeten is met de vroegere slavernij en haat voor gewone blanke landgenoten, een man die uit een bekende oude partij stapt, zijn donker bruine haar sneeuw wit verft, en later doorgaat met een lelijke pruik, die een societeit opricht die geen gewone leden toelaat, maar wel heel veel geld ontvangt van rijke extreem- rechts amerkanen; een partij leider die alles doet om aandacht te krijgen en nog meer zieltjes voor zijn nieuwe partij te winnen, en geen stunts uitsluit om aandacht te krijgen: zoals een naakte foto van de Beauty hemzelf;
  een ex-TV omroepster die een verplicht orgaan-donatie wet wil forceren als je geen nee
  getekend had, en ook voor een dat “voltoeide levens” moeten beeindigd worden.
  De kermis draait nu ons stadje. Als ik kijk naar die ronddraaiende ritjes denk ik aan
  de Nederlandse dolgedraaide politieke komedie…gelukkig hebben we enkele stabliele
  mannen en vrouwen in het politiek!

  1. Original NL

   @ rosar..
   Wie is toch die “wij” waar u aan refereert??

   1. Rosasolis

    @Original NL. Duizenden Nederlanders die niet op de volgende partijen zullen stemmen: PVV, FvD, Denk en Bij 1.

  2. Original NL

   ..Rosasolis…
   …….gelukkig hebben we enkele stabliele
   mannen en vrouwen in het politiek!
   Ja idd zeer stabiel in het toelaten van elke dag weer stromen gelukzoekers en het likken van frau merkels achterste..dat dan weer wel.
   Je zal er wel heel gelukkig van worden rosa!!

 25. Svetlana

  Sylvana is mijn grote voorbeeld in het leven

  1. Original NL

   DDS redactie…is het niet mogelijk het figuur svetlana te bannen??
   Dit schoolvoorbeeld van een trol moet jullie dit toch ook al zijn opgevallen!!

   1. sjun

    Het genereert clicks en kan functioneren als gratis training in doorscrollen. Als iedereen dat na verloop van tijd doet zal de al jaren gesjeesde student zonder noemenswaardige arbeidservaring op zijn zolderkamertje iets anders moeten verzinnen.

  2. AS210854

   Dat kan ik mij voorstellen met dat I Q van jouw. Sterkte.

 26. A3aan

  Vrij naar Julius Caesar,: “Geef het volk brood en Sylvana!”.

  1. Adriaan

   Werp mij dan maar voor de leeuwen. Ik wil dit meemaken.

   1. Adriaan

    niet meemaken

 27. Jacco

  Dat zo n iemand een partij mag oprichten samen met die denk in een rechte lijn land uitschoppen

 28. Frankenvrij

  Zijn die Woorden niet strafbaar. Ik ga in ieder geval een melding doen bij buro discriminatie. Zouden er meer moeten doen denk ik zo.

  1. Marija

   Laat het weten hoe dat gaat?

 29. Capo

  Niets aan de hand…

  Liggen de voorbedrukte aangifteformulieren al klaar?

 30. Ferrie Veen

  Ben bang dat Sylvana de weg van het [gezonde] verstand is kwijt geraakt.
  Jammer. 🙁

  1. Karel de Grote

   Niet jammer, ze toont gewoon haar ware aard.

 31. Duke

  Over wie heeft ze het precies als ze het heeft over de ‘autochtone Nederlander’?
  Blanke Nederlander’ bedoelt ze denk ik, maar dat durft ze niet te schrijven. Dan kan zelfs een D66-rechter haar niet meer vrijspreken van racisme.

  1. Original NL

   De autochtone nederlander IS blank…dus dat hoeft ze er niet bij te vermelden!!
   Ze is gewoon een rascist!!!

 32. Karel de Grote

  De autochtone Nederlander fantaseert over het heropenen van de gaskamers!.Tja voor sommige zwartjoekels zou dat inderdaad een goede oplossing zijn

 33. Adriaan

  Je zou deze negerin toch niet in je huis als slavin willen hebben? Ik heb een blanke slavin die zijn veel aardiger. Spreken tenminste mijn taal, Nederlands.

 34. Floris

  “De afgelopen jaren heeft de bezorgde, autochtone burger ons een inkijkje gegeven in zijn delirische geestelijke wereld: heimwee naar slavernij, fantasiën over het heropenen van de gaskamers en een bijna seksuele fascinatie voor geweld.”

  Wie dit schrijft is niet serieus te nemen. Ik heb nog nooit een comment gelezen waaruit heimwee naar slavernij bleek. Mogelijk heeft mevrouw Bouazza ooit een post gelezen van een enkele dwaas die de gaskamers wilde heropenen, maar om dat in de mond te leggen van “de bezorgde, autochtone burger” is een kwaadaardige generalisatie. Wie is hier nu de racist?

  Ik duik even verder in haar column om te duiden wat voor type mevrouw Bouazza is. Haar openingszin luidt:

  “Bijna twintig jaar lang zijn we murw gebeukt door media en politici: de multiculturele samenleving zou zijn mislukt en we zouden in een heus multicultureel drama leven.”

  Ik vraag me af welke media en politici mevrouw Bouazza bedoelt, want ik hoor al 20 jaar heel andere geluiden uit die hoek. Het is een en al politiek correctisme wat de klok slaat en als iemand als Blok iets zegt wat enigszins afwijkt van die lijn staat heel links Nederland op z’n achterste benen. Zo staan de zaken er dus voor. Er is nog niets veranderd sinds de dagen van Fortuyn.

  Dus ofwel liegt mevrouw Bouazza dat ze barst of ze leeft in een paralelle werkelijkheid. Ik geef haar graag het voordeel van de twijfel dus ik ga voor het laatste. Dat heeft ze gemeen met mevrouw Simons die achter elke boom een racist ziet.

  Ook heeft mevrouw Bouazza het over een “vermeend” vrouwonvriendelijk karakter van de islam. Het woord vermeend is totaal misplaatst, want de islam IS vrouwonvriendelijk. Ook hier blijkt een moeizame relatie met de werkelijkheid.

  Verder vindt mevrouw Bouazza dat de multiculturele samenleving helemaal niet is mislukt. Ze ziet wel enige wrijving, maar daar blijft het volgens haar bij. De werkelijkheid is dat er nauwelijks sprake is van samenleven maar van langs elkaar heen leven. De paralelle samenlevingen, ofwel no-go zones voor autochtonen zijn de afgelopen jaren in heel West-Europa als paddestoelen uit de grond geschoten. De grote splijtzwam daarbij is niet racisme maar de islam. Die past niet in het westen.

  En daar wringt de schoen: mevrouw Bouazza is een hartstochtelijk moslima die er geen been in ziet om het haatboek genaamd de koran te vergoelijken.

  Zij kiest voor haar identiteit als moslima zoals Sylvana kiest voor haar identiteit als huilnegerin die het slavernijverleden maar niet achter zich kan laten. Beiden begrijpen niet dat ze zichzelf uitgerekend daarmee vervreemden van de “gewone” Nederlanders, die inmiddels de linkse maakbaarheidspraatjes steeds meer aan het doorprikken zijn. De kloof die is ontstaan veroorzaken ze zelf maar ze geven “de autochtoon” de schuld. Lekker makkelijk.

  We zien steeds meer identiteitspolitiek, zowel van minderheden als van de autochtone meerderheid, die decennialang ONTZETTEND veel geduld heeft gehad en grote offers heeft gebracht maar daarvoor stank voor dank heeft gekregen.

  De maat is vol.

  1. sjun

   Neem het “Haatsnee” niet kwalijk. Toen het verstand in de familie werd doorgegeven kreeg haar broer de volle lading. Dus restte haar weinig anders dan de eeuwige slachtofferrol van beroepsallochtoon. En daarin heeft ze Sylvana Simons gevonden. Een oudhollands spreekwoord over holle vaten duidt haar retoriek het beste.

  2. Floris

   @ Sjun: ik zou mevrouw Bouazza niet voor dom verslijten, want ze is uiterst spitsvondig als het erom gaat haar wensdenkerige illusies te verkopen. Hele linkse volksstammen vreten het als koek.

   Haar makke zit niet in haar grijze massa maar in de verbetenheid waarmee ze vasthoudt aan haar islamitische roots. Haar broer had minder moeite om de islam uit te trekken en als een versleten jas bij het oud vuil te gooien.

  3. Marija

   De maat is vol, precies !
   Dat soort gezelschappen zie ik zitten met gelijk gestemden (waarschijnlijk 98% import) in een vergaderzaaltje en lekker elkaar ophitsen en zozeer het gelijk aan hun kant voelend, dat ze er ook nog mee naar buiten durven te komen.
   Wat een griezelig samenraapsel.

 35. Peter Loosduinen

  Margriet van der Linden in gesprek met
  gasten.

  * De Prideweek in Amsterdam is in volle
  gang.Ellie Lust en Rik van de
  Westelaken tellen in hun high 5
  vertellen zij de hele week over hun
  meest gedenkwaardige coming-outs.Dit
  is de nummer 4.

  Vraag aan KRO gesteld:
  Wat mot ik hiermee ?

  De meeste Nederlanders zijn hetero en hoeven niet vermaakt te worden met homo-info.

 36. Gerlos

  Sylvana zou je A.U.B je koffers willen pakken en vertrekken uit dit door jou verafschuwde Nederland en je heil weer te zoeken in het super nette democratische Suriname wet geleid wordt door een super president de weledele gestrenge hr. Bouterse. En natuurlijk zat minister Blok helemaal fout met zijn uitspraak over Suriname, mijn excuses hiervoor. Goede reis Sylvana.

 37. slayer

  nee hoor sylly alleen de klagers die het hier niet bevalt en zich niet kunnen gedragen ,en niet naar de gaskamer maar gewoon het land van herkomst

  1. van Urk

   Tijd dat Sylvana voor de leeuwen gegooid wordt. http://www.wetrecht.nl/laster/

 38. JJ66

  Kan dit enge wijf nu een keer ophouden mij en mijn mede nederlanders te beledigen, misschien kan ik nu ook aangifte doen..
  Naar NL gekomen omdat het hier zo erg is, opleiding betaald door NL (te stom om af te maken), jaren geleefd in een land vol rijkdom en alle mogelijkheden en dan nu ons komen afzeiken en beledigen. Ik wordt hier pislink , waar haalt deze debiel het allemaal vandaan?? ,

 39. HEM

  Wat lult ze nou. We moeten juist van het gas af!

 40. DennisEijs

  Het is altijd leuk om te zien waar over je fantaseert. Schijnbaar heeft ze speciale krachten waarbij ze ieders (of alleen autochtone?) kan lezen. Ik denk eerder aan deportatie van hen die doodongelukkig schijnen te zijn in de westerse cultuur.
  Het bederft namelijk het levens plezier, niet alleen van hen, maar ook die van ons. Dus help ik ze graag naar een beter oord waar zij zich wel gelukkig kunnen voelen. Ik kan hun lijden namelijk niet meer aanzien. Dus, help ons de allochtonen die zich hier niet thuis voelen een thuis te vinden waar ze zich kunnen ontplooien en gelukzaligheid vinden.

 41. h_visser007

  Het wordt echt tijd dat we een ‘meldpunt discriminatie autochtone Nederlanders’ oprichten. En dit bedoel ik serieus. Zo’n meldpunt zou het wel eens drukker kunnen krijgen dan we denken.

 42. Jacco

  Gaskamers als dat de enigste oplossing is tegen het islamiseren van Europa dan moet dat maar mevrouw simons

 43. Marija

  Ze moet zich nu echt gaan dood schamen, wat een helleveeg is dat.

  1. Adriaan

   Vroegâh ging zo’n wijf op de brandstapel. Dat waren nog eens mooie tijden.

   1. Duijndam

    Zoals ik eerder noteerde: men kan (vermeende) barbarij niet met barbarij bestrijden.
    Als we zelf niet meer de grondwaarden van onze cultuur beseffen verliezen we elk recht van spreken jegens anderen.

    Ik raak van deze site slechts gedeprimeerd. Het is met onze cultuur erger gesteld dan ik eigenlijk al besefte.

    Mogelijk kan ik deze omgeving beter mijden. Dit is een een hangplek van primitieve Nederlanders.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Duijndam,
     Ik kan mijzelf classificeren als ‘primitieve Nederlander’, zonder enige vorm van schroom. Doch, ik wens niemand de brandstapel toe. 😉

 44. Bes Tolen

  Robert Leiden straks Lijden?
  Nederland is een rommelig land geworden waar een onbekwaamheid heerst op basis van leugens en bedrog. Domheid en vermeend eigen belang (opportunisme) winnen. Dat geeft ontbinding van de samenhang in het land en dat gaat bij de doorgaande idiote massa immigratie alleen erger worden. In bepaalde sectoren is een tekort aan personeel maar die is kunstmatig. Zoals in het onderwijs en gezondheidszorg. Vergelijk de cijfers eens met 1990. Wie hebben de grote bekken in Nederland? Uiterst links. In onderwijs en gezondheidszorg de SP, al jaren. Ze hebben binnen die vakbonden de macht over genomen. Het komt ook regelmatig voor dat in geval van bepaalde kinderen de verhouding basisschoolleraar leerling één op zes of één op acht is. [Dat was bijvoorbeeld hier in de regio waar tot voor kort nog een AZC stond. Nou ja, er staan er ergens nog twee. Overigens vermoedt een wakkere enkeling dat in 2016 ernstige voorvallen welke niet publiekelijk bekend zijn gemaakt, tot eerdere sluiting hebben geleid]. Vorige week nog op TV een bijzondere school met één op drie. Het gaat ook om ondertussen stevige salariëring in het basisonderwijs dat terwijl de rijksoverheid haar kwalitatief hoogste mensen heel slecht heeft behandeld en dat nog doet. Stel de hoogst onderlegde 5 tot hoogstens 10 procent vaklieden dan. Wie wil daar bij de diverse diensten nog werken? Dan ben je wel gek als je elders ook terecht kan. [De productie van zulke mensen ligt normaliter hoog]. Anders verzuur je.
  Het is allemaal extreme politiek met maar één doel: de Europeanen worden kapot gemaakt. Wie dat willen, wordt niet onderzocht, laat staan gezegd. Die machtige groepen zijn heus wel te inventariseren (nog eenvoudiger in Zuid Europa dan hier) en daarmee hun (veelal misleide maar misselijk makende) aanhang. Vanuit de VS en EU worden de vermogens (juist van particulieren want daar leidt de politiek van balansverkorting bij banken toe, wat niets met rendement heeft te maken maar wel met niet meer mogen financieren. Wel worden enorme uit te lenen bedragen aan vals geld beschikbaar gesteld voor nul procent rente wat niet uit marktverhoudingen voort komt. [Niet bestemd voor die particulieren uiteraard maar voor een hier onzichtbaar bedrijfsleven. Moet je geloven]. Het is wel het middeleeuwse systeem en dat van de oudheid, dat de kerk voor stond, die met haar bondgenoten veruit de sterkste banken conglomeratie om de westerse wereld vormt), de pensioenen, de sociale zekerheid uitgehold, worden woningen en meer bij voorrang aan ongewenste vreemdelingen toegewezen enzovoort.
  De regeringen weten precies wie ze het eerste moeten treffen.

  1. Robert Leiden

   Beste Bes.
   Zou het kunnen dat je recent inkopen hebt gedaan in een Coffeeshop?

 45. Frits Jansen

  De nazi’s hebben de gaskamers van in het kamp Birkenau opgeblazen toen ze aan zagen komen dat ze de oorlog zouden verliezen. Dat was pas op het allerlaatst, waardoor de gaskamers maar half zijn ingestort. Het zal nog een heel karwei zijn om ze weer in bedrijf te krijgen.
  Misschien kunnen ze beter uitwijken naar Dachau. Daar zijn test-gaskamers die nooit zijn gebruikt om mensen om te brengen.
  Al die kampen zijn gedenkplaatsen. Het zal heel apart zijn als een deel van die kampen weer in werking komt.

 46. henkC

  Zal mijn 1e gedachte maar niet plaatsen.
  Denk mijn 2e ook niet.
  Dit is toch wel het toppunt van idioterie. Wat een vreselijk mens.
  Een etter, een bloedzuiger die net zo lang bezig blijft totdat er iemand haar iets probeert aan te doen en dan gilt ze zie je wel dat ik gelijk heb.

  Een verknipt soort “Munchausen by Proxy?”

 47. Paaldanseres

  Kunnen we als “witte autochtonen” die geradicaliseerde zwarte trut niet aanklagen ofz? Wat een vies, achterbaks ophitsend loeder.

 48. Peter Loosduinen

  Kunnen er geen artikelen over Barbie worden geplaatst ?
  Ook een leeghoofd maar toch liever zie ik haar grote tieten dan de zwarte verlepte borsten van een mislukte negerin.

 49. jan_nijhof

  Lees de reacties hier, en op andere fora waar de klein-rechts-aanhang zich begeeft, en zie men zich als “de gemiddelde NL-er” ziet, Sylvana voor gek verklaart, en hoe vervolgens men hun best doen om haar gelijk te bewijzen. Figuren die terugverlangen naar oude tijden, discriminatie, geweld, ondergeschiktheid van vrouwen, e.d.
  Het is echt schrikbarend.

 50. Florissa

  DDS ,negeer dat wijf, er zijn belangrijker zaken dan over iemand te berichten die niet eens 1 zetel in de kamer heeft ,maar elke keer met domme uitspraken de media probeert te verleiden dat ze hot nieuws is . Ik had jullie wijzer ingeschat .

 51. Bolder

  Sylvana c.s.:
  Waarom niet emigreren?
  Oh nee wacht, eerst nog declareren!

 52. Karel de Grote

  Ze is niet geradicaliseerd maar heeft het IQ van een chimpansee, dus zeer geschikt als slaaf.

 53. Karel de Grote

  Oh ja, ze maakt gewoon duidelijk dat ze met haar zwarte reet niet in een blank land (Nederland) thuishoort

 54. Alpenmelk

  Gaskamers nee… ik hoop wel geregeld op een fijne dodelijke epidemie . Natturlijk wel als ik net op vakantie ben. Kan ik thuisgekomen verder genieten van mijn rust.

 55. HEM

  Het schijnt dat het OM in Amsterdam aangifteformulieren wegens laster, smaad, belediging van een bevolkingsgroep o.i.d heeft willen uitdelen aan mensen die zich beledigd of gediscrimineerd voelen, maar wegens gebrek aan agenten en een weigerachtige kopieermachine (alleen nog maar kleur en niet meer in zwart/wit) is dat niet door gegaan.

  Ik heb nooit gediscrimineerd of een hekel gehad aan gekleurde medemensen, maar nu heb ik er toch werkelijk een paar gevonden.

  En dan nog roep ik niet om gas, maar gewoon om een enkele reis naar het land van herkomst van hun voorouders.

 56. Marija

  Sylvana is voorzitter van een club gestoorden, die zich eens moeten bedenken dat wat zij roeptoeteren in dit land zomaar wordt toegestaan (jammer genoeg).
  Wat dit clubje geestelijk verwarden roept en durft te schrijven is zo van de gekke dat ik het zou toejuichen als er iemand werk van zou maken door een aanklacht in te dienen.
  Ik zou dat steunen.
  Nergens anders dan in dit land is al die ongein mogelijk van die verongelijkten die zich per direct moesten doadschamen.

 57. henkC

  NEE …IK doe het niet.
  Ik verlaag me niet tot jouw niveau.
  Syl, je krijgt me niet zo ver dat ik jou als daar graag als gast zou zien verblijven.
  Ik doe het niet, ik verdom het.

 58. Karel de Grote

  Wat ze in wezen zeggen is duidelijk, Ik wil me niet aan jullie maatschappij aanpassen, jullie moeten je aan ons aanpassen, want wij willen de dienst uitmaken.

 59. P.Sisterons

  Zoals al eerder opgemerkt: SS met de tjoekietjoekie boot naar Paramaribo.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.