Sylvana Simons blijft geobsedeerd door Stef Blok en juicht anti-Blok-vliegtuigjes toe: ‘Niet onze minister!’

BIJ1-politica Sylvana Simons is nog altijd boos op minister Stef Blok omdat hij heeft gezegd dat de multiculturele samenleving geen recept voor succes is. De teksten zijn alweer anderhalve maand oud, maar de boosheid blijft. Nu steunt de politica een actie om vliegtuigjes boven het Binnenhof te laten vliegen die het commentaar van de bewindsman expliciet verwerpen namens ‘de multiculturele samenleving.’

sylvana-blok-fb

Terwijl heel Nederland allang weer overgegaan is tot de orde van de dag, blijven Sylvana en haar politieke vrienden bezig met hun obsessie met Stef Blok. Op 18 juli heeft de VVD-bewindsman namelijk gezegd dat de multiculturele samenleving uiteindelijk niet het beste model voor een maatschappij is. Dat mocht de minister niet zeggen – foute meningen zijn immers foei en tsk-tsk. En dus moet de voormalige fractievoorzitter nu al 90 maanden de ene na de andere klaagzang van boze politieke tegenstanders horen die maar aan de gang blijven met de uitspraken.

Iemand met zo’n obessie is niemand minder dan BIJ1-gemeenteraadslid Sylvana Simons. Op Facebook gaf de Amsterdamse politica reuring aan een actie van De Goede Zaak, een links campagnebureau dat met ‘ludieke’ vliegtuigjes wil gaan protesteren tegen inmiddels stokoude beweringen van minister Blok. Eerst zou op de spandoeken achter de sportvliegtuigjes de letterlijke uitspraak van Blok komen te staan, maar dan zou de Haagse luchtenkijker misschien nog wel eens kunnen denken dat men het ermee eens was.

En dus wordt het citaat vervangen door staatsrechtelijk onjuist gebrabbel: Stef Blok zou zogenaamd niet de minister zijn van degenen die zijn mening over de multiculturele samenleving niet delen. Haha. Ja jongens, zo werkt het niet in een democratie. Stef Blok is minister van heel Nederland. Dus ook van jullie politiek-correcte stichting, van Sylvana Simons en zélfs van de piloot van dat propagandavliegtuigje.

Jammer joh!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. P.Sisterons

  Klopt. Blok is niet de minister van SS. Die zitten in failed state Suriname. Heeft dat mens de tjoekietjoekie boot naar Paramaribo alweer gemist?

 2. Ni28

  Niet ons minister? Van wie niet ons minister? Politica Sylvana Simons? Zelfbenoemde politica zal ze bedoelen. Of heeft zij ergens een snel cursusje opgelopen?

  1. Rechtsaf

   @Ni28 wel onze minister natuurlijk, zij is echt dom..

 3. Tengo Kawana

  Ik ben moet Sylvana van mening dat het akelig gênant is dat Stef Blok ons land vertegenwoordigt als Minister van buitenlandse Zaken.

  Ik zou bijzonder opgelucht zijn als deze zwetsmeier de eer aan zichzelf zou houden en een baantje zou accepteren als souschef op een filiaal van de Albert Hein of zoiets.

  1. Tengo Kawana

   moet = met

   1. Original NL

    Tengo = moet niet!!

  2. Rechtsaf

   @Tengo ik zou opgelucht zijn als je gewoon opflikkert met je naargeestige opmerking..

 4. Arubano

  Nog even en Sylvana staat all1

  1. Original NL

   @Arubano.
   Kan ze een plaatje opnemen met danny de munk!!!

  2. Adriaan

   🙂

 5. meanstreak2099

  is den haag niet een no fly zone of zo?

 6. Bloem

  Loopt Silly Sil nog nog steeds vrij rond? Had gedacht en gehoopt dat haar geliefden haar inmiddels hadden laten opnemen in een inrichting waar ze gepaste zorg kan krijgen. Het is haast misdadig dat een dergelijk verward iemand nog geen psychische hulp heeft.

  1. Arie B

   Ze heeft het geld keihard nodig. Af en toe een tweetje bewijst dat ze betrokken is. Dat ze poep praat maakt voor de raad in Amsterdam niet uit.

 7. DolleDries

  Donder eens op met dat achtelijk wijf hier en pak serieuze onderwerpen.

 8. Elu Thingol

  Als het Blok niet hindert in zijn functioneren kan hij wat mij betreft aanblijven. Krasje op zijn gezicht, maar weer een nieuwe minister van Buitenlandse Zaken lijkt me erg pijnlijk.

  1. Tengo Kawana

   Elu, als Blok niet klip en klaar terugneemt dat een multiculturele samenleving niet kan funtioneren is hij voor mij volstrekt niet geloofwaardig.

   Zijn verweer dat hij het ongelukkig formuleerde schiet tekort, hij moet bekennen onzin te hebben gesproken.

   Dat de zoveelste vervanging van de Minister van Buitenlandse Zaken pijnlijk is klopt. Misschien moet de VVD maar stoppen kandidaten voor die post te leveren.

  2. Tengo Kawana

   Ik meen dat Blok alleen geloofwaardig kan aanblijven als Minister van Buitenlandse Zaken als hij klip en klaar bekent totale onzin te hebben gesproken.

   Zeggen dat hij het allemaal wat ongelukkig formuleerde schiet tekort.

   1. Original NL

    Prima minister van BZ..heeft een realistische kijk op de wereld .
    Hulde!!!

   2. Capo

    “Ik meen…”

    Nou en? Wat jij meent doet niet ter zake want jij bent een bewezen multinicker en dus niet integer.

    1. Elu Thingol

     En jij bent een bewezen sukkel die met dubbelaccounts dit blog kapotmaakt.

     1. Capo

      Jij-bak, een bekende tactiek die daardoor ook doel mist sneeuwvlokje. Je probeert het wel maar het lukt je niet, je verdraait de boel en houdt jouw sneeuwvlokmeester uit de wind. Jammer, want zonder zijn aanwezigheid zal DDS zienderogen opknappen. Zo bezien hou jij deze wantoestand in leven en werk jij eraan mee.

     2. Elu Thingol

      De enige manier waarop DDS zou opknappen is als jij en al je dubbelaccounts opzouten, Gollem.

     3. Capo

      Jammer sneeuwvlokje, maar ik ga echt niet weg en ik ga ook niet stoppen, dat laat ik aan jouw sneeuwpop over om dat (tot 3 x toe) te zeggen. En ik heb geen dubbele nicks dus daarin heb je ook al geen punt. Helaas, je gaat niet door voor de vrieskist.

     4. Elu Thingol

      Gollem blijft het ontkennen, terwijl iedereen er onderhand van op de hoogte is. Dat maakt hem leugenachtig en hypocriet.

      Kennelijk wil of kun je niet begrijpen dat je doorslaat en geen moderator bent. Behalve de leden van de Sjun-elite en de meute is je dat door iedereen te verstaan gegeven.

      Stop er dan ook mee.

     5. Floris

      “Gollem blijft het ontkennen, terwijl iedereen er onderhand van op de hoogte is. Dat maakt hem leugenachtig en hypocriet.”
      ——————————————————————
      Op de hoogte? Waar blijft je bewijs?

      En wanneer ga jij W I M leugenachtig en hypocriet noemen?

     6. Floris

      “Behalve de leden van de Sjun-elite en de meute is je dat door iedereen te verstaan gegeven.”
      ——————————————————————-
      Door iedereen? Kwam dat in je dromen voor?

      Slechts enkelen hebben bezwaar gemaakt en dat weet jij dondersgoed. Wie is hier nu eigenlijk leugenachtig?

      En rot toch op met je “Sjun-elite”, beftekkel.

     7. Elu Thingol

      Met Floris valt er per definitie niet te praten, omdat het deugmens is. Wie deugt kan in zijn ogen geen kwaad doen en wie nirt deugt is de boosdoener.

      Een zinnige conversatie is niet mogelijk.

     8. Floris

      Ik zie dat Gladde Guus de vragen ontwijkt. Je verwacht het niet…

     9. Elu Thingol

      Je weet ook donders goed dat men geen “bewijs” kan leveren, maar iedereen die Lugar langer kent dan vandaag weet dat hij dubbelaccounts hanteert. Thans is het Rechtsaf en Siemien.

      Gisteren heeft Holland je al proberen uit te leggen waarom de Sitegestapo wordt uitgespuugd. Ik ga dat niet dunnetjes overdoen.

     10. Floris

      “Gisteren heeft Holland je al proberen uit te leggen waarom de Sitegestapo wordt uitgespuugd. Ik ga dat niet dunnetjes overdoen.”
      ——————————————————————-
      Nee mannetje, Holland heeft zijn eigen standpunt duidelijk gemaakt en dat geldt dus enkel en alleen voor hem.

      Jij schreef: “Behalve de leden van de Sjun-elite en de meute is je dat door IEDEREEN te verstaan gegeven.”

      Je bent gewoon een heel leugenachtig kereltje, net als je baasje. Doe nog eens met je staartje kwispelen…

     11. Elu Thingol

      Ik had beter moeten weten: met Floris valt hieromtrent geen zinnige conversatie te voeren. Ik zou zeggen: kijk lekker weg en zoek het uit met je stompzinnige Tengo-obsessie. Je gaat bij mij op de negeer-modus.

     12. Floris

      Gladdekker Guus is keihard op leugenachtige stemmingmakerij betrapt en duikt vervolgens weg.

      Wat een lafbek! Wat een snotpaling!

      De waarheid is, slijmerige slak, dat je baasje hier allang is uitgekotst door de meerderheid en dat jij voor paal staat door deze psychopaat als een serviele beftekkel af te likken.

     13. Tengo Kawana

      Pijnlijk.

     14. Elu Thingol

      De obsessie van Floris is bij deze bewezen.

      En bij deze mag hij samen met de Sitegestapo en zijn dubbelaccounts wat mij betreft in de modder zakken.

     15. Floris

      Beftekkeltje acht het “bewezen”. Nou, dat maakt indruk hoor.

      Gisteren schreef beftekkel over Capo: “Een psychische stoornis ligt voor de hand, iedereen heeft er genoeg van, iedereen weet dat hij onder dubbelaccounts kliedert; doch hij volhardt in zijn gedrag en toont geen enkele zelfreflectie. Malloot dat het is.”

      Zonder het te willen gaf beftekkel hier een omschrijving die z’n baasje als een handschoen past. Niet slim zullen we maar zeggen.

      Was je je tong even tekkeltje? Het ruikt hier naar dunne stront.

     16. Elu Thingol

      Je hebt hulp nodig. En snel.

     17. Capo

      @Elu Suzanne Gustaafff: Ik reageer met één nick! Ik ben niet Siemien en ik ben niet Rechtsaf. Jij doet de deur open als er bij jouw sneeuwpop op de deurbel wordt gedrukt. En wat zegt de sneeuwpop? “Pijnlijk.” verder kan zijn mond niet open. Hoeft ook niet want hij blijft in mijn vizier zolang hij hier rondhangt.

      Ik stop écht niet, dat heb ik al gezegd. Er is hier maar één probleem en dat is Tengo c.s. En jij bewilligd hierin, wat jou een opzettelijke mededader maakt. Dat mag best gezegd worden!

     18. IJsbrand Koudvuur

      Rechtsaf van Siemien gaat dus door…

     19. Holland

      Ik zie het aan en het is me droef te moede. Al dat geouweho*r op niks af door iedereen en z’n ouwe moer. En maar schelden en betichten en nawijzen van elkaar – ik word er niet goed van. Wat een kinderachtigheid, wat een kleinzieligheid, wat een onvolwassenheid.

      Jongens, kook lekker in je sop gaar. Zoek het maar uit, ga lekker je gang met elkaar uitschelden en het leven zuur maken. Ik pas even, want ik word hier onpasselijk van.

      Veel succes Floris, veel succes Capo, veel succes Tengo, veel succes Elu, veel succes EU kok,veel succes allemaal. Roepen jullie me weer als jullie normaal kunnen doen? Graag. Tot die tijd: bonjour en veel plezier.

      By the way: Jan Kelderman, dat was ik.

     20. Capo

      “By the way: Jan Kelderman, dat was ik.”

      Meedoen met multinicken is niet handig als je er geen gedoe over wenst.

      #demazzel

     21. IJsbrand Koudvuur

      Holland schreef:

      “…Veel succes (…) Roepen jullie me weer als jullie normaal kunnen doen? Graag. Tot die tijd: bonjour en veel plezier…”

      …Dank je Capo! Domme idioot! Je kunt trots zijn op jezelf!

     22. Floris

      Holland heeft hier maandenlang gescholden als een bootwerker, maar nu doet hij zich voor als moeder Theresia.

      Lees het nog eens terug. Elu Guus maakt zich schuldig aan leugenachtige stemmingmakerij en ik leg dat bloot. Vervolgens duikt Guus als een aal onder water en ook dat leg ik bloot.

      Dat Guus een onderdanige beftekkel van W I M is mag ook gezegd worden. Jij deed dat zo vaak.

      Hypocriet.

     23. Tengo Kawana

      Jammer dat Holland nu ook afhaakt. Ik vond hem soms te boos en te vaak op de man gespeeld maar hij kan ook een rechts standpunt inhoudelijk beargumenteerd stevig formuleren. Ik snap wel dat hij het zat is, voor mij is de lol er ook wel af omdat de inhoud voortdurend wordt overwoekerd door domme scheldpartijen en persoonlijke aanvallen.

      Capo wenste dit blog te vernielen en helaas lijkt hij daarin te slagen.

     24. EU kok

      Met het vertrek van Holland kan ik leven, op voorwaarde dat Jan Kelderman blijft.
      Ik mocht Jan wel.

     25. Elu Thingol

      “Ik stop écht niet, dat heb ik al gezegd.”

      En dat is nu exact het probleem. Ermee stoppen is raadzaam, want je vernielt meer dan je meent goed te maken.

     26. Holland

      Floris, als laatste reactie dan: het doet me pijn om ditmaal de zijde van Tengo te moeten kiezen, maar ik vind inderdaad ook dat je door hem geobsedeerd bent.

      Vrijwel iedere avond zoek je bewust de confrontatie met hem en hebt dan als doel om op argumenten, feiten en kennis van hem te winnen. Dat lukt je omdat je net iets beter bent met woorden dan je opponent. Maar eenmaal winnen vind je niet genoeg. Je moet hem avond na avond verslaan en dat is dwangmatig. Ik bewonder je kernachtige manier van formuleren, ontmaskeren en aan de kaak stellen. En begrijp daardoor niet dat het je aan zelfinzicht ontbreekt om je ‘relatie’ met Tengo op zijn echte merites te beoordelen. Je handelt vanuit kwaadheid en frustratie door een 15 jaar oude vete met Tengo. Wordt het niet tijd om dat los te laten en een nieuwe weg in te slaan?

     27. Elu Thingol

      “By the way: Jan Kelderman, dat was ik.”

      Deze vermomming doorzag ik, maar ik hield mijn mond om de reacties te bezien. Daaruit bleek wel hoe doorgeschoten de hetze tegen Tengo plaatsvond, aangezien een ieder duidelijk Hollsnds stijl kon herkennen, maar bleef roepen dat het Tengo was.

      Een goede ontwikkeling dat u alsnog de baard besloot af te zetten. Misschien is het lesje nu wel geleerd.

     28. EU kok

      Wordt het niet tijd om dat los te laten en een nieuwe weg in te slaan?
      .
      BLOEMEN VOOR DIE MAN!!!!

     29. Capo

      “Wordt het niet tijd om dat los te laten en een nieuwe weg in te slaan?”

      Je bent inderdaad naïef en je leest niet wat ik heb geschreven. Loslaten heeft geen zin en die nieuwe weg is er niet. Tengo is ongeneeslijk omdat ik die nieuwe weg in het begin heb onderzocht en hij weigert die weg in te slaan. Hij kan niet tegen zijn verlies en gaat daarbij multinicks inzetten Hij gaat niet veranderen en blijft doen wat hij al 15 jaar doet.

      Ik slaap er in elk geval niet minder om, hij heeft de pech dat hij mij is tegengekomen en adviseer hem te doen wat hij al een paar keer heeft geroepen, namelijk ermee stoppen.

     30. Tengo Kawana

      Capo, voor de goede orde meld ik nog maar even dat ik alleen bijdragen plaats onder de nickname Tengo Kawana. Ik heb aan één nick meer dan genoeg. Dat jij met meerdere Nicks meent te moeten werken moet je zelf weten maar projecteer dat niet op anderen.

     31. Capo

      “Capo, voor de goede orde meld ik nog maar even dat ik alleen bijdragen plaats onder de nickname Tengo”

      Dag Tengo, jouw tijd is geweest.

      Elu schreef op 13 augustus 2018:
      “Wat Quispel betreft: soms trolt hij weleens… (…) Ook zette hij zijn multinicken Suzanne niet in om te stoken, maar ter inhoudelijke reactie.”

      ========================

      EU kok schreef op 10 augustus 2018
      “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

     32. Elu Thingol

      Ik zie dat “Capo” stug blijft volharden in diens hoogstongewenste gedrag, zelfs nu Holland zijn losse flodders onder Jan Kelderman heeft ontmaskerd.

      Derhalve voel ik me geroepen gelijk hedenmorgen de drie stellingen aan de deur van DDS te nagelen.

      – Staken met de hetze tegen Tengo; stopzetten importeren van vetes buiten het forum.
      – Stopzetten werken met dubbelaccounts.
      – Inhoudelijke discussie zonder persoonlijke aanvallen danwel neerbuigende opmerkingen.

     33. EU kok

      Je leest niet wat ik heb geschreven.
      Omdat ik die nieuwe weg in het begin heb onderzocht en hij weigert die weg in te slaan.
      Hij heeft de pech dat hij mij is tegengekomen en adviseer hem
      .
      Sommige mensen zijn bescheiden.
      Sommige mensen hebben een valse bescheidenheid.
      Maar bij een enkeling is de zelfoverschatting aandoenlijk.
      Bij Capo is het ziekelijk.
      Hij plaatst zichzelf op een meters hoog voetstuk.
      Helaas is hij gewoon een internettende flapdrol.

     34. Floris

      Holland schreef:

      “Vrijwel iedere avond zoek je bewust de confrontatie met hem en hebt dan als doel om op argumenten, feiten en kennis van hem te winnen. Dat lukt je omdat je net iets beter bent met woorden dan je opponent. Maar eenmaal winnen vind je niet genoeg. Je moet hem avond na avond verslaan en dat is dwangmatig.”
      —————————————————————–
      Meestal negeer ik hem, dus dit klopt niet.

      Wat wel klopt is dat áls ik met hem in discussie ga hij verliest. Je weet dat hij dan de zaken steevast omdraait en hij mij een “zwak debater” noemt en zichzelf ongegeneerd gaat bewieroken.

      Dit soort ziekelijk gedrag, wat hij dus al 15 jaar vertoont (niet alleen tegen mij want ik ben pas jaren later dan hij gaan forummen) stoort mij enorm. Plus nog een hele reeks andere onhebbelijkheden. En ik blijf daar op wijzen. Als jij dat een obsessie wil noemen so be it.

     35. Floris

      “Sommige mensen zijn bescheiden.
      Sommige mensen hebben een valse bescheidenheid.
      Maar bij een enkeling is de zelfoverschatting aandoenlijk.
      Bij Capo is het ziekelijk.
      Hij plaatst zichzelf op een meters hoog voetstuk.”
      ——————————————————————-
      Uiteraard zal ik nu wel weer obsessief worden genoemd maar dit is vele, VELE, malen meer van toepassing op W I M dan op Capo.

      Waarom horen we daar EU kok en Elu niet over?

     36. Tengo Kawana

      “Wat wel klopt is dat áls ik met hem in discussie ga hij verliest”

      Deze borstklopperij kan lastig worden gerijmd met de obsessieve woede die je in het gesprek met mij etaleert.
      Als je inhoudelijk superieur bent is er toch geen reden voor zoveel boosheid?

      Ik ben bang dat je jezelf een beetje zit op te pompen maar ik kijk met plezier uit naar de volgende discussie die ik van je ga verliezen?

      🙂

     37. Capo

      “Waarom horen we daar EU kok en Elu niet over?”

      Je kent het antwoord en zij gaan het jou niet geven. 😉

      En inderdaad, je schoffelt Willem volstrekt onder de zoden, daarom lees ik jou ook zo graag!

     38. Hetzalwelweer

      @ Ernstoğan, mag je weer iets langer opblijven van je mams en mams vanavond?

     39. Elu Thingol

      En zo verandert er dus weer helemaal niets. “Capo” (+ dubbelaccounts) blijft doorgaan met het hoogstongewenste gedrag van het uithangen van de Webgestapo en Floris volhardt in het importeren van zijn ongezonde obsessieve vete ten opzichte van Tengo naar dit forum. Het advies van Holland, om eens een ander pad in te slaan, slaat hij af.

      Op den duur leidt dit tot de ondergang van het blog.

     40. Hetzalwelweer

      @Elu Stinkhol : Elwë was na het ontwaken van de Elfen bij Cuiviénen een van de drie vertegenwoordigers die met Oromë naar Valinor gingen om daar namens de Teleri te spreken met de Valar. De anderen waren Ingwë namens de Vanyar en Finwë namens de Noldor. Thingol leidde vervolgens zijn volk westwaarts richting Valinor. De Teleri raakten echter achterop, omdat zij onder de indruk waren van de schoonheid van Midden-aarde. Vervolgens ontmoette Thingol de Maia Melian. Hij werd betoverd door haar stem en schoonheid, en vergat heel zijn volk en al zijn plannen. Een groot gedeelte van de Teleri vertrok over de zee naar Valinor. Met de achtergebleven Elfen stichtte Thingol vervolgens samen met Melian in Beleriand het koninkrijk Doriath. Ze kregen een dochter, Lúthien Tinúviel.

      Lúthien ontmoette de Mens Beren, zoon van Barahir en de twee werden verliefd op elkaar. Thingol weigerde haar te laten trouwen met Beren en verlangde dat Beren hem eerst een Silmaril bracht uit de ijzeren kroon van Morgoth. Dit stond gelijk aan een terdoodveroordeling. Desondanks ging Beren op weg. Het lukte hem -tegen iedere verwachting in- een Silmaril uit Morgoths kroon te roven. Beren stierf echter voordat hij met de Silmaril kon terugkeren naar Thingol.

      Doriath werd lang beschermd tegen indringers door de Gordel van Melian. Het koninkrijk zou uiteindelijk toch ten onder gaan, toen de Dwergen de Nauglamír (en daarmee de Silmaril die Beren had veroverd) op kwamen eisen van Thingol. Toen Thingol dit weigerde werd hij door de Dwergen gedood. Na Thingols dood vertrok Melian uit Midden-aarde naar de woonplaats van de Valar, om daar te treuren over de dood van Thingol. Met haar vertrek verdween ook de bescherming van haar Gordel, en Doriath zou niet veel later worden vernietigd.

      Net als de Moslims geloof jij ook graag in sprookjes…….

     41. Floris

      Capo schreef: “Je kent het antwoord en zij gaan het jou niet geven. ;)”
      —————————————————————-
      Yep.

      Ze geven het niet.

      Case closed.

  3. Stanly2000

   Guus, hoezo krasje op zijn gezicht? De goede man heeft het gelijk aan zijn zijde, of het de politiekcorrecten nu past of niet. Of bent u van het tegendeel overtuigd?

 9. Pedrito

  Vluchtschema SLM richting Paramaribo (failed state Suriname)
  Dag Vertrek Aankomst
  Maandag 14:00 18:45
  Woensdag 10:20 14:50
  Vrijdag 15:15 19:45
  Zaterdag 15:15 19:45
  Zondag 15:15 19:45
  Ik zou zeggen boek nú het nog kan dom oproergansje SS

 10. Adriaan

  @Simons, waarom blijf je toch altijd maar schreeuwen dat je een negerin bent. Een afstammeling van slaven. Dat we weten we toch al lang. Zolang als jij oud bent. Nou en? Dat hebben onze voorouders gedaan. Fout? Ja natuurlijk, maar kan de huidige daar wat aan doen? Flikker nou toch eens keer op met je gezeur. Gedane zaken nemen geen keer. Dat is historie. Punt. Uit. En ga verder met je leven. Als je dat nog wil. Want als je bang bent voor morgen, is hangen misschien de oplossing. Kom op, schrijf je in op DDS en ga met ons in discussie.

 11. Peter Loosduinen

  Ach, nog even en dan kan mevr. S.S. zich weer wijden aan haar core business te weten Zwarte Piet.

 12. Duke

  Sylvana tegen een VVD-bewindspersoon. Wat een vooruitgang met de bagger waar ze normaal mee bezig is. Er is nog hoop.

 13. Gerlos

  Sylvana stop nu een je onzin praatjes want bijna heel Nederland is je meer dan zat behalve die enkele minkunkels die achter je dikke kond aanlopen. Helaas voor jou de overgrote meerderheid van ONS LAND is het volkomen eens met de uitspraak van MINISTER BLOK. Geen woord van gelogen.

 14. nienke

  Blok heeft gelijk de multiculturele samenleving is totaal mislukt, jammer dat hij niet voet bij stuk heeft gehouden en z’n excuses heeft aangeboden.
  Sylvana is niet gelukkig als ze niet kan stoken daar leeft zij voor je moet er toch medelijden mee hebben!!!!!

 15. Lex

  Wanneer rot Sylvana Simons nu eens op wegwezen hop naar Suriname, ga je familie helpen in de rijstvelden.

  In plaats van hier de Nederlanders te beledigen.

  Stef Blok heeft gewoon groot gelijk met zijn uitspraken, ik wouw dat er meer ministers als hem waren.

  Ik wil wel wel een collecte organiseren voor een enkele reis Paramaribo.

  1. Tengo Kawana

   “Wanneer rot Sylvana Simons nu eens op wegwezen hop naar Suriname, ga je familie helpen in de rijstvelden.”

   Van dit soort smerige racistische teksten krijg ik altijd een vieze smaak in de mond.

   1. Capo

    #joop.nl

 16. henkC

  2keer lelijk..
  Ook van binnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.