Video! Hilarische held Hans Teeuwen maakt legendarische wandeltocht door Disneyland Parijs

Hans Teeuwen is weer teurg met een geweldige nieuwe video.

Laten we eerlijk zijn: pretparken zijn niet voor iedereen. De achtbanen, de prijzen, de drukte en vooral de gemaakte ‘gezelligheid’ maken dat velen nog niet dood gevonden willen worden in een plek als Duinrell, Walibi of Slagharen. Alhoewel hij het niet toegeeft, is cabaretier Hans Teeuwen vermoedelijk één van deze mensen. In eerdere cabaretshows maakte hij Disneyland Parijs al het mikpunt van venijnige grappen, maar op zijn Facebook-pagina was te zien hoe de komediant desalniettemin tóch besluit zelf de proef op de som te nemen.

We zien hem met een neppe grijns door Disneyland Parijs stappen, waarbij hij op menig locatie stopt om een foto te nemen, of even te poseren voor de film die van hem gemaakt wordt. Hij probeert zelfs wat onhandige dansjes uit bij een bankje, voordat hij doorheeft dat het allemaal niks is en dan gewoon maar weer doorloopt. Want dit is een pretpark, hè? Pret-park. Allemaal even pret hebben, want dat schijnt zo te moeten. Zet die foeilelijke grijns van oor tot oor maar even op, want dat hoort er nu eenmaal bij als je je tussen Mickey Mouse en Tinkerbell begeeft. Lachen, lachen, lachen!

It’s a small world after all“, aldus Teeuwen in zijn commentaar over de video. Ruim 80.000 mensen bekeken de video al, en het gros ervan lijkt de bijna vier minuten durende surrealistische sketch wel te kunnen waarderen. “haha grote disney sekte die je hersendood maakt en al je zintuigen lam legt en eind van de dag ben je blut en weet je nergens nog wat van,” aldus één van de meest gelikete commentaren op het filmpje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Tengo Kawana

  Wat Teeuwen vanwege dit filmpje precies tot een held maakt blijft wat onduidelijk.

  1. sjun

   Hij verhelderd op Amsterdamse wijze het opgedrongen plastic positivisme dat niet enkel in pretpark Disney maar ook in mensenpark Nederland door bedilzuchtigen opgedrongen en tot vervelens toe herhaald wordt. Ene Bas van Door was zich dat in zijn tijd ook al bewust en werd niet moe dat elke voorstelling te herhalen.

 2. Capo

  Linksaffers hebben het niet zo op de humor van Teeuwen. Ze noemen dat ook wel een Melkertzuur.

  1. Tengo Kawana

   Ik vind Hans Teeuwen meestal heel leuk, maar van dit rare filmpje kan ik de humor inderdaad niet inzien.

 3. Meester Kong

  Weet je wie ook gek is op pretparken?
  Welke reaguurder is met hem mee geweest?

  1. Floris

   Jij?

   1. Meester Kong

    PVV-leider Geert Wilders is met zijn trouwste aanhangers naar de Efteling geweest. Om te bepalen wie er mee mocht konden fans zich via een website aanmelden. De meest enthousiaste reacties leiden tot een door de PVV betaald entreeticket voor het pretpark in Kaatsheuvel.

    Weet wel zeker dat @DD, KommaKomma mee zijn geweest

 4. Ben Zine

  Hans geeft hier een werkelijk PERFECTE imitatie van die eeuwige grijns van Mark Rutte. Echt weergaloos. Het is ‘m gewoon ! 🙂

 5. Floris

  “Laten we eerlijk zijn: pretparken zijn niet voor iedereen. De achtbanen, de prijzen, de drukte en vooral de gemaakte ‘gezelligheid’ maken dat velen nog niet dood gevonden willen worden in een plek als Duinrell, Walibi of Slagharen. Alhoewel hij het niet toegeeft, is cabaretier Hans Teeuwen vermoedelijk één van deze mensen.”
  ———————————————————————————-
  Haal “vermoedelijk” maar weg. Teeuwen maakt het belachelijk.

  Voor pretparken is nu eenmaal een markt. Zelf bezocht ik ze in mijn jeugd met groot plezier en later met vrouw en kind. Het is vooral voor kinderen erg leuk. Niets mis mee toch?

  1. Capo

   Niets mis mee toch?

   Inderdaad!

 6. Ni28

  Het is ook voor kinderen bedoeld, heer Teeuwen.

 7. Arminiu55724433

  De hele dag top-drop eten doet je gebit geen goed Hansie, ga eens langs de tandarts vriend!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.