Wilde anti-immigratieplannen in Italië: meer kinderen krijgen!

Matteo Salvini is de leider van Lega Nord. Bron: Fabio Visconti / Wikimedia Commons.
Foto: Matteo Salvini is de leider van Lega Nord. Bron: Fabio Visconti / Wikimedia Commons.

De Italiaanse regeringspartij van Matteo Salvini, Lega genaamd, komt met een nieuw gezinsbeleid uit de koker! Meer kinderen krijgen en dat betalen met belasting over geld dat migranten overmaken naar hun thuisland. Via Elsevier Weekblad.

Het Italiaanse parlement zal er wel even druk mee zijn, het nieuwe familiebeleid van Lega. Het traditionele huwelijk gaat hier namelijk in centraal staan. Dat betekent minder aandacht voor homo’s, abortussen en adoptiegezinnen en méér aandacht voor Giovanni en Maria die gewoon een paar kinderen willen om te helpen met de olijfoogst.

Ze pleiten verder voor gratis kinderopvang en financiële voordelen voor ouders met gezinnen jonger dan drie jaar. De financiering moet voor een deel komen van de migranten in Italië die geld terug willen sturen naar hun familie in het thuisland. Het zou dan om zo’n drie procent ‘migrantentaks’ gaan.

Ook is er een ministerie van Familie opgericht die zich bezig gaat houden met werken aan vruchtbaarheid, kinderdagverblijven en een gunstig belastingstelsel moet ontwikkelen voor grote gezinnen. ‘Een land dat geen kinderen voortbrengt, is gedoemd om te sterven’, zo zegt de Lega-leider.

Volgens hem gebruikt links namelijk het geboortecijfer als excuus om migranten te importeren. Ook Hongaarse president Orbán heeft oor naar dergelijke plannen en geeft blijk van steun voor deze voorstellen in Italië. Beide heren zullen het er in ieder geval over eens zijn dat voor hun landen het tij begint te keren met dergelijke maatregelen. De EU en menig NGO komt waarschijnlijk mensenrechten- en racismekaarten te kort om te trekken!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  Off Topic.

  Zojuist raket aanval op Israël:

  #BREAKING video: moment a rocket launched from Gaza hit the southern city of Sderot

  Video:
  https://twitter.com/AmichaiStein1/status/1027241141673099265

  1.   

   Ritter

   Hoop dat israel van leer trekt tegen die speudo Palestijnen.

   1.   

    Correctie: pseudo Palestijnen.

 2.   

  Goed punt toch ? Begin jaren 80 waren vrouwen veelal thuis. Kinderen gingen naar school, die na de ochtend werd gesloten. Dan werd er thuis geluncht en werd er geïnformeerd, hoe kinderen de ochtend hadden beleefd. Was er iets significants dan werd dat direct opgelost wanneer de school in de middag weer aanvang had. Na school was er een kopje thee met eenzelfde ritueel.

  Vader veridende de kost en moeder deed het huis en de kinderen. Als vader thuiskwam werd er gegeten en afgewassen en hadden de ouders de avond aan henzelf. Het gezin woonde in een rijtjeswoning. Kinderen konden buiten school, buitenspelen, fietsen, sporten en men ging een keer per jaar op vakantie en dan was het jaar wel weer om.

  Nu moeten vrouwen daarbovenop werken. De kinderen gaan naar de BSO. In de avond wordt niets of te weinig opgevolgd. Zitten de kinderen achter een beeldscherm omdat de ouders de achterstand van de dag weg moeten werken.

  De kinderen hebben het geen haar beter. Uiteraard zijn vrouwen met al deze pressie niet in staat om er ook npg een groot gezin op na te houden. Dat begrijpt elke boerenlul en dit is geen nieuw probleem. Wil geen enkele discussie over capaciteiten van vrouwen op de werkvloer, die hebben ze voldoende maar welke fatsoenlijke overheid hpudt er nu een beleid op na waarbij je het een vrouw niet of slechts beperkt toestaat om toe te komen aan haar biologische waarden en het moederschap ?

  En dit als argument willen overleggen dat er een noodzaak is tot immigratie ? En die werkende vrouwen worden vervolgens nog verder geroomd op hun inspanningsverplichtingen om deze immigratie te bekostigen. Iets is er hier knap ziek.

  1.   

   Hierop aansluitend: vrouwenemancipatie heet links en progressief te zijn, maar is puur uitgevonden door multinationals omdat vrouwen met een eigen inkomen meer besteden. Kassa!
   Dat traditionele moslims (en christenen!) tegen vrouwenemancipatie zijn betekent dus vooral dat ze hun vrouwen willen beschermen tegen het Grootkapitaal.
   Er zijn meer tegenstellingen tussen de islam en het bedrijfsleven. Allereerst schaadt het islamitische alcoholverbod natuurlijk de wereldwijde belangen van Heineken.
   De islamitische rentepolitiek die de ECB voert zogenaamd om het bedrijfsleven te stimuleren is ook al tegen de belangen van de Grootbanken.
   Vindt u het ook doodeng hoe we geïslamiseerd worden?
   Dan bent u een schijtluis.

   1.   

    Ben blij dat u niet mijn man bent. Ik als vrouw bepaalde namelijk zelf of ik wilde werken en hoeveel kinderen ik op moeder Aarde wilde zetten. Ik was namelijk geen broedmachine of onderlegger tegen wil en dank. En dat ik altijd gewerkt heb, redt mij nu en hoef ik mijn hand niet op te houden bij de kinderen of de overheid.
    Het enige wat deze Aarde kan redden is MINDER kinderen op de wereld zetten. De chinezen gaven een (ietwat fout) voorzetje. Eén kind oke, maar dat het allemaal van het mannelijk geslacht moest zijn, breekt ze nu enigszins op. Elke religie die dus aandringt op meer kinderen, is de verwoester van deze aarde. Daar moeten de milieufanaten maar eens hun licht over laten schijnen.

  2.   

   Het probleem is dat er ook gewoon veel vrouwen zijn die willen werken. Kijk, als een vrouw thuis wil blijven om voor de kinderen te zorgen moeten we daar gewoon respect voor hebben en dan moeten we geen vervelende opmerkingen oid gaan maken, het is haar keuze en in deze tijd is het een best dappere keuze. Maar vroeger op mijn studie en in mijn dagelijks leven kom ik ook gewoon veel vrouwen tegen die gewoon carriere willen maken, daar moet ook gewoon voldoende ruimte voor zijn, je moet vrouwen niet de arbeidsmarkt opjagen, maar je moet ze zeker ook niet wegjagen. Misschien is het een minderheid van de vrouwen, maar dat zegt niet dat ze geen rechten hebben of minder vrouw zijn. Mijn vriendin bijvoorbeeld gaat echt nooit haar baan opgeven. Al zal ze waarschijnlijk wel een periode minder werken als het ooit zover komt.

 3.   

  Nou.. beter zou zijn dat Afrika wat minder kinderen neemt omdat de kinderen in Afrika door ontwikkelingshulp tegenwoordig toch grotere overlevingskansen hebben dan vroeger. Ondanks de economische groei in Afrika verdampt dat weer door de groei van de bevolking.

  1.   

   Ja urk..ze mogen niet aan de pil of condoom van de paus!
   Hoe meer uitgehongerde zieltjes hoe beter!

   1.   

    Als het daar aan zou liggen dan had ”christelijk” Europa ook een miljard inwoners. U kunt best beters verzinnen waarom werelddelen als Afrika zo overbevolkt zijn. Te vroege dood van kinderen is een reden om extra kinderen te baren in de hoop dat er minstens een paar volwassen kunnen worden en Afrikaanse mannen die meerdere vrouwen bevruchten zijn daar een oorzaak van.

 4.   

  Een goed plan van Matteo Salvini.

  1.   

   Als het een goed plan is..Zou het dan ook gaan werken in Nederland¿ Volgens mij zijn onze vrouwen net als de Italiaanse vrouwen die fase van vroeger al gepasseerd om meerdere kinderen te willen gaan hebben vooral omdat het tegenwoordig een keuze geworden is. Westerse vrouwen stellen langer uit om kinderen te nemen vanwege de woning en arbeidsmarkt.

 5.   

  Een logische gedachte, en idd zonder kids geen bevolking.
  En liever meer Claudi Cardinales dan wandelende brievenbussen!

 6.   

  Waarschijnlijk heeft deze oetlul het zijn persoonlijke doel gemaakt om hoogstpersoonlijk het geboortecijfer op te krikken door alle vruchtbare Italiaanse vrouwen te bevruchten.

  1.   

   Klinkt daar enige jaloezie in door?

  2.   

   Hoor ik daar enige jaloezie doorklinken? Maak je maar geen zorge. Salvini is natuurlijk geen socialist of sociaaldemocraat.

 7.   

  Daar hoort bij het chemisch castreren van asielzoekers en allochtonen ,……

 8.   

  Kennelijk slaat de hitte toe bij iedereen. Dit is wel het meest krankzinnige dat ik ooit heb gelezen. De overheid gaat zich bemoeien of ik wel of geen kinderen moet nemen. Het moet niet veel gekker worden.

  1.   

   De overheid heeft de plicht de samenleving te gestanden! Men kan een beroep doen op de samenleving. Een samenleving zonder kinderen is geen volk.
   Het is geen bemoeizucht! Iemand die kinderen uitsluit en plaatst buiten het beslissingskader van de overheid, is gewoon dom-links!

   Wil je een goede samenleving dan neem je geen kinderen. Die krijg je …
   Bemoeien en stimuleren van kinderen is een normale zaak.

   Wanneer de overheid de gezinnen achterstelt en kinderen niet stimuleert dan is ze geen overheid. Maar een samenlevingontbinder! En dat zien we voor onze ogen gebeuren!
   De zoete vruchten zal u binnenkort zelf eten!

 9.   

  Wil een gezonde samenleving blijven bestaan dan dienen er gezonde huwelijken te komen. Uit een gezond huwelijk dienen dan gemiddeld 4 kinderen te komen.
  Met dit aantal worden de invalide en beperkte personen opgevangen.

  Aangezien onze samenleving weinig stabiliteit kent en het betwijfelen aan de deur staat, zijn er ook maar weinig goede huwelijken. Dus wanneer men meer kinderen wenst, dan zal men eerst naar trouw en rust moeten. De leus van het heden : om jezelf te blijven moet je continu veranderen. Is anti gezin en anti kinderen.

  Het einde van de samenleving is aanstaande! En terecht!
  Of men moet terug willen keren naar haar christelijke wortels.
  Aangezien Italië en Hongarije nog korte bij de katholieke wortels staan zal het misschien nog kunnen lukken! Maar in Nederland is het onmogelijk geworden.

  1.   

   Gelukkig heeft Hongarije nog een protestants centrum (in Debrecen) want die katholieken zijn niet te vertrouwen. Niet alleen verkrachten katholieke geestelijken aan de lopende band kinderen, het Vaticaan haalt ook het geld weg bij de armen en brengt dat naar de rijken, een soort omgekeerde Robin Hood.

   Nee, dan de islam. Die zorgt voor orde en tucht. Het enige concrete bezwaar dat je tegen de islam kunt hebben is dat islamitische straffen onmenselijk hard zijn, maar dat willen nu juist ook veel rechtse Nederlanders, Joost Eerdmans voorop.

   1.   

    Fritje, ik heb lang getwijfeld maar nu raad ik je aan professionele hulp te zoeken. Je bent of stapelgek of een idioot.

   2.   

    Frits Spits hahaha wat een shitt opmerking. De islam zorgt voor orde en tucht hahaha. Slimmerd orde en tucht zijn christelijke woorden. Die komen niet eens in de koran voor. Hou maar op!

    De kinder pedofilie werd door links gepromoot in de vorige eeuw. Dat de kerk daar in mee is getrokken, is er jammer.

    De islam is pervers je ziet vandaag Willie Dille voor je ogen. Hou op met orde en tucht vanuit de islam. Die zandbak in het midden oosten draait alleen op olie! Er dat is over 30 jaar voorbij!

    https://www.volkskrant.nl/mensen/toen-was-pedofilie-nog-heel-gewoon~ba67711a/

 10.   

  Daar zit wat in. Ik geloof dat maar iets van 7% van de wereldbevolking blank is, dank zij een al te brave bevolkingspolitiek.
  Weldra zullen de spleetogen ons overvleugelen. Nee, niet de moslims maar de Chinezen. Het Gele Gevaar wordt zwaar onderschat. Het zou me niet verbazen als de Chinezen moslims subsidiëren om de aandacht af te leiden.

  Toen frisse Hollandse jongens hun leven riskeerden zogenaamd om de Afghanen te helpen sloten de Chinezen tegelijkertijd overenkomsten met de Taliban voor de winning van delfstoffen in Afghanistan. Er zitten daar vooral veel zeldzame aardmetalen in de grond, en die zijn nodig om mobiele telefoons te maken.

  1.   

   “(…) frisse Hollandse jongens…”

   Daar hoor jij niet bij, monologen-koning.

  2.   

   Fritsje, zie opmerking bij eerdere post.

 11.   

  Goed plan zou in de gehele EU moeten plaats vinden ten einde Europa te redden van de ondergang.

 12.   

  Zucht, de katholieke kerk revisited…

  Het is nu net de absurde toename van de bevolking dat Europa de immigratie niet kan beteugelen (en klimaat, grondstoffen, milieu, voedsel etc etc etc…)

  1900: 1,6 mld
  1950: 2,5 mld
  2000: 6,0 mld
  2005: 6,5 mld
  2050 voorspelling 9 mld

  1.   

   Ah, voorspellingen van een “helderziende”…

   1.   

    6,5 in 2005 en nu zitten we op 7,5 miljard.

    Ik weet dat je moeite hebt met feiten, maar dat de “deskundigen” voorspellen dat er in 2050 9 miljard mensen op deze aarde rondlopen, lijkt mij nog aan de voorzichtige kant.

    Of wat jou aan zal spreken…die groei zal niet bestaan uit roomblanke christenen.

    Maar ja, als jij dat probleem niet wilt zien…

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!