Wilders steunt volmondig oproep van Marokkaanse koning aan Marokkaanse Nederlanders om terug te keren: “DOEN!!”

Geert Wilders’ langekoesterde wens van “minder, minder, minder Marokkanen” in Nederland heeft een opvallende medestander gekregen. Het is niemand minder dan de Koning van Marokko, die vindt dat naar Europa geëmigreerde Marokkanen best “iets terug mogen gaan doen voor hun land.” De PVV-leider wist niet hoe snel hij die toespraak moest bijvallen…

Dat was natuurlijk een inkoppertje voor PVV-leider Geert Wilders vanochtend: viereneenhalf jaar geleden stond de politiek leider van de nu op één na grootste partij van Nederland op een podium in Den Haag en liet het publiek scanderen dat het tijd werd voor “minder, minder, minder Marokkanen” in Nederland. Het leverde hem een veroordeling wegens rassendiscriminatie op, waartegen het hoger beroep overigens nog loopt.

Maar gisteren kreeg Wilders ineens bijval uit onverdachte hoek: niet alleen de PVV-top, maar ook de top van het Marokkaanse Koningshuis ziet het wel zitten als er meer Nederlandse Marokkanen terugkeren naar Marokko. Dit in verband met de dienstplicht die terugkeert in het Noord-Afrikaanse land. In een toespraak zei de Marokkaanse Koning Mohammed VI volgens de NOS dit:

“Koning Mohammed had de dienstplicht in 2006 zelf afgeschaft. Met de herinvoering wil hij het burgerschap versterken. In de toespraak gisteravond zei de koning al dat Marokkanen nationalistischer moeten gaan denken.

“In zijn toespraak gisteravond riep de koning Europese Marokkanen op om terug te keren naar Marokko om iets voor hun land te doen. […]””

Dat bericht was natuurlijk koren op de molen voor Wilders, die het direct in een subtweetje zette. Met daarbij natuurlijk ook weer zijn eigen hartelijke aanbeveling tot emigratie: “DOEN!!” Of er veel Marokkaanse Nederlanders gehoor gaan geven aan die oproep, valt echter nog wel te betwijfelen…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

101 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Juist. Kiezen. Of je wilt een bestaan opbouwen in Nederland, of je wil Marokko helpen opbouwen.
  De sympathieke koning van Marokko is het tegenovergestelde van de genocidale tiran Erdogan die juist Europa wil veroveren en zijn eigen land afbreken.

  We zouden de koning kunnen helpen door alle criminelen met dubbele paspoort standaard te denaturaliseren en Marokko te sturen. De koning wil wel raad met dit gespuis en zet ze wel aan het werk.
  Goed voor Marokko, goed voor het weke Nederland en goed voor de individuele Marokkaan die ipv een leven in de misdaad nuttig werk kan verrichten in plaats van te teren op de slappe Kaaskop.
  Dus U pleegt een inbraak of richt vernielingen aan.
  Prima, denaturaliseren, koning bellen dat meneer Achmed eraan komt en handen aan de ploeg !

  1. Capo

   “De koning wil wel raad met dit gespuis en zet ze wel aan het werk.”

   Klopt, Marokkanen zijn gewend te buigen voor de harde hand. Islam betekent immers letterlijk ‘onderwerping’.

   1. Ni28

    Het verklaart waarom elke nieuwe leider daar een dictator is geworden. Het kan gewoon niet anders. Omgedraaid zijn nu de ayatollahs in Iran de dictators. Islam en democratie slaat op elkaar net als een tang op een varken.
    Varken, grappig!:)

    1. Capo

     @Ni28: Binnen islam zijn er figuren als Sadam Hoessein en Gaddafi nodig, alleen zo kan een islamitisch land onder controle worden gehouden.

  2. Elu Thingol

   “De sympathieke koning van Marokko is het tegenovergestelde van de genocidale tiran Erdogan die juist Europa wil veroveren en zijn eigen land afbreken.”

   Daar slaat u de spijker op de kop. Turks kuddevolk heeft echter de behoefte aan een “sterke leider”, net zoals de Russen graag achter Poetin aanlopen. Jammer dat de leider een islamistische dictator is.

 2. Elu Thingol

  Als de Marokkanen net zo weinig nationalistisch zijn als de Nederlanders is dat slechts voordelig voor het Europees land waarnaar zij emigreerden.

  1. van Urk

   Wilders beseft niet dat zij na de dienstplicht gewoon weer terugkeren naar Nederland. Dat gebeurde vroeger ook al. Punt is dat -zoals Elu Thingol al zei- de Nederlandse Marokkanen net als de Turken trouwens niet zo erg happig zijn om dienstplicht te gaan doen in hun moederland. Vroeger kozen de meesten daarom voor de Nederlandse dienstplicht of laten ze zich afkopen. Dat betekent dat zij een verkorte basisopleiding krijgen van 21 dagen en een afkoopsom moeten gaan betalen.

    1. Capo

     @Urk: Lastig verhaaltje. Turkse Nederlanders die vechten tegen de Koerden. Daar kan zomaar een relletje van komen, met Turkse vlaggen enzo…

     1. van Urk

      Zoals onlangs in Arnhem toen een Koerdisch meisje uit Elst bedreigt en geslagen werd door vier Turkse Nederlanders uit Arnhem. De spanningen zijn in de Rijnstad de laatste tijd toegenomen.

     2. Capo

      @Urk: Op dat vlak niet echt een meerwaarde voor ons land. Het lijkt mij dan ook prima dat de Turks-Nederlandse dienstplichtigen in Turkije blijven, kunnen ze daar met hun eigen vlaggen zwaaien.

    2. van Urk

     Kabinet, fluit Nederlandse Turken terug. Mag een ander land een deel van de Nederlandse bevolking mobiliseren voor een militaire strijd ¿ Ruim 350.000 Nederlanders staan onder controle van een andere staat. http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/05/618169-618169/

     1. Tengo Kawana

      Is je vraagteken in de war, heer van Urk?

     2. Capo

      @Urk: Laat je niet verlijden waarde forumcollega, je weet wie Tengo is. 😉

     3. van Urk

      Tengo Kawana, Inderdaad mijn vraagteken is in de war. Ik moet bekennen dat mijn verrekte shift toets niet meer werkt. Dan maar op zijn Spaans.

     4. Holland

      Van Urk, onderaan in de taakbalk staat een toetsenbordicoontje waarmee de taalinstellingen te regelen zijn. Als je hierop klikt opent zich een schermpje waarop je als taal Nederlands instelt en als toetsenbord Verenigde Staten (internationaal). Goede kans dat je vraagtekentje het dan weer goed doet.

   1. Elu Thingol

    @ van Urk

    Het ging me niet om de dienstplicht op zichzelf, maar om het doel van koning Mohammed. De vorst wilde het “burgerschap versterken” en “nationalistischer denken”. Denken Marokkaanse burgers niet nationalistisch?

    Voor een overwegend niet-nationalistisch land als Nederland is dat een voordeel.

    1. van Urk

     Punt is dat Marokko niet alles voor de Nederlandse-Marokkanen kan bieden wat ons land wel kan bieden. Het wordt juist gevaarlijk als Nederlandse-Marokkanen door de oproep van deze Koning nationalistischer gaan worden maar tegelijkertijd gewoon hier blijven. Dit zien we nu al gebeuren met Nederlandse-Turken door de Turkse nationalistische gedrang van Erdogan.

     1. Capo

      Wie tijdens zijn bezoek aan de dierentuin buiten de paden loopt, moet niet vreemd opkijken dat hij wordt gebeten.

   2. FLP

    Jaha dienstplicht in Marokko. Mooi man gelijk zo’n blauwe helm op en brandjes blussen overal in de wereld…komen ze misschien terug in een bodybag met bontrandje.

  2. Koos sssss

   Marokkanen zijn zeer nationalistisch. Ze voelen zich Marokkaan en haten Nederland.
   Alleen hebben ze geen ruggengraat; Ze beseffen donders goed dat Marokko ze geen gratis geld geeft, terwijl zij wat lanterfanten.

   Dus blijven ze in het gehate Nederland.
   Waar het OM ze dan ook nog beschouwt als übermenschen en zodoende die lui boven de wet plaatst.

   1. Dubbele Komma

    Je hebt verschrikkelijk gelijk koos!

   2. Elu Thingol

    “Waar het OM ze dan ook nog beschouwt als übermenschen en zodoende die lui boven de wet plaatst.”

    Dit is flagrante onzin.

  1. FLP

   A :Tengo zit jij of topic.
   B :Heeft de PVV om rust gevraagd.
   C : Heb jij geen respect voor de doden en je dans lachend op het graf van Willie Dille.

 3. fusilier

  Dienstplicht betekent ook dicipline en respect bijbrengen tegenover je kameraden en je meerderen .Ik zeg doen.

  1. Capo

   @Fusilier: Dat ze gaan is ook geen probleem, dat ze terugkomen mag ter discussie staan.

   1. van Urk

    Daarom is het gewoon beter om hier de dienstplicht weer in te laten voeren. Veel Europese landen overwegen dit weer te gaan doen.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Urk, ik snap jou denkwijze, maar zoals ik al eerder zei, kun je je lol op met de dienstplichtigen uit de randstad en omgeving. (Het voorbeeld ‘de in het gezicht getatoeëerde Antilliaan’)
     Dat worden een hele hoop S5’jes en celstraffen…

     1. van Urk

      IJsbrand Koudvuur. Dat bewijst ook al weer na tientallen jaren geen dienstplicht meer te hebben hoe een deel van het volk totaal verziekt is geworden dat zij zelfs niet in staat zijn om een doodgewone plicht voor hun vaderland te kunnen gaan doen. Wel alle mogelijke rechten gaan opeisen maar te lui, te crimineel of te ziek om een tegenprestatie te kunnen doen.

     2. IJsbrand Koudvuur

      Mee eens.. Urk.

      De verhuftering is het aan het winnen.

     3. Dubbele Komma

      @capo:

      Ijsbrand en eu cock en die andere hersenloze mongolen zijn allemaal 1 en dezelfde persoon.

     4. Capo

      @DK: Inderdaad.

    2. Capo

     @Urk: Je weet wie Coldfire is en wat hij hier komt doen?

     1. IJsbrand Koudvuur

      Hier, daar heb je ‘m weer…
      …Eén jammerlijk figuur zijt gij Kapo.

      Urk, uiteraard mag u zelf weten op wie je wel of niet reageert. Laat capo niet de zelfbenoemde DDS-onderbaas spelen.

     2. Capo

      @Urk: De Filistijnen én de multinickers over u! 😛

     3. Ni28

      Van Urk denkt het te winnen door te antwoorden terwijl ie al lang zou kunnen weten dat hij door het zwijgen alleen kan winnen.

     4. Holland

      Capo, IJsbrand Koudvuur is geen nick van Tengo. Je schiet door.

     5. EU kok

      Hoe groot is de betonplaat voor lugar zijn kop?
      Zou hij echt niet in de gaten hebben dat er mensen zijn die lak aan hem hebben?

     6. Capo

      @Holland: Een Tengo-supporter is hetzelfde als Tengo-supporter. En met jouw opmerking zorg jij ervoor dat de Tengo-supporters munitie hebben, ook niet echt handig als je alleen op Tengo wil schieten, toch? 😉

     7. EU kok

      Ni28 meent:Van Urk denkt het te winnen .
      .
      Kunt u het fatsoen opbrengen om Urk zelf te laten uitmaken wat hij denkt.
      Dank u.

     8. Capo

      @Ni28: “Van Urk denkt het te winnen door te antwoorden terwijl hij allang zou kunnen weten dat hij door het zwijgen alleen kan winnen.”

      Ach, hij kan in elk geval niet zeggen dat hij het niet wist. 😉

     9. Holland

      Capo, ik distantieer me verder van jouw opmerkingen. Je (terechte) poging tot bestrijding van de trollen is ontaard in een heksenjacht waarbij alles en iedereen verdacht wordt gemaakt en wordt verketterd.

      Zoals ik al zei: je schiet door.

     10. EU kok

      Capo komt tot de wereldschokkende conclussie:
      Een Tengo-supporter is hetzelfde als Tengo-supporter.
      .
      Wie kan daar nu nog wat tegen in brengen.
      Alsof Einstein is teruggekeerd.

     11. Capo

      @Holland: “(…) waarbij alles en iedereen…”

      Je mag het gerust nog een keer proberen! Natuurlijk heb je volkomen recht op je eigen visie, het is je van harte gegund. Ik waardeer jouw recht-toe-recht-aan reacties alleen maar! 😉

      Het is mij, en vele met mij, opgevallen dat Tengo hier al meer dan 15 jaar de multinicker uithangt. Dat is niet “alles en iedereen”, dat is Tengo de multinicker. Dat ik misschien een keer verkeerd gok is dan jammer, hij blijft actueel multinicken en blijft hier de boel bestoken met actuele multinickers die ‘ineens’ tevoorschijn komen omdat ze de “afgelopen” week op DDS hebben meegekeken. Dat flikt hij al jaren en hij flikt het nog steeds.

      Zolang multinicker Tengo hier rondwandelt blijft DDS bezoedelt, of jij nou vindt dat ik doorschiet of niet. Ik heb maar één doel: DDS zonder Willem Tengo!

     12. Elu Thingol

      De Blogstalker Capo weet ook wel dondersgoed dat Tengo thans onder één nick actief is. Hij heeft zich echter tot doel gesteld dit blog kapot te maken en verlaagt zich daarom tot volggedrag, spamgetrol, enzovoorts, waardoor elke discussie de kop wordt ingedrukt.

      Dat heeft het blog in één week tijd dus al vier gebruikers gekost. Het door Kok genoemde blok beton voor Capo’s hoofd is echter dusdanig dik dat hij het niet ziet.

     13. IJsbrand Koudvuur

      Capo:

      “…Ik heb maar één doel: DDS zonder Willem Tengo!…”

      Dus… uiteindelijk een blog met maar één handje vol capo-volgers met één en dezelfde mening…?

     14. IJsbrand Koudvuur

      @Elu Thingol,

      “…Dat heeft het blog in één week tijd dus al vier gebruikers gekost…”

      Kun je opnoemen wie er zijn vertrokken?
      Ik ben er namelijk een weekje tussenuit geweest.

     15. Capo

      Omdat ik niet wil doorschieten citeer ik twee citaten van Elu Gustaafff:

      “De Blogstalker Capo weet ook wel dondersgoed dat Tengo thans onder één nick actief is.”

      “Ik (Elu) denk overigens niet dat u het bent. Uw (Tengo) stijl is, zelfs undercover, heel anders.”

      ======================================

      Als toetje nog een citaat van Cock:

      “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

     16. Tengo Kawana

      Ik zie dat deze draad weer volkomen naar gort is geholpen door Capo met zijn trieste censuuracties.

      Ik vrees dat ik ook tot de conclusie moet komen dat posten op DDS weinig zin keer heeft.

     17. Capo

      “Dus… uiteindelijk een blog met maar één handje vol capo-volgers met één en dezelfde mening…?”

      Nee, iedereen moet zich vooral welkom voelen en posten wat hij/zij wil. Ik ben een groot voorstander van de vvm!

      Ik ben duidelijk over mijn motieven, ik wil een DDS zonder Tengo c.s. Ik wil DDS zonder Tengo omdat hij een bewezen multinicker is die al meer dan 15 jaar langs de forums leurt en zich daar, met zijn ongewenste praatjes probeert in te vechten met gebruik van meerdere aliassen. Dit is geen nieuws, dit zeg ik ook niet voor het eerst! Dit is al jaren bekend en ook op DDS wordt dit al jaren verkondigd. Multinicken is een ongewenste en achterbakse manier van aanwezig zijn en zorgt ervoor dat een forum kapot gaat.

      Tengo is een dorpsgek die keer op keer en steeds met andere namen terugkeert, daarbij gesteund door één of meerdere supporters die net zo goed uit zijn eigen multinickkeken zouden kunnen komen.

      Doe ermee wat jij wilt, ik heb mijn keuze al gemaakt! Ik wil een DDS zonder Tengo Multinicker!

     18. EU kok

      Lugar meent:Ik heb maar één doel: DDS zonder Willem Tengo!
      .
      We hebben een echte totaal verblinde DDS jihadist.

      Verder te aanvulling can Capos leugenfabriek:
      EU kok
      Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.
      Maar zeker 75% is on topic.
      Vaak behoorlijk inhoudelijk.
      Dat vind ik het grote verschil met Capo(tje) welke voor 90% roept: multinicker.
      Ook tegen mensen met slechts een werkende nickname.

     19. Capo

      @Tengo: “Ik vrees dat ik ook tot de conclusie moet komen dat posten op DDS weinig zin meer heeft.”

      Dat is een juiste conclusie want je bent en blijft een bewezen multinicker en daarom een onbetrouwbare gesprekspartner. En dat niet alleen vandaag maar al meer dan 15 jaar!

     20. Elu Thingol

      Gelul van Capo de Blogstalker. Hijzelf navigeert hier onder verschillende nicknames, waarmee hij anderen ook de huide volscheldt.

      Het moet maar eens afgelopen zijn met het eindeloze gezuig, getreiter, gepest, waarmee dit individu dit blog naar de knoppen helpt. Volgens mij is dat ook zijn doel.

     21. Elu Thingol

      We zetten de methoden van de trol Capo de Blogstalker even op een rijtje:

      – Reageerders stalken onder het mom van conflicten uit het verleden; zuigen, reageerders treiteren door hen met andere nicks te intimideren, uit te schelden en te belagen. Hinderlijk volggedrag.
      – Reageerders die hem niet aanstaan immiteren.
      – Als gevolg hiervan ontspoord elke draad, waardoor onder meer de gebruiker Vit is vertrokken.

      Als hij dit schadelijke wangedrag niet op korte termijn stopzet helpt hij dit blog naar de Filistijnen. Steeds meer reageerders zullen Vits voorbeeld volgen, omdat lugar/stork/pit/baaz/rechtsaf/capo elke draad kaapt, verziekt en ontwricht.

      Redactie, grijp in!

     22. EU kok

      Tengo mijmert:Ik vrees dat ik ook tot de conclusie moet komen dat posten op DDS weinig zin keer heeft.
      .
      Hij is in deze mening reeds voorgegaan door Vit, Holland, vd Veeken en Meijer1234.
      Zij zijn dankzij de site-gestapo reeds vertrokken.

     23. Capo

      “Gelul van Capo de Blogstalker. Hijzelf navigeert hier onder verschillende nicknames, waarmee hij anderen ook de huide volscheldt.”

      Je valt door de mand Elu c.s.

      Ten eerste probeer je, zoals gewoonlijk, de aandacht te verschuiven en geef je opnieuw, zij het indirect, toe dat Tengo een multinicker is door ons voor te houden dat ik hier navigeer met gebruik van verschillende nicks. Voorheen versprak jij jezelf nog wel eens door het zo te zeggen:

      “Hijzelf navigeert hier ook onder verschillende nicknames…”

      “Uw (Tengo) stijl is, zelfs undercover, heel anders.”

      Uit het verleden weet ik dat de discussie met Gustaafff vaak kansloos is omdat jij er alleen datgene uitpakt wat voor jouw karretje past, niet voor niets wordt regelmatig gesuggereerd dat jij Tengo zelf bent.

      Hoe dan ook, ik ben Capo en ik navigeer hier onder één nick, of jij dat nou leuk vindt of niet en of het jou in deze kwestie nou van pas komt of niet. Mijn intenties zijn kraakhelder, ik wil een DDS zonder Tengo de multinicker c.s.

     24. Holland

      Ho, ho, ho Guus Elu. Nu niet meteen doordraven en Capo aan de paal nagelen. Feit is en blijft dat jij, Tengo en Cock probeerden DDS kapot te trollen en dat Capo daar terecht wat aan probeerde te doen. Zijn pogingen werden iets te fanatiek, maar zijn intentie is goed.

      Als jij nu probeert de stasi uit te hangen dwing je mij weer om hard stelling tegen je te nemen. Hou op met je verradende hitserij.

     25. EU kok

      In zijn goddelijke goedheid zegt Capo tegen Holland:
      Je mag het gerust nog een keer proberen!
      Natuurlijk heb je volkomen recht op je eigen visie.
      .
      Komt Holland daar toch maar even mooi mee weg.
      Geen straf-expeditie.

     26. Elu Thingol

      @ Holland

      Dat we hier thans actief zijn terwijl de Blogstalker een boycot heeft opgetrokken bewijst toch dat we geen trollen zijn?

      Bovendien is het geen van ons ooit gelukt DDS zo af te breken als afgelopen week.

     27. Capo

      “Zij zijn dankzij de site-gestapo reeds vertrokken.”

      Hooguit mede-dankzij. Capo is degene geweest die multinicker Tengo in de schijnwerpers heeft gezet zodat hij zijn multinickentrollenspelletjes niet meer kon spelen. Enkele DDS’rs waren die strijd zat en zijn vertrokken. Vergeet daarbij ook niet te vermelden dat de meesten van hen Tengo meer dan zat waren. Want wat gebeurde er nadat Tengo in de spotlights kwam?

      Zijn supporters en zijn vele, vele, vele multinicks werden wakker omdat Capo de boel ging poken! Dat geeft in het begin altijd wat rook en gedoe, dat is niet bevorderlijk voor de sfeer en de discussie. Maar die sfeer en discussie was toch al verkracht omdat multinicker hier, als een ongenode dorpsgek, zijn ongewenste praatjes verkocht terwijl hij daarbij werd gesteund door zijn eigen creaties.

      Dat is niet eenmaal maar zeer vele malen aangetoond, en het is al meer dan 15 jaar precies hetzelfde. De informatie die ik las op Uitingsvrij bevestigd dat beeld en die indruk ook.

      Kortom, er zijn enkele zeer gewaardeerde DDS’rs vertrokken, en ik durf te stellen dat dit geheel op het conto kan worden bijgeschreven van Tengo c.s. en dat DDS een betere, gezelligere en spannendere plaats wordt zonder hem!

     28. Elu Thingol

      Capo kent geen enkele zelfreflectie. Hij schijnt niet te begrijpen dat zijn getreiter en geziek van afgelopen week en het massaal verstieren van de draden ervoor heeft gezorgd dat vier gebruikers zijn vertrokken en zelfs Holland afstand neemt van de heksenjacht.

      Hou er nu eens een keer mee op! Stop met het zieken, schelden, pesten, stalken, ontwrichten, volggedrag, opdringerigheid. Laat mensen zelf beslissen op wie zij reageren. En ik adviseer je op korte termijn te staken, want dit blog wordt effectief afgebroken.

     29. Capo

      Héé Elu, psst, Elu (Guus, Gustaafff)… Weet je over wie het gaat?

      Het gaat over Tengo multinicker!

     30. Elu Thingol

      En het gezuig gaat door. U vernielt dit blog, u vandaliseert, u bent een vandaal en een blogstalker. Niets meer en niets minder.

     31. Elu Thingol

      @ Tengo

      Laat u niet wegjagen door de blogstalker.

     32. Capo

      Héé Elu (Guus)… Weet je over wie het gaat?

      Het gaat over Tengo multinicker! En waar is Tengo?

      Het valt namelijk niemand op dat jij altijd degene bent die namens multinicker het woord voert en de kolen uit het vuur haalt. Hoe kan dat nou, Gustaafff?

      We zouden voor de gein een een stemming moeten doen:

      [_] Tengo weg
      [_] Tengo blijven

     33. Elu Thingol

      En zo treitert, sart en zuigt Capo door. De man weet niet van ophouden en zet het wangedrag dat hij al bijna een week vertoont en vier reageerders deed vertrekken onverdroten voort.

      Mogelijk is dat zijn alias hem zo komt bijvallen. Het is de gebruikelijke methode om aandacht te trekken.

      Het enige waar we nu op kunnen hopen is dat het gezuig is opgehouden, voor hij nog meer schade aanricht.

     34. Capo

      Jammer dat je niet leest Elu, jammer dat je er, zoals je wel vaker voor de gewoonte hebt, handig omheen fietst en tot de verkeerde conclusie komt.

      Het gaat hier om de actieve aanwezigheid van Tengo multinicker.

     35. Blue monday

      Flikker gewoon op man….je heksenjacht verziekt de boel hier.

      Ieder onderwerp wordt door jouw gezeur kapot gemaakt

     36. Elu Thingol

      Drie plusjes voor Monday.

     37. EU kok

      @Elu
      .
      Zolang de hits en clicks op niveau blijven doet de redactie weinig, verwacht ik.
      Er zijn nogal wat reageerders uit het lugar kamp welke ineens overactief zijn.
      Sjun is hier een duidelijk voorbeeld van (valt helemaal niet op)
      Ik vind hun opmerkingen ook steeds extremer worden.
      .
      Verder is het gewoon geduld hebben.
      Lugar heeft waarschijnlijk nog 2 weken vakantie dus hangt de gestapo hier 18 uur per dag rond.
      Er zijn reeds een aantal reageerders welke zich niets aantrekken van zijn “waarschuwingen”. Dat aantal gaat stijgen.
      Verder blijf ik ervan overtuigd dat lugar aan zijn eigen arrogantie ten onder zal gaan.
      Uitspraken als: “Ik wil een DDS” of ” Maar toen kwam hij capo tegen” en dergelijke getuigen van een arrogantie die de status van een redacteur of eigenaar overstijgt.
      .
      Lugar met woorden tot reden brengen is water naar de zee dragen. Zinloos.
      Redactie op de situatie wijzen heeft geen effect.
      Gewoon geduld, dagje collectief wegblijven en wachten.
      Wie het laatst lacht……….

     38. Elu Thingol

      @ EU kok

      Het lijkt me inderdaad een kwestie van geduld hebben. Zolang laat ik me niet wegpesten en ik denk u ook niet. De afbraak die hier echter binnen een week werd bereikt baarde me grote zorgen.

      U heeft gelijk wat betreft de arrogantie. Sinds wanneer beslist Pit wie de toegang tot dit blog krijgt? Is hij soms aangenomen als nieuwe website-moderator?

    3. Ni28

     Mogen zij een dubbele dienstplicht draaien. Ben je een poosje van ze af.:)

  2. van Urk

   Kunnen ze in hun moederland het nuttige gaan doen wat hun vaderland met zijn open grenzen eigenlijk vertikt te gaan doen en dat is Afrikaanse vluchtelingen gaan tegenhouden bij de Marokkaans-Spaanse grens.

 4. Ni28

  Valt in Marokko meer op te bouwen dan in Nederland te vernielen? De hamvraag. In Marokko wordt je verzocht om te gaan werken en vermoedelijk niet voor veel geld terwijl je in Nederland voor relatief meer alleen naar het locket hoeft te gaan om het op te halen. Nederland kan Marokko in deze helpen door een-passport systeem. En niet alleen Marokkanen maar ook de Turken en andere volkeren. Goed voor iedereen.

  1. Capo

   @Ni28: Dat velen daarheen gaan en daar blijven is sowieso win-win, toch?

   1. Ni28

    Je kunt het voorkomen als je mensen tot een keuze dwingt anders zullen zij de situatie altijd misbruiken. Dat is misbruik van democratie.

 5. Jetske

  Tengo Kawana

  Wat een schandalige insinuatie van u om te zeggen dat Wilders buiten schot wil blijven betreft het uitzoeken van de zaak van Willie Dille. Dat heeft met de Haagse gemeenteraadsleden te maken die dat onderzoek willen, daar heeft Wilders niets mee te maken. De PVV fractie in de Haagse gemeenteraad heeft gezegd zich voorlopig afzijdig te houden, maar daar later op in te gaan uit respect voor de nabestaande van Willie. Maar nee hoor, de linkse kliek die anders de PVV overal voor uitsluiten willen nu via een overledene scoren voor hun eigen gewin. U bent al geen haar beter, fijne dag nog!

  1. Capo

   @Jetske; Je weet wie Tengo is?

  2. Tengo Kawana

   Jetske, Dille beweerde verkracht te zijn door moslims die onder aanvoering stonden van Arnoud van Doorn, een politieke tegenstander van de PVV in Den Haag.

   Als deze bewering op waarheid zou berusten ligt het voor de hand dat de PVV de onderste steen boven wil hebben. De PVV houdt zich echter muisstil omdat ze waarschijnlijk ook de geloofwaardigheid van die beschuldiging betwijfelt maar intussen blijft er wel verdenking hangen in de richting van moslims, Van Doorn en de burgemeester. Ik vind dat zeer kwalijk.

 6. poldi

  Nu maar eens zien of ze nog steeds zo blij zijn met hun dubbele nationaliteit.
  Want dan kunnen ze niet meer naar hun geliefde moederland om daar de rijke toerist uit te hangen en een eventueel bruidje op te pikken.

 7. Ni28

  Opvallend, een trol die het over fatsoen wil hebben, grotere arrogantie is zelden te vinden. Misschien moeten wij het over het moraal hebben. Over het moraal van een trol. Maar is het de ingestoken tijd waard? Nauwelijks, want hij mist beide.

  1. Capo

   @Ni28: Jij bent hier ook al jaren actief, veel langer dan ik. Jij weet ook dat multinicker al jaren voor grote onrust en ergernis zorgt, en dat is niet in de laatste plaats omdat hij zich van steeds wisselende actuele nicks bedient.

   Natuurlijk lees ik de afleidingsmanoeuvres, dat is ook een steeds terugkerend beeld. Wanneer je de multinicker het vuur aan de schenen legt dan trekt hij zich even terug en dan komen er ‘ineens’ enkele supporters die de kolen, die voor Tengo zijn bedoelt, uit het vuur halen. Natuurlijk schuift hij, als de rook is opgetrokken, even aan om heel zielig te doen alsof er eigenlijk niets aan de hand is en dat hij er toch vooral niets aan kan doen en dat het allemaal mijn schuld is.

   Gelukkig heb ik een brede rug en ben ik kraakhelder over mijn intenties die nog steeds niet zijn gewijzigd.

   DDS zonder Tengo multinicker!

   1. Ni28

    En daarom is het beste om ze te negeren ook als zij gaan provoceren zoals hun gelijk in pacht en misbruik van worden als fatsoen. Als zij die hadden waren zij hier niet. Maar ik geef Holland gelijk, je kunt ook doorschieten en ook dat is koren op de molen van deze infiltranten. Gewoon niet op ingaan en hou rekening mee dat niet iedereen dat kan(of wil). Dat is dan maar zo. Ik ben niet van plan om hier te ruziën omwille van hun linkse propaganda van de huidige establishment. Ik sta hier voor mijn standpunten of zij het leuk vinden of niet, ik geef mijn ervaringen door als waarschuwing. Besef ook dat dit niet onze blog is maar van de redacteurs van DDS. En het is aan hun of zij hier een linkse forum willen onderhouden terwijl zij rechts zijn. Democratische rechten zijn makkelijk te misbruiken en dus ook de vrijheid van meningsuiting. Onder die mom kan er veel kapot gemaakt worden. Vuiligheid in de wereld zal met die paar trollen ook niet verdwijnen.

    1. Capo

     @Ni28: Het is mooi hoe jij de rust er weer enigszins inbrengt, je relativeert het op een wijze wijze, ja dat is tweemaal wijze 😉

     Aan de andere kant besef ik ook dat het goed is om door te pakken. Niet om te reageren op trollerij, maar om te streven naar een DDS zonder multinicker.

     1. Adriaan

      @Capo, N128 zegt wederom wijze woorden. Wat kan het ons schelen wie er reageert. Ik heb er voor gekozen om op met name Kawana, Thingol en aanverwanten niet meer te reageren. Ook al proberen zij de waarheid te ontkrachten en willen zij bronnen weten. het zal me worst w3zen wat zij zeggen, denken en willen. Blijf ze negeren en nooit antwoorden. En komt er een nieuwe forumdeelnemer dan is het te bezien of hij/zij een zinnige bijdrage levert. Stel dat Kawana roept: Lange Leve Wilders, dan kan ik dat alleen maar beamen. Dan zegt hij zinnige dingen. Roept hij: Wilders moet je doodschieten, dan spreekt hij onzin en reageer ik niet. Zo simpel moeten we het zien. Scroll door als je namen tegenkomt, waarvan jij denkt dat het rollen zijn. Trollen zijn net onkruid: niet uit te roeien. Wel te negeren.

     2. Capo

      @Adriaan: Ook daar heb je gelijk in, maar dan wel zonder multinicker Tengo c.s. 😉

     3. Floris

      “De internet-trol

      Een internettrol is iemand, die er een groot genoegen in schept om onenigheid te veroorzaken op het internet. Hij (meestal is het een “hij”) probeert tweedracht te zaaien en hij maakt de mensen van streek. Trollen zien internetcommunicatie als een gemakkelijke weg voor hun bizarre spel. Om de één of andere reden begrijpen ze niet dat ze mensen werkelijk kwetsen. Zij beschouwen andere internetgebruikers niet als mensen van vlees en bloed, maar als een soort digitale abstractie. Als gevolg hiervan hebben ze totaal geen spijt van de pijn die ze veroorzaken. Integendeel: hoe groter de kwelling die ze teweegbrengen, des te groter hun prestatie (want zo zien ze het). Door de betrekkelijke anonimiteit van het net floreert het aantal trollen. Trollen zijn totaal niet ontvankelijk voor kritiek (opbouwend of niet). Er valt niet met ze te onderhandelen. Ze zullen nooit spijt hebben van wat ze doen. Op de één of andere manier voelen trollen zich niet gebonden aan regels van fatsoen of sociale verantwoordelijkheid.”

      http://www.epibreren.com/rs/internettrol.html

      Bovenstaande typeert Tengo Kawana haarzuiver. Hij geniet van het kleineren en treiteren van andersdenkenden. Hij is hier de trol, niet Kapo.

      Dat er überhaupt lieden zijn die hem nog steunen geeft aan dat die ook niet zuiver op de graat zijn of dat het sokpoppen zijn. Een EU Cock, die zelden inhoudelijk reageert, maar er z’n beroep van heeft gemaakt om Capo te stalken past ook in de bovenstaande profielschets van een trol.

      Typerend voor een trol is dat hij altijd alles omdraait. Dus zal hij zeggen dat zijn opponent de trol is. Onder andere Elu Guus doet dat stelselmatig.

      Nu poneren ze de volgende omdraaiing: terwijl ze zelf degenen zijn die hier al heel lang de boel hebben verziekt proberen ze Capo aan te wrijven dat hij het blog probeert te slopen terwijl hij het juist probeert te redden. Ziehier hoe gemeen en leugenachtig deze trollen te werk gaan. En dan nog de vermoorde onschuld spelen ook.

      @ Capo: mijn advies is hetzelfde als wat Adriaan zegt. Gewoon blijven negeren. Dat is echt het enige wat werkt. Ook voor je eigen rust. En ik zou stoppen met proberen anderen te overreden niet met de trollen in discussie te gaan. Er zullen altijd lieden zijn die dat toch blijven doen. Laat ze. Ik begrijp dat dat de trollen voer geeft, maar het is niet anders.

      En je krijgt ze toch niet weg. Hardnekkiger beroepstrollen dan deze bestaan niet.

     4. Capo

      Mooi gesproken Floris, amen to that!

     5. Ni28

      Je kunt beter doorpakken door volledig te negeren. Je kunt ook een opmerking als losstaande mededeling plaatsen als je het te hoog wordt. Door achter je eigen mening te staan kwel je ze meer dan door hard te roepen. Maar ik respecteer je eigen wil, dit is puur advies zoals ik ook aan van Urk gaf. Hij doet er mee wat ie wilt, het is zijn goed recht.

     6. Capo

      @Floris: “Een EU Cock, die zelden inhoudelijk reageert, maar er z’n beroep van heeft gemaakt om Capo te stalken past ook in de bovenstaande profielschets van een trol.”

      Ik heb even opgelet en raad eens? Je hebt gelijk!

 8. Rosasolis

  Een aantal uren geleden heeft de radio 4 nieuws verteld dat inderdaad de koning van Marokko de dienstplicht voor mannen en vrouwen van 19 tot 25 jaar wil weer verplicht maken. Volgens zijn bericht van gisteren avond. Maar de koning heeft niet verteld als dit zou gelden voor mensen met een dubbele-paspoort. Dus er is momenteel weinig bekent over dit nieuwe wet. Het is nog te vroeg om tot conclusies te komen.
  Maar het moet eindelijk afgelopen zijn met dubbele-paspoorten. Volwassen moeten de keus maken van welke land zij officiele burger zijn, en ouderen van alle kinderen geboren in ons land moeten voor hun kind ook die keus maken: Nederlands of Marokkaans. Ons land moet alleen Een paspoort erkennen.

 9. loes530

  IK vind het weel een goed idee hoor zij heel wat die niet werken van de marokanen

 10. Ni28

  Adriaan@ “Trollen zijn net onkruid: niet uit te roeien. Wel te negeren”.
  Mooi gezegd, helemaal mee eens. Onderaan kunt je zien hoe trollen trollenpraat bezigen op adres van Capo. Inderdaad, niet uit te roeien en maar wel te negeren.

  1. Capo

   @Ni28: Je advies is wijs, ik neem het zeker mee!

  2. Rosasolis

   @Ni en Capo. Zo denk ik ook. De trollen zijn niets meer dan gestoorde zielige wezens die het helemaal niet waard zijn om welke aandacht dan ook aan te besteden.
   Laat ze in hun eigen sop gaarkoken. Gewoon negeren!

 11. Pjotter

  Het onderwerp was dat de Marokkaanse koning zijn ex onderdanen vraagt terug te keren naar Marokko en iets voor hun land te doen.!

 12. EllyD18

  Ze komen in ieder geval opgevoed weer terug nar Nederland.

 13. Frits Jansen

  Klinkt leuk maar is oerstom.
  Die dienstplicht zullen Marokkanen willen mijden. Dus de enkeling die terugkeer overwoog laat dat nu wel uit zijn hoofd, en je kunt wachten op een stroom Marokkanen richting Nederland, die allemaal die dienstplicht willen ontlopen. En de Marokkanen die dat niet willen zijn overtuigde jihadisten, gefeliciteerd!

 14. Frits Jansen

  Met deze vakantie-outfit verwacht ik kritische vragen: gaat Wilders soms lekker in de zon luieren in plaats van te strijden tegen de islamisering, elke dag.

  Ach nee, die islamisering is een marketing-truc, Wilders zelf maakt zich – kennelijk – totaal geen zorgen.

 15. Gerlos

  Laat dat Marokkaanse gespuis terug keren naar Marokko en nooit meer terug laten komen naar ONS LAND. Aan hun de keus welk paspoort ze willen verdedigen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.