Albert Heijn probeert kinderen, honden en oceanen te vergiftigen met verraderlijke plastic ‘Hamsterbollies’

De bekendste supermarktketen van Nederland heeft de spaaractie-plank weer eens flink misgeslagen. Wie nu boodschappen doet bij de Albert Heijn, krijgt daar plastic “Hamsterbollies” bij. Grappig, maar uiterst giftig voor kleine kinderen, honden… en uiteindelijk zelfs de oceanen. Bedankt, Appie!

Doorgaans zijn bedrijven niet actief uit op het ziek maken van de burgerbevolking (tenzij je chemtrail-gekkies gelooft, natuurlijk), maar in dit geval dóét de Albert Heijn het er gewoon om. Of ze hebben daar een enorme kinder- en dierenhater op de PR-afdeling zitten, of ze zijn echt van die handenwringende evil zetbazen geworden. Want de zogenaamde “Hamsterbollies” die je kan sparen door geld uit te geven aan de kassa van de supermarktketen zijn enorm giftige ondingen, zo blijkt. Echt helemaal niemand ontkomt aan het kwaadaardige plastic: noch kind, noch hond en zelfs de wereldzeeën zijn niet gevrijwaard van de ronduit misdadige invloed van de hatelijke Hamsterbollies.

Lees en huiver:

“Bij supermarktketen Albert Heijn krijg je bij besteding van veertig euro twee ‘Hamsterbollies’ cadeau. Deze balletjes zijn gevuld met kleine plastic bolletjes. Een leuk idee, maar hartstikke gevaarlijk, vindt onder andere Nynke Anna. ,,Die rare Hamsterbollies zitten vol met kleine plastic(achtige?) bolletjes die dus enorm gevaarlijk zijn voor kleine kinderen, huisdieren en ook nog eens schadelijk voor milieu. (…) Waar zijn jullie mee bezig?” schrijft ze op Twitter.

De balletjes zijn niet alleen gevaarlijk, maar ook nog eens slecht voor het milieu, zegt Susanne Baas: ,,Ga je schamen! Onbegrijpelijk dat jullie met een Hamsterbollies-actie komen met balletjes van synthetische stof en gevuld met plastic granulaat waar de oceanen van uitpuilen. Schande!””

Dierenartsen slaan daarnaast groot alarm, en milieu-activisten wijzen ditmaal terecht op de negatieve gevolgen van al die synthetische bolletjes die uiteindelijk in de zee terechtkomen. Die momenteel al helemaal volligt met meer dan een paar kopjes ‘overheerlijke’ plasticsoep.

Doe de komende tijd dus maar even de boodschappen bij de Jumbo of de Spar, en desnoods de Dirk. Laat die plastic-killers van Albert Heijn maar even links liggen, zou ik zeggen…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ben Zine

  Onvoorstelbare blunder, dit gaat ongelooflijk in hun nadeel werken. Je kunt ze bij Jumbo horen lachen om zoveel onnozelheid.

 2. Adriaan

  @Albert Heijn is een domme jongen.

 3. Original NL

  Wordt langzamerhand een beetje schijtziek van al die plastic troep van mc donalds en supermarkt ketens.Bij 10 euro aan boodschappen krijg je plastic rommel voor de kids “spaar ze allemaal” of “kinder verrassing” in ieder ei een nutteloos plastic ding.En waar die rommel eindigd….. idd op straat of als je geluk hebt in de vuilcontainer.
  Een gloeilamp mag ik niet meer kopen maar deze plastic troep wordt in grote hoeveelheden het milieu in geflikkerd.
  Verbieden die nutteloze troep!!!

 4. DolleDries

  Stop met die onzin en maak gewoon de boodschappen goedkoper

  1. fockingworst

   @dd precies bij netto rama krijgen we korting zonder clubkaart of weet ik veel.
   Bovendien maakt onze appie zich wel schuldig aan meerdere dingen die niet nodig zijn en millieuvervuilend.
   Zoals al die onzinnige spaaracties met zegels extra troep bij de kassa, ze bieden minimaal 2x zegels aan vaak nog wel eens 4x.
   Dat moet allemaal xtra vervoerd geproduceerd worden, en natuurlijk alle machines die het maken ook etc.

 5. Blue monday

  Die Tim toch…

  En ik maar denken dat DDS op de lijn zit dat er nog genoeg ruimte is voor meer plastic in de zee of CO2 in de lucht.

  De meerderheid hier zal vast zeggen dat het klimaat en de plastic soep er ook al een miljoen jaar geleden waren en dat daar niets mis mee is.

 6. Koos sssss

  Ultieme poging om rechts-deugend te zijn.

 7. Abraham50

  Spar is erg duur als alternatief.

 8. penis aqua di rosa

  Ik heb al geweigerd en zal deze zooi weigeren na afrekenen.

  1. Mart

   Hier bij onze Supper sparen we zegels en met een kaart vol kun je kiezen uit verschillende keuken messen en hakbijltje….vlijmscherp,de vrouw heeft er al enige.Komen uit China gemaakt voor Nederland .Jullie kansparels zouden er gek op zijn.Mart Brasil.

 9. Dirk van Jurie

  Ja de Appie Hein gaat de wereld vergiftigen én vernietigen daar is geen houden meer aan.

 10. Baaz

  Met bonuskaart, die is ook van plastic…

  1. sjun

   Maar die houdt dan wel weer persoonlijke gegevens en koopgedrag bij zodat je goed te tracen bent als je zo onnozel wasom voor bonuspunten je eigen privacy op straat te gooien. Het wachten is op de hacks van die klantgegegevens. Hamsteren…

  2. fockingworst

   Dat niet alleen er zit een hele keten achter machines die de pasjes maken opslag transport alle bedrijven die leveren aan de machinefabrikanten energie en ga zo maar door.
   Dus ja zo groen is onze appie niet.
   Wat ik nog steeds niet begrijp waarom nog steeds plastic tasjes voor groenten en boodschappen tassen van plastic.
   Waarom niet zoals in Amerika alles papier.
   Millieuvriendelijker kan het toch niet?
   Beter nettorama korting altijd en zonder pas, bovendien korting op veel produkt en boven 2 of 3 stuks.. Het aanbod is iets minder luxe.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.