Anti-Orban europarlementariër Judith Sargentini: ‘George Soros speelt geen rol in clubs die hij financiert!’

Volgens GroenLinks-europarlementariër speelt de Hongaarse miljardair George Soros geen enkele rol in de organisaties die hij miljoenen schenkt.

In Amerika is het gebruikelijk: miljonairs en miljardairs die zich in de politiek mengen door miljoenen aan eigen vermogen in politieke campagnes te steken. In Europa is dit fenomeen zo goed als onbekend, en kennen we eigenlijk maar één vermogende man die zich hier aan heeft overgeleverd: George Soros, van Hongaars-joodse afkomst.

Critici zijn niet te spreken over het feit dat de man via zijn Open Society Foundation niet alleen democratische doelen heeft gesteund, maar bijvoorbeeld ook outlets van de Moslimbroederschap. Aluhoedjes zien in hem zelfs een groot gevaar, een soort Satan, een man die Europa bewust naar de knoppen zou willen helpen. Schromelijk overdreven, natuurlijk.

Maar net zo onbeholpen zijn vaak degenen die Soros te hulp schieten. Zoals GroenLinks-europarlementariër Judith Sargentini. Zij kreeg het voor elkaar dat Hongarije op het strafbankje van de EU is komen te zitten, mede dankzij een felle campagne die het land voerde tegen George Soros. Premier Orban ziet de man als zijn belangrijkste politieke opponent, ook al heeft Orban geen politieke partij die deelneemt aan Hongaarse verkiezingen.

Volgens Sargentini moet de soep rondom Soros niet zo heet worden gegeten als deze wordt opgediend – de man speelt namelijk geen enkele rol in de clubs die hij financiert. Of toch…? Take it away, Seven!

Juist ja. Judith Sargentini staat vermoedelijk niet op de Soros-payroll, maar dat betekent niet dat ze weet waar ze het over heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. DolleDries

  Lieg niet mens je staat op zijn loonlijst en wie betaald bepaald.

  1. Dubbele Komma

   Ja precies dries!

   Als je zn poen aanneemt speelt hij gelijk een rol natuurlijk.
   Sjongejonge.

   En wat is dat viswijf verschrikkelijk lelijk zeg. Ik heb overal kippenvel. Van mij hoeft die foto er niet bij.

 2. Two Ravens Black Kettle

  “er is geen enkele bewijs dat terroristen mee met vluchtelingen bladibladibladibladi”
  -Terroristen enabler Judith Sargentini-

  “Het is goed dat de marine terroristen ophaalt”

  (Zoals in Manchester, de dode kinderen op het concert)

  Judith
  De favoriete politicus van Isis.
  Die nu wil dat er ook Hongaarse kinderen vermoord worden door de open borders ‘breinchirurgen’

 3. DolleDries

  George Soros is een gevaarlijk individu. Het is duidelijk dat de multimiljardair connecties heeft binnen de hoogste kringen van de wereldpolitiek. Soros gebruikt zijn fortuin om de wereld om te vormen naar progressief model. Landen die tegenstribbelen kunnen rekenen op grootschalige demonstraties, een aanval op hun economie of in het ergste geval een machtsovername.

 4. Ritter

  Weet u nog…………………………Judith Sargentini was degene die in 2015 zeker wist dat er geen jihadisten meekwamen naar Europa. Ze wist het zeker.

  Totdat later bleek dat ze er totaal naast zat. En toch heeft dat geen gevolgen gehad voor haar carrière.
  ————
  Zij deden angst voor IS onder migranten af als hysterie

  “‘Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie.’ Dat waren de stellige woorden van GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini op Twitter, in mei vorig jaar.”

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/hysterie-zij-zwakten-dreiging-is-onder-migranten-af-326712/

 5. Tengo Kawana

  De zieke laster jegens Soros is puur extreem-rechts politiek geïnspireerd en riekt naar antisemitisme.

  Weerzinwekkend.

  1. Dubbele Komma

   Liet iemand een natte scheet of was tengo dopper weer even in zichzelf aan het brabbelen tegen beter weten in?

   😀

  2. Holland

   Het zieke ophemelen van Soros is puur extreem-links politiek geïnspireerd en riekt naar kritiekloos hielenlikken.

   Weerzinwekkend.

   1. DolleDries

    Het is Nazistisch.

    1. Capo

     Lees zelf: Zuigtrol, multinicker, pisvlek.

    2. Dubbele Komma

     Nog 1 ding: wat is dat wijf toch afschuwelijk lelijk!

     Waarom z

     1. Kees

      Meestal: hoe lelijker, hoe linkser

  3. sjun

   Wat dacht je: Ik gooi er weer eens een globalistische mantra in? Te vrezen valt toch dat het vooral tot overtuiging van het omgekeerde uitwerkt en dat het mensen motiveert tot onderzoek naar de financier van AntiFa.

 6. AS210854

  Zielige vertoning zoveel naïviteit.

 7. DolleDries

  Een van Amerika’s grootste alternatieve nieuwssites, Natural News, schrijft op basis van officiële documenten dat president Trump de arrestatie van een aantal topleden van de ‘Deep State’ schaduwregering voorbereidt. Onder hen zouden zich oud president Barack Obama, James Comey en Robert Mueller bevinden, en mogelijk ook Hillary Clinton. Zij staan onder verdenking van hoogverraad vanwege hun illegale acties om een zittende, democratisch gekozen president en zijn regering te ondermijnen, en zullen daarom na hun arrestatie voor een militair tribunaal moeten verschijnen.

  De benoeming van Brett Kavanaugh is cruciaal voor het verkrijgen van instemming van het Hooggerechtshof, reden waarom de Democraten er alles aan doen om hem terzijde te schuiven, inclusief het op het laatste moment inschakelen van vrouwen, beide bewezen ‘Never Trump’ activisten, die de conservatieve rechter beschuldigen van seksueel misbruik en wangedrag dat tientallen jaren geleden zou hebben plaatsgevonden. (3)(4)(5)
  ‘Pentagon achter Trump’
  Volgens Natural News voorman Mike Adams staat ook het Pentagon achter Trump, die op 20 december 2017 de nationale noodtoestand uitriep om de Deep State te kunnen aanpakken. ‘Trump heeft besloten om de anti-Amerikaanse Deep State, die al jaren bezig is dit land en onze nationale soevereiniteit te verwoesten, totaal te vernietigen,’ schrijft Adams. ‘Dit zal zijn nalatenschap worden. Mogelijk stelt hij zich in 2020 niet eens beschikbaar voor herverkiezing, omdat zijn hele plan is om deze verraders te arresteren en de ‘rule of law’ in Amerika te herstellen.’
  Tijdelijke staat-van-beleg
  Om dit te realiseren zal Trump tijdelijk de staat-van-beleg moeten uitroepen. ‘En hij zal de steun van het volk nodig hebben om in het hele land de orde en beschaving te bewaren zodra de arrestaties plaatsvinden. Wel moeten we massaal geweld en chaos door links verwachten, precies volgens (Saul Alinsky’s boek) ‘Regels voor Radicalen’, een blauwdruk voor communistische opstanden en staatsgrepen.’

 8. Ni28

  Alle foto’s van haar laten een compleet verwarde mens zien. Vandaar dat haar uitspraken niet serieus genomen dienen te worden.

  1. Pecunia

   Alleen dat haar al, alsof ze net uit haar bed is gerold.

 9. Ni28

  Zo miljardair heeft al alles op zak behalve de wereldgeschiedenis. Dus koopt die ook.

 10. NoDoubt

  Naïef verward blondje?

  1. Eugenie de la Fleur

   Let een beetje op jouw toon meneertje!

   1. Capo

    “Let een beetje op jouw toon meneertje!”

    Svetlana = Natte Scheet = multinicker = Eugenie de la Fleur

    1. Tengo Kawana

     DFTT.

     1. Capo

      Svetlana = Natte Scheet = multinicker = Eugenie de la Fleur = Tengo

 11. Gerlos

  Aan mijn hoela truttebol.

  1. Eugenie de la Fleur

   Let een beetje op die toon van u. Dit staat me helemaal niet aan. Zo’n onbeschoftheid!

   1. Capo

    Multinicker.

   2. Holland

    Eugie, zal ik die natte doos even van je masseren?

    1. Tengo Kawana

     Vieze oude man.

     1. Capo

      Smerige multinicker.

     2. Holland

      Jij bent ouder dan ik, smerige rioolrat.

     3. Tengo Kawana

      Holland is een man met heel weinig innerlijke beschaving maar hij slaagde er in deze keer in wel heel erg diep onder de fatsoensgrens te duiken.

    2. Elu Thingol

     Holland laat zich kennen als de oude viezerik die hij is.

     1. Holland

      Zal ik je een geheimpje verklappen grefo? Eugenie heeft helemaal geen natte doos! Sta je van te kijken, nietwaar? Daar had je helemaal niet aan gedacht!

      Eugenie is namelijk Svetlana = Natte Scheet = multinicker = Eugenie de la Fleur = Tengo = Elu en heeft dus een zaadstengel.

      Nou, nu maar weer snel in je mand. Dag kleine Elu.

     2. Elu Thingol

      Misschien is CJD/UL/Svetlane/Eugenie een vrouw. Vrouwen kunnen ook trollen (denk ik). Alhoewel verheugend is dat Eugenie niet meer trolt.

      Anyway, u ook een goede nacht.

     3. Eugenie de la Fleur

      Pardon?! Ik reageer onder mijn profielnaam Eugenie en probeer een debat te voeren gebasseerd op inhoud. Wat mijn geslacht is lijkt me tot weinig relevantie mbt dit onderwerp. Over trolgedrag gesproken!

     4. Holland

      Eugenie is genderneutraal, zegt zhij. Geloof ik niks van Eugene. Je bent een ouwe homo die graag in meisjeskleren loopt. Tengo ten voeten uit!

     5. Tengo Kawana

      Holland is moreel en intellectueel geen hoogvlieger maar dat betekent niet dat ik deze man het recht zou willen ontzeggen hier bijdragen te plaatsen. Komma en swetsnek mogen het toch ook?

     6. Capo

      “Ik reageer onder mijn profielnaam Eugenie…”

      Dat klopt en je bent een multinicker. Je reageert als Svetlana, als Natte Scheet, CJD (vroeger) en al Tengo, Elu en Gustafff.

   3. Rosasolis

    @Eugenie. Waarschijnlijk bent u nieuw aan deze zeer informatieve site. Maar helaas krioelt van die trollen niets anders hebben te doen, dan mensen die niet precies denken als hen, te pesten. Het zijn werkeloos, laag opgeleide niets-nutten.
    Je moet op de commentaren van die wezens niet reageren. Geef ze geen aandacht.

 12. A3aan

  Oei, zoals die er bij zit lijkt het de maagd maria wel, dan moet je oppassen, (amsterdams) link dat soort GL volk, al lachend wordt je door hen belazerd.

 13. Two Ravens Black Kettle

  De islamitische massamoordenaar die kinderen opblies in Manchester bij een concert was opgehaald een paar millimeter uit de Libische kust door de Engelse marine.
  De terroristen vereerder Judith Sargentini was een van de meest virulent voorstanders om deze massamoordenaars met de marine op te halen.
  Haal ze op. We moeten de marine opzetten om ze op te halen.
  Deze ‘heldin’ noemt dat vermoedelijk solidariteit.
  Haar morele voortreffelijkheid mag best wel een zooi kinderbloed kosten.
  Een litertje of 100, 200, 300 ?
  Roept u maar want volgens onze heldin Judith is het allemaal hysterie.
  Er liggen geen lijken
  Er zij geen tienduizenden meisjes verkracht
  Allemaal hysterie volgend Judith en haar MSM.
  Victor Orban heeft echter geen zin in dode Hongaarse kinderen.
  Judith en haar MSM zal hem dit nooit vergeven.

 14. Blue monday

  naïef, alleen in Amerika en niet in Europa?

  Wie betaald, bepaald en niet alleen Soros.
  Bannon neemt ongetwijfeld ook wel wat belangenbehartigers met zakken vol dollars mee.

  En eigenlijk zijn ze nog heel open over hun ambities en verstoppen ze zich niet achter
  een bedrijf zoals meneer Shell en Unilever.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.