Antisemitische druiloor Arnoud van Doorn wil dat alle Joden een maand lang spijt betuigen voor “al hun fouten”

doornia
Foto: Arnoud van Doorn in zijn kantoor in Den Haag. Bron: Fahad Alkandari / YouTube.

De bekendste antisemitische politicus van Nederland heeft weer eens bewezen waarom hij die dubieuze eer dubbel en dwars verdient: alle Joden zouden een hele maand moeten nadenken over hun zondes, en daarna spijt betuigen. Van Doorn deed die opmerking naar aanleiding van de belangrijkste Joodse feestdag van het jaar – Jom Kipoer.

doornantisemitischetweet

Hoe vaak mag het Haagse raadslid Arnoud van Doorn zich nog antisemitisch uitlaten op Twitter, voordat deze meneer zich eens voor de rechter mag melden vanwege al zijn haatzaaiende opmerkingen? Een vraag waarop ik hoop dat het antwoord “nul dagen” luidt, maar in werkelijkheid zal het wel “nooit” zijn.

Want Arnoud van Doorn, fractievoorzitter van de salafistische PvdE, komt overal mee weg. Zo ook weer met deze tweet van gisteravond, waarin hij een opmerking maakt over de joodse feestdag Jim Kippoer. Het is de belangrijkste feestdag van het jaar voor Joden, die dit etmaal gebruiken om hun fouten te overdenken en om vergiffenis te vragen. Van Doorn wil echter dat deze dag een hele maand gaat duren, zodat Joden en Israëli’s zich een maand lang gaan beklagen over het feit dat zij zich verdedigen tegen Palestijns terrorisme.

Tot zover de feiten, want Van Doorn doet net alsof dit een soort Israëlische nationale feestdag is – wrong. Het is een feestdag voor alle Joden, ook degenen die niet in Israël of de Palestijnse gebieden wonen. Dat weet de Haagse salafist best, maar waarom zou je mensen de waarheid vertellen als je ze ook lekker kan voorliegen? Immers: alle middelen zijn geoorloofd om de wereld op te stoken tegen Joden. In Den Haag, in Israël of waar dan ook ter wereld. De haat die Van Doorn koestert voor dit volk gaat ver – hij vraagt zich zelfs af of de nazi’s niet de ‘good guys’ waren.

Het wordt dus echt de hoogste tijd dat de politie deze haatzaaier eens van z’n bed komt lichten. Hallo meneer agent, bent u daar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

25 reacties

 1.   

  Vergissen is menselijk. Je bedoelde natuurlijk moslims i.p.v joden.

  1.   

   AS210854,als moslims dat moeten doen komen ze nooit meer buiten,dat zal wel goed uitkomen is er eindelijk een keer geen gezeik met hun.

 2.   

  Kan dit stuk braaksel niet door het toilet gespoeld worden?
  Zo zout heb ik het nog nooit gegeten v.w.b. een overloper.

 3.   

  Lijkt me een goed thema voor de eerstkomende ramadan. Dan moeten alle moslims hun zonden overdenken en daar spijt over betuigen. Hoewel me een maand daarvoor niet toereikend lijkt. Kunnen ze beter een jaar voor nemen.

 4.   

  Enkeltje Rifgebergte met die Nedermoslim.

 5.   

  en zo zijn er nog meer van die “zogenaamde Onwetenden”
  https://twitter.com/HillelNeuer/status/1042096597335715840

 6.   

  Deze achterlijke islamitische zogenaamde Nederlander moet echt net als gasten zoals Tengo op-rot-ten

 7.   

  Hopelijk is er een dokter in de zaal, gaat écht niet goed met die man hóór!

  1.   

   @A3aan: Hij mag van mij naar z’n 72 magen…

   1.   

    De juiste dokter met de enig juiste behandeling voor die pipo Capo. ;-)

    https://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

 8.   

  Bij een massale vechtpartij voor een moskee aan de Merwedestraat in Dordrecht zijn twee mensen gewond geraakt. Een van hen liep een steekwond op. De politie heeft vier verdachten gearresteerd.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2582682/gewonden-bij-massale-vechtpartij-bij-moskee-in-dordrecht

 9.   

  Dhr. Van Doorn vergeet voor het gemak dat de meeste misdaden begaan worden tegen het Joodse volk. Schuldigen de Islam en tegenwoordig veelal het linkse fascisme

  1.   

   Die zit.

 10.   

  De arme man weet echt niet beter of moet zijn sponsors naar de mond praten omdat hij met zijn laatste stunt verder alle schepen achter zich verbrand heeft. Ik vermoed dat Arnoud een eenzame man is die nagenoeg overal met de nek wordt aangekeken. Iemand met wie je gepast medelijden zou kunnen hebben omdat jongetjes voor hem gewaarschuwd moeten worden.

 11.   

  Hier valt de ‘Minder, minder’ uitspraak van Wilders volkomen in het niet. Heren en dames rechters, kom tot bezinning en ga jullie huiswerk nog eens overdoen.

  1.   

   Adriaan dat is een Utopie wat wat jij wilt,hoe kan jij linke mafkezen bewegen om hun hersenen te gebruiken die vast geroest zitten en zij de realiteit in de samenleving niet willen zien .

 12.   

  Lelijke landverrader na de oorlog wisten ze wel raad met dit tuig.

  1.   

   Yep die liggen nu op de Waalsdorpervlakte opgevreten door de wormen.

 13.   

  Als de joden het 1 maand (zouden) doen….. doen de moslims het dan voor de rest van hun leven?

 14.   

  Ieder heeft recht van vrije meningsuiting. En ik vindt persoonlijk dat meneer Arnoud v. D. onnodig te veel blèrt en uitermate mild is in zijn uitlatingen ten opzichte een heleboel anderen. Ik bijvoorbeeld ben compleet doof voor spijtbetuigingen door godsdienstigen, omdat ze keer op keer in herhaling vallen en ellende veroorzaken als een door hun God opgelegde plichtsbetrachting en godsdienstvloek. Daarom ben ik van mening, dat de enige manier om de Islam, het Christendom, het Jodendom, het Hindoeïsme en overige godsdiensten te hervormen is door van ze af te komen. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2175771219368439&set=a.1603769199901980&type=3&theater

 15.   

  Hetzelfde Jom Kippoer is ook nog met een andere historische gebeurtenis verbonden.
  https://tinyurl.com/yc42g8ej

 16.   

  Heerlijk, de Nederlanders hebben de wijsheid in pacht en de Joden zijn onfeilbaar.

  1.   

   Karel de Grote schreef:

   “…en de Joden zijn onfeilbaar…”

   39 minuten geleden… en nog niet een keer beticht van antisemitisme??!! Hallo DDS reaguurders??!!
   :)

 17.   

  Dat bekering tot de Islam ook de hersenen vergiftigt moge hierbij andermaal duidelijk zijn.

 18.   

  Dat hij dom is kan hij niets aan doen, maar omdat nu elke keer weer van de daken te schreeuwen is wel heel erg dom.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!