Aso's zorgen voor verkeersproblemen bij Bergen op Zoom: bruiloftsstoet van honderd auto's 'terroriseert' verkeer

Geen categoriesep 09 2018, 17:00
Andere weggebruikers werden afgesneden, de auto's remden zomaar, en er ontstonden bijna verschillende aanrijdingen met voetgangers. Gezellig he?!
Leuk, dit soort verrijkingen van de samenleving:

Een bruiloftsstoet van zo’n honderd auto’s heeft zaterdagmiddag flinke overlast veroorzaakt in het centrum en de buitenwijken van Bergen op Zoom. Getuigen meldden dat zij werden afgesneden, dat auto’s zomaar remden, er bijna aanrijdingen ontstonden met voetgangers, mensen bijna van hun fiets werden gereden en er wegen werden geblokkeerd.

De Telegraaf voegt daar aan toe dat de overlast er nog niet opzat toen de stoet Bergen op Zoom verliet. De auto's reden vervolgens de A58 op, waar ze keihard te keer gingen. Andere automobilisten op de snelweg maakten melding van "zeer gevaarlijke situaties." Zo remden de auto's "uit het niets" en haalden ze in "over de vluchtstrook."
We hoeven natuurlijk niet eens na te denken over uit welke hoek deze 'stoet' kwam.
De Telegraaf heeft op Twitter een peiling gezet met de vraag wat lezers hier nou van vinden. "Gezellig, moet kunnen" zo'n trouwstoet, of "schrijf dikke boetes!"? De stemming maakt duidelijk hoe het Nederlandse volk hierover denkt: op het moment van schrijven stond de teller op 94% voor de tweede optie, en slechts 6% voor de eerste.
https://twitter.com/telegraaf/status/1038732476108169217
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten