Azc haalt uit voorzorg islamitische en christelijke migranten uit elkaar: ‘Om problemen te voorkomen!’

snapshot
Foto: Het asielzoekerscentrum in Budel. Bron: Screenshot Omroep Brabant.

Asielzoekerscentra zijn de sektarische conflicten die zich na het land van herkomst ook afspelen in de eigen ruimtes meer dan zat. Zo erg, dat het personeel van het azc in Budel is gestopt met mensen van verschillende religies bij elkaar zetten. Zeker bij Irakeze migranten, zo vertellen ze, is het zaak hen zo spoedig mogelijk uit elkaar te halen: “Gewoon om problemen te voorkomen!”

Heeft de multiculturele samenleving enige schijn van kans? Niet als je gaat kijken in asielzoekerscentra, die dagelijks te maken hebben met sektarische toestanden uit landen die… laten we zeggen, iets minder dan Nederland een traditie van ‘leven en laten leven’ hebben. In een rondleiding voor het Eindhovens Dagblad op het azc in Budel vertelt een medewerker en passant dat ze in de gaten moeten houden van welke afkomst de asielzoekers zijn die zich daar melden. Want voor je het weet heb je allerlei vechtpartijen en andere criminele toestanden:

“De medewerker van het azc in Budel verzorgt deze dag onder meer rondleidingen over het terrein. ,,De kamers hebben vier bedden en vier lockers. Hierin kunnen we een gezin kwijt of vier volwassenen. We proberen zoveel mogelijk dezelfde nationaliteiten bij elkaar op een kamer te plaatsen. Maar we kijken uiteraard ook naar de omstandigheden. Als er vier Irakezen zijn, van wie drie moslim en een christen, dan zetten we die niet bij elkaar. Gewoon om problemen te voorkomen.””

Ook vertellen de azc-medewerkers uit Budel dat het vooral kansloze asielzoekers zijn die voor rottigheid zorgen. Degenen die uit veilige landen komen zoals Marokko of Algerije:

“Het is met name deze groep ‘vluchtelingen’ die geregeld voor overlast zorgt in Budel en met name het dichterbij gelegen Maarheeze. ‘Een klein percentage die het voor de rest verziekt’, noemde het COA het onlangs. Maar dat kleine percentage zorgt ervoor dat het draagvlak voor de opvang in het dorp begint af te brokkelen. “

Wat de kansloze asielzoekers precies uitvreten wordt niet duidelijk, maar wel omschrijft een personeelslid hen als “rotzakken”.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

69 reacties

 1.   

  HET ZOVEELSTE GELIJK VAN STEF BLOK!

  STEMP PVV!

  NEXIT!

 2.   

  Hoe moet het straks als ze als “statushouder”naast christelijke mensen moeten wonen.
  De islam verbieden zal in de nabije toekomst de enige manier zijn van overleven.

 3.   

  Wir schaffen dass

  Gescheiden zwemmen, gescheiden eten, gescheiden dood gaan, gescheiden kunst, gescheiden stemmen, gescheiden scholen, gescheiden opgroeien, gescheiden pfff mening over de pro’s en cons inzake de Verlichting en vrijheid van meningsuiting, gescheiden opvattingen over man/vrouw, gescheiden opvattingen over eerwraak, genitale verminking, kapotte kinderen in Roterham, kapotte kinderen onder de wielen van vrachtwagens, dode kinderen bij onreine concerten
  Het succes van Famkuh Halsema.

  “Allemaal hysterie !” gilt haar bewierrookte partijgenoot Judith S.
  “R’ham, Telford ad infinitum, nooit gebeurt !, alle kapotte kinderen hebben het aan zichzelf te denken, ik sta achter de journalisten en de staat, Charlie Hebdo is een leugen, overbevolking en omvolking zal en Moet !! Ondanks alle cijfers, statistieken, moord- en verkrachtingscijfers, verdronken kinderen & ongemakkelijke waarheden.
  En daarom is Orban een monster want Orban wil de Hongaarse kinderen niet opofferen op het moreel zuiverige (maar o zo bloederige) altaar van Famkuh en Judith.

  1.   

   Ja precies! TRBK!

   En waarom zijn linkse mensen altijd zo tenenkrommend lelijk?

   Heb je die foto van sargentinie gezien? Ik liet mn zeik lopen van de dochter van Hitler.

   Sjeezus wat een lelijk kreng …

   Dopper tengo blue Mongol zal ook wel zo lelijk zijn.

   Daarom durft hij niet de straat op met zijn extreem lelijke domkop,vandaar dat er niets anders voor hem overblijft dan hier zitten trollen met ontelbare nep accounts 24 uur per dag 7 dagen in de week….

   Sjongejonge wat is de linksmens toch afschuwelijk lelijk

   Niet te hopen dat die ooit worden ontvoerd door een ufo.

   Denken die aliens dat de gemiddelde aardbewoner zo lelijk is dat je er spontaan van moet braken…

   :-D

   Jezus wat zijn socialisten lelijk zeg,ik ga er bijna begrip voor krijgen dat ze zich om laten bouwen…

   :-D

   1.   

    “ Ik liet mn zeik lopen van de dochter van Hitler.”

    Ook zwakzinnigen mogen hier posten.

    1.   

     Pisvlek!

 4.   

  Misschien zou je dit om problemen te voorkomen maatschappijbreed moeten implementeren en alvast een stuk selectiever worden aan de grens? Of mogen er wel gewone burgers worden geofferd aan de opgedrongen ideologie van de multikul?

  1.   

   Sjun heeft niet zoveel kennis van de Grondwet en de rechtsstaat, maar algemeen wordt het niet juist geacht om aan de grens immigranten op godsdienst te selecteren.

   1.   

    De wet godsdienstvrijheid is volledig achterhaald en voldoet in deze tijd niet meer. Godsdiensten zouden jaarlijks getoetst moeten worden en ook kunnen worden afgewezen ter bescherming van individuen en de samenleving.

    1.   

     @Holland: Bovendien is islam geen godsdienst maar een levensgevaarlijke ideologie. Een godsdienst bescherming bieden en toestaan die ervoor zorgt dat democratisch gekozen volksvertegenwoordigers 24/7 bewaakt moeten worden, bijvoorbeeld.

    2.   

     Holland hoorde de klok luiden: er betstaat geen wet godsdienstvrijheid en die in hier ook niet aan de orde.

     1.   

      Tengo is aan het mierenneuken en fruitvliegjes vangen. Het heet misschien geen ‘wet godsdienstvrijheid’ maar hij weet donders goed wat er bedoeld wordt. Het wordt omschreven in artikel 6 van de Nederlandse grondwet en als volgt geformuleerd: Artikel 6. Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.”

      Deze wet is volledig achterhaald en voldoet in deze tijd niet meer. Godsdiensten zouden jaarlijks getoetst moeten worden en ook kunnen worden afgewezen ter bescherming van individuen en de samenleving.

      Je bent een oude zeiksnor Tengo.

     2.   

      De suspecte mening dat onze Grondwet is achterhaald is niet ongebruikelijk in rechts-populistische kringen die de rechtsstaat wensen af te schaffen. Gelukkig betreft het een kleine extremistische minderheid.

      Holland is hier echter abuis als hij meent dat de godsdienstvrijheid iets te maken heeft met de onmogelijkheid immigranten aan de grens op godsdienst of welke levensovertuiging dat ook te selecteren. Mogelijk is dit een onderwerp dat wat te complex voor hem is.

     3.   

      Zoals altijd draait en konkelt de oude zwamneus weer. Nergens heb ik gesteld dat de Grondwet achterhaald is. Ik heb het uitsluitend over de godsdienstvrijheid gehad.

      Uiteraard is een selectie aan de grens op godsdienst of levensovertuiging uiterst simpel. Scheur een bladzijde uit de koran voor de ogen van immigranten en bingo. Alles wat moslim is, alvast gelijk terug sturen.

   2.   

    En wat als deze ideologie onze wetten en gewoonten niet onderschrijft, maar afwijst?

 5.   

  Moslims en christenen worden gescheiden om problemen te voorkomen. De kans dat de christenen die problemen veroorzaken lijkt me nul. En de kans dat dat moslimtuig de veroorzaker is 100%.

  God, wat is dat moslimschorem toch een afval. Non-compatibel met de westerse samenleving, behept met middeleeuwse zwakzinnigheid. De islam de wereld uit, te beginnen bij Nederland.

  1.   

   Holland meent dat christenen veel betere mensen zijn dan moslims.

   Mogelijk heeft hij er nooit goed over nagedacht.

   1.   

    Tengo meent blijkbaar dat moslims en christenen in het azc in Budel uit elkaar worden gehaald omdat christenen de moslims belagen en intimideren. Toch Tengo?

    1.   

     Nee, omdat men elkaar belaagt en intimideert.

     Het zijn natuurlijk mensen in moeilijke omstandigheden.

     1.   

      Je kletst onzin en je weet het.

     2.   

      Nee, ik weet zeker dat christenen en moslims in moeilijke (en minder moeilijke) omstandigheden hetzelfde gedrag vertonen en als er verschillen zijn die niet aan Koran of Bijbel kunnen worden toegeschreven.

      Ik weet dat jij daar anders over denkt maar dat vind ik eerlijk gezegd een nogal domme denkwijze.

     3.   

      @TK

      Hoe weet je dat zo zeker?

     4.   

      @BB,

      Uiteraard ben ik benieuwd naar uw visie ter zake.

     5.   

      @BB uiteraard geeft Tengo daar geen antwoord op, sterker nog, hij komt met een wedervraag.
      Tengo schoffeert en irriteert, Tengo is het hier structureel altijd oneens met iedereen die een echte mening heeft..

     6.   

      Je bent een domme zwetser Tengo. Het artikel gaat er toch duidelijk over dat MOSLIMS en CHRISTENEN bij voorbaat gescheiden worden. Dat betekent dus dat de religieuze achtergrond de hoofdrol speelt. Anders zouden ze ook moslims en christenen van uiteenlopende herkomst scheiden. Maar dat doet het AZC niet. Ze scheiden alleen MOSLIMS en CHRISTENEN omdat ze de ervaring hebben dat MOSLIMS de CHRISTENEN intimideren, agressief benaderen en geweld gebruiken zoals in hun rotboek voorgeschreven staat.

      Kortom: het AZC selecteert op RELIGIEUZE overtuiging en dat is niet voor niks stomme, wegkijkende struisvogel.

     7.   

      Gek, op mijn laatste reactie komt Tengo Zwamneus niet meer terug. Wel reageerde hij inmiddels op een andere reactie.

      Laten we het er maar op houden dat hij uitgekletst is wat dit onderwerp betreft, maar te kinderachtig is om zijn ongelijk toe te geven. Daar hebben narcisten nogal moeite mee.

  2.   

   @Holland Tengo is een die-hard islamimbeciel die alles in het werk stelt om de islam te verdedigen, Tengo zal alles in het werk stellen om vooral de Nederlanders (lees: christenen) de schuld te geven.
   Tengo meent structureel te moeten zeggen dat bv de Bijbel slechter is dan de koran er meer geweld is in de Bijbel.

   Holland je slaat de spijker op zijn kop

   1.   

    Dat er aanmerkelijk meer geweld en moorddadigheid in de Bijbel wordt beschreven lijkt me feitelijk niet te ontkennen.

    1.   

     @Tengo
     Dat er aanmerkelijk meer geweld en moorddadigheid in de Bijbel wordt beschreven lijkt me feitelijk niet te ontkennen.

     Bij deze ontken ik het Tengo, de koran staat er vol van en niet te vergelijken.

     1.   

      Een christen leest doorgaans liever het Nieuwe Testament als het Oude Testament, mijzelf incluis. Soms jaagt het me de stuipen op het lijf.

     2.   

      @Elu

      Kun je nagaan wat een instelling christenen hebben.

     3.   

      Absolute onzin. Ze zijn heel vergelijkbaar.

     4.   

      Volgens mij hebben jouw hersens het formaat van een walnoot, Jezus wat een onbenul ben jij zeg.

     5.   

      @Pecunia,

      Raadpleeg een deze bron en ik daag je uit passages in de Koran te citeren die dit soor moordzucht ook maar benaderen.

      http://www.debijbelzegt.nl/geweld.htm

     6.   

      @Tengo

      Een greep uit de koran:

      Soera 2: 190-193
      En strijdt voor de zaak van Allah tegen degenen, die tegen u strijden, maar overschrijdt de grens niet. Voorzeker, Allah heeft de overtreders niet lief.
      En doodt hen, waar gij hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij u daarin bevechten. Maar indien zij u bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.
      Maar als zij ophouden, dan is Allah zeker Vergevensgezind, Genadevol.
      En bestrijdt hen, totdat er geen vervolging meer is en de godsdienst alleen voor Allah wordt. Maar indien zij (met strijden) ophouden, dan is er geen vijandelijkheid meer toegestaan, behalve tegen de onrechtvaardigen.

      Soera 2: 216
      Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. God weet het en jij weet het niet.

      Soera 2: 244
      Strijdt voor de zaak van God en weet, dat God Alhorend, Alwetend is.

      Soera 3: 157-158
      En als je voor de zaak van God wordt gedood of sterft, zal God’s vergiffenis en barmhartigheid zeker beter zijn, dan hetgeen zij bijeengaren.
      En indien je sterft of gedood wordt, voorzeker, tot God zul je worden teruggebracht.

      Soera 3: 169
      En denkt niet over degenen, die terwille van God zijn gedood, als doden. Neen, zij zijn levend en bij hun Heer worden hun gaven geschonken.

      Soera 3: 195
      …En Ik zal van hen…die hebben gevochten en zijn gedood, de fouten zeker bedekken en zal hen tuinen doen binnengaan, waar doorheen rivieren stromen: een beloning van God en bij God is de beste beloning.”

      Soera 4: 101
      …Voorwaar, de ongelovigen zijn een openlijke vijand voor u.

      Soera 4:74
      Laten derhalve zij, die hun tegenwoordig leven voor het leven in het Hiernamaals willen offeren, voor de zaak van God strijden. En wie voor de zaak van God strijdt, hetzij hij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.

      Soera 4:76
      Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah, maar de ongelovigen strijden voor de zaak van de boze. Strijdt daarom tegen de vrienden van Satan; voorzeker, Satan’s plan is zwak.

      Soera 4: 89
      Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.

      Soera 4: 95
      Diegenen der gelovigen die niets doen, met uitzondering der onbekwamen, zijn niet gelijk aan degenen die met hun rijkdommen en hun persoon terwille van Allah strijden. Allah heeft degenen, die met hun rijkdommen en hun persoon strijden doen uitmunten boven de rustenden en aan ieder heeft Allah het goede beloofd. Allah zal de strijders boven de stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning

      Soera 5: 33
      De vergelding degenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.

      Soera 5: 54
      O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.

      Soera 8: 12-1
      Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
      Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, ( wete) Allah is voorzeker streng in vergelding…
      O, gij die gelooft, wanneer gij degenen die niet geloven, op u af ziet komen wendt hun dan niet uw rug toe.
      En wie op die dag zijn rug toekeert, tenzij hij voor het gevecht manoeuvreert of om plaats te nemen bij een andere groep, doet inderdaad de toorn van Allah over zich komen en de hel zal zijn tehuis zijn en dat is een slechte verblijfplaats.
      Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.

      Soera 8: 59-60
      En laat de ongelovigen niet denken dat zij een voorsprong hebben. Voorzeker, zij kunnen Ons niet ontkomen. En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmede gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken. En wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan.

      Soera 8: 65
      O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.

      Soera 9: 5
      Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

      Soera 9:5
      doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.

      Soera 9: 14
      Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen…

      Soera 9: 29
      Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek(de bijbel), die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn

      Soera 47: 4
      Wanneer gij de ongelovigen (in oorlog) ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bindt hen dan vast…
      En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die terwille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.

      Soera 61: 4
      Voorzeker, Allah heeft diegenen lief die terwille van Hem strijden in geordende gelederen, alsof zij een hechte muur vormen.

      https://www.answering-islam.org/Dutch/g/islamengeweld.htm

     7.   

      Toen viel Tengo stil en dat is logisch.

     8.   

      Pecunia, de oproepen tot strijd en jihad benaderen toch niet de weerzinwekkende wreedheid en bleoderigheid die in de gegeven Bijbelplaatsen staan beschreven?

      Voor de goede orde, ik schrijf het geweld van christenen niet toe aan de christelijke geloofsinhoud, net zo min ik die causale relatie leg voor moslims. Het heeft betrekkelijk weinig met elkaar te maken.

     9.   

      “(…) net zo min ik die causale relatie leg voor moslims.”

      Jij ziet helemaal niets, jouw ogen zitten vol met trollenstront, pisvlek.

     10.   

      @Tengo
      Pecunia, de oproepen tot strijd en jihad benaderen toch niet de weerzinwekkende wreedheid en bloederigheid die in de gegeven Bijbelplaatsen staan beschreven?

      Dit meen je toch niet serieus wel?

      Beide zijn weerzinwekkend en doen voor elkaar niet onder, het punt is dat moslims er in zijn blijven hangen, ooit gehoord van een christen of jood die een aanslag heeft gepleegd d.m.v een bomgordel of is ingereden op onschuldige mensen in opdracht van een heilig kladschrift?

      Het wordt moslims met de paplepel ingegoten dat kafirs en niet moslims als christen en joden een minderwaardig volk zijn en als zodanig moeten worden behandeld.

      Heus waar die krokodil bijt.

     11.   

      @Pecunia,
      Terroristische aanslagen zijn het wapen van de armen. Armen plegen terroristische aanslagen, rijken organiseren oorlogen, genocides en werpen met bommenwerpers (atoom)bommen en napalm.
      Beiden legitimeren deze misdaden met het voorhanden religieuze boek.

      Daarmee is verklaard waarom christen in de wereldgeschiedenis aanmerkelijk meer mensen vermoordden dan moslims. Niet omdat de Bijbel hen daartoe aanzette maar omdat ze rijker waren.

      Denk daar maar eens over na.

    2.   

     Met deze onzin diskwalificeer je jezelf.

    3.   

     @Tengo
     Terroristische aanslagen zijn het wapen van de armen.

     De armen van geest bedoel je waarschijnlijk?

     Laten we het er maar op houden dat moslims, christenen en joden in de wereldgeschiedenis geen lekkertjes zijn geweest in opdracht van, anno 21ste eeuw zou men wijzer moeten wezen en welke stroming is dat nog niet? Juist.

   2.   

    @Deelszon: Tengo is een multinickende zuigtrol die hier zeven dagen per week, dertien uur per dag, de boel vervuild met zijn bewust onwetende spelletjes. Negeren, afzeiken of in de hoek zetten.

  3.   

   Onzin, in Kenia wordt ook terrorisme begaan door christenen, zelfde geldt voor VS. Het gaat om hoe fanatiek je geloofd.

   1.   

    Linkje?

    1.   

     Mogelijk kan Vit ook even naar Rwanda kijken. In dat christelijke land vielen een miljoen slachtoffers in een gruwelijke burgeroorlog.

     1.   

      Aytas (je weet wel) heeft het over terrorisme.

     2.   

      Pisvlek!

  4.   

   Applaus

 6.   

  Zo snel mogelijk het land uitpleuren !!
  Wat motten die kut-Marokkanen en Algerijnen hier ?????

  1.   

   Parasiteren op datgene wat op een presenteerblaadje wordt aangeboden, betaald met gedwongen belastingen.

 7.   

  De import van tribale twisten.
  De zoveelste verrijking van de multiculturele samenleving

  De Christen Unie wil van Nederland een middeleeuws-islamitische heilstaat maken dus van hun (en het CDA) hoeven de amokmakers niks te vrezen.

 8.   

  In de jaren 90 van de vorige eeuw werd dezelfde politiek gevolgd. Het vervloekte “paarse” kabinet was een AZC kabinet.
  Mensen vergeten heel snel. Toen waren het over het algemeen gelukzoekers uit de voormalige oost Europese gebieden Oekraine, Rusland en overige Sovjet staten.
  Sommigen van hen, zie ik nog wel eens eenzaam en nu 25 jaar ouder, door de straten van mijn dorp slenteren. De meesten zijn echter naar de USA gegaan of gewoon terug naar Rusland. Wij Nederlanders kunnen nergens naar toe. Maar wij schijnen dat niet erg te vinden. Ik ben een uitzondering. Ik zou, als ik de kans en middelen had, gisteren en voorgoed vertrekken uit dit rotland.

  1.   

   Sinds begin jaren negentig zijn er honderdduizenden allochtonen en migranten bijgekomen, en de teller gaat nog steeds.

 9.   

  Het Kartel en hun Media staan voor rigoureuse Identity Politics
  De Nieuwe Apartheid
  Iedereen in zijn of haar eigen hokje.
  Iedereen haar of zijn eigen platformpje op de zieligheidspyramide.
  Iedereen gescheiden.

  Vandaar dat hun Omvolkings/Overbevolkingspolitiek.
  Het is een misdaad tegen de mensheid, een misdaad tegen de inheemse volkeren van Europa.
  Maar ik vermoed dat we daar een corrupte organisatie als Amnesty nooit over zullen horen.
  Integendeel
  Zij staan aan de andere kant.

  1.   

   je moet je alu-hoedje eens afzetten…geen zinnig mens neemt dat gelul van je serieus.

 10.   

  Vetstandig om die vreedzame moslims van de christelijke klauwen te houden. Dat belooft alvast een vreedzame samenleving. De AZC laat alvast de toekomst van Nederland zien. Een wirwar van parallelle samenlevingen die elkaar niet luchten en tot een burgeroorlog kunnen leiden.

  1.   

   Vetstandig=verstandig

 11.   

  Door het dagelijks gescheld van inhoudsloze Tengo is op dit forum geen normale discussie mogelijk. Wil je gaan discussiëren of blijf je trollen, Tengo met aanhang?

 12.   

  Het probleem tussen Hutu’s en Toetsie’s stamt al voor de koloniale tijd en het is dan heel grof om dit aan de latere christendom te wijten.

  1.   

   Laat die zuigtrol toch zwetsen. Hij is hier alleen maar om de boel op te poken.

 13.   

  Het lijkt mij nu net een perfecte testcase wie evt. in aanmerking komt voor een langer verblijf in Nederland.

  Als je als vluchteling (gevlucht voor geweld!!) anderen ook naar het leven staat, past slechts 1 maatregel.

  Direct terugsturen naar het land van herkomst.

 14.   

  Het zou beter zijn geweest als reeds voor de grens de Moslims van de normale mensen gescheiden werden om problemen te voorkomen. Gewoon een ban op Islamitische immigratie.

 15.   

  Een groots visionair spreekt. Helaas hebben wij Rutte, Buma, Pechtold, Klaver, Asscher, Segers. Al moet een tijdelijke ban natuurlijk een permanent zijn. Net zoals dat onkruid en ongedierte bij de gewassen nu niet, straks niet, gewoon helemaal nooit gewenst is.

  Donald Trump: We have no choice but to ban Muslims

  https://www.youtube.com/watch?v=ntbyvxD_V3A

  Donald Trump says that in the wake of the Brussels, Belgium, terror attacks that the U.S. must consider a temporary ban on Muslim immigration.

 16.   

  Een kennis van mij die in een groot azc werkt zei me “we hebben het kwaad in huis gehaald”.

 17.   

  Dit verhaal is niet nieuw. Ik heb een vriendin in Friesland die als verpleegkundige werkt in een asielzoekers centrum, die mij vaak vertelde over de problemen tussen de groepen moslims en christenen. De moslims wilden niets met de christenen delen. Hoewel de christenen gewoon dankbaar waren voor de zorg die zij kregen, ging het steeds moeilijker
  met de moslims, die steeds meer eisen wilden. Het volgende heeft mijn vriendin meegemaakt: Een van de aardigste christelijke Syrische mannen vertelde in goede Engels dat zijn vrouw jarig zou zijn, en hij wou een cadeautje voor haar kopen. Dus de verpleegsters en zorg mensen hadden wat kleingeld verzameld. Dit lieve man ging naar de winkel centrum, en kwam terug met een tas met 1 fles goedkope wijn, kaas, een doos crackers, en wat chocolade repen. Toen hij bij de ingang van de AZC terugkwam
  werd hij brutaal aangevallen door een aantal moslim mannen. Volgens mijn vriendin, moest hij naar de ziekenhuis want hij werd zwaar aangevallen. Wegens dit vreselijk aanslag op een man die probeerde de verjaardag van zijn vrouw te vieren, werd de moslims uit de AZC in Friesland weg gebracht naar andere centrums, verdeeld over ons land. Volgens mijn vriendin zijn dit christelijke echtpaar (zonder kinderen), gebracht naar een gewone flat, om met elkaar te kunnen leven. Omdat zij beiden goed
  Engels kennen en niet moslim zijn, studeren ze nu Nederlands om te proberen in ons land werk te vinden en te mogen blijven. En waarom niet? Jezus heeft een belangrijke boodschap gegeven aan kinderloze vrouwen: betreur je lot niet. Niet ieder vrouw moet kinderen krijgen. Omdat je geen zorg voor een kind heeft, ben je helemaal vrij
  om het leer van het evangelie door te geven, (het begin van onze westerse onderwijs!)
  Jezus heeft nooit gezegd dat vrouwen moeten onderdrukt worden door wrede corrupte mannen. In feite, is dit beroep op kennis en onderwijs van Jezus gericht op VROUWEN.

 18.   

  Heel Europa doet er beter aan niet-Islamitische migranten te scheiden van Islamitische migranten en Islamitische migranten door te verwijzen naar buiten Europa. Rusland bijvoorbeeld neemt uit Syrië vandaan alleen de Christelijke vluchtelingen op. Geen Moslims. En dat is verstandig. In de Oosteuropese Visegradlanden willen ze ook geen Moslims opnemen. En dat is verstandig.

  1.   

   @Troelstra ja dat zou het allerbeste zijn

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!