Forum voor Democratie: ‘Rutte is grootjongen van het kapitaal, en dient de belangen van George Soros!’

Mark Rutte op het Davos-forum afgelopen jaar. Bron: Screenshot Davos / YouTube.
Foto: Mark Rutte op het Davos-forum afgelopen jaar. Bron: Screenshot Davos / YouTube.

Met Prinsjesdag in aantocht regent het kritiek op premier Rutte. PVV-leider Wilders noemt hem de “liegende Hollander” terwijl PvdA-voorman Asscher het houdt op “schraalhans.” Het Forum voor Democratie komt met geheel eigen teksten: de premier zou de ‘grootjongen van het kapitaal’ zijn, en bovendien de belangenbehartiger van de Hongaarse miljardair George Soros. “Reken af met Rutte op 20 maart,” zo houdt de partij van Thierry Baudet haar kiezers voor.

Minister-president Rutte ligt weer eens onder vuur. Niet alleen vanwege de miljoenennota die miljoenen Nederlanders er niet of nauwelijks op vooruit laat gaan, maar ook voor zijn posities in de internationale arena. Want als het gaat om de Hongaarse kwestie, dan staat de VVD-leider aan de kant van de meeste andere West-Europese regeringsleiders. En dat wil zeggen: Boedapest moet stoppen met het uithollen van de persvrijheid en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Zoniet, dan is ook het Nederlandse kabinet voorstander van een zogeheten artikel 7-strafprocedure, waarin de EU forse maatregelen kan opleggen aan de Midden-Europese lidstaat.

De teksten van Rutte over Hongarije vallen niet in goede aarde bij het Forum voor Democratie. De partij wijst erop dat premier Orbán in democratische verkiezingen aan de macht is gekomen en dus de legitieme leider van het land is. Het geeft geen pas om daar buitenaf invloed op uit te oefenen, aldus FVD in een tweet vanochtend. Sterker nog, wie dat doet schaart zich aan de kant van de filantropische miljardair George Soros, die veel geld doneert aan linkse politieke doelen:

“De premier draait er niet eens meer omheen: De belangen van NGO’s (lees: Soros) gaan boven het beleid van de democratisch gekozen regering van Hongarije. Hoogste tijd dat deze loopjongen van het grootkapitaal nu van het toneel verdwijnt. Reken af met Rutte op 20 maart! Stem FVD.”

Die laatste datum, 20 maart, verwijst naar de dag waarop de Provinciale Statenverkiezingen gehouden zullen worden. Het Forum voor Democratie van Thierry Baudet streeft ernaar om in alle twaalf provincies mee te doen. Uiteindelijk kiezen de gekozenen in de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer, waar plannen van het kabinet-Rutte geblokkeerd kunnen worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

80 reacties

 1.   

  Tim schreef:

  En dat wil zeggen: Boedapest moet stoppen met het uithollen van de persvrijheid en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Zoniet, dan is ook het Nederlandse kabinet voorstander van een zogeheten artikel 7-strafprocedure, waarin de EU forse maatregelen kan opleggen aan de Midden-Europese lidstaat.

  Ergo: Baudet kletst uit zijn nek?

  1.   

   Ergo ergo; Maar jij trekt volle zalen, met je gezever. Het is weer weekend en je ouderlingvriendje komt weer langs. Ben je al blij?

   1.   

    @Top: Het is een sneu sneeuwvlokje, een vriendje van het eenzame pisvlekje, daar kun je toch geen zinnig woord uit verwachten behalve smeltwater?

   2.   

    De zwaar seksueel gefrustreerde Top, ook wel aangeduidt als de seks-trol, vliegt weer uit de bocht.

    1.   

     Beter een ”sekstrol’, dan een ‘ruggetuffer’, zei mijn grootmoeder vaak!

     1.   

      Dominee Elu, seksueel zwaar getraumatiseerd door zijn gereformeerde moeder, verdraagt geen grappen met een seksuele ondertoon. Eigenlijk is het best wel zielig. Wat moet die man een dor leven hebben.

     2.   

      Floris beloofde recent beterschap maar is sedertdien alleen maar bezig op de man te spelen.

      Tragisch.

     3.   

      Het is pijnlijk als je er om kunt lachen, want dan zet je jezelf voor joker.

     4.   

      Willem Tengo kan diverse inhoudelijke posts van mij in deze draad aantreffen.

      Daar reageerde hij niet op.

    2.   

     Beste Elu, dergelijke onbenullige tegenwerpingen sieren u niet. Temeer omdat u het regelmatig opneemt voor de forum antisemiet. Wat is er overigens seksueel aan pisvlekje en sneeuwvlokje. Ik zie asociatie niet

  2.   

   Guus kunt u deze stelling even uitleggen.

 2.   

  En het water is nat! Er zijn vogels die vliegen, als je uit een vliegtuig springt, zonder parachute, ben je waarschijnlijk dood. En als Trutte de waarheid zou spreken, ontploft hij.
  Ik zou wel eens wat nieuws willen lezen, waarvan ik zou kunnen zeggen, “Oh ja joh, is dat echt waar?”

 3.   

  Budapest houdt niet van studerende jongvolwassenen. Die zijn schadelijk voor zijn macht. Daarom is George Soros de gebeten hond. De bulk aan reacties gaat over de filantroop waarover men niet gehinderd door enige kennis oordeelt…

  1.   

   En “U” heeft de hele dag ‘de tijd’ om die ‘kennis’ tot u te nemen. Want “U”, bent gekoppeld, aan het uitkeringsinfuus. Dus heel veel tijd, om de flauwekul, van je linkse vriendjes te lezen.

  2.   

   En waar onze rechts-populistische reaguurders oorverdovend over zwijgen is het feit dat Orban een autocratische dief is die zichzelf en zijn familie schaamteloos verrijkte met EU-subsidiegeld.

   Liever praat men over Soros die weinig anders kan worden verweten dan dat hij zijn geld besteedt aan legitieme doelen die door rechtspopulisten worden afgewezen.

   1.   

    En dan te bedenken dat Soros een Jood is en kritiek op de Joodse staat en Joden niet geduld wordt door de reaguurders hier op DDS. Is dat niet bizar?

   2.   

    “schaamteloos” dat is precies wat u deed door Zyclon B humaan te noemen

  3.   

   Beste Ad infinitum, Hongaren houden niet zo van zelfbenoemde superstaten die bepalen wat ze wel en niet mogen doen. Ze hebben een harde les geleerd tentijde van de USSR. Ze passen voor een nieuwe dictatuur

  4.   

   AI
   Weet mijnheer hoeveel universiteiten er zijn in Hongarije? Hoeveel buitenlandse? En waarom de universiteit van Soros niet kan blijven?

 4.   

  “Boedapest moet stoppen met het uithollen van de persvrijheid en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht”.
  Hypocrisie is hierin de sleutelwoord. Van de regering en van de media. Zie de overgewicht aan linkse ideeën en propaganda. Alles wat links niet zint wordt meteen gehonoreerd met het predicaat fascistisch en racistisch. De indoctrinatie door links in de politiek en media doet die van Goebbels en Stalin overstijgen. Is dat vrijheid van meningsuiting? Is dat democratie? Het vloekt naar alle kanten. Links beoefent de democratie zodanig na dat zij deze tegelijk aan het opheffen zijn. De Europese parlement is corrupter dan Orban zelf. Vele stemmen zijn ingekocht of afgedwongen zoals die van Kurz waarschijnlijk ook. Die denkt groter dan de kleine Hongarije. Dat is de echte mes in de rug van Orban. Tijd zal ons leren hoe het tijdens de stemming precies zat maar de tijdbom onder de EU is nu gelegd. En dat is jammer maar kennelijk noodzakelijk.

  1.   

   De heer Suijkerbuijk kan zich beter richten op betrouwbare bronnen: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/13/rijk-worden-door-god-geluk-en-orban-en-dankzij-de-eu-a1592056

   1.   

    Hahahaaa, betrouwbare bronnen! Zie hier uit welk moralistisch deugvoddenriool de oppertrol zijn nepnieuws vist…

    1.   

     Heel vroeger geloofden sommigen ook alleen maar dominee en lazen het kerkeblaadje. Gelukkig is er de vrije en onafhankelijke pers. Daar heb ik toch meer mee. En trouwens DDS put vaak genoeg uit het nieuws van de MSM

     1.   

      Hier worden de kwaliteitskranten ook voortdurend geciteerd, maar alleen als het bericht toevallig in de extreemrechtse kraam te pas komt.

 5.   

  Soros is de sores van Europa en de wereld.
  Soros beheerst de hele EU via ngo’s die zijn linkse denkbeelden in uitvoer brengen. De hele EU is op financiële en morele chantage gebaseerd en raakt in verval.

 6.   

  Mee eens, loopjongen van Soros.
  Net zoals die Mabel Smit, is er ook heel dik mee.

  1.   

   Klinkt antisemitsch, Soros is Jood, @Marija.

   1.   

    Klinkt als een trol.

    1.   

     Is EU lul! Of Kong.

   2.   

    Ik vrees dat de Joodse achtergrond van Soros behoorlijk bijdrage aan de irrationele haat jegens deze weldoener.

    1.   

     Ieder normaal mens ziet in Soros een linkse miljardair die teveel invloed heeft. De antisemiet ziet in de eerste plaats de Joodse achtergrond van Soros.

     1.   

      @ Holland: in de roos!!!

   3.   

    Ja en? Zijn die allemaal heilig verklaart? Tieft toch op mafklapper, wat jij doet is appels met peren vergelijken. Al was Soros pimpelpaars met een goud randje geweest dan nog is het een intrigant en een klootzak. U discrimineert zelf, maar ben te dom om dat te beseffen.

   4.   

    “Klinkt antisemitsch” waarom spreekt u Tengo daar niet op aan. Deze noemt Zyclon B humaan en heeft begrip voor geweld tegen joden

 7.   

  Wie gelooft wat Rutte belooft, die is niet goed bij zijn hoofd!

  https://m.youtube.com/watch?v=6NgWywGRBCs

  1.   

   Loop naar de pomp met uw demonisering. Het aantal leugens van Trump wordt geschat op meer dan duizend en daar valt u niet over. Als de Referendumwet wordt afgeschaft schreeuwt u moord en brand, maar het trappen op de democratie van Hongarije en Co is niet erg.

   Zoals ik al zei: loop naar de pomp.

   1.   

    Elutje ,ik zeg jou loop naar de hel met jouw onzin reacties.

   2.   

    Zucht… Het alom beproefde recept van de linkse deugkerk komt weer langs: schuld van Trump! Haal Adolf er ook nog even bij, dan hebben we de Godwin van de dag ook maar gehad… Tjonge jonge, wat een inhoudsloos gedram.

    1.   

     De deugmens van de Rechts-Populistische Kerk meent te “deugen” door elke leugen van Rutte of de Nederlandse politiek uitvoerig te veroordelen, te roepen dat het het vertrouwen in de politiek ondermijnt, maar loopt klakkeloos achter de grootste leugenaar uit de huidige wereldpolitiek aan.

     1.   

      De schoolpleinmethodes van dominee Elu in beeld:

      Hij neemt de term deugmens over, maar nu is ineens rechts de deugmens.

      Van de linkse kerk maakt hij de “rechts-populistische kerk” en als trol zijnde schroomt hij niet om degenen die hem terecht met regelmaat de mantel uitvegen voor trol uit te maken.

      Draaien, glibberen en omkeren. Meer heeft deze zelfbenoemde zedenprediker niet in huis.

     2.   

      @Floris: Je weet toch dat Gustaafff een kansloze sneeuwvlok is?

     3.   

      Ik moest wel lachen toen Floris over het “schoolplein” begon. Hijzelf bracht het forum immers terug tot twee kampen en wie daar niet aan zijn kant van het schoolplein staat is “fout” of “deugt niet”.

      Ter info: de term rechts-populistische kerk en rechts-populistische deugmens gebruik ik regelmatig. U sloeg dus maar wat in de lucht.

     4.   

      En natuurlijk een vriendje van het eenzame pisvlekje.

     5.   

      Capo, je voortdurende neerbuigende opmerkingen zullen door Floris worden getolereerd. Je staat aan zijn kant van het schoolplein en je deugt.

     6.   

      Ik meen u nooit te hebben toevertrouwd dat ik van de potus fanclub ben! Derhalve verrassend dat u dit hier als zijnde mijn gedachtegoed poneert. Ik wil u daarom verzoeken hiermee te stoppen.

     7.   

      Het ging niet om fan zijn van, maar de totale dubbele moraal van de deugmens ten opzichte van Rutte/Trump. De één wordt zwaar aangevallen om leugens, de ander komt ermee weg.

      Desalniettemin verheugend om te constateren dat dit niet uw gedachtegoed is.

 8.   

  Ik vertrouw Derk jan Epping meer dan de gemiddelde linkse trol hier.

 9.   

  En nu maar hopen dat er heel veel gehoor gegeven gaat worden in de oproep van de FVD. De hoogste tijd dat de grootste leugenaar en geld verkwister van Nederland naar fabeltjes land verhuist. Vele zijn hem kotsbeu met zij lachende smoel, hij heeft schijt aan iedereen. Doet zijn eigen zin, drijft door waar velen tegen zijn, OPRUTTE.

  1.   

   Hert FvD wordt door de overgrote meerderheid van de kiezers niet serieus genomen, dus deze idiote oproep zal ook zonder gevolg blijven.

 10.   

  Suijkerbuijk linkte naar een uitstekend artikel van Derk Jan Eppink waarin hij stelt dat de EU Hongarije “zoekt”. Het gaat niet om zogenaamde misstanden in Hongarije, want die zijn er in zoveel andere EU landen ook. Nee, de werkelijke reden is dat Hongarije zich verzet tegen de immigratiepolitiek van de EU.

  Zo werkt dit vieze slinkse dictatoriale gedrocht dat bezig is heel Europa naar de verdommenis te helpen.

  Naast het gejuich voor de linkse heks Sargentini werd en passant ook nog even een volgende stap gezet richting de censuur van het internet: https://www.bof.nl/2018/09/12/een-kromme-wet-kun-je-niet-rechtschrijven-het-europees-parlement-stemde-vandaag-voor-online-censuur/

  Goebbels zou het niet beter hebben gedaan.

 11.   

  Rutte is erg dik met Willy. En wie is de schoonzus van Willy ? Juist, Mabel. En laat Mabel nu net een naaste medewerker zijn van Soros. Het is een klein wereldje. Rutte is absoluut een “Kofferträger” van de multinationals (met name Unilever en Shell), en hij probeert zich op alle mogelijke manieren in te likken in Brussel, om uiteindelijk Juncker of Tusk op te kunnen volgen. Weerzinwekkend karakterloos mannetje dat alleen is gefocust op eigen carrière. Zo de wind waait, waait Rutte z’n jasje.

  1.   

   Ben zine ik hoop dat er een orkaan waait bij Rutte dan word hij weggeblazen en zijn we van hem verlost. Liefst zijn andere opponenten gelijk mee.

  2.   

   En Bea is weer dol op Mabel. Het koningshuis is gewoon links. Hier is het woord salon-socialist dik op z’n plaats.

   Ik snap niet dat er op rechts nog mensen zijn die deze waardeloze familie nog steunen.

   https://www.vn.nl/hoe-beatrix-de-linkse-elite-paaide/

 12.   

  Forum voor DEMOCRATIE kiest voor de bijna-dictatuur in Hongarije.
  Weten we dat ook weer.

  En het alu-hoedje complot gelul met Soros maakt het allemaal nog zieliger dan het al is.

  Forum voor Dictatuur vanaf nu dus

  1.   

   Dictatuur in Hongarije? Wat een kul.
   Een doorgeslagen eurofiel dus, die blue monday.

   1.   

    “De Nederlandse Europees Commissaris Frans Timmermans, het gezicht van het ‘Europese Waarden-beleid’, is de architect van acties tegen Polen en Hongarije.

    Intussen spreekt hij met kandidaat-lidstaat Turkije om voor de Turken visumvrije toegang tot het Schengengebied te regelen. Het land dat na China de meeste journalisten heeft opgesloten. Hongarije is kennelijk erger dan Turkije. De Limburger Timmermans is het Noorden kwijt.”

    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/09/13/opinie-derk-jan-eppinck-eu-mikt-op-hongarije-maar-schiet-in-eig/

    Ook BM is het Noorden kwijt. Argeloos tuint hij zonder meer in de vieze trucs die de EU uithaalt om Hongarije te dwingen zogenaamde “vluchtelingen” op te nemen.

   2.   

    Ja, niet zo gek. Als je gehele leven al je hand op houdt voor een aalmoes, dan ga je gloven dat die almoes groter wordt. “Als we met zijn allen even arm en nutteloos zijn”. Mag ik een teiltje?

  2.   

   Blue Monday heeft gelijk, de democratie in Hongarije staat onder grote druk.

   https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/9/13/17823488/hungary-democracy-authoritarianism-trump

   1.   

    Blablablabla. Blaaskaak/pisvlekje/antise-mietje/en vadsig vleespetje/pedolovertje.
    Hoe lang heb je nog, volgens de dokter?

    1.   

     Dank voor je inhoudelijke reactie, Top.

     Top!

     1.   

      Pisvlekje.

 13.   

  @ad infinitum
  u heeft volkomen gelijk dat er over deze ‘filantroop’ zonder enige kennis wordt geoordeeld. dit is ook op uzelf van toepassing. deze ‘filantroop’ heeft in zijn memoires het volgende laten optekenen: ‘de mooiste tijd van mijn leven was tijdens de oorlog in Budapest en ik veel geld verdiende door de Joden aan te geven opdat die door de nationale socialisten vermoord konden worden’. dit is de ‘filantroop’ waar u zo mee wegloopt. behoefte aan de identieke ‘mooiste tijd van mijn leven’? dit is de ‘filantroop’ die zonder aankondiging bij Juncker, Timmermans, Mogherini, Mabel van Lippe Biesterfeld ook wel Mabel van Oranje genaamd, Teresa May, Rutte, Verhofstad en het grootste deel van het Europees Parlement kan binnenlopen.

 14.   

  Minister-president Mark Rutte zou volgens de auteur onder vuur liggen vanwege de Hongaarse kwestie? Laten we even kijken waar dat onder vuur liggen over gaat en wat het voorstelt.

  Als bewijs voor de bewering dat premier Rutte onder vuur ligt voert Engelbart de opstelling van Forum voor Democratie aan. Een partij die slechts twee zetels heeft in de 150 zetels tellende Tweede Kamer. Dat is nogal mager en weinig vuur. De muis brult en steekt een minilucifer aan.

  Als men de Hongaars-Amerikaanse George Soros als een sponsor van politiek kan zien, dan is hij dat in commissie met vele andere sponsors. Daarom valt het niet in te zien waarom Forum voor Democratie zich uitsluitend op Soros richt. Dat doet ook iemand als Robert Mercer die zich bij herhaling mengt in de Europese politiek en onder meer de Leave-campagne in de Brexit financieel ondersteunde. Verschil is overigens dat de steun van Soros volgens de wet gaat en Mercer illegaal werkt. Onder meer via zijn aandeel in de inmiddels ontbonden datafirma Cambridge Analytica.

  Wat de maatregelen van Forum voor Democratie tegen het grootkapitaal zijn en hoe deze politieke partij de macht aan de werknemers op de werkvloer wil geven maakt deze partij trouwens niet duidelijk. Het zou interessant zijn als de partij dit uit zou werken en het voor de werknemers opnam. Het zou gewenst zijn als deze partij uit de negatieve modus kwam en zich niet positioneerde met afbreken, maar met opbouwen. Forum voor Democratie geeft echter geen begin van een integraal beleid voor het terugdringen van de inkomensverschillen, de belastingontwijking, de macht van multinationals en financiële instellingen, en het wijzigen van de eigendomsverhoudingen.

  De EU is een waardengemeenschap waarin culturele en politieke verschillen mogelijk zijn. Finland is geen Malta, en Ierland is geen Roemenië. Respect voor universele waarden en de rechtsstaat zijn voorwaarden voor lidmaatschap van de EU. Daar heeft Hongarije zich in 2004 aan gecommitteerd. Dus daar kan het halverwege de rit niet eenzijdig afstand van nemen. Dan had het land niet toe moeten treden.

  Daar gaat het debat nu over. Over onder meer de aantasting van de persvrijheid en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht door de regering Orban. De opstelling van premier Orban is ook schijnheilig. Hongarije heeft jaarlijks netto zo’n 2 tot 4 miljard euro steun van de EU ontvangen om het eigen land te moderniseren. Dat heeft Orban als regeringsleider graag geaccepteerd, maar waarom heeft hij dat gedaan als hij tegen de EU is. Het is mede geld van de Nederlandse belastingbetaler dat Orban heeft geaccepteerd.

  Het lijkt Orban dus niet om principes, maar om macht en geld te gaan. Hij weet dat wie lid wordt van de EU aan soevereiniteit moet inleveren. Want sommig beleid is nou eenmaal vanwege de aard van de zaak grensoverschrijdend en niet nationaal uit te voeren. Zoals milieu, grensbewaking van de buitengrens, voedselkwaliteit en de infrastructuur tussen landen.

  Het is begrijpelijk dat premier Rutte de uitgangspunten van de EU ondersteunt. Het Europees Parlement, inclusief de meerderheid van zijn christen-democratische ‘familie’ heeft premier Orban trouwens laten vallen vanwege zijn onverzoenlijke opstelling. Dus het is niet alleen de liberale Rutte die Orban in de steek heeft gelaten. Wat gebeurd is valt enkel en alleen Orban te verwijten die onhandig en dom heeft geopereerd. Orban heeft zijn hand overspeeld.

  Dat de teksten van premier Rutte niet in goede aarde vallen bij het Forum voor Democratie is geen verrassing. Deze partij wil terug naar de 19de eeuws natiestaat en uit de EU treden. Een meerderheid van 72% van de Nederlanders vindt trouwens dat het lidmaatschap van de EU goed voor Nederland is. Logisch, want de open economie die Nederland is moet het hebben van internationale handel. Forum voor democratie pleit indirect dus voor een teruggang in welzijn van de Nederlanders. Een electoraal lastige boodschap van deze partij.

  De oproep van Forum van Democratie is zoals gezegd die van de muis die brult. De muis meet zich een zelfbeeld van een leeuw of olifant toe en vergeet dat het een muis is. Dat is begrijpelijk omdat elke beginnende politicus en politieke partij klein begint, nog een positie van sterkte op moet bouwen en nog geen evenwichtig zelfbeeld heeft ontwikkeld. Dat vraagt enkele jaren.

  Maar dat Forum voor Democratie zich stelt aan de kant van premier Orban die de rechtsstaat geweld aandoet en zich eenzijdig keert tegen de filantropische miljardair (= alt-rechtse codetaal voor joods) George Soros geeft te denken over het strategisch vernuft en het moreel juiste handelen van de partijleiding van Forum voor Democratie. Dat vernuft is klein en de moraal lijkt nog geringer. Een en ander lijkt te volgen uit electorale redenen. Dat maakt Forum voor Democratie onderscheidend in de chicken race met de PVV, maar stuurt deze partij tegelijkertijd een doodlopend pad van ongeloofwaardigheid op. Ook electoraal. Het is wat met al die brullende muizen in de politiek.

  1.   

   Mooi en degelijk betoog, George. Mijn complimenten en ik kan er inhoudelijk geheel mee instemmen.

  2.   

   Het is duidelijk dat George Knight niet alleen extreem links is, maar ook een torenhoge dunk van zichzelf heeft. Een blaaskaak die van de doorsnee commentaren uit de MSM een eigen mix maakt en dat presenteert als zijnde de nieuwe Mr. G.B.J.

   Vanzelfsprekend is Tengo het geheel eens met deze visie van ‘De toestand in de wereld’. Wat kan die George het toch mooi en kernachtig zeggen.

   1.   

    “Vanzelfsprekend is Tengo het geheel eens met deze visie van ‘De toestand in de wereld’. ”

    Tengo is een trol en hij doet dat meestal in één zin.

    1.   

     Dopper heeft gewoon weer een pseudoniem bedacht

     1.   

      Nee, lieve schat, George is een blogger.

      https://georgeknightlang.wordpress.com

     2.   

      @Bloem: Mooi voorbeeld. Jij drukt op de deurbel van Tengo, en verrek, die deurbelbutler en sneeuwvlok Elu doet weer de deur open. Kansloos grassprietje!

     3.   

      Capo, u dacht toch ook eerst dat de blogger George Knight Tengo was?

      Hemel, wat gaan jullie weer af.

     4.   

      ‘Lieve schat’ is een typische Tengo-uitdrukking, waaruit voor de zoveelste maal mag blijken dat Elu = Tengo.

     5.   

      De paranoia van de multinicker Capo sprong weer eens duidelijk in het oog.

     6.   

      Elu = Tengo.

     7.   

      Zucht!

  3.   

   Wat een onzin en wat een wensdenken. Gelukkig groeien partijen als FvD als kool, zowel nationaal als Europees, men heeft het steeds beter door!

  4.   

   Een mooi betoog, ik vrees te mooi voor deze website.
   De intelligentie van de gemiddelde DDS reaguurders ligt vlak bij het vriespunt, dus trekt u zich de onvermijdelijke kritiek maar niet aan.

   In een intellectuele discussie worden argumenten tegenover tegenargumenten geplaatst. In een volkse discussie worden stellingen geponeerd, en als die worden tegengesproken worden ze met stemverheffing herhaald. Helpt dat nog niet, dan wordt de geen die de stelling poneerde uitgescholden en voor gek verklaard.

 15.   

  Rutte is geen “premier” maar Minister-President, en hij heeft alleen de grondwettelijke taak om de ministerraad voir te zitten om te zorgen voir eenheid van beleid.
  Je mag allerlei klachten hebben, maar die moeten gericht worden aan het hele Kabinet.
  De Nederlandse Minister-president is geen “Kanzler” met assistenten.

 16.   

  Begint FvD opeens linkse taal uit te slaan? De Marxisten liepen al te hoop tegen het “Grootkapitaal”, waar vooral SP-ers over blijven zeuren.

  De machtsstrijd tussen Arbeid en Kapitaal is tegenwoordig al lang achterhaald. Een IT-er kan een bedrijf beginnen met één laptop die minder kost dan een fiets.

  Heeft weinig te maken met de oprisping van de vreselijke Baudet.

  1.   

   Het FVD slaat prima taal uit, gezonde taal voor ons mooie Nederland, nog wel. Het wordt o.a. tijd voor een puntentest.

   https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-wil-invoering-australisch-immigratiemodel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!