FVD haalt uit naar Rutte: ‘Hij wil dat we alerter zijn? Hij moet zélf alert worden en grenscontroles intensiveren!’

thierrybaudet-rutte
Foto: Thierry Baudet in de Tweede Kamer, met op de achtergrond Kamervoorzitter Arib en premier Rutte. Bron: Thierry Baudet / Instagram.

Na de aanslag op Amsterdam Centraal wil Rutte dat we “alert” zijn.

Na de aanslag van een Afghaanse ‘vluchtelingen’ op Amsterdam Centraal liet premier Rutte weten dat het van het grootste belang is dat wij, burgers, allemaal heel “alert” zijn. We moeten opletten en als we verdachte dingen zien moeten we handelen. Ofzo. Wat we dan precies moeten doen blijft onduidelijk (we mogen geen wapens dragen dus zelf iets doen kan niet. Misschien dat we de politie kunnen inschakelen, maar als we geen bewijs hebben behalve ‘verdacht gedrag’ worden we ongetwijfeld meteen weggezet als discriminerende buitenlandhaters). Maar hé, blijkbaar wil Rutte ook iets zeggen en was dit het enige wat hij kon bedenken.

Geheel terecht pakt Forum voor Democratie de premier aan op Twitter. Rútte moet zelf eens alerter worden, aldus de partij. Intensiveer de grenscontroles!

Ook Thierry Baudet zelf laat van zich horen op Twitter:

Natuurlijk heeft Baudet gelijk. Het beleid van het kabinet heeft nu letterlijk geresulteerd in een steekpartij op het Centraal Station van Amsterdam. Het is niet meer dan normaal dat Baudet en zijn FVD Rutte ter verantwoording roepen. Sterker nog, als de VVD — jawel, Rutte’s eigen partij — een knip voor de neus waard was zou zij hetzelfde doen.

Het meest trieste aan dit verhaal is, natuurlijk, dat de VVD dat absoluut niet zal doen en het CDA ook niet. Het gevolg: wat er gebeurd is zal op geen enkele manier dan ook impact hebben op het kabinet… en al helemaal niet op Rutte.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

38 reacties

 1.   

  Ik zie hem toch liever aan de rand van het zwembad.

  1.   

   Ik zie hem zo toch liever aan de rand van het zwembad dan jou in je zondagse pak, en dan ben ik hetero.

   1.   

    @Pecunia

    Ja, hahaha
    Die is goed!!!

  2.   

   Ik constateer dat er homo’s onder ons zijn :-)

   1.   

    @Adriaan een homo met sympathie voor clubjes als Martijn..

    1.   

     Hij vond het zeer goed dat de rechter dit* het gewicht heeft gegeven dat het volgens hem toekomt.

     *dit = het recht van vereniging van de pedo-vereniging Martijn.

     1.   

      Het was duidelijk dat ABrander met ‘dit’ op het grondrecht van vereniging doelde.
      Het verbod op de Vereniging Martijn, dat ik overigens toejuich, was juridisch om die reden ook problematisch.

     2.   

      @Capo ook constateer ik dat Tengo het gerechtvaardigd, sterker nog, Tengo vindt het heerlijk dat clubjes als martijn bestaan..

     3.   

      Deze stupide laster beschouw ik als debiel getrol.

     4.   

      @Rechtsaf: Ik constateer dat hij het recht van vereniging van de pedo-vereniging Martijn zeer goed vindt.

     5.   

      @Capo als je goed leest, en dat doe jij, moedigt hij het ook aan in al zijn ontkenning of juridisch geneuzel..

     6.   

      @Rechtsaf: Hij is zichzelf al vaker verloren in zijn trollengrasduinerij door forumland.

 2.   

  Volgens mij kun je sowieso niets doen als je zonder enige aanleiding een mes in je rug krijgt, zoals die Amerikaan overkwam in Amsterdam. Het commentaar van Rutte is dus, zoals we inmiddels van hem gewend zijn, vergelijkbaar met verbale hersenloze poep.

  1.   

   “Het commentaar van Rutte is dus, zoals we inmiddels van hem gewend zijn, vergelijkbaar met verbale hersenloze poep.”

   Dat is ook exact de reden waarom hij risicoloos op z’n fiets door Den Haag fietst.

 3.   

  Volgens Femke moeten we door gaan met het leven.

 4.   

  Daar had Wilders toch een pakkend antwoord op zeg. Die noemt Baudet gewoon een stommerik.

  https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1036167461975019520

  Met z’n jihad extremisme. Wat is dat jihad extremisme? Alsof jihad de motivatie zou zijn van een aanslag. Nee de islam de motivatie. jihad is niets anders dan de uitvoering van de wil van allah, namelijk een heilige oorlog voeren tegen de ongelovige.

  Maar Baudet is ook al zo’n wegkruipertje die het woord islam ook niet in de mond durft te nemen.

  Terwijl Wilders met gevaar voor eigen leven ons de ogen probeert te openen voor de gevaren van islam loopt Baudet zichzelf lekker naakt te fotograferen om dan vervolgens domme en onwetende twittertjes de wereld in te sturen..

  1.   

   Die zit. Mee eens FVD is kartel partij in wording.

 5.   

  We moeten alert zijn, ja en als er zo’n Allah Akbar figuur plots voor de staat met mes of pistool, nou dan ben je weer te laat Ruute. Tijd om de grenzen te sluiten zoal heel veel Nederlanders dat willen.

 6.   

  Hahaha , Forum voor Debielen
  De nieuwe splinterpartij van de VVD

 7.   

  Zweden – Een Somaliër groepsverkrachtten samen met andere asielzoekers een jonge vrouw in Linköping. Toen de vrouw na afloop vroeg wie haar had verkracht, lachte de Afrikaan alleen maar. Daarna sloeg hij een buschauffeur neer omdat hij geen buskaartje wilde betalen – de Somaliër is veroordeeld tot jeugdzorg en wordt niet uitgewezen omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen.
  In de nacht op 23 september 2017 werd een vrouw in Linköping in zijn appartement grof verkracht door de Somaliër, die beweert 17 jaar oud te zijn.
  Twee andere immigranten, die naar verluidt jonger zijn dan 15 jaar en daarom een straf ontlopen, waren in verband met de verkrachting aanwezig.
  Tijdens het politieverhoor heeft de vrouw verteld dat ze vanwege dronkenschap uit een nachtclub werd gezet. Nadat ze naar huis was gelopen en voor haar deur stond, ontdekte ze dat haar sleutel was weg, dus koos ze ervoor om te gaan zitten om te wachten op haar partner.
  De Somaliër en twee andere immigranten ontmoetten de vrouw en vroegen of zij mee wilde gaan naar het appartement van de Somaliër. Ze had nog nooit eerder een van de drie ontmoet.
  Zodra ze het appartement binnenkwam, “werd het zwart voor haar ogen”. Ze herinnert zich dat meer dan één persoon haar verkrachtte. Ze werd voortdurend in dezelfde positie vaginaal groepsverkracht. Ze herinnert zich ook dat ze “wakker werd en weer in slaap viel”. Toen ze haar ogen opende, zag ze twee mannen met donker haar op stoelen zitten kijken terwijl ze werd verkracht door de derde.
  – Ik kon niets doen omdat ik niet kon reageren en geen kracht in mijn lichaam had, vertelde de vrouw.
  Na de groepverkrachtingd vroeg ze om vijf uur ’s ochtends wie haar had verkracht.
  – Het was een Chinees, antwoordde de Somaliër lachend.
  Toen haar vriend ’s ochtends vroeg wat er met haar was gebeurd, brak ze in tranen uit en vertelde het hem
  Technisch DNA bewijs toonde aan dat het sperma dat werd gevonden in de vagina en de slip van de vrouw afkomstig was van de Somaliër.
  Mishandelde buschauffeur
  Op 14 maart 2018 mishandelde de Somaliër een buschauffeur op de Drabantgatan in Linköping, nadat hij zonder te betalen met de bus probeerde mee te rijden. Toen de ambtenaar de Afrikaan confronteerde, reageerde hij met een vuistslag in het gezicht van de chauffeur. Dit veroorzaakte zwelling, schrammen, pijn en roodheid.
  Een bewakingscamera in de bus neemt de mishandeling op en wordt gebruikt om de dader te identificeren.
  Uit publieke documenten blijkt dat de 17-jarige een staatsburger is van Zweden en Somalië. Hij kan daarom met de huidige wetgeving niet worden uitgewezen.
  De andere verkrachters, die door DNA-bewijsmateriaal aan de groepsverkrachting werden gekoppeld, zijn nooit aangeklaagd omdat ze op het moment dat het misdrijf plaatsvond naar verluidt jonger dan vijftien jaar waren.
  In juni werd de Somaliër vrijgesproken van grove verkrachting, maar veroordeeld voor geweld tegen een ambtenaar. Het vonnis werd een taakstraf van veertig uur.
  In augustus 2018 kondigde het Göta Hogergerechtshof het nieuwe vonnis aan. De Somaliër werd veroordeeld voor ernstige verkrachting. Het vonnis werd acht maanden jeugdzorg. Hij moet ook 1500 euro schadevergoeding betalen aan de vrouw.
  Volgens het Hof zou een “volwassen” persoon die zich schuldig had gemaakt aan overeenkomstige misdaden, veroordeeld zijn tot vier jaar gevangenisstraf, schrijft Vimmerby Tidning.
  Sinds de groepsverkrachting heeft de vrouw psychische problemen. Ze voert één keer per week een telefoongesprek en neemt medicijnen tegen angst en depressie.

  1.   

   @Dolle, dit zijn helaas de trieste feiten. Het overgrote deel van de Europeanen heeft hier geen probleem mee. Droevig.

 8.   

  De burger moet alert zijn op straat wegens de rampzalige migratie politiek van dit kabinet en eigenlijk alle westerse staten. Het wordt tijd dat zij inzien en toegeven dat islam geen plaatst heeft in een democratie als wij die willen behouden. Rutte zegt niet zomaar wat, hij zadelt ons met zijn probleem en dat is veel erger.

  1.   

   @Ni12 kiest ervoor om alle moslims te gaan verbannen uit de EU.
   @DD zal het toe juichen maar stuurt ze liever naar een vernietigingskamp..

   1.   

    Neem ze op in de Apenheul Kong ,dan kan jij leren om zich eens aan te passen ,jij maakt geen schijn van kans dat het jou lukt ,als jij dan nog leeft met zulk volk.

    1.   

     @Sonar is ook al voor het deporteren van alle moslims.
     Begint hier al aardig te lijken op Stormfront 2.0

     1.   

      @Kong is voor opener grenzen om meer islam binnen te halen want Kong ziet het verschil niet tussen moslims en islam, dom jongetje is het toch..

     2.   

      @kingkong als je er meer wilt hebben zoals jij dan ben je rijp voor een gesticht.

   2.   

    Kong ga je medicijnen nemen je tikt niet meer richtig.

    1.   

     Ik begrijp de verwardheid wel van Kong, verleden week is er 3500 kilo cocaïne onderschept. De markt is dun op dit moment.

 9.   

  Schandalig!!!
  Alleen zou ik wel willen weten wat de rol was van die vreselijke

 10.   

  Rutte heeft, met zijn mede allerte Europese regeringsleiders een paar miljoen van die idioten binnengelaten.
  Het bloed van die Amerikanen kleeft aan Rutte’s handen.

 11.   

  Rubber buigt met alles mee

 12.   

  Een verkiezingsverhaal van het FvD. Alsof Rutte de messentrekker naar Amsterdam heeft gelokt. Overal in het oosten van het land ben je zo de grens over. In Sittard merk je het niet eens, alleen een wat andere bestrating met borden. Iedere Tukker weet de weg, al heel erg lang. Praat van achter de stamtafel in de soos. Zo vat ik dat.

  1.   

   “Alsof Rutte de messentrekker naar Amsterdam heeft gelokt.”

   Het ‘mede mogelijk gemaakt door de VVD’ is hier wel degelijk van toepassing. I.p.v. dat de partij de Nederlandse belangen voorop zet en daarvoor een lans breekt in Brussel, heeft ze ons land, samen met D’66 en het CDA, in de uitverkoop gedaan. De miljarden stromen naar Juncker en de “vluchtelingen” komen daarvoor in de plaats.

  2.   

   @AI open grenzen zorgen ervoor dat dit soort vrij rond kan reizen, maar jij als warme pleitbezorger van de islam wenst natuurlijk meer van deze verwarde in Nederland

   1.   

    @Rechtsaf: Nu je het zegt, ik begin zowaar kenmerken te herkennen van ene andere forummer.

   2.   

    Islam heeft daar niets mee te maken. U kunt ook vrij reizen, de exporteur, enz. Je kunt niet meer bij elke berk of den in het bos een koddebeier neerzetten. Of de marechaussee op patrouille sturen in de treinen. Daar is geen capaciteit voor – personeel, geld.

 13.   

  Wat wil Baudet? Marechaussees die door de trein lopen en iedereen lastig vallen die er niet al te Hollands uit ziet?
  Of echte grenscontroles zoals ik die in Centraal Azië meemaakte, waar treinen urenlang stilstaan aan de grens?
  Ik doe hem nog een idee aan de hand: controles binnen Nederland.
  Mijn overgrootvader was een vooraanstaand man en had een speciaal paspoort waarmee hij vrij door heel Nederland kon reizen, maar dat was in de 19de eeuw nog niet algemeen toegelaten.
  Het zou meer helpen Wilders aan te pakken en te beletten moslims te beledigen. Vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief voor pesterij.
  In de bijbel staat dat je iemand de andere wang moet toekeren. Begrip hebben voor die Afghaan is niet waar het om gaat, maar wel kun je proberen te begrijpen wat zo’n man bezielt, al was het maar voor onze eigen veiligheid, en om te voorkomen dat we de politiestaat worden die Baudet lijkt te wensen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!