Geert Wilders op campagne in Antwerpen: 'Jullie strijd is de voorhoede van de patriottische beweging in Europa!'

Geen categoriesep 02 2018, 15:00
Wat een flauwekul toch weer.
Geert Wilders is vandaag op campagne in... Antwerpen. Je zou denken dat een Nederlandse patriot eerst en vooral bezig is met de eigen politiek, maar niets is minder waar. Geert trekt graag het door hem gehate Europa in om verkiezingen van andere volkeren te beïnvloeden.
Natuurlijk doet Wilders dat voor het Vlaams Belang, de partij van Filip DeWinter.
https://twitter.com/RMikkers/status/1036190337079881728
Oké, kunnen we misschien even normaal doen? Het Vlaams Belang heette vroeger het Vlaams Blok. Het Blof hief zichzelf op nadat ze voor racisme veroordeeld was. En nee, dat was niet het soort quasi-racisme waar links altijd over jankt; gewoon iemand die iets onwelgevalligs maar dat wetenschappelijk bewezen gewoon klopt zegt over bepaalde bevolkingsgroepen. Nee, het was een echte radicaal-Vlaamse partij... die we toen nog allemaal 'extreemrechts' durfden te noemen.
Na de veroordeling liet het Vlaams Blok zich omdopen in het Vlaams Belang en zie! Opeens zijn mensen als Wilders er als de kippen bij om de 'andere partij' (ahem, kuch) de hemel in te prijzen. Het verleden is vergeten en vergeven. Dat de mensen van die partij zich tegen immigratie verzetten uit racistische motieven doet er blijkbaar niet toe zolang ze hun denkbeelden maar in andere termen weten te verpakken.
Het is triest dat we een Nederlandse politicus zich zo zien inzetten voor het Vlaams Belang. En het ergste is dat als we er iets van zeggen Wilders' virtuele bodyguards meteen langskomen om je te vertellen dat je een 'verrader' bent. Want stel je voor dat je De Grote Leider bekritiseert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten