Het masker valt af, tuigvlogger Ismail Ilgun kondigt overstap naar Turkstalige YouTube aan: ‘Ik denk er echt aan!’

Nog even, dan produceert de Zaanse treitervlogger Ismail Ilgun alleen nog maar video’s in het Turks. Grote namen uit de social media-wereld in Turkije hebben Ilgun uitgenodigd om zijn content alleen nog in het Turks aan te bieden. “Ik denk er echt aan,” zo geeft Ilgun zijn fans mee.

Het zat er natuurlijk allemaal wel een beetje aan te komen. Echt scoren wilden de video’s van Ismail Ilgun, bekendgeworden als de plaag van Poelenburg in Zaandam, niet echt. In plaats daarvan blonken ze uit in schaamteloze onbeschoftheid.

En wat doe je als je het in Nederland niet redt? Precies: dan ga je kijken of je je armzalige trucjes maar voor een ander publiek kan opvoeren. In Turkije, zo blijkt. Want Ismail Ilgun spreekt vloeiend Turks en is toch al de helft van het jaar aan de overzijde van de Bosporus te vinden. Dus waarom dan niet ook video’s maken in het Turks? Op Facebook geeft de vlogger aan er wel oren naar te hebben:

ilgunturks1

ilgunturks2

 

Beste Ismail, eerlijk is eerlijk: waarom zou je het niet gewoon doen? Je hebt duidelijk niets op met Nederland, of met de beschaving en democratische normen die we hier hanteren. Dus waar wacht je nog op? Op naar een publiek dat al die tuigvloggerfratsen wél kan waarderen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. sjun

  Verstandig van die jongen dat hij zijn eigen broek op probeert te houden. Zo bouw je respect op.

 2. Frits Jansen

  Mooi toch, een Turk die terugkeert? Precies wat DDS wil.
  “… met de beschaving en democratische normen die we hier hanteren.”
  De vraag is alleen of hij wel past in de Turkse “beschaving en democratische normen”.
  Vooral het westen van Turkije is namelijk een hoogontwikkeld land.
  Erdogan komt uit “het verre oosten” van Turkije.

  1. deelszon

   Maar dit zegt frisizzle natuurlijk met een cynische en tevens sarcastische islamitische mongolen ondertoon

  2. sjun

   West Turkije wordt nog eens bevrijd door Poetin of zijn opvolger om door opsplitsing van het land in heringebruikname van de Hagia Sofia voor het doel waarvoor het gebouwd is het gevaar voor de hele regio in te dammen.

 3. Gerlos

  Hij gaat toch wel voorgoed naar Turkije kan hij leuke filmpjes maken van dictator sultan de weledele heer Erdogang. Wel met respect behandelen hoor Ilgun.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.