Islamo-links monsterverbond PvdA, NIDA en GroenLinks wil laatste restjes Zwarte Piet uit Rotterdam opruimen

Een onheilige coalitie van islamitische en linkse partijen in de Rotterdamse gemeenteraad begint half september al met hun jaarlijkse aanval op Zwarte Piet. Ditmaal door op te roepen dat niet alleen de gemeente, maar ook verschillende gebieden in de stad compleet wordt verboden om de traditionele figuur op te voeren. De door de overheid opgelegde diversiteitspiet is de enige die nog pepernoten mag strooien.

Het aftakelen van de Nederlandse cultuur gaat in de Rotterdamse gemeenteraad vrolijk verder. Nadat de raad eerder al zwichtte voor de druk van islamisten en cultuur-relativisten om de Hollandse traditie van Sinterklaas en Zwarte Piet te vervangen door Diversiteitsklaas en Roetveegpiet, wil een linkse kongsi binnen diezelfde raad nu het karwei afmaken. Verschillende deelgebieden binnen Rotterdam mogen namelijk nog wél met de eeuwenlange oncontroversiële kinderfiguur rondzeulen, en dat is de hysterische racismeroepers uiteraard een doorn in het oog.

Want diversiteit? Dat moet door je strot naar binnen worden geduwd, want anders is het kennelijk niets waard:

“De Partij van de Arbeid, GroenLinks en NIDA willen weten hoe het zit met de afspraken die vorig jaar zijn gemaakt in het zogeheten Pietenakkoord. Daarin werd vastgesteld dat er op termijn geen Zwarte Pieten meer zichtbaar zijn bij de intocht in Rotterdam.

Volgens PvdA, NIDA en GroenLinks is het Pietenakkoord een goede eerste stap. Maar toch hebben sommige gebieden in de gemeente Rotterdam de mogelijkheid om hun eigen intocht te organiseren, mét Zwarte Piet.

En daar moet een einde aan komen, vinden de drie partijen.”

Het is natuurlijk zo schaamteloos als het maar kan. Zeg plaatselijke Asscher-fans, Jesse-aanhangers en Erdogan-imitators… hebben jullie nog niet genoeg kapotgemaakt, soms?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Holland

  Links is koning in kapotmaken. Links is regressief en conservatief. Hoewel ze zichzelf uiterst progressief wanen. Deugers zijn ziek in hun hoofd.

 2. deelszon

  De Nederlanders zijn ziek gemaakt in hun hoofd de laatste jaren..

 3. Groen Rechts

  En de Nederlander blijft maar weigeren om in verzet te komen, kijk naar de peilingen waarin anti-Nederlandse partijen als groenlinks, denk, pvda en d66 nog steeds gigantisch scoren…. Weg met ons dus, nee geef mij maar mensen als Orban en president Trump die wel opkomen voor hun land en identiteit!

  1. Onslow

   Wat denkt u van Kiim Jong un? en Putin ? Soros…Idi Amin van Uganda was destijds ook zo’n kanjer !

   1. chrism

    U noem dictators en hij benoemde gekozen mensen , wat een verschil he ?
    Oproer kraaier .

    1. Onslow

     Beste, ook dictators worden gekozen.

   2. chrism

    U benoem Dictators en hij benoemt gekozen mensen op Democratisch niveau .

    1. Onslow

     @chrism, iedere dictator zal zeggen dat hij democratisch is gekozen. Hij is wel zo slim om daar zelf voor te zorgen. Anders is het “auw” voor de kiezer.

    2. deelszon

     @Chrism de vraag is dan natuurlijk waarom Onslow juist dictators benoemd??
     Ik geef een voorzet, hiermee verlegt Onslow de aandacht want Onslow is stiekem een verkrachter van onze cultuur, een typische, zoals GR, zegt een weg met onzer, zuks soort moet je gewoon uitkotsen..

 4. Adriaan

  Zullen we de rest van Rotterdam dan ook maar opruimen? Stijgt het aantal autochtonen in Nederland verhoudingsgewijs substantieel.

 5. Onslow

  Schaamteloos, verbijsterend dat het feest wordt opgeluisterd met NEP zwarte pieten als op de foto. Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig? Neem het verbod van meer Sinterklazen in een winkelcentrum.Waar slaat dat op?

 6. Caspar

  Ik kan mij best wel voorstellen dat bepaalde mensen het moeilijk hebben met het bestaan van ‘zwarte piet’, hoewel enige nuance geen kwaad zou kunnen. Maar wat mij zo verwondert is de houding van een primitieve tribale mohammedaanse partij als nida, die net als links deze kindervriend als een racistisch verschijnsel zegt te zien . Immers, de pieten zijn negers en als er ook maar één groepering de neger als inferieur beschouwt, zijn het de aanhangers van de profeet wel. Zo zijn meisjes die met deze ideologie zijn opgevoed hun leven niet zeker als ze met een neger thuis komen. De profeet vond dat zwarten ‘een hoofd als een rozijn’ hadden en zwarte slaven werden alleen gekocht als ze gecastreerd waren om het risico op voortplanting te voorkomen. Nida wil dus gebruik maken van de ideologie van de linkse kerk, waar ze het in wezen helemaal niet mee eens zijn, om de verdeeldheid van het volk te verergeren. Het zou ze goed uitkomen als er meer conflicten tussen blanke en zwarte mensen ontstaan. Dan kunnen ze uiteindelijk makkelijker hun invloed vergroten om uiteindelijk de sharia af te dwingen, om zodoende zowel de autochtone als de zwarte mens te kunnen onderwerpen, zoniet uit te roeien. Mooi stukje taqqia, hypocrisie en opportunisme.

 7. henk vintage

  Groepen die hoofdzakelijk leven van een uitkering gaan bepalen wat er met onze tradities moeten gebeuren en als dank voor degenen die de uitkeringen moeten opbrengen en zooitje overlast toe.

  1. Vliegenvanger

   Helemaal met je eens Henk.
   Uitkeringen ontvangen ze wel, maar Nederlandse tradities moeten kapot gemaakt worden. Zullen wij als Nederlanders dan ook eens gaan zorgen dat ramadan, en andere islamitische feesten verboden moeten worden. Het is te gek voor woorden, dat die op vretende uitkerings trekkers het hier voor het zeggen willen hebben. Hard werkende mensen die zorgen dat zij te vreten hebben krijgen als dank dat soort ongeoorloofde reacties. Als ze hier wonen, aan het werk zetten, zo niet geen uitkering. Hou je aan de Nederlandse normen en waarden, zo niet oprotten naar de steen waar je onder vandaan komt.

 8. DolleDries

  Een professor in Amerika heeft zich proberen dood te schieten als protest tegen Trump verklaarde hij is dat niets voor die gestoorde linksen in ons land.

  1. Ad Infinitum

   Mooi gezegd @Dries. Goede taalvaardigheid.

   1. Tengo Kawana

    Hij werd ondersteund door zijn tante Betje.

  2. Capo

   @DD: Zie je de ene, dan komt de andere.

   #tengomultinicker

 9. Arie B

  Laat die onverzettelijke Rotterdammers dan maar eens tegengas geven. Organiseer gewoon een intocht met traditionele klaas en pieten. Iedereen die er tegen in verzet komt wordt de zak in geknuppeld en elders losgelaten. Echt, als dat reltuig zich hier in mijn dorpje zou vertonen zouden ze van een koude kermis thuiskomen. Die gaan niet eens in gesprek hier.

 10. Tengo Kawana

  Het achterhoedegevecht van mensen die het racistische symbool van Zwarte Punt tot elke prijs wensen te handhaven zal de komende jaren nog wel even doorzeuren.

  Beter is er niet teveel aandacht aan te besteden, dan is Zwarte Piet het snelst verdwenen.

  1. penis aqua di rosa

   Zwarte Piet liefhebbers zijn geen racisten, het zijn liefhebbers van een leuk cultureel kinderfeest. Dat het in het extreme getrokken wordt is geheel op conto van het schijnheilige deel van onze bevolking te schrijven. Het is een kinderfeest en kinderen denken niet zwart-wit. Dat dit in Nederland kan, hebben we te danken aan meelopers met de verkeerd denkende gemeente!!!!
   Voor mij nooit anders dan de echte ZWARTE Piet. ik buig niet voor indoctrinatie.

   1. Tengo Kawana

    Ik denk ook niet, mevrouw Penis, dat alle mensen die Zwarte Piet willen handhaven racisten zijn maar wel dat racisten nagenoeg zonder uitzondering Zwarte Piet willen handhaven.

    Heeft u daar een verklaring voor?

    1. Capo

     “Ik denk ook niet…”

     Inderdaad, houden zo!

    2. bifbof

     Ik heb tot nader order GEEN verklaring voor uw denken.

    3. deelszon

     @Tengo niet alle moslims zijn terroristen maar alle terroristen zijn wel moslim.

     Heeft u daar een verklaring voor?

  2. deelszon

   @Tengo dit “racistische symbool” is gemaakt door mensen die racistisch denken en dat zijn met name de zogenaamde zwarte nieuwe Nederlanders en jij bent daar 1 van al denk ik niet dat je zwart bent.

   1. Capo

    @Deelszon: Nee hij is oud en spierwit.

    https://i.imgur.com/c73EZAH.png

    1. deelszon

     @Capo en het lijkt wel alsof hij moet poepen.

     1. Capo

      Het je die wallen gezien? Toch nooit van je langzalzeleven dat je daar een consult gaat halen? Ik snap wel waarom hij hier 24/7 online is.

 11. Paaldanseres

  Linkse honden…

 12. Capo

  Ik betwijfel of Femke dit op 27 oktober 2010 had kunnen bevroeden. De islamisering van Nederland is op volle toeren.

 13. Gerlos

  Misschien een idee om in November a.s. met een heel peloton ZWARTE pieten Rotterdam te verrassen en de kinderen een hele leuke middag te bezorgen. Ik doe mee.

  1. Heinz

   Maak er maar een bataljon van met een echte commandant of nog beter een regiment.
   Dat maakt indruk.

   1. Capo

    Op de bakfiets, dat maakt indruk.

  2. Vliegenvanger

   Heel goed idee, hoop dat je veel aanhangers krijgt. Het is van de zotte dat een stelletje nietsnutten hier de dienst uitmaken.

 14. Vliegenvanger

  Wij als Nederlanders zullen de ramadan ook maar afschaffen. Offerfeesten ook bij ons niet welkom. Partij van de allochtone, en die groene klaverblaadjes, oprotte. Blijf van onze Nederlandse gewoontes af. Hebben jullie niks anders te doen? Als jullie pieten haters in Nederland wonen zal je ook onze normen en waarde moeten accepteren, zo niet oprotten naar de steen waar je onder vandaan komt. GL EN PVDA AFSTRAFFEN BIJ DE VERKIEZINGEN..

 15. nienke

  Waarom wordt het Sinterklaas feest hier zo verziekt en in het land waar vroeger slaven waren vieren ze het Sinterklaas feest met roetzwarte pieten.
  Groen-Links en PVDA. zijn landverraders helpen hun eigen land naar de kloten.

 16. DennisEijs

  Je kent die Soycial JustICE Worriërs toch wel. Ze leven totaal buiten de realiteit. En maken zich druk om triviale zaken. Menig persoon die in een echt onderdrukkend land leeft, zou blij zijn als hun probleem alleen maar zwarte piet zou zijn. Verspil jullie tijd niet, fie eens iets wat echt belangrijk is, stelletje aandachtzoekers.

 17. Capo

  Eenheid geeft kracht, diversiteit geeft zwakte.

 18. jvkc.stema

  Ik las ergens dat laaggeschoolde Nederlanders zich het meest zouden bezondigen aan racisme hetwelk enkel gegrondvest zou zijn op de donkere/zwarte huidskleur. Een aanschouwelijk voorbeeld hiervoor betreft de oerwoudgeluiden die er jegens zwarte spelers worden gemaakt terwijl hetzelfde niet gebeurd jegens spelers met een niet-zwarte lichaamsovertrek. Hebben de roepers er geen aanduiding voor? Mijn vraag is hoe deze categorie oordeelt over de licht getinte allochtonen in Nederland. Heeft deze groep allochtonen in de optische krieltjes van voornoemde categorie Nederlanders de zware toets der kritiek suma cumlaude doorstaan? Het zal mij niet verbazen als de beschreven atmosfeer in de roman , getiteld: de geverfde vogel van jerzy kozinsky nog steeds hoogtij viert en manifest is. Het hoofdpersonage in deze roman was niet een neger maar een jood( lees: behorende tot het blanke ras) die vanwege zijn zwarte haardracht door elke dorpsbewoner in Rusland voor een personificatie van de duivel werd aangezien. Men durfde in de omgeving van deze joodse jongen niet eens te lachen omdat de dorpelingen bang waren dat hij hun tanden zou kunnen tellen. En elke getelde tand zou evenredig het aantal levensjaren van de dorpelingen kunnen doen bekorten. In Nederland is het kennelijk niet zo erg als in voornoemde roman omdat men liever een strot doorzagende , terroriserende en rovende licht getinte allochtone bende naast zich heeft wonen dan een timide zwarte neger. Hoewel ik altijd kritiek heb gehad op de strijders tegen zwarte piet begin ik nu ook in te zien dat deze strijd niet eens zo zinloos is. Je neemt hiermee uiteraard niet weg dat een mogelijke verdwijning van zwarte piet onverwijld met zich mee brengt dat men ophoudt het over zwarte negers te hebben. Tot slot: ik bezondigde mij ooit aan een roman, getiteld: landgenoten waar geen goed woord over o.a. Nederlanders in staat. Mag deze roman op het nachtkastje van een ieder prijken als verplichte leeskost?

  De zwarte piet uit Sinterklaas zou plotseling verworden zijn tot het symbool van racisme ondanks het feit dat dit feest zowel op de Antillen als in Suriname van oudsher uitbundig wordt gevierd. Toegegeven dat er genoeg Nederlanders zijn die hun opvatting over de veelal donkergetinte mens relateren aan het fenomeen zwarte Piet en er dan ook vanuit gaan dat zwarten uitsluitend dienders van blanken mogen zijn. Het maakt voor hen niet uit of zij op de maatschappelijk ladder veel lager hebben gescoord dan een well educated zwarte, de vooroordelen bevinden zich voor hen in een zevensterren diepvrieskist alwaar die nooit zullen bederven. Ergens in de jaren zeventig was de politieke partij De Nederlandse Volksunie vanwege de exodus van Surinamers naar Nederland gegroeid tot één met ruim zeven zetels hetgeen in die tijd voor een toetredende partij best fors was. De leider ervan, de heer Joop Glimmerveen, probeerde in de Tweede Kamer zijn stelling dat zwarten, waar Surinamers voor werden(?) versleten , inferieur zouden zijn te adstrueren middels stripverhalen zoals Sjors & Sjimmie, één waarin de donker getinte stripfiguren als dom en onbetrouwbaar werden neergezet en niet te vergeten de zwarte Piet als voornoemd. In feite is deze door een Antilliaanse strijder bedachte opschudding waar in het bijzonder de Afro Surinamers per saldo de grootste aandeelhouders van zijn , niet eens zo gek bij nader inzien. Ik vind het verzet ertegen dwaas en had men iets anders kunnen bedenken. Wat dan?

  De wijze waarop het biologisch racisme in Nederland vaste voet in de grond heeft gehad, is niet eens merkbaar in Nazi Duitsland, België, Frankrijk en Engeland, althans blijkend uit wetenschappelijke studies op het gebied van de arbeidsmarkt en de reden tot negatie. Een tijd terug zei de directeur van een arbeidsvoorzieningsinstelling die zelf met een Surinaamse vrouw getrouwd bleek te zijn, tijdens een werkoverleg het volgende tegen mij: “ik maak mij zorgen omtrent de positie van Surinamers in Nederland. Ze zullen verdrongen worden door de massale toestroom van vluchtelingen uit het Midden Oosten die vaak heel hoog zijn opgeleid en door de domme Hollanders voor surrogaat blanken zullen worden aangezien. Als Surinamers enkel licht getint zouden zijn , zouden ze hier automatisch een betere bejegening krijgen “. Wat deze laatste betreft ken ik toevallig een doldwaas tafereel waarbij twee Surinaamse studenten die vanwege het feit dat ze in die tijd met een Surinaamse beurs naar Nederland kwamen, bij een instelling in de wachtkamer moesten plaats nemen in verband met de afwikkeling van enige formaliteiten. Een Hollandse bode stapte met een krant in de hand op die twee af en offreerde die aan de licht-getinte student, daarbij de opmerking plaatsend aan het adres van de donkere Surinamer dat die niet zou kunnen lezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.