Knettergekke politie Rotterdam neemt "zeer dronken" vrouw mee nadat ze lastig gevallen wordt door "drie jongens" (die naar huis werden gestuurd)

Geen categoriesep 01 2018, 17:00
"Als ze nuchter is gaan we een goed gesprek met haar voeren."
Is dit een grap? Nou, waarschijnlijk niet. De politie staat er immers bepaald niet om bekend dat ze zo'n geweldig gevoel voor humor hebben.
https://twitter.com/politieRdam_C/status/1035769766349365249
"Wij zagen een zeer dronken vrouw lopen op de KorteLijnbaan die lastig gevallen werd door drie jongens," aldus de politie. Je zou denken: ze hebben die vrouw meteen beschermd, en de jongens flink aangepakt. Heel goed!
Nou nee:

Jongens weggestuurd en de vrouw meegenomen naar het politiebureau.

Waitwut? De vrouw is meegenomen naar het politiebureau? Waarom precies? Omdat ze zich niet aan de sharia gehouden had ofzo? Alcohol drinken mag niet? En laat me raden: ze had ook al geen boerka aan?

En dan wordt het nog erger:

Daar mag ze een paar uur slapen en als ze nuchter is gaan we een goed gesprek met haar voeren.

Wat is dit voor totale gestoordheid? Dat ze dit in Saoedi-Arabië doen, soit. Maar in Nederland? Wetgeving inzake "openbaar dronkenschap" is al decennia een lachertje. Niemand die er wat mee doet -- zeker niet zolang de dronken persoon verder geen misdaden pleegt (of mensen lastigvalt).

Niet alleen viel de dronken vrouw niemand lastig, zij was zelf het slachtoffer van asociale, vrouw-hatende 'jeugd.' Zoals Carla Wijnmalen terecht twittert:

https://twitter.com/CarlaWijn/status/1035803734763298816

Ook Eloise Swets heeft een punt:

https://twitter.com/EloiseSwets/status/1035809124385284096

Dieptriest.

Lezen de heren van Forum voor Democratie mee? Graag Kamervragen hierover!

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten