Lezen! Ex-vriendin Pechtold doet boekje open: “Hij schreeuwde: ‘Ik maak je helemaal kapot als je baby laat komen!’”

In haar eigen woorden komt de ex-vriendin van D66-sjoemelaar Alexander Pechtold aan het woord. Ze neemt zware woorden in de mond over de schandalige behandeling door de sociaal-liberale politicus. Hij heeft tegen haar lopen screeuwen totdat ze ten einde raad toch maar een abortus gepleegd heeft. Er komt een beeld naar boven van een uiterst manipulatieve, gewetenloze man.

We hebben het er al over gehad, maar omdat het weekblad Privé niet online verkrijgbaar is bleven de precieze citaten nog even achterwege. Tot nu, want we hebben nu daadwerkelijke citaten uit de mond van Anne Lok, het Meppelse D66-raadslid dat een verhouding had met Alexander Pechtold. Die relatie liep enkele maanden geleden stuk, en haar partijlidmaatschap en raadslidmaatschap eindigden vandaag. Het einde van de verbintenis tussen Anne Lok en Alexander Pechtold was buitengewoon explosief, zo vertelt ze in het genoemde interview. Pechtold wordt neergezet als een schreeuwerige depressieve drugsverslaafde:

“Het is beschamend hoe deze prominente politicus mij geestelijk heeft mishandeld. Hij dwong me zelfs tot abortus. Alexander heeft me in een dusdanig onplezierige situatie gebracht dat ik geestelijk helemaal stukzit. Alexander heeft het mij onmogelijk gemaakt langer in de gemeenteraard te blijven. Het lidmaatschap van D66 heb ik ook opgezegd.

Mijn ouders maakten zich grote zorgen om mij en de kinderen. Alexander kan enorm tekeer gaan. Toen ik Alexander vertelde zwanger te zijn van een tweeling raakte hij volledig in paniek.

Ik merkte dat Alexander soms zelfs depressieve neigingen had. Hij slikt en rookt allerlei rotzooi, je wilt niet weten hoe ik hem soms aantrof. Alexander smeekte me om abortus te plegen. Op zeker moment schreeuwde hij zelfs: ‘Ik maak je helemaal kapot als je de baby laat komen!’

Hij liet me achter als oud vuil.”

D66-voorman Pechtold is zich echter van geen kwaad bewust. Zegt doodleuk dat hij zich “niet herkent” in de woorden en gaat vrolijk verder met het uithangen van de moraalridder bij anderen, zoals minister Blok. En ziezo: na zijn gesjoemelde penthouse weer een relletje gesust!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

111 reacties

 1. fockingworst

  Mr penthouse is er een van de hoogste smerigste plank.
  Moreel stuk stront . Manipulatief van het ergste soort.
  Zijn omgeving en Nederland voor hen allen wens ik een meteoriet of gewoon liever een bevroren bak ontlasting uit een 757 op zijn kop, niet te veel eer hè .

  1. Heinz

   U heeft het goed met de mensheid voor gezien uw reactie, Fockingworst. Een hele bak nog wel.

   1. Tengo Kawana

    Ik krijg meer de indruk van een pathologische agressiestoornis.

    1. Siemien

     Bij deze rechtvaardigt Tengo het gedrag van Pechthold

 2. RS

  Nou,ik kan vertellen dat ik die Lokjes persoonlijk ken, en altijd speciaal voor Anne een warm hartje had. Anne was de enigste van de vijf kinderen die donker haar had, en de andere vier allemaal BLOND, die haar ouders hadden, en ik de gedachte had dat Anne wel eens getreiterd werd door haar ouders……….. en dan sprong ik voor Anne in de bres.
  Heb er trouwens altijd leuk gewerkt………….ja, ik heb nog een zwak voor Anne.Want toen het bekend werd van Anne-Pechtold heb ik haar gefacboekt, hoe zij daar toe kwam… met die glibberaal……………….. ze heeft mij gelijk van Faceboek afgeknikkerd. ze had dit niet van mij verwacht………….. ik heb haar NU weer als vriend gevraagd, maar tot op heden nog geen antwoord. Ik vind het toch nog steeds heel erg zielig voor ANNE, ja ze was er zelf bij, dat weet ik………..maar ze heeft hulp van haar ex man, ene Fred, waar ze drie kinderen bij had, en over de laatste tweeling, wil ze geen DNA TEST laten doen………..dat horen de kinderen later wel als ze er om vragen……………..Anne, waarom speel je geen openkaart en gooi NU ALLES ERUIT..

  1. Rosasolis

   @ RS. Is Anne nog zwanger? Dan moet zij meteen hulp krijgen, en ook beveiliging van de politie. Zij is duidelijk heel bang voor Pechtold, en terecht. En dat waardeloze rat moet uit zijn functie treden. Geen man heeft de recht om een vrouw die hij zwanger heeft gemaakt te dreigen, als zij geen abortus laat plegen. Als zij nog zwanger is en geen abortus wil,
   dan moet zij meteen naar de politie, die haar naar een geheim adres zullen brengen.
   Daarna moet zij zorgen voor medische hulp, en een advocaat. Ik hoop dat de coalitie
   zullen eisen dat Pechtold uit zijn functie stapt. Dit zaak is veel ernstiger dan de uitlatingen S. Blok. Als Rutte enige ruggengraat heeft zou hij, als premier, vragen
   Pechtold om af te treden.

   1. RS

    bij mijn weten is ze nu nog NIET zwanger……………

   2. monach

    Na de tweeling werd zij opnieuw zwanger, dat heeft zij weg laten halen onder druk van pechtold.

   3. cees.wolvers

    Die grote l.l van een RUTTE heeft NOOIT een RUGGEGRAAT gehad.

 3. Rosasolis

  Jammer dat Anne Lok heeft toen geen hulp gezocht via haar doctor, een advocaat, of een opvanghuis voor vrouwen. Zij had geen abortus hoeven plegen. Wat een wrede gestoorde monster is die Pechtold. Maar D66 is onze meest ongevoelige, onmenselijk partij.

 4. EU kok

  Wat een prachtige dag voor de DDS reageerders.
  3 Artikelen om D66 te kunnen bashen.
  https://www.youtube.com/watch?v=jQk23ViALh4

  1. Kees

   Je bedoelt dat veel DDS lezers 3x gelijk krijgen?

   1. Ni28

    Ja, dat bedoelt hij met zijn onhandige uitspraak.

  2. Janna47

   EU kok

   U vindt dit wel prima?
   Wellicht is een inhoudelijke, serieuze reactie beter op zijn plaats dan dit cynisme…
   zegt veel over u..kokje

 5. DolleDries

  Wat een vreselijke schoft die Pechtholt.

 6. Bloem

  In het vorige lijntje over dit onderwerp wist dhr. EU Kok de vergelijking tussen Pechtold en Ten Broeke te leggen. Hij vond dat beide situaties vergelijkbaar waren.
  Ten Broeke heeft een affectieve relatie gehad met een jongere ondergeschikte uit de partij en dat heeft Pechtold ook. Tot zover gaat de vergelijking op.

  Echter de afhandeling door dhr. Pechtold wijkt op vrijwel alle punten volledig af van de Case Ten Broeke, die uiteindelijk de relatie chique beëindigd heeft.

  1. EU kok

   Volgens mij is er een essentieel verschil.
   Indien een vrouw zonder toestemming van de andere partij in verwachting raakt, lijkt mij er iets niet te kloppen.
   Het zal niet de eerste keer zijn dat een vrouw een zwangerschap als pressie middel gebruikt om de relatie te laten voortduren.
   Ik kan mij bijzonder goed voorstellen dat Pechtold geen behoefte meer heeft aan kinderen.
   Ik vrees dan ook dat de zwangerschap slecht van een kant gewenst was.
   Ja, dan wordt als man besodemietert en kan ik mij een vertrouwensbreuk goed voorstellen.

   1. Bloem

    “Indien een vrouw zonder toestemming van de andere partij in verwachting raakt”
    Wanneer je willens en wetens zonder voorbehoedsmiddel met elkaar tussen de lakens duikt lijkt mij dat, zeker een erudiet man als Pechtold, er een duidelijke wils overeenkomst is. Tenzij er natuurlijk sprake is geweest van gedwongen gemeenschap.
    Het moet niet gekker worden “toestemming om zwanger te worden”

    1. Floris

     @ Bloem: mij zijn gevallen bekend waarin een vrouw een man waarvan ze weet dat hij geen kinderen wil erin luist. Zo moeilijk is dat niet.

     Of dat hier is gebeurd weet ik uiteraard niet.

     1. RS

      ze vrijden ONVEILIG…………….DUS EEN KANS OP EEN ZWANGERSCHAP ZAT ER DIK IN……

     2. Bloem

      Sjezus, het is geen tiener maar een volwassen kerel

   2. Bloem

    Ik kan er niet over uit, uw uitspraak houdt mij erg bezig, “toestemming om zwanger te worden”, misschien dat de Islam dat voorschrijft. In het zicht van de westerse samenleving is dit een vreemde stelling. Dit kunt u onmogelijk zo menen, dit moet een slip of the pen zijn

    1. EU kok

     Het zal niet de eerste keer zijn dat een dame beweert voorbehoedsmiddelen zegt te gebruiken om daarna wegens zwangerschap een relatie af te dwingen.

   3. Janna47

    Ja hoor blijf het lekker opnemen voor die gek!
    Het kan van alles zijn….een ongelukje misschien? Gebeurt hoor, ook met bescherming….
    Maar ik ben wel van mening, dat je het samen eens bent over wel of geen zwangerschap…

 7. sjun

  Niet enkel de globalistische sekte van Pechtold maar alle soortgelijke politiek wordt in heel Europa kritisch bevraagd en afgerekend. Ook in Zweden lijkt een nieuwe politieke dag aan te breken waarin misverstanden niet langer worden verzwegen maar benoemd. Waarin boodschappers niet langer worden verketterd maar waarin hun signalen worden gebruikt voor hoogst noodzakelijk geworden samenlevingsverbetering: https://www.youtube.com/watch?v=4tXeGGpD0Ac

  1. Tengo Kawana

   Sjun leest geen normale kranten maar had toch kunnen weten dat de polls in Zweden absoluut niet wijzen op een politieke omwenteling richting bruinrechts waarop hij schijnt te hopen.

   De aanhang van de belangrijkste politieke partijen in Zweden is de afgelopen periode niet significant verschoven en de extreemrechtse partij SD zit in een dalende trend.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_Swedish_general_election,_2018

   1. sjun

    Oriënteer je toch eens wat beter Willem. Zo val je alweer als blaaskaak door de mand. https://nyheteridag.se/plus/makalosa-tokrusningen-sd-okar-rejalt-i-sentio-med-bara-dagar-kvar-till-valet/

    1. Tengo Kawana

     De bron van mijnheer Sjun blijkt, zoals te vermoeden was, een spreekbuis van de extreemrechtse Zweden Democraten.

     Het werpt een pijnlijk licht op de manier waarop mijnheer Sjun zich een beeld van de werkelijk vormt.

     https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nyheter_Idag

     1. henkC

      Bruinrechts? Extreemrechts?
      Vredelievende groepen in vergelijke met de linkse facisten die eenieder de mond wensen te snoeren die anders denkt.

      Het zal wel eerder gezegd zijn maar ik doe het met olezier nog een keer.

      Je bent een vreselijk narcistisch verongelijkt manneke eigenlijk niet meer dan een pestende snotneus van de lagere school.

    2. Ben Zine

     Doe geen moeite Sjun… Onze vriend Tengo komt niet verder dan wat inhoudsloze “bruinrechts” en “extreemrechts” Godwins. Het is altijd hetzelfde liedje, zooo voorspelbaar…

     1. Original NL

      Laten we toch gewoon de zweedse verkiezingen afwachten alvorens een nietes welles spelletje te spelen..

    3. swetsnek

     mooi verhaal Sjun en er is geen woord van gelogen .

    1. Mariposa78

     Yup ik betwist alles waar het woord wiki en pedia in voor komt.
     En dat heeft een zeer goede reden raad eens wat dezen zijn?

     1. Top

      Wat een domoor is die blaaskaak/pisvlek en vul de rest maar in. Komt zonder blikken of te blozen met wikipedia aan. Ben je dan een kansloze!

     2. Tengo Kawana

      Top, ik gaf ook nog een andere bron, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Het betreft in beide gevallen poll of polls, een samenvoeging van meerdere peilingen.

    2. Bloem

     Beste heer Dopper, voor u “mijnheer Sjun”
     Aan uw omgangsvormen mag best eens gewerkt worden

     1. Tengo Kawana

      De geachte heer Bloem zou zich mogelijk de omgangsvorm eigen kunnen maken dat je medemensen niet zonder grond en bewijs voor antisemiet mag uitkafferen.

     2. Bloem

      Met alle respect heer Dopper, ik maak van u geen Antisemiet, uw commentaren laten geen andere conclusie dan dat u dat bent

    3. sjun

     Ja. Niet iedereen doet mee met zo’n poll om het risico op publieke verkettering dat in Zweden als fatwa op de ‘verkeerde’ politieke mening bestaat tot een minimum te beperken. Ik hoor dan ook in mijn huidige omgeving hele andere voorspellingen en ben de officiële polls rondom de Amerikaanse verkiezingen nog niet vergeten. We gaan het de veertiende zien of de Zweden massaal voor beleidsverandering of verdwijning van Zweden en haar oorspronkelijke Zweedse taal en cultuur gaan.

 8. Ni28

  Pechtold is een walgelijk figuur die geniet van andermans ellende en liefst een nederlaag, zeker als ie daar zelf aan kon bijdragen. Irritante mannetje die graag een ander de les leest. Doet mij trouwens op de DDS huistrol aan denken. Hopelijk wordt deze affaire zijn politieke graf. Dingen stapelen zich op totdat het geheel eens omvalt. Laat maar toch.

  1. Bloem

   Beste heer Ni28,
   Velen op dit forum helpen u hopen.
   Het partijkartel zal echter goed voor hem zorgen.
   Als Eurofiel zal hij er, met behulp van het partijkartel, wel een mooie functie in Brussel of bij de VN uit weten te slepen.

 9. RobertMarsman

  En nu de vraag hoe serieus je roddelblad Privé moet nemen..

  1. Tengo Kawana

   Als het om het bashen van Pechtold gaat wordt elke roddel voor waarheid aangenomen door dezelfde figuren die het journalistieke werk van Bob Woodward probleemloos naar de prullenmand verwijzen.

   1. Bloem

    De enige verdediging die dhr. Dopper weet aan te dragen is: “want zij, als zij, hij”
    Daarbij gaat hij volledig voorbij aan de schanddaad zelf. Daarover zul je hem niet horen. Wanneer je die lijn doortrekt valt alles recht te praten, en dat doet hij ook. Jodenhaat/geweld tegen Joden oké, want Israël…..
    Abject en verachtelijk

    1. Tengo Kawana

     Bloem is wat mij betreft nu volledig door het ijs gezakt.

     Hij verdient het te worden genegeerd.

     1. Bloem

      “door het ijs gezakt” dat moet u uitleggen
      U bent de antisemiet, niet iemand anders

   2. Ad Infinitum

    En dan gaat het om een blad welke doorgaans verketterd wordt als platte journalistiek.
    Terwijl Trouw, NRC, Volkskrant het aanraken, danwel lezen niet waard zijn.

  2. fockingworst

   Ach tja.. Marsman… Willem h. U. T. ‘t. E. N. Twee handen 1…

  3. Koos sssss

   Mijnheer Pechtold doet voorkomen, of hij het fatsoen ende moraal heeft uitgevonden.
   Met zijn penthouse valt hij al stevig door de mand.

   Dat hij gescheiden is, is ook bekend, dat zijn laatste relatie verbroken is, is ook bekend.
   Dat Anne uit D66 stapt en dat dit met Pechtold te maken heeft is ook zonder Privé wel bekend.

   Dus dat het heel erg fout zit bij Pechtold, waarmee de man in redelijkheid geen bestaansrecht meer heeft in de politiek is ook zonder Privé wel klip en klaar.
   Hoef je je alleen nog druk te maken over hoe erg het nou precies was.

   Pechtold stelt zich op als fatsoensridder en daar is hij ontzettend door de mand gevallen.
   En met hem de rest van Deugend Nederland, die wederom maar even de andere kant op kijkt.

   1. fockingworst

    Na kompleet Moreel vervallen te zijn zijn over pechtold haalt onze Willem h. U. T. ‘t. E. N. Zijn ouwe trollennick Robert leiden weer van de plank tjonge jonge.. Dan heeft ie t echt moeilijk

    1. Bloem

     Beste heer Fockingworst, Dhr. Dopper ontkent dat hij en dhr. van Leiden één en dezelfde persoon zijn. Net zoals hij eerder ontkende Dopper te zijn en later weer toegaf wel dhr. Dopper te zijn. Deze man is echt wanhopig

  4. Robert Leiden

   Ze had het kind ook kunnen houden en zorgplicht kunnen afdwingen, desnoods via een rechtszaak. Heeft ze niet gedaan, ook geen DNA test toegestaan.
   Verhaal rammelt.
   Prive heeft al vaker rechtszaken verloren over onjuiste berichtgeving.
   Zegt ook iets over de DDS reaguurders die alle uitlatingen in Privé voor waar aannemen, zonder hoor en wederhoor.
   Die nuance is kennelijk te veel gevraagd.

   1. Bloem

    Goede verdedigingstechniek heer van Leiden. In de leer geweest bij dhr. Dopper?
    Staat u ook achter zijn antisemitische uitspraken?

    1. Tengo Kawana

     Welke antisemitische uitspraken, arme sukkel ?

     1. Bloem

      reageert u nu ook als/voor het pseudoniem Robert van Leiden?

     2. Tengo Kawana

      Nee, ik stel de vraag aan u.

      Met Robert Leiden heb ik niets te maken.

     3. Bloem

      Ach arme jongen toch, en dan ook nog anderen uitmaken voor sukkel

     4. Capo

      “Reageert u nu ook als/voor het pseudoniem Robert van Leiden?”

      Die vraag is inderdaad eerder voorbij gekomen, t’ zou mij niets verbazen.

     5. Bloem

      Beste Capo, fijn dat je er weer bent, Hij heeft inmiddels ook het pseudoniem “P.Sisterons” in het leven geroepen om hem te helpen. Hij kwam er alleen niet meer uit. De goede man heeft werkelijk een onuitputtelijke bron aan pseudoniemen

   2. RS

    dit verhaal rammelt niet,weet ik uit zeer betrouwbare bron

    1. Ni28

     De enkele betweters op dit forum, trollen genaamd zullen u vast overtuigen van uw ongelijk.

    2. Bloem

     Beste RS wij trekken uw geloofwaardigheid geenszins in twijfel

    3. Floris

     De zaak zal als een privékwestie worden afgedaan, de kartelmedia zullen er het zwijgen toe doen. Glas, plas, was.

     Het linkse tuig houdt elkaar stevig de hand boven het hoofd. Dat zagen we ook goed in de zaak Van Jole. De feministen en andere me-too roepers zwegen als het graf doen deze hypocriete bepotelaar werd ontmaskerd.

     1. Tengo Kawana

      Het is ook een privé-kwestie.

     2. Bloem

      Beste Floris zo gaat het altijd binnen het partijkartel. Een PVV Kamerlid dat privé zijn lid in de brievenbus van de buren hangt, wordt anders beoordeeld dan bij een D66 Kamerlid dat zijn lid hangt in een ondergeschikt partijlid.

      Toch blijf ik erbij, curieus dat dit juist nu naar buiten komt terwijl Blok aangevallen wordt door moraalriddertje Penthouse Pechtold. Toeval of niet, goed dat het naar buitenkomt, zeker in tijden waar de linker kant van het spectrum zo’n zaak maakt van #metoo

     3. Floris

      @ Bloem: het hanteren van een dubbele standaard is gewoon geworden in deze tijd die door het cultuurmarxisme volledig is vergiftigd.

      “Waarover gaat cultuurmarxisme? Over de manier hoe links via de media en de culturele instellingen haar eigen gelijk steeds weer te voorschijn goochelt. Journalisten, schrijvers, artiesten, culturo’s… allen behoren ze tot een nomenklatura die zichzelf in stand houdt als elite die onderdrukt, censureert, terwijl ze beweert voor vrijheid, democratie en emancipatie te gaan.”

      https://doorbraak.be/recensies/cultuurmarxisme/?utm_source=newsletter-552&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

     4. Tengo Kawana

      “Een PVV Kamerlid dat privé zijn lid in de brievenbus van de buren hangt, wordt anders beoordeeld dan bij een D66 Kamerlid dat zijn lid hangt in een ondergeschikt partijlid.”

      Dat is natuurlijk ook terecht; in het eerste geval is er sprake van een strafbaar feit, in het tweede geval niet.

  5. hans-e-pans

   Waar rook is is overhet algemeen vuur.

 10. fusilier

  Als je met kereltje pechthold de koffer in duikt, moet liefde echt wel blind zijn? Hoop trouwens wel dat zij nu weer goed kan zien.

 11. Florissa

  Figuren als Pechtold in de politiek geven aan wat voor een achterlijk bananenland wij zijn ,en dat stelletje plucheplakkers wat er omheen hangt in Den Haag zijn geen haar beter .
  Ze hadden allang deze kloothommel een schop onder zijn hol moeten geven .

  1. Mariposa78

   Nee een schop in zijn hol tot aan de bovenkant van de veters.

  2. Robert Leiden

   Wat was de uitslag van de laatste 2e kamer verkiezingen?

   1. sjun

    De eerstvolgende uitslag zal wat minder gunstig zijn voor team Pechtold van de B.V. Pechtold vooruit.

 12. RS

  Nou, ik denk dat ANNE’S VADER wel een advokaat in de arm zal nemen………..en het nog wint ook nog………zal me niks verbazen, want die Pechtold kwam ook daar thuis…….
  Want haar vader heeft een publiekelijke functie en hem kennende zal die zijn gezin NIET te grabbel gooien…….

 13. Mar

  Een afspraak gemaakt bij de kapper om de Privé te kunnen lezen.

  1. Tengo Kawana

   Ja, dit soort ranzige roddels gaat er hier in als koek.

   1. Holland

    Prive is net zo’n kwaliteitsblad als jouw geliefde NYT, Washington Post of The Guardian. Dezelfde insteek (b.v. over Trump) dezelfde riooljournalistiek.

    1. Floris

     “Ik moest het nu doen voor mijn kinderen en mijn ouders, omdat ik wist dat er een groot verhaal aan zat te komen. Een verhaal in de Telegraaf en de Privé, waar ik overigens niet aan meegewerkt heb. Die indruk wordt wel gewekt, maar dat is beslist niet zo. Ik vind het ook heel erg dat er foto’s van mijn kinderen bij staan. HET VERHAAL KLOPT OVERIGENS WEL. Er staat alleen niets nieuws in. In De Story stond in juni een soortgelijk stuk.”

     https://www.destentor.nl/meppel/ex-van-pechtold-nooit-de-intentie-gehad-de-publiciteit-te-zoeken~a6423601/

    2. Tengo Kawana

     Als je de Privé kwalitatief niet kunt onderscheiden van de NYT, the Washington Post en de Guardian heb je een serieus probleem.

     1. Holland

      Het is allemaal rotzooi, Tengo. Dat is wat ik wilde zeggen, maar blijkbaar heb je een toelichting nodig.

     2. Tengo Kawana

      Nee, de laatstgenoemde kranten zijn alleen rotzooi voor mensen die moeite hebben met de waarheid.

     3. Holland

      De kranten die ik noemde hebben allen een uiterst linkse redactie en dito gekleurde artikelen. In geval van Trump vaak ook regelrechte roddels.

 14. Ben Zine

  Is dat niet dat mannetje dat anderen altijd moreel de maat neemt en het virtue signalling zo ongeveer heeft uitgevonden ? Hypocrisie in de overtreffende trap.

 15. DolleDries

  Als je ziet hoe deze vent vrouwen behandeld dan is het geen wonder dat hij het islamisme in de armen sluit

  1. DolleDries

   Hopelijk gaat die beerput met gevluchte flyerende Clinton jonge dame uit de kamer ook open.

  2. Bloem

   Beste Dries,
   Het allerergste is nog dat hij in zijn arrogantie meende er nog mee weg te komen ook. Net als met het gedoe rond zijn cadeau gekregen penthouse. Dit duidt erop dat het slechts het topje van de ijsberg is.

 16. Heinz

  Ik hoop dat die slimme Kajsa Ollongren die hetze snel de wereld uithelpt. De kamer is niet gebaat met “privé” zaken.

  1. sjun

   Arme Pechtold en (digitale) fanclub. Steeds meer mensen krijgen zicht op zijn bevraaglijke persoonlijkheidsstructuur en hoe daarmee te handelen: https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?f=47&t=1984

  2. swetsnek

   ketchup ga naar huis lulhannes

 17. DolleDries

  De PVV volgens de laatste peiling naar 18 zetels. Duidelijk tweede partij .De PVV swingt weer.

  http://frontbencher.nl/peilingen/

 18. Heinz

  Zolang dat hele verhaal nog niet is gepubliceerd in de staatscourant houd ik een slag om de arm. Een flinke slag.

 19. DolleDries

  Mooie dag vandaag, Pechtholt met de strop om de nek ,wie gooit het valluik open.

  1. Ad Infinitum

   Zoals gewoonlijk laat u het aan anderen over. Zelf geen vuile handen maken is wel zo veilig.

  2. Bloem

   Dat doet ie heel vakkundig zelf

 20. P.Sisterons

  Het zou het forum sieren als er geen ad hominem uitlatingen worden gedaan. Het jij-bakken is echt iets voor een kleuterschool.

  1. Tengo Kawana

   Hier ben ik het hartgrondig mee eens.

 21. Seneca

  ik denk dat de enige oplossing voor Alexje is, om nog een pilletje te nemen. ik neem aan dat hij door Els Borst, ook zo’n fraai D666 figuur, in haar testament is bedacht. een buisje drion pilletjes is nooit weg en als hij dit pilletje neemt dan zijn wij van dit vies manneke verlost en hij krijgt een staatsbegrafenis en 2 minuten stilte in de slaapkamer.

  1. Meester Kong

   Jij bent ook een heel vies conservatief gereformeerd mannetje.
   Elke keer als ik je nick zie moet ik denken aan je woorden–graag een grote aanslag met veel doden onder rechters enz.

   Je zou hier niet meer verschijnen op DDS, slaat de dementie nu keihard aan.
   Gun het je …

  2. Ad Infinitum

   Een schande voor de echte Seneca, dat bent U. U weet het vast wel, een dwerg wordt niet groter als hij op een berg gaat staan. Een min figuur die over een politica met een staat van dienst zo minachtend oordeelt.

  3. Tengo Kawana

   Je ben een zieke man, Seneca.

   Zoek hulp.

 22. Pecunia

  ‘Op zeker moment schreeuwde hij zelfs: ‘Ik maak je helemaal kapot als je de baby laat komen!’

  Ik hoor het hem zeggen, mag het nu alsjeblieft andersom zijn?

 23. Gerlos

  Deze vriendin vond de neuk hut in Scheveningen te klein en daarom afscheid genomen van haar plaaggeest Pechtold

 24. P.Sisterons

  Gniffel gniffel, een extra meloen voor de CU en trawanten. haha

 25. PMG

  Jaja, Alex the Grave-digger gaat zichzelf begraven.

 26. henkC

  Krijgt deze dame nu TBS?

  Je moet in elk geval compleet gestoord zijn om een kind van Pechthold te willen. Tenzij je natuurlijk als “geboortegift” een Schevenings penthousje krijgt.

 27. DolleDries

  Geert had het goed gezien het is een miezerig mannetje.

  https://www.youtube.com/watch?v=n2aGl20iog8

 28. DolleDries

  Ondertussen is de NOS al bezig na het beuren van extra 40 miljoen de aandacht af te leiden naar Trump om een anoniem briefje van een ontevreden medewerker.

 29. Gerlos

  Wel de lusten en niet de lasten Pechtold dat noemen wij dat je een misbaksel bent,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.