LOL! Theo Hiddema geeft FVD-ledenpas aan minister Blok als dank voor gewraakte multiculti-uitspraken

Het meest hilarische moment van het Kamerdebat over/tegen minister Blok en zijn scherpe uitspraken over de multiculturele samenleving was ongetwijfeld het slot van de eerste termijn. FVD-Kamerlid Hiddema had een FVD-ledenpas voor minister Blok laten drukken. Om hem duidelijk te maken dat hij welkom was bij de partij van de “echte liberalen.”

De eerste termijn van het debat over de uitspraken die minister Stef Blok deed over de multiculturele samenleivng en Suriname zit er inmiddels op. Linkse moraalhaantjes stonden natuurlijk allemaal verontwaardigd kukeleku te roepen dat Blok heel verkeerd bezig zou zijn geweest, met het olijke trio Pechtold, Klaver en Kuzu voorop.

Toch was er ook veel steun voor de VVD’er Blok. Namens zijn eigen partij nam Klaas Dijkhoff het voor hem op, en hekelde het feit dat iemand het nodig had gevonden om de uitspraken te lekken in plaats van er direct met de minister de discussie mee om te gaan.

Ook van PVV’er Geert Wilders was er steun te horen voor het feit dat Blok de multiculturele samenleving als een onwerkbaar model voor een maatschappij had benoemd. Wilders nam zelfs Dijkhoff nog even de maat; volgens de PVV’er zou de fractievoorzitter niet genoeg opkomen voor zijn eigen minister. Een verwijt als deze kan zeker een unicum in de Nederlandse parlementaire geschiedenis genoemd worden.

Ook vanaf de tweekoppige fractie van het Forum voor Democratie viel veel bewondering te bemerken voor de analyse van Stef Blok. Theo Hiddema wimpelde met speels gemak een hijgerige Kuzu af bij de interruptiemicrofoon, en net wanneer Kamervoorzitter Arib ongeduldig werd over de breedsprakigheid van de FVD’er, toverde laatstgenomde nog een extraatje uit zijn binnenzak. Hiddema bleek een FVD-partijpasje op zak te hebben, met daarop de naam van Stef Blok. Om nog maar eens aan te geven dat de minister zich in de Tweede Kamer heus niet alleen tegenover vijanden ziet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. Tengo Kawana

  Het opreden Hiddema was een gênante vertoning. De man wil kennelijk de rol van nar in de politiek spelen en dat lukt hem wel.
  Met serieuze politiek heeft het allemaal weinig meer te maken.

  1. Rosasolis

   @Tengo. Wat sommige mensen willen doen, alleen maar om aandacht te krijgen en op te vallen. Net als T. Baudet enkele weken geleden, die zich naakt liet fotograferen, omdat zijn FvD zou “opkomen voor de naakte waarheid”! Allemaal flauwekul. Pipi de Clown
   had meer talent dan deze 2 idioten.

   1. Tengo Kawana

    Raak, Rosasolis.

   2. Roughwood

    Nee, dan ‘de Jessias’ met zijn tenenkrommende ode bij de Nederlandse Propaganda Omroep. Dat was pas een kwalitatief hoogstandje van onze publiciteitsgeile derderangs Obama imitator! Schei toch uit man…

    1. Roughwood

     En nog gejat van Vincent Bijlo ook! Wat een kansloos droevige nepper die Klaver…

     1. Peter Loosduinen

      Roughwood
      Het probleem met Klaver is dat hij zo’n leuk bekje heeft waar de groen-linksmeisjes en homo’s mee weglopen.
      Klaver moet ontmaskerd worden.

  2. Roughwood

   Evenals uw reeds jarenlange multinickaanwezigheid alhier. U wilt kennelijk de rol van extreemlinkse en antisemitische oppertrol op deze site spelen en dat lukt u wonderwel. Met serieus INHOUDELIJK reageren heeft het allemaal weinig, nee niks meer te maken!

   1. Tengo Kawana

    De herhaalde beschuldiging van antisemitisme in mijn richting hier beschouw ik als stupide laster van domme mensen die voor hun onzin geen snipper bewijs kunnen leveren.

    Roughwood mag zich ter zake persoonlijk aangesproken voelen.

    1. Holland

     Of je een antisemiet bent zullen we in het midden laten Tengo, je bent ieder geval wel buitengewoon ongenuanceerd op de hand van de Palestijnen, verdedigt elk optreden van dit zwaar antisemitische gespuis en veroordeelt elke handeling van Israel op een buitensporige manier. Alles bij elkaar komt dat dicht bij een antisemitische houding.

     1. Tengo Kawana

      Ik heb zeer scherpe kritiek op het beleid van de staat Israel jegens het rechteloze Palestijnse volk.

      Als Holland dit antisemitisme noemt doet hij er goed aan zich eens in de betekenis van die term te verdiepen. Het slaat namelijk helemaal nergens op.

     2. fockingworst

      Mee eens @holland dit zuigtrolletje beschermd alles wat maar niet Nederlands h is en Nederlanders worden als racisten of fascisten neergezet.. Maargoed het is de huistrol en is bekend bij iedereen, dus laat em maar in een hoekje pruttelen, dan houd ie vanzelf op.

     3. Floris

      Het CIDI hanteert een werkdefinitie van antisemitisme waarvan het volgende essentiëel is:

      “Kritiek op Israel die VERGELIJKBAAR is met kritiek op andere landen is daarentegen zeker niet antisemitisch volgens de definitie. De definitie biedt dan ook handvatten om kritiek op (het beleid van) Israel te onderscheiden van antisemitische uitingen.”

      https://www.cidi.nl/europese-resolutie-over-bestrijding-antisemitisme-leidt-tot-politieke-discussie/

      Met andere woorden, disproportionele een eenzijdige kritiek is wel degelijk antisemitisch. De volkomen obsessieve en totaal ongenuanceerde kritiek van trol W I M op Israël is zonder meer als zodanig te kwalificeren.

     4. Tengo Kawana

      De definitie uit de bron van Floris luidt:

      “Antisemitisme is een bepaald beeld van
      Joden, dat zich kan uiten als haat tegen Joden. Retorische
      en fysieke uitingen van antisemitisme worden gericht tegen
      Joden of niet-Joden en/of hun bezittingen, tegen instellingen
      van de Joodse Gemeenschap, en religieuze voorzieningen.”

      Als Floris een tekst van mij kan citeren waarop deze definitie van toepassing is heeft hij een punt.

      Zolang hij dat niet kan beschouw ik hem als een vieze leugenaar.

     5. Floris

      Pathologische leugenaar en verdraaier W I M negeert hetgeen ik citeerde. Ik zal het herhalen in de hele context:

      “IHRA geeft zelf enkele voorbeelden van antisemitisme bij de definitie. Zo geldt het oproepen tot geweld tegen Joden of het ontkennen van de Holocaust uiteraard als antisemitisch. Ook het ontkennen van het bestaansrecht van Israel, het vergelijken van Israel met de nazi’s of het hanteren van dubbele standaarden jegens Israel valt volgens de werkdefinitie onder antisemitisme. Kritiek op Israel die VERGELIJKBAAR is met kritiek op andere landen is daarentegen zeker niet antisemitisch volgens de definitie. De definitie biedt dan ook handvatten om kritiek op (het beleid van) Israel te onderscheiden van antisemitische uitingen.”

      W I M zit als een rat in de val want iedereen heeft hier talloze keren kunnen constateren dat zijn kritiek op Israël volkomen over the top is. Zo schreef hij ooit, en die tekst heb ik bewaard, de volgende waanzin: “Israel is een imperialistische staat die landroof pleegt en het Palestijnse volk onderdrukt.”

      Over de Palestijnse wandaden hoor je W I M nooit. Ook dat is een maatstaf voor antisemitisme.

     6. Floris

      De antisemiet en aartsleugenaar is lafjes afgedropen.

     7. Tengo Kawana

      Ik nodig Floris uit om een tekst van me te citeren waarin ik het bestaansrecht van Israel ontken, Israëliërs vergelijk met nazi’s of de staat Israel beoordeel met andere maatstaven dan ik andere landen beoordeel.

      Zolang dat niet lukt, en het valt op dat Floris, net als Bloem, nooit met concrete citaten komt, beschouw ik hem als een smerige leugenachtige lasteraar.

      Ik vind de beschuldiging van antisemitisme afschuwelijk lasterlijk en mensen die dat lichtzinnig doen devalueren het weerzinwekkende antisemitisme.

      Floris is geen intelligente man en hij beseft waarschijnlijk nauwelijks wat hij roept. Dit wordt dus de zoveelste discussie waarin de randintellectueel met de broek op de enkels komt te staan.

      Hysterische woede zal wel weer het resultaat zijn maar dat moet dan maar.

     8. Tengo Kawana

      Floris is stilgevallen en dat snap ik dan wel weer.

      Het betreft de mond vol tanden.

     9. Floris

      “Ik nodig Floris uit om een tekst van me te citeren waarin ik het bestaansrecht van Israel ontken, Israëliërs vergelijk met nazi’s of de staat Israel beoordeel met andere maatstaven dan ik andere landen beoordeel.”
      ——————————————————————-
      Van de eerste twee is geen sprake en dat beweerde ik ook niet, maar van de derde wel degelijk. Dat is afdoende onderbouwd, ook met een citaat.

      Trol W I M probeert zich er weer onderuit te bluffen en zet uit pure wanhoop vol in op de persoonlijke aanval:

      – Floris is geen intelligente man.

      – hij beseft waarschijnlijk nauwelijks wat hij roept.

      – de randintellectueel.

      – de broek op de enkels.

      – Hysterische woede.

      Tja, ik hoef W I M echt niet de das om te doen. Dat doet hij zelf wel.

      Ik zou graag zien dat zich een competente en eerlijke linkse opponent aandiende in plaats van een notoire valsspeler, maar dat schijnt een schaarse commodity te zijn anno 2018.

      🙂

     10. Tengo Kawana

      Ik zie de onderbouwing en het citaat op basis waarvan hij meent me coor antisemiet te kunnen uitkafferen van Floris graag tegemoet.

     11. Rechtsaf

      @Tengo in al jou reacties zitten naargeestige gedachtes en de antisemitische is een klein deel van van jou zieke gedachtegangen en dat weet Tengo natuurlijk zelf ook wel..
      Het excuus door te zeggen dat Tengo Israël kritisch is, is natuurlijk een wassenneus, Israël is natuurlijk Joods, en Tengo heeft een hekel aan Israël.

      Alles wat jij zegt over Israël en haar Joodse burgers is natuurlijk antisemitisch bedoeld en jij kan dat natuurlijk recht lullen door te stellen dat het Israël kritisch is lieg jij dat je barst..

      Het vragen voor onderbouwing is niet nodig, je bent een antisemiet.

     12. Floris

      W I M probeert het in extremis nog, in weerwil van het feit dat ik een citaat heb gegeven en dat iedereen hier talloze malen heeft gezien hoe obsessief hij Israël bekritiseert.

      Best wel zielig hoe deze worm spartelt als hij aan de haak is geslagen.

      Arme man…

     13. Tengo Kawana

      Ik begrijp dat Floris me meent voor antisemiet uit te kunnen maken op grond ban de tekst:

      : “Israel is een imperialistische staat die landroof pleegt en het Palestijnse volk onderdrukt.”

      Deze zin sluit naadloos aan op een aantal resoluties van de VN, het kwalificeert het beleid van een staat (de term Joden komt er niet in voor) en het beschrijft toetsbare feiten.

      Floris gaat niet inhoudelijk in op deze kritische politieke beoordeling maar meent dat dit voldoende is om iemand voor antisemiet uit te maken, een afschuwelijke lasterlijke diskwalificatie.

      Floris is inderdaad erg dom maar is moreel ook de weg kwijt.

      De zoveelste afgang.

     14. Rechtsaf

      @Tengo en niet alleen Floris, sterker nog, jij als islammongool zegt alles vanuit antisemitisme, getuige mijn andere reactie die ik uiteraard even herhaal..

      “in al jou reacties zitten naargeestige gedachtes en de antisemitische is een klein deel van van jou zieke gedachtegangen en dat weet Tengo natuurlijk zelf ook wel..
      Het excuus door te zeggen dat Tengo Israël kritisch is, is natuurlijk een wassenneus, Israël is natuurlijk Joods, en Tengo heeft een hekel aan Israël.

      Alles wat jij zegt over Israël en haar Joodse burgers is natuurlijk antisemitisch bedoeld en jij kan dat natuurlijk recht lullen door te stellen dat het Israël kritisch is lieg jij dat je barst..

      Het vragen voor onderbouwing is niet nodig, je bent een antisemiet.”

     15. Tengo Kawana

      Rechtsaf, ik meen dat Israël zijn rol als bezetter moet beëindigen,
      stopt met de schendingen van mensenrechten binnen en buiten zijn grenzen, zijn inwoners zowel naar wet als beleid als gelijkwaardige en gelijkgerechtigde burgers behandelt en daarin geen onderscheid maakt naar religie en af- of herkomst en zijn lidmaatschap van of deelname aan internationale organen verdient op basis van het hanteren van de regels, normen en waarden van die organen.

      Vind je dit een antisemitische tekst?

     16. Floris

      Trol W I M meent dat het gegeven citaat van hem niets met antisemitisme te maken heeft:

      “Israel is een imperialistische staat die landroof pleegt en het Palestijnse volk onderdrukt”.

      Alleen al de idiotie om Israël een imperialistische staat te noemen is voldoende om W I M het bos in te sturen.

      Deze narcistische trol heeft alle zicht op de realiteit verloren en zwelgt in haat. Haat tegen Israël, tegen Joden, haat tegen patriotten die de multicul méér dan zat zijn en haat tegen degenen die hem beargumenteerd op z’n plek zetten.

      De vergelijking met Smeagul komt naar boven.

      Kom er maar in beftekkel Elu…

     17. Rechtsaf

      @Tengo jij meent helemaal niets, je bent een onderkruipertje die zijn eigen straatje schoonveegt.
      Hier heeft Israël onder andere mee te dealen.

      https://israelcnn.com/video/terror/palestinian-incitement-exposed

    2. Roughwood

     Oei! lange teentjes? Gevoelige snaar? Wat dat persoonlijk aangesproken voelen betreft, laat ik dat nou eens niet doen! Reden? Uw onaflatende stroom anti-joodse en anti-israel bagger op dit medium. Als u vervolgens beweert geen antisemiet te zijn, dan is dat voor de meeste lezers en reageerders totaal ongeloofwaardig. En dan moeten ‘domme mensen’ iets bewijzen? Onzin. Ik draai het graag even om: toont u alhier het tegendeel maar eens aan dan! Wat is overigens uw definitie van ‘domme mensen’? Zijn dat mensen die een andere mening dan de uwe zijn toegedaan? Ik hoor het graag van u.

     1. Roughwood

      Oorverdovende stilte. De reactie die je wist dat niet zou komen. U bent een bewezen lege huls Tengo!

     2. Tengo Kawana

      Mogelijk kan Roughwood een uitspraak van mij citeren waaruit antisemitisme zou kunnen blijken.

      Ik denk echter niet dat hij dat kan en zolang hij dat niet kan beschouw ik hem, net als de heer Bloem, als een vieze leugenaar.

     3. Roughwood

      Een leugenaar. En een vieze nog wel! Toe maar. U diskwalificeert zichzelf volledig. Want feitelijkheden zijn confronterend nietwaar? En daar heeft links deugvolk zoals u een chronische afkeer van! Als er hier iemand een leugenaar is dan bent u dat. Een pathologische zelfs. En nee, ik ga u antisemitische onwaarheden niet reproduceren. U bent af!

     4. Tengo Kawana

      “En nee, ik ga u antisemitische onwaarheden niet reproduceren”

      Nee, trieste sukkel, dat verbaast niet.

     5. henkC

      Ik discrimineer niet ik heb ook geen hekel aan mensen met een ander kleurtje.
      Ik vind ze echter dom, lelijk, stinkend en ze hebben altijd ongelijk.

      Affijn zie hier de denkwijze van ene tengo

    3. Top

     Je bent niet alleen een antisemiet, maar ook een blaaskaak/pisvlek/vleespet en vadsige pedolover.
     Ook ben je een vervelende pathetische stuk anusurft, die elke dag zijn vervelende riedeltje hier komt houden. Je hebt in mijn optiek dan ook absoluut geen leven, waarvan je zeggen, “het is de moeite waard” .

 2. FLP

  Schitterende politiek van Hiddema…eindelijk iemand die niet om de hete brij heen doet lullen.

 3. fockingworst

  Wat een verademing baudet en hiddema.
  Grappig welbespraakt intelligent zeer goede frisse ideeën , tot nu open en eerlijk gebleken, oprecht in de aanpak van de verlaging belastingen juist aan de onderkant van de ladder.
  Het voorop zetten van eigen cultuur en het trots daarop zijn en mogen.
  Mooie partij ben er lid van geworden, maar voorlopig stem ik als ik denk dat het nodig is… Wilders natuurlijk.. de islam moet verdreven worden.
  In de uitspraken daarover zijn ze nog te mild helaas, maar ik vermoed dat dat met strategie te maken heeft om wel de juiste mensen te trekken.
  Anders word je per direct als racist neergezet.

  1. Ritter

   Geert Wilders gaf een goede speech over de kwestie Blok.
   https://www.youtube.com/watch?v=KMXgmrVIcKk

 4. Rosasolis

  De VVD zit duidelijk in de problemen, met hun ministers. Alle partijen hebben veel kritiek geuit tegen S. Blok. Behalve de FvD met hun typische stunts, en G. Wilders die de uitspraken van Blok blijft steunen. Ook nadat hij zijn excuses heeft dagelijks doorgegeven aan de coalitie partijen, en aan de regering van Suriname.

 5. Ritter

  Sterke speech Geert Wilders.
  https://www.youtube.com/watch?v=KMXgmrVIcKk

  1. Ni28

   De enige die over een ruggengraat beschikt.

 6. Ni28

  Het debat is een grote politiek correcte farce. Het zou niet om minister Blok die zich hier vandaag laat kleineren moeten gaan maar over de mislukte integratie van niet verenigbare nieuwkomers. Daar moet de discussie over gaan en hoe je mee omgaat. Maar dan heb je mensen met ruggengraat voor nodig en niet deze politiek correcte gehaketak.

 7. Bes Tolen

  Alles mooi gezegd heer Blok. Nu nog even keihard in de Tweede Kamer de waarheid in andere bewoordingen herhalen. Toon uw kunsten. Werkelijk, u maakt dan geschiedenis en het onderdrukte volk mag u dan dankbaar zijn.

 8. Ni28

  Hiddema heeft duidelijk uitgelegd waarom Suriname een failed state is. Allen wil het niemand in de Kamer horen.

 9. Bes Tolen

  Rosasolis is geradicaliseerd. Ze is ondertussen op haar plaats bij Trudeau en consorten in Canada en mag denken aan remigratie naar dat land. Ik dacht nog wel dat ze een iieve meid was.

  1. Rosasolis

   @Bes Tolen. Ik ben helemaal niet geradicaliseerd. Toen ik nog studente was in Canada heb ik nooit op pa Trudeau gestemd. Maar dat was lang geleden. Ik woon hier veel langer dan u zou kunnen weten. Omdat u ging afwijken van het onderwerp van dit artikel, om over de huidige Trudeau te schrijven en mij in verband met dit leider te brengen, wil ik u in verband stellen met een van die afschuwelijke Alt-rechts groepen.
   Maar lieve Bessie, kijk uit met die griezels, want ze houden niet van vrouwen!
   En waarom ga je niet immigreren naar Duitsland, die neo-nazis heeft in hun Alt-rechts
   partij, of naar Zweden die nu ook zo’n partij heeft. Of als je een goede opleiding heeft met diploma’s, (wat ik betwijfel), waarom ga jij niet immigreren naar Amerika, waar jij inspiratie kunt krijgen van het heerlijke beleid van Trump?

   1. Top

    In de aanhef heel veel Blabalabala, maar aan het einde kan ik opmaken, dat je een zuur mens bent. Die ondanks alle inspanningen eigenlijk niets bereikt heeft. Waarschijnlijk gescheiden en tot de dag van vandaag ruzie om de kinderen. Studeren mevrouw, wil niet zeggen, dat je intelligent bent, je hebt gewoon een goed geheugen en om nu je hele leven in een reactie ergens op, te beginnen met ‘ik heb daar en daar gestudeerd’, zegt mij net zo veel Sinterklaas bestaat. Daarnaast u verraad uw kleur en dat is geen kleur, dat is aansluiten bij wat voor u het beste uitkomt en anderen de ‘maat’ nemen, die u in het geheel als persoon, niet weet, wie het zijn. Ik heb er een woord voor; Walgelijk! Stemt, zeker Groen slinks!

    1. Tengo Kawana

     Top studeerde niet zoveel maar dat betekent niet dat hij hier niet het recht heeft inhoudelijke bijdragen te plaatsen.

     1. Top

      Je bent niet alleen een antisemiet, maar ook een blaaskaak/pisvlek/vleespet en vadsige pedolover.
      Ook, ben je, een vervelende pathetische stuk anusurft, die elke dag zijn vervelende riedeltje hier komt houden. Je hebt in mijn optiek dan ook absoluut geen leven, waarvan je zeggen, “het is de moeite waard”.

     2. Rosasolis

      @Tengo. Ja inderdaad iedereen heeft recht op bijdragen te plaatsen.
      Maar als die van Top en anderen in de Trollen kliek “inhoudelijke bijdragen zijn”, denk ik niet. Wat soort wezens schrijven zulke rotzooi?

    2. Rosasolis

     @ Top. Heb je een borreltje te veel gehad, of ben je aan iets anders verslaafd?!
     Ik ben al jaren getrouwd, en heb geen kinderen. Wel heb ik jarenlang mijn
     vaak de beste van mijn kennis en werk gegeven. En ik heb nooit op Groen
     links gestemd, en zal ik dit nooit doen. Bent u tegen mensen die hard werken om hun eind-diploma te krijgen, en terwijl zij studeren, vaak onder vreselijke
     armoede leven? Wat zal gebeuren met onze westerse wereld als wij geen vooruitgang kunnen maken? Waarom huur je niet een Time-machine, en ga terug naar een of andere heerlijke primitief tijd van duizenden jaren geleden!

     1. Holland

      Aldus deze satirische bijdrage van onze geliefde Libelle-columniste.

     2. Top

      Mevrouw, ik ben in het geheel niet geïnteresseerd, in wat u wel of niet uitvreet op onze aardkloot. Voor mij geldt, dat simpeltons zoals u, de behoefte hebben tot profilering. Ik lok u alleen maar uit uw tent en zie wat er gebeurt, u gaat uw flauwekul levensverhaaltje aan iedereen hier, voor het voetlicht gooien. U bent een zwak persoon, met grote levens vragen waarvan u weet, dat ze NOOIT meer beantwoord worden. U heeft blijkbaar een behoefte om uzelf op hogere positie te zetten, dan die caissière bij de AH. Dat soort mensen, zijn in mijn optiek AF, OVER EN UIT! Oh ja, ‘’ Ik ben al jaren getrouwd, en heb geen kinderen. Wel heb ik jarenlang mijn
      vaak de beste van mijn kennis en werk gegeven.’’ En dan zit je nu met je goede gedrag op een obscuur forumpje, je frustraties te etaleren. Mens ga toch koken!

 10. DolleDries

  Zowel van PVV en van FVD een prima constatering

  1. PMG

   Eindelijk Dries, je bent een ‘heel klein beetje’ om, YES YES YES!!! Er zijn gelukkig nog mensen (helaas alleen de intelligente) die uiteindelijk zelf inzien hoe de vork in de steel steekt! Ik voelde mij zo alleen …

 11. ruudjeenjose

  Het huichelaarsgehalte is weer hoog hier.Wat een NSB uitspraken van sommige hier.Gelukkig weten wij u te vinden zodra bijltjesdag nadert.Ook al bent u een man u kop wordt kaalgeschoren stelletje nsbers.Geldt ook voor de vrouwelijke verraadster hier.U tijd nadert huichelaars

  1. Top

   “vrouwelijke verraadster”. Welnee joh, dat is gewoon zo’n vette big, met veel jeuk en korte armpjes. Doe haar best, om erbij ‘te deugen’ en gaat vierkant ‘op haar plaat’. Want heeft backup nodig van Blaaskaak/pisvlek, dus dan moet je toch genoeg weten.

   1. Floris

    Rosa heeft na 30 jaar nog steeds de taal niet onder de knie. Dat wijst op een laag IQ. Daar komt nog bovenop dat ze vanwege haar hoge leeftijd geestelijk zwaar is afgetakeld. Een zielig geval eigenlijk.

    1. Tengo Kawana

     Niveautje weer, Floris.

     1. Top

      Dat laten we aan blaaskaakje/pisvlekje over!

 12. henk vintage

  Zelden zo’n achterbakse en hypocriete bende gezien in de kamer vandaag met uitzondering van Wilders en Hiddema.

 13. Frits Jansen

  Heeft Femke Halsema niet ooit een prijs ontvangen als meest liberale politicus?

  Prijzen zijn vaak giftig. Zoals de Nobelprijs voor Obama die zoveel te vroeg kwam dat het slachtoffer annex prijswinnaar ernstig in verlegenheid was.

  1. Floris

   Hij had de prijs ook kunnen weigeren.

 14. Floris

  De linkse ziekte geanalyseerd:

  “Is het echt zo dat er ergens in een bunker door topintellectuelen wordt beraadslaagd over de controle van de culturele instellingen, de media en het mainstreamdiscours? Natuurlijk niet, zegt Paul Cliteur, het is veel erger dan dat, want dan konden we het ding makkelijk oprollen. Het gaat daarentegen om een duurzaam paradigma dat zich via netwerking, sociale druk en soms regelrechte chantage of dreiging met broodroof reproduceert. Een fenomeen waar Puck van der Land, Sebastien Valkenberg en Emerson Vermaat bij stilstaan. Men zou het ook kunnen zien als iets viraals, een kwaadaardig proces dat zich geautomatiseerd heeft en uitwoekert, voorbij de generatie van de ‘68ers die vandaag overigens hun pensioensleeftijd hebben bereikt zonder dat we hun erfenis zomaar kunnen dumpen. Perry Pierik heeft het over kneedbaarheid en besmettelijkheid: ‘Het woord cultuurmarxisme is zo beladen, omdat het een proces aangeeft van ideeën en krachten, dat als semtex plakt aan het gereedschap van de progressieve wereld, waarmee de Gutmensch zijn morele gelijk veilig probeert te stellen.”

  https://doorbraak.be/recensies/cultuurmarxisme/?utm_source=newsletter-552&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

 15. Capo

  Jullie doen je best hoor jongens! Kletsen tegen de bierkaai werkt meestal niet.

  En Israël doet wat het moet doen, het was in ’67 drie maal nee en dat zal het blijven. Tot zover mijn conclusie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.