Maffe school photoshopt blanke studenten zwart om vals te pronken met diversiteit

Een Franse kunstschool die meer leerlingen probeerde aan te trekken, deed dat op een wel heel opmerkelijke wijze. Het photoshopte een klassenfoto waarop enkele blanke leerlingen zwart werden gephotoshopt. Zo deed de school zich diverser voor dan deze daadwerkelijk was.

Als je je klassen wil vullen als zelfverklaarde prestigieuze kunstschool, dan wil het natuurlijk wel helpen voor je imago als je er niet alleen bent voor de spierwitte elite, maar voor mensen van alle rangen, standen en kleuren. Ook als de waarheid er vervolgens aan moet geloven.

Dus wat doe je dan? Heel simpel. Je neemt gewoon je eigen groepsfoto’s en gaat daarop aan de slag met de huidskleuren van je leerlingen. Jongen met een afro? Je wil natuurlijk niet van cultural appropriation beschuldigt worden, dus geef je hem maar snel een wat donkerdere huidskleur. Een kale jongeman overkwam hetzelfde lot. Blank in het echt, maar zwart op de foto, hoppakee!

De leerlingen zelf waren er natuurlijk net iets minder blij mee:

“Voormalige studenten van de Émile Cohl-school zagen hun foto op een Amerikaanse website. In de originele foto is geen van de leerlingen zwart. Op de gemanipuleerde foto werden drie gezichten ’ingekleurd’ en zwart gemaakt.

De school zegt dat de manipulatie door een Amerikaans pr-bedrijf is gedaan, en wist er niets van. Al het materiaal is verwijderd. „Dit is het tegenovergestelde van waarvoor we staan”, aldus directeur Antoine Rivière tegen L’Express.”

Ja, ja… Natuurlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. DolleDries

  Tijdens een recente gebeurtenis in “Kandel is overal” in Schweinfurt, sprak een vader onlangs over het verlies van zijn enige zoon, die stierf in een geschil met twee Syrische asielzoekers. De linkse Antifa zag dit als een kans om de man te bekritiseren als een Nazi.
  Zijn 30-jarige zoon was in 2017 in Wittenberg door twee vermeende Syriërs geslagen, totdat hij door het massale gebruik van geweld werd gedood. Dit werd alleen voorafgegaan door een uitwisseling van woorden. De geïmporteerde daders van geweld denken meestal niet veel aan woorden, dus laten ze hun vuisten spreken en slaan ze de Duitsers gewoon dood.
  De rechtbank had een statige Merkel-bonus uitgekeerd in zijn vriendelijkheid en vertrouwde serieus op de zelfverdediging van de Syriërs en beschuldigde het slachtoffer van xenofobe provocatie. Naar het oordeel van de rechtbank lijkt het daarom in orde om iemand te doden als hij of zij uiting geeft aan vreemdelingenhaat. Wat zou er gebeuren als alle Duitsers, die regelmatig moeten worden omschreven als “nazi’s”, “aardappelen”, “neukende Duitsers” of iets dergelijks, deze gelegenheid aangrijpen om simpelweg de immigranten die zulke beledigingen aan hun hoofd slingeren, dood te slaan?
  Natuurlijk ziet de vader van het slachtoffer het hele ding anders dan de rechtbank. Een korte video documenteert de omvang van migrantengeweld en laat zien hoe het slachtoffer keer op keer werd geslagen. De Duitser was vergezeld van een vrouwelijke persoon die niet kon helpen. Het is een geluk dat de jonge vrouw niet het doelwit was van de buitenlandse gewelddadige toeristen.
  Maar hoe het ook zij met de details, het is een schande dat de vader van het slachtoffer werd geroepen als een ” nazi ” door de linkse tegenbetogers in zijn toespraak tijdens het evenement . Je moet je dat voorstellen. Een man klaagt over het verlies van zijn enige zoon en wordt daarom een ​​nazi genoemd. De linkse systeemmedewerkers van de Antifa zijn echt geen hulp.

  Maar dat is geen geïsoleerd geval. Slachtoffers van geweld door migranten ervaren keer op keer dat hun ervaringen worden gemarginaliseerd. Als ze hun mond wagen om te klagen, noemen politici en Antifa hen ‘rechten’ of ‘nazi’s’. Omdat men alleen maar kan hopen dat deze groep mensen ook eens volledig profiteert van de culturele verrijking die altijd zo hard wordt geëist.

  1. Meester Kong

   In België is bij twee everzwijnen de Afrikaanse varkenspest vastgesteld

 2. Elu Thingol

  Maf van het PR-bedrijf.

 3. Kees

  Diversiteit is meestal leuk op afstand, dichtbij verveelt het snel. En niet allen bij GL bestuurders.

 4. Ad Infinitum

  Het is over en sluiten met de VW kever. Zij gaan vol voor de UP, een kek karretje. Oja, er staat een paard in de gang bij buurvrouw Janssen.

 5. Tengo Kawana

  “De school zegt dat de manipulatie door een Amerikaans pr-bedrijf is gedaan, en wist er niets van. Al het materiaal is verwijderd.”

  Een normaal mens houdt dan op met zeuren.

 6. Capo

  Voor links bestaan er geen kleuren en is iedereen gelijk. Het kleurloze gelijkheidsevangelie klinkt overal. Ik pis er maar weer eens tegenaan.

 7. Frits Jansen

  Omdat er ook blanke moslims bestaan (zelfs blonde!) wordt de opgave dan wel zwaarder.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.