Meedogenloze kansenparel slaat twee vrouwen aan gort gewoon omdat het kan

kansenjongere-fb
Foto: Dit stuk verdriet staat op het punt om een vrouw te stompen, gewoon omdat hij daar zin in heeft. Bron: Miriam Kater / Facebook.

Nederland is praktisch een openluchtjuwelier met zoveel glanzende kansenparels die onze straten sieren! Daar kwam ook Miriam Kater achter, die vlakbij haar huis ineens in elkaar geslagen werd door een agressieve mafklapper. Toen zij anderen vroeg foto’s te maken, werd nog een ander meisje een gebroken kaak geslagen. “Wat houdt deze jongen bezig, wat wil hij in zijn leven bereiken? Wil hij iets bereiken?”

Vandaag een verhaal van een vrouw die afgelopen maandag even een dubieuze ontmoeting heeft gehad met de minder prettige kanten van de multiculturele samenleving. Ze praat er geschrokken over op Facebook, waar ze foto’s deelt van een tweetal kansenparels die haar en andere doodgewone voetgangers hebben aangevallen. Eentje was mega-agressief, en eentje alleen een beetje agressief. Hoe dan ook een fijn stel:

katerverhaal1

katerverhaal2

Wat vervolgens een ontzettende train wreck is, zijn de commentaren onder het stuk. Naast de gewone meelevende mensen melden zich ook twee digitale knokploegen. Eentje die het heeft over die ‘kutbuitenlanders‘ en een ander die Miriam racisme en duimzuigerij aanwrijft met als zogenaamd doel moslims zwart te maken. Lekker dan, meelevend Nederland. Jullie mogen trots zijn op jullie zelf met jullie culture war vanuit jullie clichématige schuttersputjes.

We kunnen het natuurlijk ook met z’n allen gewoon erg vinden voor Miriam. Dus zónder al die quasi-politieke, doch vooral ophitsende, beschouwingen over “teringbuitenlanders” en vermeende “superieuriteit jegens andere culturen en bevolkingsgroepen“. Allejezus, zeg.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

71 reacties

 1.   

  ‘Dus zónder al die quasi-politieke, doch vooral ophitsende, beschouwingen over “teringbuitenlanders” en vermeende “superieuriteit jegens andere culturen en bevolkingsgroepen“. ‘ Het leuke van deze zin is de naiviteit van Tim die dit uitstraalt, natuurlijk is het heel erg dat dit voorval heeft plaatsgevonden. Het hele punt is is dat het altijd buitenlanders (lees marrokanen turken en afrikanen) zijn die dit soort situaties veroorzaken. En hierdoor krijg je inderdaad twee kampen: 1: de mensen die weigeren in te zien dat buitenlanders al deze problemen veroorzaken en ze zonder enkele reden met hand en tand verdedigen. en 2 de mensen die dondersgoed weten dat een dit soort situaties worden veroorzaakt door buitenlanders, en dat diezelfde buitenlanders altijd een hand boven het hoofd gehouden krijgen door de overheid en daar helemaal klaar mee zijn.

  1.   

   Elke week worden in Nederland 27 aangiften van verkrachting gedaan en dat is het topje van een ijsberg.
   Die aangiften betreffen zelden allochtonen.

   1.   

    Daarentegen is driekwart van de geweldsmisdrijven op conto van allochtonen te schrijven. Heb je de moordenaarsblik in de ogen van die rat op bovenstaande foto gezien? Oplossen in zoutzuur lijkt me nog een lichte straf voor dit agressieve, door-en-door gewelddadige Rif-schorem.

    1.   

     Maar Tengo ziet al die aangiftes, dus hij weet waar hij over praat, hij is deskundige!

     1.   

      @Kees: Tengo Pavlov, standaard en je kunt er vergif op innemen. Komt de islam of de allochtoon in het nieuws, dan gaat hij voorbeelden noemen ter ontlasting of ter onterechte nuancering. “Ja maar…” Het is een trollentactiek!

      Zo gaat dat: “De islam is levensgevaarlijk”

      Trol: “Ja maar een aanstormende trein ook, als je ertegenaan loopt”

    2.   

     Nazi’s plachten Joden ook aan te duiden als ratten. In plaats van zoutzuur gebruikten ze echter Zyklon b om de doelgroep uit te roeien. Op dat punt waren weer wat humaner.

     1.   

      Denk om uw Nederlands ! In de opwinding worden snel fouten gemaakt immers.

     2.   

      Lul toch niet zo slap joh. Zo typisch om mensen die hun zorgen en woede uiten over een groep schorem als ‘nazi’s’ te bestempelen. Je hebt geen idee waar je het over hebt, jochie.

      Mocht je zelf een kleurtje hebben, heb je gemakkelijk praten, want jou pakken ze toch niet. Het zijn altijd NLers die het moeten ontgelden.

   2.   

    Jaaah heer Dopper, op de foto is duidelijk te zien dat het standaard autochtone boerenjongens uit vermoedelijk Friesland zijn. Opvallend aan uw betoog is wederom dat geweld voor u kennelijk de gewoonste zaak van de wereld is.
    Deed het overigens zeer, toen uw moeder u op uw hoofd liet vallen?
    Dat moet een flinke klap geweest zijn.

    1.   

     Ik ben te allen tijde tegen de toepassing van geweld, Bloem.

     U lijkt daar anders over te denken.

     1.   

      Verklaar?
      Overigens u weet in uw andere reactie razendsnel het vernietigingswapen uit WO2 op te lepelen dat u het liefs in Israël zou toepassen.

     2.   

      Arme kerel.

     3.   

      @BLoem Tengo bagatelliseert het, “Elke week worden in Nederland 27 aangiften van verkrachting gedaan en dat is het topje van een ijsberg.” en eigenlijk zegt Tengo hier dat hij het normaal vindt want het gebeurd immers elke week..

    2.   

     @bloem u bent in gesprek met zuigtrol W. I. M. H. U. T. ‘t. E. N.u moet het zelf weten.. Maar dat is verspilde tijd en . Moeite plus het vervuild ddsm
     Groet

     1.   

      Helemaal mee eens!

   3.   

    Fahrid Azarkan heeft zelf aangegeven dat Marokkanen buitenproportioneel vertegenwoordigd zijn in de misdaad statistieken.
    Overigens Moet natuurlijk iedere misdadiger keihard aangepakt worden. Verkrachters horen wat mij betreft levenslang te krijgen, het wordt dan waarschijnlijk weer erg veilig en autochtoon op straat.

    1.   

     Mensen die zich onderaan de maatschappelijke ladder bevinden zijn in de regel oververtegenwoordigd in de misdaadstatistieken.

     Hier ligt ook de sleutel voor de oplossing.

     1.   

      “Hier ligt ook de sleutel voor de oplossing.”

      Dat jij opflikkert van DDS is de oplossing.

     2.   

      Beste heer Dopper, zojuist schreef u nog “lke week worden in Nederland 27 aangiften van verkrachting gedaan en dat is het topje van een ijsberg. Die aangiften betreffen zelden allochtonen.” en nu weer: “Mensen die zich onderaan de maatschappelijke ladder bevinden zijn in de regel oververtegenwoordigd in de misdaadstatistieken. Hier ligt ook de sleutel voor de oplossing.”

      Eerst ontkent u dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in misdaad door aan te geven dat de dader meestal autochtoon is. En dan een paar minuten later draait u als een blad aan de boom door te stellen dat allochtonen zo vaak misdaden plegen omdat ze zich onderaan de maatschappelijke ladder bevinden. Heeft u een flinke kortsluiting in de bovenkamer? Uw intellect laat u stevig in de steek.

      Het wordt nog erger!

      Zo meende u voorheen dat geweld tegen Joden geoorloofd is en gisteren trok u die bewering terug, om vandaag een stelling te poneren die werkelijk al uw vorige opmerkingen doen verbleken, namelijk u meent dat het humaan was om zyklon B op Joden te gebruiken “Nazi’s plachten Joden ook aan te duiden als ratten. In plaats van zoutzuur gebruikten ze echter Zyklon b om de doelgroep uit te roeien. Op dat punt waren weer wat humaner”

      Ik hoop echt dat de redactie van de DDS u nu voor eens en altijd van dit forum verwijderd en u nooit meer een letter laat schrijven. Het is jammer dat ik uw adresgegevens niet heb anders zou ik onmiddellijk aangifte tegen u doen. Ik hoop dat de redactie dit alsnog kan doen. Uw racisme kent geen grenzen. U bent schaamteloos.

     3.   

      Ik zie dat de heer Bloem slecht leest.

      Ik ontken niet dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de misdaadstatistieken maar verklaar dat uit hun sociaal-economische status.

      Ik beweer uiteraard niet dat het humaan was om Joden met Zyklon b te vermoorden maar acht dat toch weer humaner dan het voorstel dat de heer Holland deed voor zijn doelgroep van genocide: ze oplossen in zoutzuur.
      Ook barbarij kent gradaties.

      Ik wees ter nuancering op het feit dat de meeste verkrachtingen in Nederland plaatsvinden door roomblanke autochtonen. Dit feit zult u niet ontkennen.

     4.   

      …ja onze grote vriend (van bacchus) juncker geeft gisteren nog gezegd dat we deze “vaklieden” uit allochtonia hard nodig hebben.
      Een groot deel van de rifapen is echter te dom en te lui om ook maar iets positiefs te doen.

     5.   

      “rifapen”

      Uiteraard moeten we hier geen racisme in lezen.

     6.   

      Beste Bloem,
      De bewuste gegevens die u zoekt zijn de volgende:
      Laan van Poot 284 2566DB Den Haag

     7.   

      Beste Mariposa,
      Helaas kreeg ik de boodschap, dat men er slechts wat mee de IP gegevens van dhr. Dopper bekend zijn. Indien dhr. Dopper onder een VPN verbinding actief is wordt het een ingewikkeld verhaal. E.e.a. is desondanks serieus genomen.
      Laten we hopen dat de reactie deze onmens aanpakt en hem voorgoed verwijdert van het forum. Iedereen heeft vandaag weer eens kennis kunnen nemen hoe deze man is, later ontkracht hij zijn uitspraken weer, met de boodschap dat hij verkeerd begrepen wordt. Amehoela, deze man is gewoon een diep zwarte antisemiet.

     8.   

      Tengo over Duarte: Trump is nogal op de aap gesteld.

      Uiteraard moeten we hier geen racisme in lezen.

     9.   

      Ik adviseer de heer of mevrouw Mariposa een bezoek te brengen aan het privé-adres dat hij meent hier te moeten vermelden en de bewoner aldaar ferm de waarheid te zeggen.

      Misschien kunnen we er dan buiten blijven.

     10.   

      Ik wacht nog steeds met smart tot de redactie Bloem aanpakt. Inhoudelijk voegt hij niets toe en leigen, roddel en verdraaien van feitem om anderen te beschadigen, schuwt dit persoon niet. Ondanks dat Duo Penotti hem intensief steunt is hij volkomen door het ijs gezakt.

     11.   

      @Elu ouwe multinigger wie ben jij eigenlijk, wie jij aan moet pakken is Adolf Tengo duarte dat is de rat en islam verheerlijker hier op dit forum…

     12.   

      W>I>M ben jij dan ook thuis of kan ik je vrouw alleen aantreffen met haar minnaar?
      Je weet wel Randell, die leuke Surinamse jongen.

     13.   

      Je bent ziek, Mariposa.

     14.   

      Wat is dat nou? W>I>M> jij bent hier degene die ziek is.

   4.   

    Hoe dan ook Tengo, de statistieken van veroordeelde criminelen die in de gavangenis zitten spreken boekdelen.

    .

    1.   

     ….gavangenis ….lol

    2.   

     “gavangenis”

     Wel een hoogdravende arrogante beksmoel tegen Loes en er zelf, taalkundig, geen brood van bakken.

     1.   

      Lees mee wat deze hufter aan Loes heeft geschreven:

      “Je gevoel voor de Nederlandse taal is zo erbarmelijk dat we hier te maken hebben met een eerstejaars asielzoeker of een ongeletterde, nogal domme Nederlander.

      Ik ga uit van het laatste, het lijkt me beter dat je eerst de Nederlandse taal machtig wordt en pas dan je gaat verdiepen in de politiek.”

   5.   

    @TK

    Mij is ontgaan dat deze post over verkrachting gaat.

    Wat is uw bron?

   6.   

    “Die aangiften betreffen zelden allochtonen.”
    ————————————————
    Dominee Tengo zuigt dit uit z’n duim.

    1.   

     “We moeten ophouden naïef te zijn, zegt Hafid Bouazza. De aanrandingen in Keulen hebben wél alles met de islam te maken. ‘Want dat is niet alleen een religie, maar ook een cultuur, een geheel van opvattingen en gedragingen. En volgens de islam is de vrouw het bezit van de man.”

     http://www.standaard.be/cnt/dmf20160108_02056455

     1.   

      @Floris ho dat vinden onze islammongolen Tengo en co niet hoor die pleiten voor meer soevereiniteit voor onze kansparels

     2.   

      Zij weten niets van de islam, Hafid wel.

      Maar naar mensen als Hafid wordt niet geluisterd door de policor kuddedieren.

     3.   

      Is Hafid al van zijn drankprobleem af? Ik kon nooit goed vaststellen of hij zijn stukje nuchter of bevangen door hallucinaties schreef.

      https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/313924

     4.   

      Zo kennen we dominee Tengo weer. Proberen de boodschapper, in dit geval zowel een ervaringsdeskundige als een briljant auteur, onderuit te schoffelen. Dan hoeft Tengotje niet op de inhoud in te gaan.

      Want de inhoudelijke discussie is Tengo’s ding niet zo, ook al probeert hij dat ons wel wijs te maken.

   7.   

    …..Zegt de blinde dorpsgek van dds.

    Met zn 50 nep accounts….

    :-D

   8.   

    Je was erbij?

 2.   

  Eén ding is wel zeker, het lijkt op een moslim. Nu wil ik moslims natuurlijk niet over één kam scheren, maar meisjes afrossen is binnen de islam niet echt een probleem, zoals blijkt.

  1.   

   totdat er gestolen, gerookt, gescholden of geluierd kan worden. Dan neemt men ‘eventjes een handige pauze van het geloof’.

 3.   

  Veel dingen gebeuren gewoon omdat het kan. De hamvraag is ook waarom kan dat?

 4.   

  Wat is dat toch met die kansenparels… Zien ze vrouwen als een bedreiging voor hun “mannelijkheid”, of zijn ze misschien seksueel gefrustreerd en daardoor agressief ? Het moge duidelijk zijn dat mannen uit deze middeleeuwse woestijn”cultuur” zich niet op een normale en gezonde wijze tot vrouwen kunnen verhouden. Wat heb je als vrouw toch een pech als je in zo’n vrouwvijandige en vrouwonderdrukkende “cultuur” wordt geboren… Dat je op 10-jarige leeftijd genitaal kunt worden verminkt, dat je door je bloedeigen vader of broer kunt worden vermoord als jouw keuze voor een levenspartner hun niet aanstaat, dat je als jong meisje kunt worden uitgehuwelijkt aan een oude man, dat je kunt worden gestenigd wegens overspel, dat je door je eigen man naar believen kunt worden geslagen of verkracht binnen het huwelijk, dat je kunt worden gedwongen om verkleed als een zwart spook over straat te gaan… Het is gewoon afschuwelijk… Wat moet er in die wereld toch een hoop verborgen leed zijn, een hoop pijn en verdriet waar we geen enkel benul van hebben. Maar daar hoor je de linkse kerk natuurlijk niet over, want islam. Deze linkse policor maatschappij is ziek, we hebben nog een hele lange weg te gaan…

  1.   

   Mooi betoog, Ben. En helemaal juist.

  2.   

   En die meiden O.a. aan de kassa van Albert Heijn blijven toch trouw aan die stomme hoofddoek, geheel vrijwillig zegt ze, als je er naar vraagt.

 5.   

  Het is een feit van algemene bekendheid dat een moslim een anders gelovige of ongelovige zonder dat hem dat door Allah kwalijk wordt genomen of zelfs toegejuicht dit zonder gewetenswroeging kan doen.
  De vraag aan DENK is dan zijn deze anders gelovige of ongelovige in gevaar.
  Maar eigenlijk is dat toch niet meer de vraag toch.

 6.   

  Ach ze zijn het gewend in hun cultuur vrouwen af te ranselen en te stenigen stelletje lafaards.
  Als de vrouw niet doet wat de heer des huizes van haar eist mogen er klappen uitgedeeld worden.
  Wat een walgelijke cultuur!!!!!

 7.   

  Het is de schuld van DDS en consorten, die aan één stuk door moslims pesten. Dan kan het een keer tot een woede-uitbarsting komen.
  DDS heeft wat in het strafrecht heet “voorwaardelijk opzet”, d.w.z. willens en wetens het aanzienlijke gevaar van gevolgen van hate-speech aanvaard.
  Als je iemand maar lang genoeg treitert met de belediging dat hij gevaarlijk is, wordt hij op zeker moment inderdaad gevaarlijk. Self-fulfulling prophecy heet dat.

  1.   

   Gelukkig dat Fritz de moslims niet pest, maar dat hij ze altijd de hand boven het hoofd houdt, onverschillig hun criminaliteit en haat tegen ons. Zulk gedrag valt in de categorie medeplichtigheid, en zal ook als zodanig worden berecht in Neurenberg 2.0 na afloop van de burgeroorlog.

   1.   

    Dus niet pesten is een oorlogsmisdrijf? Dat stemt tot nadenken.

    1.   

     @Fritz kan beter een cursus begrijpend lezen gaan volgen in plaats van al zijn vrije tijd op dds te spenderen om te jubelen over de islamisering van NL.

  2.   

   Frits Jansen is een gestoorde en gevaarlijke gek. Ik hoop dat de AIVD het dossier over hem goed bijhoudt.

   1.   

    Het is uiteraard een pseudoniem. Maar pseudoniemen zijn tot veel in staat.

    1.   

     Aan de diepgang van het gebodene is niet te merken dat het met het gekozen pseudoniem om een samentrekking van Frits Bolkestein en Hans Jansen gaat. Je zou dus van een dubbele maskering kunnen spreken.

  3.   

   Ja je hoeft als vrouwtje maar op de stoep te fietsen.

 8.   

  Leerling: “Wie de profeet beledigt, verdient de dood”. Susanne Wiesinger heeft lang gezwegen over de problemen op haar school met moslimkinderen. In haar nu verschenen boek vertelt de Oostenrijkse over haar uitweg uit de zwijgzaamheid.
  Susanne Wiesinger, lerares op een middelbare school in Wenen-Favoriten, vertelt over het dagelijks leven op haar middelbare school: over conflicten met moslimkinderen, over stilzwijgendheid van haar meerden en over politiek. Sinds gisteren is haar boek – (QVVV-Verlag) verkrijgbaar in de boekhandel.
  Voor docente Susanne Wiesinger waren de reacties van haar leerlingen op de terroristische aanslag op de redactie van het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” in Parijs, waarbij elf mensen werden gedood, een eyeopener. Terwijl de aanval wereldwijd werd veroordeeld, bejubelden veel leerlingen op de school van Wiesinger de moordenaars als helden. De slachtoffers speelden geen rol.
  Het boek zegt hierover: “Op deze dag realiseerde ik me hoe sterk de conservatieve en fundamentalistische islam onze leerlingen beïnvloedt, hoezeer deze religie de gedachten van kinderen domineert. Ik realiseerde me hoe ver de meerderheid op school verwijderd was van de waarden die wij leraren hen probeerden te onderwijzen”.
  Leerling: “Wie de profeet beledigt, verdient de dood”

 9.   

  Oppakken en meteen het land uit knikkeren.

 10.   

  ..citaat…
  …..en een ander die Miriam racisme en duimzuigerij aanwrijft met als zogenaamd doel moslims zwart te maken….
  Blauwe zal wel zoiets zeggen als. “die arme jongen had zijn hand kunnen breken ” en tengo zal wel een artikel vinden waarbij ooit een autochtoon en vrouw geslagen heeft.

 11.   

  Top Ben Zine, helemaal waar!!

 12.   

  Ik juich het toe om al dit soort daden in de publiciteit te brengen, echter ook DDS is er eenzijdig als de kippen bij als er een asielzoeker/moslim bij betrokken is.

  Als een paar puitsenkoppen uit Urk met hun blote handen een zwaan aan stukken scheuren blijft het doorgaans muisstil.

 13.   

  “De Nederlandse schrijver Hafid Bouazza laat van zich spreken. In het rijk gedocumenteerde, maar bijwijlen ook humoristische essay De Akker en de Mantel haalt hij striemhard uit naar de mensonterende positie die de islam toebedeelt aan de vrouw. Bouazza beseft dat hij stelling neemt. Een blad voor de mond nemen doet hij inderdaad niet, en om zijn argumentatie te staven, leidt hij ons rond in de Koran, in de Arabische poëzie en geschriften.”

  https://doorbraak.be/hafid-bouazza-boodschap-islam-er-een-van-totale-onderwerping/

 14.   

  Tengo tawana je bent een minkukkel !!.
  Een grote minkukkel!!.
  Eigelijk niet de moeite waard om op jou te reageren.

 15.   

  Zonder opgedrongen ‘diversiteit’ (een eufemisme voor islamisering) had dit niet plaatsgevonden. Aangezien er te weinig grenzen worden aangegeven slaan zulke heren de piketpaaltjes zelf wel even uit over de gebroken lijven van hun slachtoffers. Paal en perk aan gedrag van zulke mafklappers stellen betekent een snoeiharde aanpak van vastzetten, alle schade laten vergoeden en bij herhaling uitwijzen. Welke politici pakken de handschoen op?

  1.   

   Van een Marokkaanse collega weet ik dat binnen de islam alleen de harde aanpak vruchten afwerpt, het betekent immers onderwerping. Een zachte aanpak wordt gezien als zwak en daar wordt binnen de islam graag mee afgerekend.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!