Pechtolds vriendin stapt uit D66 en Meppelse gemeenteraad na gedwongen abortus

Na door Alexander Pechtold min of meer gedwongen te zijn tot het laten plegen van een abortus, heeft de vriendin van de D66-leider niet alleen een punt moet zetten achter de relatie met hem. Ze crasht nu ook uit de gemeenteraad van Meppel: zowel haar lidmaatschap van de plaatselijke volksvertegenwoordiging als haar lidmaatschap van de sociaal-liberale partij zegt ze op.  U zult er kennis van hebben gekregen dat die relatie op een voor mij zeer pijnlijke wijze is geëindigd.”

Dat is even wennen. Normaalgesproken zijn het de grote landelijke kranten of tv-programma’s die met spraakmakende onthullingen een einde maken aan de politieke carrières van ministers, Kamerleden, staatssecretarissen en zo nu en dan ook wethouders en raadsleden. Maar ditmaal was het roddeblad Privé, dat een boekje wist open te doen over D66-leider Alexander Pechtold.

De man bleek er namelijk een nogal hardhandige wijze van omgang met zijn vriendin Anne Lok (36) op na te houden. Hij zou namelijk bij de vrouw mogelijkerwijs een tweeling verwekt hebben, maar nadat zij opnieuw zwanger bleek heeft hij haar aangezet tot een nieuwe abortus. Nóg meer uitbreiding van de Pechtold-familie kon de D66’er niet gebruiken, maar hij wilde wel door met Lok. Vlak na de zwangerschapsbeëindiging beëindigde Pechtold echter ook de relatie met zijn vriendin.

Het heeft diepe sporen achtergelaten op de vrouw, die nu eenzaam en verslagen afscheid neemt van de politiek, haar partij en de nare streken van Pechtold:

„Zoals u ongetwijfeld weet heb ik een affectieve relatie met de leider van mijn partij, Alexander Pechtold, gehad. Eveneens zult u er kennis van hebben gekregen dat die relatie op een voor mij zeer pijnlijke wijze is geëindigd. (…) Het is te voorzien dat ik binnenkort niet meer met geloofwaardigheid kan functioneren als raadslid en om die reden dien ik dan ook hierbij met onmiddellijke ingang mijn ontslag in.”

Alexander Pechtold heeft te kennen gegeven niet op persoonlijke kwesties te willen reageren.

Maar zo makkelijk komt Pechtold niet weg met – na zijn penthouse – wéér een persoonlijke integriteitscrisis. Het is geen regel in Den Haag dat alleen VVD’ers moeten opstappen na schandaal, namelijk. Dit geldt net zo goed voor schuinsmarcherende D66’ers. Dus hup, Pechtold, tijd om op te stappen!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. Capo

  Raadslid D66 stapt op na relatie met Pechtold

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2519099/raadslid-d66-stapt-op-na-relatie-met-pechtold

  Andersom lijkt mij beter, ik zie er naar uit en heb er zin an.

  1. Bloem

   Beste Capo, Volgens mij kon dit wel eens het einde van de actieve politieke carrière van Penthouse Pechtold inluiden. Het nadeel is natuurlijk wel dat het kartel beter voor hem zal zorgen dan voor deze dame. De Dame heeft haar mond opengedaan en zal dus niet aan een leuk baantje geholpen worden. Pechtold daarentegen zal door het kartel wel vooruit geholpen worden.
   Dhr. Dopper zal het allemaal wel weer recht praten, net zoals haat en geweld tegen joden. Onze foute kindervriend hangt namelijk op ieder gebied de foute mening aan.

   1. Capo

    Inderdaad, ik deel jouw conclusie. Alexander Pechtold heeft overigens te kennen gegeven niet op persoonlijke kwesties te willen reageren. Net als met zijn Penthouse. Ik zal de dag heugen dat dit misselijke ventje, zoals de heer Wilders hem ook vaak noemde, zal vertrekken uit Den Haag. Dat geldt trouwens voor heel D’66. Voorheen dacht ik dat het nog wel wat kon worden, met het referendum bijvoorbeeld. Dat is het beste voorbeeld voor directe invloed. Maar helaas, ook dat hebben ze bij het vuilnis gezet, je moet er wat voor over hebben om met de VVD naar bed te gaan.

   2. Rechtsaf

    @Bloem ik denk dat Pechthold gewoon blijft zitten want de plaat die Pechthold voor zijn kop heeft is niet te beschrijven.

    Verder zou het Pechthold natuurlijk sieren als Pechthold op zou rotten zoals ook die VVD-er afgelopen week..

    1. wheelboy

     Rechtsaf
     Als Pechthold zou gaan . Dan wacht hem wel ergens anders een leuke goedbetaalde staatsjob .Daar zorgen de oldboys wel voor . Die komt echt niet in de bijstand omdat hij geen werk kan vinden .

   3. Adriaan

    @Bloem, je hebt het dit keer mis. Kawana vindt het optreden van Pechtold een beetje ranzig. En daarin kan hem alleen maar gelijk geven.

    1. Rechtsaf

     @Adriaan de woordjes “een beetje” verraad hem, Islammongool Tengo zegt hier dat hij het er mee eens is dat zij abortus heeft moeten plegen, Tengo zegt hier dat hij het goedkeurt wat Pechthold heeft gedaan.
     Wat ons miezerig naargeestig mannetje Tengo hier natuurlijk bedoeld is dat het verhaal dat in de publiciteit is gekomen vervelend (lees: ranzig) vindt..

     1. Tengo Kawana

      Ik doel uiteraard op dit soort berichtgeving.

      Het is niet toevallig dat serieuze kwaliteitsmedia zit h hier niet aan bezondigen.

     2. Rechtsaf

      @Tengo zoals ik al zei, Tengo keurt abortus goed, Tengo keurt je keurt ongepaste relaties goed en staat volledig achter het immorele gedrag van ministers..

    2. Bloem

     Beste Adriaan, inmiddels kunnen we concluderen dat het gedrag en de reacties van onze antisemitische kindervriend zeer voorspelbaar zijn. Niet De daad en de dader, doch het daarover schrijven vindt hij een beetje ranzig. Met andere woorden zijn grote held heeft gehandeld zoals dhr. Dopper zelf ook zou handelen, namelijk scrupuloos

 2. DolleDries

  Hoe zit het met die gevluchte vrouw naar Amerika om Clinton te helpen daar zat ook een smerig luchtje aan. Deze man is een seksuele sadist die misbruik maakt van zijn machtspositie binnen de partij je kan niet anders concluderen dat hij haar ook dwingt om zonder condoom seks te hebben. Wat speelt zich allemaal af in dat in dat corrupte penthouse en op de beruchte seks bank van D66 in de tweede kamer

  1. DolleDries

   Wassila Hachchi

  2. Ad Infinitum

   Politiek wordt in bed bedreven. Hele veldslagen spelen zich daar af. Frankrijk heeft een reputatie op dat gebied. Maar goed, het staat in Privé, goed voor de oplage.

  3. Julian

   Wat speelt er zich toch af in de hersenkronkels van jou Dries?

 3. Tengo Kawana

  Beetje ranzig, dit.

 4. HierBenIk

  Zo zie je maar weer, iedereen wordt genaaid door Pechtold….

 5. Adriaan

  Je bent 53 en verwek je nog een kind bij je veel jongere collega. Hoe dom kan een man zijn. Het kan niet anders of Pechtold trekt aan zijn stutten, want dat doen andere kamerleden ook. Had hij maar aan zijn ‘stutten’ getrokken, dan was zijn vriendin niet zwanger geworden.

 6. Joop Sigaar

  Daarom heeft ie altijd voor abortus ,een snel levenseinde en het leeghalen van het interieur van mensen gestemd , eigenbelang .
  En dan altijd een mening over mensen die ‘m niet aanstaan .
  Poetin,Wilders,Trump,Baudet etc.

  Hoelang blijft dit nog voort duren daar in Den-Haag….
  De revolutie begint op straat zeggen ze……

 7. wheelboy

  Ben benieuwd wat de media buiten prive hier over gaan schrijven .Ben bang weinig tot niets .Als Baudet in zn nakie op het strand een foto laat maken is het voorpagina nieuws . Op telegraaf na zul je het denk ik niet zien .En al zeker niet op de staatspravda journaal .

  Dus een een penthouse ,Leidens debacle .Abortus , dan schijnt hij een kunst verzameling te hebben die een ex burgemeester nooit van zijn salaris kon betalen .Die man is in en in verrot .
  voor diegene die niet weten wat het Leidens debacle was.
  Sterker, Ruijs noemt Pechtold ‘een leugenaar’. Het draait om een mogelijke fraude rond een onteigeningsprocedure door de gemeente Leiden, waar Pechtold van 1997 tot 2003 wethouder was. Volgens Ruijs was Pechtold volledig op de hoogte van de vermeende fraude en heeft hij meegewerkt aan het stoppen van de affaire in de bekende doofpot.

  1. Bloem

   Beste Wheelboy, https://www.telegraaf.nl/nieuws/2519099/raadslid-d66-stapt-op-na-relatie-met-pechtold
   De telegraaf maakt gewag van deze affaire. Het AD is nog niet wakker, Trouw zet net als het Parool nog volop in op Blok, en de Volkskrant zet volop in op Trumpbashen

   1. wheelboy

    Bloem
    Klopt op telegraaf na .Maar ook die kop is zoet staat niets in van de abortus . De meeste lezen maar half en zien niet eens waar het om gaat .Privé doet dat wel .

 8. DolleDries

  Wat is me afvraag een vrouw zo 20 jaar jonger is dat ook geen soort vormvan zeg maar volwassen pedofoelie.

  Zou daarom ook iemand spreken hier van een beetje ranzig terwijl het vreselijk ranzig is wat die kerel aanricht.

  1. Bloem

   Precies datgene wat Dopper zo aanspreekt in Penthouse Pechtold. Al is hij wel een beetje teleurgesteld in de hoge leeftijd van de dame in kwestie

   1. Tengo Kawana

    Je verlaagt alleen jezelf met dit soort opmerkingen, Bloem.

    1. Rechtsaf

     @Tengo jou ware aard komt naar boven dat is duidelijk, altijd ontkennen maar door de regels heen verraad jij jezelf..

    2. Elu Thingol

     Dat komt omdat Bloem Kampcommandant Kapo Lugar als een kip zonder kop nawauwelt. Een afgang is derhalve onvermijdelijk.

     1. Tengo Kawana

      Bloem riep vroeger op tot meer fatsoen in de reacties. Inmiddels is hij afgezakt tot een van de meest ranzige reaguurders op dit blog.

     2. Rechtsaf

      @Elu ik heb gelijk en jij bevestigd mijn gelijk, sterker nog, ik verdenk Elu ervan dat hij gevoelens heeft voor kindertjes zoals Elu in de verdediging schiet!! dat spreekt boekdelen..

     3. EU kok

      Enige dagen geleden was bloem ervan overtuigd, dat de accijnsverhoging op alcohol een maatregel was om moslims te pleasen.
      Hoe paranoïde kun je zijn?

     4. Elu Thingol

      @ Tengo

      Ja, triest hoe Bloem in een rap tempo is afgetakeld. De nickname “Boem” zou beter bij hem passen.

     5. Elu Thingol

      Nee, lugar, dat heb ik niet, maar wat zullen we op uw computer aantreffen, mocht deze eens worden onderzocht?

     6. Elu Thingol

      🙂

     7. EU kok

      Nee, lugar, dat heb ik niet, maar wat zullen we op uw computer aantreffen, mocht deze eens worden onderzocht?
      .
      Dat is wel te raden.
      De bijbelse spreuk: Laat de kinderen tot mij komen hangt waarschijnlijk boven zijn bed.

     8. Bloem

      Beste Elu, ik wauwel Capo geenszins na. Wel juich ik zijn tomeloze energie toe om de abjecte inborst van dhr. Dopper te benoemen, veroordelen en bestrijden. Daarin ondersteun ik hem van ganser harte. De woorden die ik daarbij gebruik zijn zo fatsoenlijk mogelijk. Met alle respect ik kan alleen maar walging opbrengen voor iemand die zich zo antisemitisch heeft uitgelaten als dhr. Dopper. Het is voor mij dan ook onvoorstelbaar dat een fatsoenlijk mens het voor zo iemand opneemt. Ik heb respect voor iedereen ook al heeft men een andere mening dan ikzelf. Ik trek echter de lijn bij antisemitisme. Daarbij komt dat dhr. Dopper zich met regelmaat zeer negatief en denigrerend uitlaat t.o.v. andere forumdeelnemers die een t.o.v. hem afwijkende mening hebben. De enige provocatie die dhr. Dopper daarbij nodig heeft is een mening die afwijkt van de zijne. Bovendien dhr. Kawana heeft ontkend dat hij dhr. Dopper is, slechts indien hij daarover gelogen heeft is zijn verdedigende houding te verklaren. In dat geval is hij naast antisemiet ook nog een leugenaar. Dat zijn in mijn ogen weinig vertrouwenswekkende en alles behalve sierende kwalificaties

     9. Tengo Kawana

      De heer Bloem,liegt vaak en graag. Ik vroeg hem al vaak naar een citaat waarop zijn smerige beschuldiging van antisemitisme is gebaseerd.
      Op dat punt bleef hij altijd in gebreke. Hij liegt dus.

     10. Bloem

      Beste heer Kawana,
      Dan vraag ik het u nog één keer: Bent u dezelfde persoon die eerder onder het pseudoniem Dopper Schreef? Zo ja dan heeft u daar eerder over gelogen, u schreef namelijk dat u alleen onder het pseudoniem Quispel heeft geschreven. Jo ja dan bent u een antisemiet, het bewijs daarvoor heb ik dhr. Dopper in het verleden vaak genoeg geleverd. U vond echter dat goedkeuren van geweld tegen Joden omwille van Israël niet antisemitisch was. Overigens wat dat slechts 1 van de vele voorbeelden.
      Overigens indien u niet dezelfde persoon als dhr. Dopper bent, is het wel erg twijfelachtig waarom u meent het voor zo’n abjecte antisemiet op te moeten nemen

     11. Tengo Kawana

      Ik heb in het verleden hier bijdragen geplaatst onder de nickname Dopper, heer Bloem.

      Welke nickname gebruikte u toen?

     12. Elu Thingol

      @ Bloem (op #32)

      U kletste uit uw nek en u weet het.

     13. Bloem

      Beste heer “Dopper”,
      Dan heeft u daarover dus inderdaad in eerdere bijdragen onder het pseudoniem “Tengo Kawana” gelogen. U schreef immers dat u alleen onder het pseudoniem Quispel had bijgedragen. Waarom vond u het nodig om daarover te liegen?

      Terug komend op uw vraag “Welke nickname gebruikte u toen?”
      Mogelijk herinnert u zich mijn pseudoniem “Bloem” nog. Begrijpelijk is dat het voor u moeilijk voor te stellen moet zijn, dat iemand slechts 1 pseudoniem nodig heeft.

      Toen ik nog maar net op dit forum actief was, kwam u over als een erudiete persoonlijkheid, weliswaar een andere mening doch niet dom.
      Nog steeds ben ik van mening dat we met u niet met een domme kermisclown van doen hebben.

      Er is in deze wereld 1 onderwerp waar u mij mee op de kast heeft gekregen en dat is uw antisemitische houding t.a.v. het nieuws m.b.t. de aanval op het Joodse restaurant. Antisemitisme heeft zo aantoonbaar veel ellende opgeleverd en ontelbare levens gekost, dat ik van mening ben dat een dergelijke inborst bij iemand die een Nederlandse educatie heeft gevolgd onvoorstelbaar laakbaar en abject is. U kunt zich niet beroepen op onwetendheid of een barbaarse cultuur waar Jodenhaat met de paplepel is ingegoten. Nee geenszins, u heeft een opleiding gevolgd naar ik kan concluderen, uit uw bijdragen, in ieder geval hoger dan gemiddeld. U heeft dus uitgebreid kennis kunnen nemen van de gevolgen van antisemitisme. Uw eerdere stellingname verdient daarmee onze sterkste afwijzing en veroordeling. Het zou u sieren wanneer u afstand neemt van die eerdere uitspraken en daarvoor uw oprechte excuses maakt op dit forum.
      Mogelijk kunt u dan met een schone lei opnieuw beginnen, iedereen die spijt betuigd verdient een 2e kans.

     14. Tengo Kawana

      Ik heb daar niet over gelogen, heer Bloem, ik gaf aan dat ik hiervoor bijdragen plaatste onder de naam Quispel.

      Kan de heer Bloem een citaat geven van een uitspraak die ik zou hebben gedaan over de aanval op het Joodse restaurant die hij als antisemitisch interpreteerde?

     15. Bloem

      Beste Dopper,
      Op uw vraag #39
      Dat citaat heb ik u in het verleden reeds regelmatig aangegeven. Dat blijft ik niet tot in den treuren doen. U weet op welk citaat ik doel. We zijn hier niet van de bezigheidstherapie. Maar goed het is duidelijk dat u daar geen afstand van neemt en al zeker geen excuses voor aandraagt.
      U blijft dus van mening dat geweld tegen Joden goed te keuren is vanwege de situatie in Israël. Uw citaat blijft dus staan, daarmee is het stigma antisemiet op zijn plaats en volstrekt geoorloofd en verdedigbaar.

      Terugkomend op uw citaat, u antwoordde destijds op de stelling: “dat u voorheen bekend was als Dopper en Quispel”, dat u onder het pseudoniem “Quispel” actief was geweest. Met andere woorden dus niet als Dopper de Antisemiet. Dat was dus een weliswaar mooi ingepakte, doch flagrante leugen.

     16. Tengo Kawana

      Ik stel vast dat Bloem het citaat niet kan leveren.

      De heer Bloem liegt.

     17. Bloem

      Beste EUkok, heel paranoïde. En nu???
      Al eens gehoord van sarcasme????
      Wel aardig te ontdekken dat u mijn opmerkingen u raken.
      En dat u kunt lezen.
      Interpreteren moet u nog oefenen.
      Jammer dat u geen aandacht besteed aan antisemitische opmerkingen van sommige forumdeelnemers. Dat is in uw ogen kennelijk van weinig importantie.
      Overigens neem ik dat dhr. Dopper veel kwalijker omdat uit zijn bijdrage een hoger opleidingsniveau spreekt.

     18. Rechtsaf

      Elu heeft een lugar fetisj en het stoort hem dat ik gelijk heb wbt kindervrindjes

     19. Bloem

      Beste heer Dopper,
      “Ik stel vast dat Bloem het citaat niet kan leveren”
      Zoals ik reeds schreef, dat heb ik reeds meerdere malen in uw “Dopper” tijdperk gedaan. U weigerde daar destijds ook inhoudelijk op in te gaan.
      Heel begrijpelijk omdat u daarmee gigantisch door de mand viel.
      Mijn voorstel is dat u het citaat waarover het gaat, en u weet waar het over gaat, zelf eens terug zoekt en hier verklaard waarom het niet onder de noemer antisemitisme zou vallen.
      De enige verdediging die u kunt aandragen is dat ik zou liegen. Dat terwijl u aantoonbaar heeft gelogen over uw pseudoniemen.

      Erg jammer dat u uw abjecte woorden niet wil terugnemen en daar geen excuses voor wil maken. Het is overigens afwachten voor uw weer verwijderd wordt en weer met een nieuw pseudoniem terugkeert.
      Gelukkig dat we u herkennen aan uw schrijfstijl

     20. Tengo Kawana

      Ik herinner me niet, heer Bloem, dat u ooit een citaat van mij leverde waaruit antisemitisme zou blijken.

      Ik sluit ook uit dat een dergelijk citaat bestaat, ik ben namelijk nadrukkelijk geen antisemiet.

      U liegt oorverdovend en u weet dat ook donders goed. Ik vind dat verachtelijk.

     21. Rechtsaf

      @Tengo je naargeestige reacties over Israël spreken boekdelen daarin laat je duidelijk zien hoe antisemitisch je bent, en dat ben je tot op het bot

     22. IJsbrand Koudvuur

      @Rechtsaf

      Ik denk dat jij antisemitisme en Israël-kritisch een beetje op een hoop gooit.

      Veel mensen zijn(uiteraard vanzelfsprekend) Israël-kritisch.
      Maar dit maakt hun geen antisemieten…

     23. Tengo Kawana

      De heer Bloem is om begrijpelijke redenen stilgevallen en Rechtsaf maakt duidelijk dat in zijn beperkte denkraam kritiek op de politiek van de staat Israel voor hem antisemitisme uitdrukt.

      Met dit niveau moeten we hier debatteren.

     24. Bloem

      Beste heer Dopper, u bevindt zich in staat van ontkenning. De andere forumdeelnemers al heel lang niet meer.
      Het valt namelijk niet te ontkennen dat een een abjecte antisemiet bent. Hoog opgeleid en toch antisemiet, dat maakt het alleen kwalijker, u zou namelijk beter moeten weten. Schaam u. De enige verdediging die u aandraagt is dat andere liegen, dat terwijl uzelf aan de lopende band liegt. Zo ook over uw pseudoniemen. U draait uw hand er niet voor om om anderen van allerlei zaken te betichten waaraan u zichzelf schuldig maakt. Van Racisme tot liegen. Antisemitisme is racisme en daar maakt u zich aan schuldig. Nogmaals schaam u

     25. Tengo Kawana

      De heer Bloem, die van zijn eerste leugen niet is gebarsten, wrijft fanatiek door in de zelfgemaakte vlek.
      Hij verzon een uitspraak van mij waaruit antisemitisme zou moeten blijken maar kan die uiteraard niet citeren. Dat zie je vaker met verzonnen uitspraken.

      Bloem staat met zijn broek op de enkels en ik laat het hier maar bij. Een verdere vernedering is niet kies.

     26. Siemien

      @Ijsbrand aambei “ik denk” nee hoor, ik verwoord heel duidelijk wat ik bedoel..
      Dat jij dat verward en bagatelliseert snap ik vanuit jou oogpunt..

      En nou moet je voor de gein dit eens bekijken.

      https://israelcnn.com/video/terror/palestinian-incitement-exposed

     27. IJsbrand Koudvuur

      Siemien schreef:

      “…En nou moet je voor de gein dit eens bekijken…”

      Heb ik gedaan…
      …ik ben niet eens klein beetje onder de indruk.

      Wat ik mij wel afvraag is dat, als jij zo pro-Israël bent, waarom jij niet daar gaat wonen? Kun jij lekker strijden tegen die supergevaarlijke Palestijnen, die jouw beloofde woestijnland van jouw goD bedreigen.

      😉

    3. Elu Thingol

     @ EU kok (op #31)

     lugar reflecteert zijn eigen verlangens op de ander.

   2. Rechtsaf

    @Bloem je hebt ernstig gelijk getuige ook de reacties van onze kindervrindjes Ernsttengo en Elu die vol in de verdediging schieten…

    1. Bloem

     Beste Rechtsaf, dat beseffen de heren zichzelf ook maar al te goed, vandaar de extreem felle reacties. In het verleden is reeds vaker geopperd dat Guus Geluk één van de vele pseudoniemen van Dopper was. Dat ontkend hij echter met kracht. Inmiddels wordt het allemaal heel ingewikkeld.
     Kawana ontkend dat hij Dopper is
     Guus Geluk ontkent dat hij Dopper is
     Toch nemen beide heren het met Tomeloze energie op voor dhr. Dopper.
     Zeer dubieus en haast lachwekkend, ware het niet zo abject.
     Komische noot, EUkok heeft een fetish voor alcohol opmerkingen.
     Dat is het enige dat hij weet aan te wenden om te ontkrachten dat Dopper een antisemiet is.

     1. Tengo Kawana

      Elu heette vroeger Guus, en ik heette vroeger Quispel en lang geleden Dopper.

      Bloem en Capo heetten vroeger ook anders.

      Zo gaat dat op een blog waarop mensen op gezette tijden om onnaspeurlijke reden worden geband.

     2. EU kok

      Het enige wat ik aantoon is dat u een redelijk getroebleerde geest heeft.
      Of wil u hier en nu ontkennen dat u meerdere keren heeft verkondigd dat er een relatie is tussen de aanstaande verhoging van accijns op alcohol en de houding van de overheid ten opzichte van moslims.

     3. fockingworst

      @bloem
      Laat de trol links liggen en ga discussies aan met echte reaguurders.
      U geen ergernis komt de trol alleen nog met zichzelf aan de bak… u weet wel elu thingol eu cock tengo sletlana etc zijn 1 en dezelfde.W.i.m h. U. T. ‘t. E. n. Zoek reaguurders zoals ni28 bes Tholen dolle dries.

     4. Bloem

      Beste heer “Dopper”,
      Zoals reeds hiervoor schreef, heb ik mijn bijdragen op dit forum van begin af aan onder het pseudoniem “Bloem” geschreven.

      Indien ik van dit forum verwijderd zou worden, trek ik mijzelf dat zeer aan en zou dat voor mij voldoende reden zijn om niet terug te keren. Immers, waarom zou ik bijdragen aan een forum waar niemand op mijn bijdragen zit te wachten. Dat zou zinloos tijdverdrijf zijn.

      De DDS en de meeste forum deelnemers zijn voor mij juist een mogelijkheid om eens iets anders dan de reguliere linkse leugens uit de MSM tot mij te nemen. Het is verfrissend om te horen dat er meerdere mensen zijn die kritisch zijn t.a.v. het mainstream nieuws en de overheid.

      Natuurlijk zijn er forum deelnemers die zich bij tijd en wijle ongenuanceerd uitdrukken. Dat is niet mijn stijl, echter ik begrijp de frustraties van deze mensen. Uw denigrerende houding en opmerkingen jegens deze mensen voegen niets toe, sterker nog ze verraden uw hautaine superieure eigendunk en getuigen van een bepaalde vorm van narcisme en sieren u niet.

      Zoals ik hiervoor al verzocht zou het u sieren afstand te nemen van de antisemitische opmerkingen ten tijde van uw pseudoniem “Dopper” en daarvoor uw oprechte excuses aan te bieden.

     5. EU kok

      Fucking the worst denkt:
      Laat de trol links liggen en ga discussies aan met echte reaguurders.
      .
      Lijkt mij een goede discussie.
      Jan: vind ik ook.
      Piet: mee eens.
      Gerrit: klopt.
      Kees: ook mijn mening.
      Enz.

  2. Rechtsaf

   @DD dat komt omdat het echt pre-cies in het straatje past van onze kindervrindjes, tengo en co

  3. Tengo Kawana

   “volwassen pedofoelie“

   🙂

   1. Bloem

    Wat is er grappig aan “volwassen pedofoelie“????
    Een schrijffout in een woord dat een verschrikkelijke afwijking aanduidt, is dat grappig?

    1. Tengo Kawana

     Het betrof, los van de geestige spelfout, een contradictio in terminis.

     Kan de heer Bloem dat zien?

    2. Siemien

     @Bloem ons pedovrindje lacht alles een beetje weg natuurlijk..

     1. fockingworst

      @bloem en @siemien laat w. I. M. H. U. T. ‘t. E. N. Ofterwijl eu cock elu stinktrol blue monday en zijn andere nicks gewoon links spartelen waar het hoort.. het vervuild dit bloggewoon

     2. EU kok

      spelling is worst:
      Ofterwijl?
      het vervuild ?
      .

     3. Siemien

      @EU dickie uiteraard is voor jou de boodschap duidelijk, immers het taalneugen staat op je voorhuid geschreven..

     4. EU kok

      Siemien schrijft:
      het taalneugen staat op je voorhuid geschreven..
      .
      waar zijn mond vol van is…..

     5. Rechtsaf

      @EU Dick precies Dick je hoofd zit vol taalkneugen maar omdat ik je natuurlijk dick noem vond ik het een leuk taalgrapje maar dat snap je niet natuurlijk..

 9. Ni28

  Pechtold, de moraalridder blijkt steeds opnieuw het tegenovergestelde te zijn van zijn toneelstukken in de Tweede kamer. De functie van zijn gratis penthouse openbaart zich. En mensen kapot maken is deze irritante ventje eigen. De hoogste tijd voor zijn val. En laat het een harde val worden.

 10. garriet60

  ben ik het volkomen mee eens dat deze verrotte pruim op hoepelt uit den haag en zo zijn er meer die het liefste meteen OP ROT

 11. Elu Thingol

  Ik las er niets over in de krant. Klopt dit wel: wat roddelbladen schrijven?

 12. EU kok

  Vrouwen die in verwachting raken tegen de wens van de man in.
  Krijg hier altijd het idee bij, dat op deze manier een vrouw de zwangerschap als pressiemiddel gebruiken.
  Lijkt mij dat je toch overeenstemming hebt over wel of geen voorbehoedsmiddelen gebruiken.
  Blijf het een vreemd verhaal vinden.

 13. DolleDries

  Volgens een reactie hier is de telegraaf geen krant.

 14. DolleDries

  Is D66 gewoon een ordinaire smerige sekte geworden met een door hun als god aanbeden Pechtholt als leider.

 15. Ries

  Mensen, ik zie dat de verleiding groot is omdat er weer volop op linksklappers, islamknuffelaars, jodenhaters en andere geestelijk onvolwaardigen te reageren. Het zijn trollen die net als kakkerlakken leven van wat aan rotzooi op straat ligt. Laat ze in hun eigen miserabele onvolwaardigheid doodbloeden. Natuurlijk kan ik het niet verbieden, maar verzoeken kan wel: Reageer niet meer op idioten. Hartelijk dank.

  1. EU kok

   quote:en andere geestelijk onvolwaardigen te reageren.
   .
   Ries schreef alhier op 13 augustus rond 20:00 uur
   Kong heeft het exelprogramma van DDS gekopieerd en lijkt weet te hebben van nicknames. Dat is alleen maar mogelijk als hij direct bij de redactie betrokken is. En dat verklaart veel. Namelijk dat de redactie zelf de nicks post. Goed voor de Coucke. Ok jongens, vooral ter rechterzijde. DDS is geïnfiltreerd. Wegwezen dus. We worden belazerd.

 16. DolleDries

  Nog een vraag, kun je door een wip met Pechtholt een D66 raadslid worden zeg maar bv een rolletje in een film.

 17. P.Sisterons

  Wanneer worden zijn malversaties in Leiden eens onder de loep genomen ?

  1. Tengo Kawana

   Is Pechtold vervolgd dan wel veroordeeld voor ‘malversaties’ in Leiden?

   Graag wat meer informatie,

 18. Caspar

  Och ja, Pechtold, nog glibberiger dan een paling in een emmer snot, die er nooit vies van is geweest zijn leuter in de cloaca van gewillige kippetjes te stoppen die omhoog willen klimmen met de benen wijd, iets wat natuurlijk erg lastig is en onherroepelijk leidt tot vallen. Maar een ding moet je hem nageven: door zijn nakomelingen de nek om te draaien bewijst hij wel over zelfreinigend vermogen te beschikken.

 19. nienke

  Caspar@

  Heel erg goed, gelukkig geen nakomelingen van dit afschuwelijke monster.
  En dan een grote bek over de uitlatingen van Blok de HYPOKRIET.
  De waarheid mag natuurlijk niet gezegd worden liegen en bedriegen is dit heerschap niet vreemd, onze moslim knuffelaar.
  Die vrouw mag toch in haar handjes klappen dat zij van deze engerd verlost is.

 20. Roughwood

  Opperhypocriet en -moralist ‘penopauze’ Pechtold gaat weer op jacht naar een ‘jong ding’ voor pittige stoeiavondjes in zijn Scheveningse omkoopneukhut…

 21. Capo

  @Bloem:

  Tengo draait al meer dan 15 jaar mee op de Nederlandse forums. Hij heeft zich tot doel gesteld om daarin minderheidsstandpunten te verdedigen. Hij vindt het plezierig om dat te doen en haalt daar energie uit om daarmee zijn narcistische inborst te wassen en te onderhouden.

  DDS is een (overwegend) rechts nieuwsforum en Tengo reageert dus altijd in tegenovergestelde richting. Dit doet hij de gehele dag tot laat in de avond en soms zelfs ’s nachts. Hij heeft hierbij wat steun van linksaffers die hem hier en daar bijvallen en aanmoedigen.

  In feite is dit trolgedrag in optima forma. Dit wetende helpt het te bedenken dat je hem in feite niet serieus kunt nemen. Hij heeft er zijn beroep van gemaakt en geniet van het stoken, badineren, bagatelliseren, en van het vernederen van zijn opponenten die dat in feite niet zijn omdat Tengo het doel van zijn aanwezigheid niet eens verbloemd. Websites zoals DDS hebben soms grote moeite om dit soort volk buiten de deur te houden, getuige de vele, vele, vele nicks die hij al heeft versleten en die hij ongetwijfeld nog gaat verslijten.

  Ergo: Tengo is een internettrol. Hij schept genoegen in het verdedigen van minderheidsstandpunten op een (overwegend) rechts nieuwsforum, wetende dat hij daarmee onrust veroorzaakt. Hij ervaart plezier in het kleineren en vernederen van zijn opponenten waarbij hij zichzelf verheerlijkt. Hij doet dit al meer dan 15 jaar en heeft daarbij tientallen nicks versleten waardoor bij een trollende multinicker genoemd kan worden.

  Tot zover mijn beknopte analyse. Het helpt mee om deze figuur op waarde te schatten.

  1. Rosasolis

   @Capo. Ik ben ook jarenlang abonnee op DDS, die altijd interessante nieuws geeft over verschillende onderwerpen, die niet alleen over politiek gaan, maar zeer gevarieerd zijn.
   DDS is een niet “een overwegend rechts nieuwsforum”! En is een interessante nieuwsforum die een redactie heeft die hun gemengde opinies doorgeven. Maar je kunt
   DDS niet stempelen als rechts of links! En zo hoort het.
   Hoe lang heeft het geduurd om uw Troll bericht tegen Tengo vandaag te schrijven? Onthoud het volgende: 1. de redactie van DDS beslist wie welkom is om commentaren
   op hun artikelen te geven. 2. geen enkele DDS abonnee heeft de recht te zeggen wie
   welkom is op deze site, en wie niet. 3. Geen abonnee heeft de recht te vertellen hoe
   dit site moet functioneren–met redactie artikelen en rapporten. 4. De redactie beslist
   welke artikelen zij willen over schrijven, en niet Trollen zoals u.
   Waarom ga je niet een keer lezen hoe een redactie team werkt en vergadert?
   In plaats van uren van je tijd te misbruiken aan mensen zoals Tengo te trollen.
   Ook Tengo heeft vrienden aan deze site!

 22. sjun

  Niet enkel het narcisme van Alexander Pechtold krijgt hier een prachtige etalage. Wat jij Willem…

 23. henk vintage

  Toch fijn van Alexander dat hij zo hard werkt om de naderende omvolking tegen te gaan.

 24. Pescador

  Die eikel moeen ze opsluiten die smerige dictator, is weer eens heel duidelijk geworden wat voor een vies kereltje dat is .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.