Schandelijk: terwijl vermoorde Israëli werd begraven, betaalden Palestijnen zijn moordenaar alvast €3000 uit

Geen categoriesep 18 2018, 13:00
Terwijl zijn slachtoffer werd begraven, mocht de Palestijnse moordenaar Khalil Yousef Jabareen zichzelf alvast rijk rekenen: de Palestijnse autoriteiten maakten al €3000 over aan zijn familie, als dank voor het plegen van een dodelijke aanslag op een Israëli.
Veel perverser ga je het niet krijgen: eerder deze week werd in Israël de Israëlisch-Amerikaanse zionistische activist Ari Fuld vermoord. Een lafaard met een mes stak hem in de rug, waarna hij spoedig overleed. Zijn moordenaar kreeg nog een paar kogels in zijn lichaam, maar zal het - naar alle waarschijnlijkheid - gewoon overleven.
En de vreugde is groot bij de Palestijnse overheid. Yes, weer zo'n gemene Jood van het leven beroofd. Weer een stapje dichterbij de droom van een (Joden)vrij Palestina, van de Jordaan tot de Middellandse Zee. En bij zo'n "geweldige" daad hoort dan ook een beloning.
Dus terwijl de begrafenis van de vermoorde Ari Fuld in volle gang was, maakten de bloedpenningmeesters van de Palestijnse Autoriteit alvast de eerste beloning over aan de familie van de moordlustige Khalil: €3000. Bij wijze van dank voor het overhoop steken van een Israëli. Te ziek voor woorden:

"De Palestijnse Autoriteit heeft een vooruitbetaling van NIS 12.000 (+/- €3000) gedaan aan de familie van de terrorist Khalil Jabareen uit het dorpje Yatta, die gisteren Ari Fuld heeft gedood met een mesaanval bij het Gush Etzion-kruispunt. Dit vond plaats luttele uren na de aanval, terwijl Fuld begraven werd.

Voorzitter van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas heeft verklaard dat zolang hij aan de macht is, hij zal blijven doorgaan met honderden miljoenen dollars uit het PA-budget over te maken naar de families van terroristen."

Ondertussen blijft Nederland jaarlijks nog vele miljoenen euro's overmaken aan de Palestijnse Autoriteit, ondanks herhaaldelijke verzoeken van partijen als CDA, SGP en PVV om hiermee eindelijk eens te stoppen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten