Sylvana’s lefgozer Jazie Veldhuyzen slaat door: ‘Handelsverdragen zijn kolonialisme, Nederland rooft Afrika leeg’

Volgens het BIJ1-duoraadslid Jazie Veldhuyzen rooft Nederland heel Afrika en Zuid-Amerika leeg, mede dankzij “kolonialistische” instellingen als het IMF en de Wereldbank en hun evil vrijhandelsverdragen.

Met zoveel malle uitspraken die uit de mond van BIJ1-oprichter Sylvana Simons komen zou je haast vergeten dat zij nog niet eens de grootste mallerd van haar hele partij is. De eer is voorbehouden aan haar nummer 2, Jazie Veldhuyzen. Veldhuyzen is behalve duo-raadslid van Sylvana’s mafkezenpartij ook nog Internationale Socialist. Voor wie niet bekend is met die club: het zijn SP’ers, maar dan zonder Brabantse bonhomie maar wél met agressie, verbetenheid en een rotsvast geloof in een hoop ongelukkige complotten die de wereld zou verpesten voor iedereen die het “globalistische” grootkapitaal niet gunstig gezind zouden zijn.

Het wereldbeeld van Veldhuyzen is totaal geen uitzondering op dat van zijn meeste IS-vriendjes. Het zit barstensvol complotten, waaraan zelfs instituten als de Wereldbank en het IMF meewerken. Via Shell is bovendien onze eigen overheid bezig om “het globale zuiden” leeg te roven. In zijn eigen woorden:

“Waar de Nederlandse staat en de EU ook liever over zwijgen, is het gegeven dat zij zelf schuldig of medeplichtig zijn in de totstandkoming en de instandhouding van de redenen waarom mensen op de vlucht slaan.

Het kolonialisme heeft het globale zuiden in een puinhoop achtergelaten. Middels instituten zoals de IMF, de Wereldbank, handelsverdragen en imperialistische oorlogen werkt kolonialisme vandaag de dag door.

Het zijn Nederland, de Europese Unie, de Verenigde Staten en hun bedrijven die het gros van de wapens produceren en verkopen, die landen in het globale zuiden leegroven en de bevolking daar uitbuiten. Het zijn bedrijven zoals het Nederlandse Shell die de leefomgeving van mensen in het globale zuiden vernietigen en die de wereld steeds dichterbij de afgrond brengen.”

Geef het nog een paar maanden, en deze volstrekte Sylvana-mafklapper begint over de reptilians, Bilderberg en de illuminati. Allemaal één kapitalitisch-globalistisch complot om Afrika om zeep te helpen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Frits Jansen

  Met dit soort geschreeuw komen we niet verder.
  Bij handelsverdragen is de opgave wederzijds voordeel te realiseren en dan komt niet vanzelf maar kan wel, alleen niet door domheden te brullen.

 2. Bloem

  Bij1 heeft een aanhang en deze vreemde snoeshaan is door Silly Sil persoonlijk geselecteerd en heeft voldoend kiezers verleid om op hem te stemmen. Ook dat kan in een democratie en hebben we te accepteren. Wat jammer is, is dat dit gebrekkig intelect niet doorheeft dat de gemrenteraad van Amsterdam een lokaal orgaan is zonder landelijke of internationale inspraak. Maar goed, deze jongen is van de straat en heeft voor het eerst in zijn armzalige bestaan een betaalde “baan”.

 3. Svetlana

  Onderhand zie je overal UFO’s in de lucht vliegen. Dat wil zeggen dat wij door planeet X bezeten worden en er hier buitenaardse wezens zijn die onze samenleving vervuilen. Deze aliens leven van koeienbloed en ontlasting wat natuurlijk moeilijk te bewijzen is aangezien de koeien niet in staat zijn om te praten. Wat we wel kunnen zien is dat koeien door deze aliens mishandeld en verminkt worden en daarmee is ook onze voedselketen, en wat we binnen krijgen vergiftigd. Verder is onze drinkwater, de lucht die we inademen vervuild door chemtrails waar zionistische nieuwe wereld orde bewust op aanstuurt ziektes in de mens op te wekken en op deze manier de mensheid te vernietigen

  1. Tengo Kawana

   🙂

  2. Adriaan

   @Svetlana, jouw behandeling in de psychiatrische kliniek heeft je geen goed gedaan. Je kraamt er nu nog meer onzin uit dan voorheen. Advies: ga gauw terug en laat je opnemen voor minimaal een jaar. Toedelokie 🙂

   1. Bloem

    Beste adriaan, het is gewoon weer 1 van de vele Dopper aliassen.

    1. Adriaan

     Weten ik. En nu wel in behoorlijk Nederlands. Zielig.

  3. Onno

   @Svetlana, uit Boerderij.nl

   >Vruchtbaarheidsproblemen bij het vee zijn in Nederland wel eens toegeschreven aan het gebruik van de anti-conceptiepil. In het oppervlaktewater zouden via het riool zoveel oestrogenen terecht komen, dat koeien die slootwater drinken, daarvan onvruchtbaar zouden kunnen worden. <

   Ook een kwaleke zaak.

  4. deelszon

   @Svetlana paranoïde en schizofrene? of beschrijft Svetenka hier nu haar ideologisch islamitisch gedachtegoedje

   1. Ad Infinitum

    Beslist niet! Nader onderzoek naar vervuild oppervlakte brengt veel aan het licht. Dat is zeker geen fantasie.

  5. Seneca

   @svetlana
   welke cabaretier heeft je dat verteld of is dit de tekst van een nieuw amusements programma?

   1. Ni28

    Het is familie van Dopper.

 4. sjun

  Zo krijgt de onderwijsverdomming alweer een gezicht in Jazie Veldhuyzen. Toch knap van hem dat hij tegenwoordig zijn eigen broek weet op te houden in plaats van de belastingbetalende Nederlanders ook daarvoor op te laten draaien.

 5. van Urk

  Afrika en Zuid Amerika zijn geen landen maar continenten. Het ene Afrikaanse land doet het economisch beter dan een ander Afrikaanse land. Dus niet alle Afrikaanse landen zijn arm of worden zogenaamd uitgehold. Als het om nominale bbp,s gaat dan staat Zuid Afrika ongeveer op plek 33 van de 194 landen en heeft Nigeria een hogere bbp dan Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten. Dat het niet erg wil vlotten met het opkrikken van de doorsnee-inkomen van Afrikaanse huishouding in vergelijking met die van bijv. de Aziatische huishouding ligt niet aan de Wereldbank of de IMF. In Afrika is meer nodig dan economische groei. Beleidsmakers moeten zich richten op manieren om de groei op de langere termijn te ondersteunen dat kan door de productiviteit en de arbeidsdeelname te verhogen. Nog een groot probleem is dat de meeste Afrikaanse landen nog steeds grondstoffenexporteurs zijn wat niet handig is omdat de vraag naar Afrikaanse grondstoffen op termijn zal afzwakken. Het is dus belangrijk dat deze landen hun economie minder afhankelijk maken van grondstoffenexport.

 6. Ries

  De naam Jazie, ligt wel erg dicht bij Crazy. Nou ja, kan hij verder ook niets aan doen. Ik stel voor dat we Jazy en de rest van het globale gekkenhuis hun zin geven en onze handen helemaal van Afrika af trekken. Gewoon ergens bij Egypte afsteken en rustig weg laten drijven in de oceaan. Over 50 jaar gaan we dan eens kijken wat ervan geworden is. Ik durf de weddenschap nu al aan: Een dystopie van een orde die we nog niet eerder hebben gezien.

 7. Ni28

  De angry black woman raast door.

 8. poldi

  Het zal DDS sieren om geen aandacht te schenken aan deze inferieure wangedrochten.

 9. henkC

  Beiden nog geen dag gewerkt maar precies weten wat een ander fout doet…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.