VIDEO! Theo Hiddema laat opperzuiger Peter R. de Vries alle hoeken van de RTL-studio zien

Voor één keer werd het Peter R. de Vries eens moeilijk gemaakt in één van zijn vele talkshowoptredens. Het was Theo Hiddema van Forum voor Democratie die de radicale misdaadverslaggever het vuur aan de schenen legde: ‘Bemoeit u zich een keer met uw eigen zaken!’

Eerlijk is eerlijk, het is leuk om over deze clash tussen Peter R. de Vries en Theo Hiddema te schrijven, maar nog veel mooier is het om ernaar te kijken. Dus ik ga over deze video’s, waarin de misdaadverslaggever eindelijk eens van repliek wordt gediend in één van z’n honderden optredens in een praatprogramma, niet heel veel zeggen. Behalve dan: go Theo.

Want hoe reageer je als De Vries zegt dat je wat meer had moeten zeggen bij de algemene politieke beschouwingen, ondanks dat Theo Hiddema géén fractievoorzitter is? Nou, zo:

En wat doe je als je de nalatenschap van één van de meest roemruchte advocaten die Nederland ooit gekend heeft, Max Moszkowicz, wil schetsen… en die vervelende Peter R. de Vries zit er constant doorheen te zeuren? Dan vertel je hem een paar keer vriendelijk dat hij zijn mond moet houden:

En als uitsmijter onthul je nog even dat Peter R. de Vries lang niet zo belangrijk was in het leven van Max Moszkowicz als de egomane misdaadverslaggever zelf beweert. Niet alle informatielijnen lopen via De Vries, en Hiddema onthult nog even wat fijne informatie over een diner waarbij De Vries niet alleen niet aanwezig was, maar zelfs niet genoemd werd. Haha, oeps!

Eindstand? Ja, duh. 3-0 voor Theo Hiddema natuurlijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. DolleDries

  Toppie wat een lul die de Vries.

 2. Tengo Kawana

  Hiddema is een niet serieus te nemen politicus.

  1. Tengo Kawana

   Het fragment laat overigens weinig hoeken van kamers zien.

   1. Roughwood

    Zei de antisemitische linksfascistische deugmoralist. Die nu ook al reageert op zijn eigen post. De narcistische multinick eigenpijperij viert hoogtij op DDS… Quisling is een niet serieus te nemen maatschappijverzieker.

    1. Archetype01

     Hij’s vergeten van acc te wisselen 😉

   2. lIN-T

    Ben je er weer nietsnut. Lol internet verslaafde loser.

    1. Tengo Kawana

     DFTT.

     1. Bloem

      Wat een sneue reactie van de huis antisemiet

     2. Tengo Kawana

      De nare antisemiet Bloem laat weer van zich horen. We hadden zijn inbreng liever gemist.

     3. fockingworst

      @tengotrol is klaarblijkelijk weer de weg kwijt want hij gebruikt het woord antisemiet te pas en te onpas in een poging mensen de mond te snoeren.
      Een antisemiet is een persoon die joden haat.
      Tot nu toe kan ik hier de persoon bloem niet betrappen op enige vorm van jodenhaat.
      Sterker nog bloem haat de islam, dat is een groep die jodenhaat.
      Tot nu toe heb ik alleen lovende woorden uit het toetsenbord van bloem kunnen zien t. A. V joden.
      Onze tengo trol daarentegen met tig van zijn sokpoppen accounts laat duidelijke uitspraken zien van antisemitisme.

    2. Roughwood

     @TK We? Een schizofreen is nooit alleen!

    3. Capo

     @lIN-T: Dat zal ook het enige zijn dat de Tengotrol zal typeren, van het stigma komt hij nóóit meer af. De DDS-zuiger die hier zeven dagen per week 13 uur per dag de boel loopt te zuigen, net als Petertje de Vies.

   3. sonar

    Tangaslib ze zaten in de studio en niet in kamers ,blind en doof dat ben jij .

  2. fockingworst

   Wat een verademing die hiddema een politicus recht door zee met veel juridische kennis op zak.
   Ons petertje r. Stond keer op keer met zijn mond vol tanden, heerlijk om te zien.

 3. Elu Thingol

  Elitaire advocaten wekken altijd een lichte weerzin bij me op. Een stoornis waar ik al heel lang aan lijd. Ik geef toe dat ik vooringenomen ben, maar toen deheer De Vries achter gifmengers, moordenaars, pedofielen, kinderverkrachters, falende overheden en topcriminelen aanholde – van foutparkerende en te hard rijdende rijksambtenaard tot het aan de orde stellen van Endstra’s wangedrag – verdedigde Hiddema hen in de rechtban. De Vries is een groot Nederlander. Hiddema steekt er maar wat bleek bij af.

  1. EU kok

   Exact Elu.
   Vind dat de Vries, ondanks dat ik hem te vaak op tv zie, meer bereikt heeft dan heel Hiddema.
   Of je moet het vrijpleiten van een misdadiger een prestatie vinden?

   1. Elu Thingol

    Ik vind Hiddema’s toontje wel een beetje zeurderig. Vele malen zeurdiger dan die van De Vries.

   2. Elu Thingol

    Ik vind Hiddema’s toontje wel een beetje zeurderig. Vele malen zeurdiger dan die van De Vries..

    1. Elu Thingol

     Oeps, tweemaal. Excuus.

     1. sonar

      Eluutje dat heb als je al tekenen van ……….. vertoond.

   3. Aytas

    Iedereen heeft recht op een zo goed mogelijke verdediging.

    Ik heb ook weinig respect voor de mens achter dit soort strafpleiters, je kunt heel wat crimineel geld bij ze vinden maar toch is het voor een rechtsstaat, waarvan hijzelf gezegd heeft die niet belangrijk te vinden, belangrijk dat iedereen verdedigd wordt.

    Laten we daar in Nederland eens iets aan veranderen bovengrens voor inkomsten advocaten, zou voor de gelijkheid in het rechtsbeginsel een zeer goede ontwikkeling zijn. Filtert halve criminelen als hiddema, Franken en spong er direct uit.

  2. sonar

   Elu de mongool geeft een reactie van dode ,hij weet van voren niet dat hij van achteren leeft .
   Dom en nooit wat bijgeleerd ,Hiddema heeft meer hersenen in zijn pink dan jij in je hele lichaampje.

  3. swetsnek

   KIjk dat heb ik nou met jou en met mij vele anderen zeiksnor

 4. EU kok

  Tim – FvD – objectiviteit???

 5. Ries

  Er zijn lieden hier die van De Vries geleerd hebben hoe je arrogant, storend, vervelend, aanmatigend, verdraaiend, interruperend en overal tussendoor wauwelend moet optreden. Ze vallen in de categorie mensen waar ik een afschuwelijke hekel aan heb.

  1. Top

   Maak je er maar niet druk om. Het zijn allen ‘staatsruifvreters’ die in hun eigen leven, nog nooit maar iets bereikt hebben. Ze kosten u en anderen alleen maar geld. Daarnaast hebben ze absoluut geen leven. Er is namelijk helemaal niets, waar ze zelf trots op zouden kunnen zijn. Dat kan je herlijden aan de dagen en uren, dat zij hier zichzelf belangrijk trachten te maken. Het is in feite ‘maatschappelijk afval’, wat eigenlijk, opgeruimd zou moeten worden op deze site.

   1. Tengo Kawana

    Hartelijk dank voor deze sterke inhoudelijke bijdrage, Top.

    1. Capo

     Pisvlek en multinickertje.

     1. Blue monday

      Een keer een ander scheldwoord zou leuk zijn voor de verandering.

      Jou noem ik voortaan “anaalgeneraal”

  2. Frits Jansen

   Zo zijn veel Nederlanders nu eenmaal. Dat is de “cultuur” die we zo graag in ere willen houden.
   Toppunt: “ik zeg nu voor de tiende keer dat ik niet gelijkhebberig ben”.

  3. Roughwood

   De spijker op zijn kop Ries! De Vries verdient respect voor zijn werkzaamheden en verdiensten op misdaadgebied. Dat moet je eerlijkheidshalve concluderen. Maar voor zijn overige linksmoralistisch geleuter en oppernarcistische stemmingmakerij ben ik allergisch. Meneer doet voorkomen overal verstand van te hebben (evenals die extreemlinkse multinick reaguurders op DDS inderdaad!). Niet dus. Als er een plekje aan de tafels der dagelijkse MSM talkshows vrij is, staat Petuurrr op plek 1 van de redactionele bellijst. Ik snap daar helemaal niets van. Er zijn namelijk genoeg andere mensen met verstand van zaken te vinden, en beschikbaar, die tenminste wel iets zinnigs (lees realistisch!) te melden hebben, maar men wil alleen policor ‘incrowd’ mekkeraars aan tafel. Conveniëren is de maatstaf. Er wordt door de MSM een politieke agenda gevoerd, er moet en zal een linkse deugmening door de strot van de kijker worden geduwd. En dat is pure minachting van het volk!

 6. Aytas

  Ik kan het stuk niet vinden dat de Vries er van langs krijgt. Hiddema laat alleen maar zien dat het fvd inhoudelijk niets voorsteld en duidelijk niet democratisch is.

  1. wheelboy

   Aytas
   Jij vroeg 2 dagen geleden om een onderbouwing .Lees dit maar eens .Dan heb je de onderbouwing van van de berg . Ik heb het 2 pagina stuk destijds gelezen .Dan kom je tot de conclusie dat door dit immigratie belijd de verzorging staat word afgebroken .Alleen die syriers kosten ons in totaal straks 73 miljard

   https://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/

   1. Frits Jansen

    Volkomen off topic.
    En verder moet u maar eens kijken hoeveel autochtone Nederlanders de samenleving geen geld opleveren maar alleen maar geld kosten.
    Syriërs worden hier overigens toegelaten als vluchtelingen, en dan is het mooi meegenomen als ze nog wat bijdragen aan de Nederlandse maatschappij.

    Als je wilt dat er structureel iets verbetert moet je kijken naar de “wereldleiders” die er niet in slagen de Syrische burgeroorlog te beëindigen, omdat ze onderling overhoop liggen.

    1. wheelboy

     Frits Jansen
     Zo kan ik er nog meer er zijn ook Nl verkrachters enz .Das ons probleem .Maar die syriers zijn niet ons probleem .Die maken van hun probleem ons probleem . Los eerst eens hier de zaak op . In neem toch aan dat jij ook eerst je kinderen helpt dan je familie en dan de rest . Bij mij gaat dat regeltje wel op . Makkelijk gezegd wij hebben ook mensen die niets opleveren .Die heb je in iedere maatschappij . Daar moeten wij het voor oplossen als het mogelijk is .

     1. ReJa

      @wheelboy Frits Jansen heeft gisteren in een reactie op deze site zelf verklaard dat hij helemaal niet bestaat, dat het gewoon een nick is. NIKS Frits, geen aandacht aan besteden dan loopt die windbuil vanzelf wel leeg.

   2. Aytas

    Wheelboy
    Ik vroeg om een onderbouwing over neo kolonialisme. Deze man telt de baten van neo kolonialisme niet mee, alleen daarom is hij niet serieus te nemen. Het is bespottelijk te denken dat het welvaartsniveau in Nederland bereikt had kunnen worden zonder neo kolonialisme, vluchtelingen uit Oost Afrika hebben dubbel en dwars voor zichzelf betaald.

    Mensen uit Syrië zijn op de vlucht geslagen na de oorlog in Irak was overgeslagen. De oorlog in Afghanistan en Iraq is begonnen om winst te genereren voor het westen, specifiek voor de grote wapenindustrie en daardoor ook toeleveranciers en cateraars, ons crony kapitalisme is medeverantwoordelijk voor de situatie in Syrië. Dit is wat men noemt wie z’n billen brand moet op de blaren zitten.

    Deze van de beek geeft heel duidelijk weer wat populisme is, je verteld een waarheid maar niet de hele. Azielzoekers zullen Europa door het verleden geen geld kunnen kosten, de welvaart hier is volkomen op neo kolonialisme gestoeld. Daarnaast hebben Nederlanders een mentaliteit van hard werken en innovatie laten zien maar zonder kolonialisme was het er niet geweest.

 7. Frits Jansen

  Peter RRRRRRRRR mag zich als burger best bemoeien met het optreden van het zogenaamde Forum voor Democratie bij de Algemene Beschouwingen.

  Maar Hiddema heeft wel gelijk als hij zegt dat Peter RRRRRR niet zo goed is in strafrecht als hij zelf graag suggereert. Ik heb me daar ook wel eens aan geërgerd.

  Alleen is het niet zo sportief va Hiddema om zo terug te slaan na terechte kritiek op het eigenaardige optreden van zijn fractieleider. Als Baudet de “wedstrijd” verliest bij de Algemene Beschouwingen bij gebrek aan ervaring of misschien wel talent moet hij niet over de spelregels gaan zeuren.

 8. DolleDries

  Mooi is altijd de hulpeloze blik van de Vries als hij discussie verliest naar de presentator om hulp.

  1. sonar

   DD ,de Vries is een arrogante betweter,hij kan nog steeds niet verkroppen dat niemand van zijn opgerichte partijtje lid wilde worden en daardoor een enorme afgang leed.

 9. DolleDries

  Deze vent had wel gelijk.

  Het is een enorme lafbek.

  https://www.youtube.com/watch?v=wzDAybqWg7Y

 10. Jeroen van Rosmalen

  Iedereen gaat voorbij aan een fragment in het tweede filmpje, na ongeveer 1 minuut 40.

  DAT is het antwoord op de vraag hoe de omroepen zichzelf zien. En waar ze dus ook het nut van sturing van Petertje de Vries zien. “Met alle macht” wordt door één der gutmenschen der verhevenen hier letterlijk bedoeld.

  Het enige vermakelijke overigens is het gezicht van het verwende en misselijke poppetje De Vries. Maar meer echt niet. Hiddema kreeg de kans niet om echt door te pakken.

 11. wheelboy

  Peter Rotkop de Vries is dat irritante mannetje met dat zeikgezicht wie zijn dochter in de ontwikkelingshulp werkt en liefste heel NL weg gaf .En maar laat binnen komen .Want dan heeft ook hij werk zat . Dus mooi duo wat ons klauwen met geld kost .

  1. Heinz

   Niet terecht, @wheelboy. Peter heeft toch wel wat bereikt. Daders van misdrijven die zich veilig en onvindbaar waanden werden dankzij hem toch nog voor het bord geroepen.

   1. fockingworst

    @heinz precies petertje was en misschien is een goede misdaadjournalist.
    Dat is dan ook het enige.

   2. Arie B

    Dat ben ik met je eens. Dat was goed. Nadat hij dacht dat hij de hele wereld wel aankon ging het vreselijk mis. Geen zetels uit zijn politieke partijtje, geen glansrijke carrière als voetbalmakelaar, commentator zat er ook al niet in. Daarna kom je in het afvalputje terecht met praatprogramma ’s en neuzelarijtjes. Op de vuilniswagen zit er net onder.

 12. Frits Jansen

  Ik heb de filmpjes toch maar even bekeken, en nu vraag ik mij af wie de grootste zeurpiet is.
  Laat duidelijk zijn dat de zogenaamde strafpleiters wel veel op TV komen maar bepaald niet de top van de advocatuur vormen. Dat zijn de chique ZuidAs advocaten die Raden van Bestuur begeleiden bij fusies en overnames, en uurtarieven van vier cijfers kunnen rekenen. Uiteraard is discretie voor deze mensen het hoogste goed, daarom zie je ze niet in de media.

  Moszkowicz senior was een self-made man die daarom misschien nog enig respect verdient, maar zijn zoontje Max is volstrekt een karikatuur van een advocaat. Maar gevaarlijk is (of was) hij wel, want hij geeft het publiek de indruk dat verdedigen hetzelfde is als tegenwerken. En dat geeft de hele strafadvocatuur een slechte naam. Terwijl overijverige Officieren van Justitie natuurlijk doorlopend goed in de gaten moeten worden gehouden met hun scoringsdrift, zeker in tijden dat populisten de mensen wijs maken dat het met de veiligheid in Nederland belabberd is gesteld en draconische straffen dus op hun plaats zijn. Sharia-achtige straffen. Want Saoedi-Arabië is heel veilig.

  1. sjun

   Senior heette Max. Hij had verschillende zonen die hun vader met door hen gepraktiseerde mores behoorlijk beschaamden. Gelukkig heeft hij dat allemaal niet meer erg bewust mee hoeven maken.

 13. Mar

  Het zijn allebei engnekken.

 14. Capo

  “Het raakt u wel hè?…”

  Geeft kraakhelder aan waar Petertje de Vies mee bezig is.

 15. Arie B

  Prachtig stukje. Heerlijk! Zie je die zure kop met die afzwakkende mondhoeken erbij.. dat maakt het af. Kudo’s voor Hiddemeister.

  1. toine1

   Hee DSS is ineens tot een podium verworden van trollen uit het Groen Links/PVDA/DENK kamp, die hebben toch het rijk gesubsidieerde Joop.nl toch al van de VARA? Schijnbaar niet interessant genoeg meer. Hiddema deed het geweldig, zo moe van de PRDV die echt zowel bij de NPO als RTL de deur plat loopt voor zijn 2500 euro hersenloze bijdrage per uitzending met zijn debiele arrogante narcistische commentaar. Hij werd wel degelijk volledig schaakmat gezet door die geslepen oude Hiddemeister. Genoten van deze volledige afgang van Peter.r.d. Vries !!!

   1. Capo

    “Hee DSS is ineens tot een podium verworden van trollen…”

    Klopt, al komt het trollen vooral voor rekening van Willem Tengo, die houdt een paar sokpoppen (o.a. Elu) in de lucht waarmee hij zeven dagen per week, 13 uur per dag zijn pisvlekken op DDS laat zien.

 16. Blue monday

  Daar waar twee enorme ego’s botsen…

  de Vries moet weer iets vinden en Hiddema voelt zich wel erg aangesproken.

  Ik zie dus twee jankers.

  1. DolleDries

   Ik zie met jou reactie er drie.

   1. Blue monday

    en met jou erbij zijn het er vier …

    hoe kinderachtig kun je zijn sukkel?

 17. Pecunia

  Van Hiddema denken te winnen is een verloren zaak want die is wel wat gewend met meer onderlegde, wat is die de Vries overigens een naar mannetje geworden. Volgens mij bestaan zijn inkomsten alleen uit deelnemen aan dit soort programma’s, zelf in de kamer komen wilde ook al niet lukken en dat neemt dan de maat, pure pret eigenlijk.

  1. Capo

   Hij doet niets meer dan trollen, dat zie je direct.

   1. Pecunia

    Yep, daar wordt hij ook voor betaald, net als onze oppertrol.

    1. Pecunia

     Gezien het censureren van zijn i.r.l naam lijkt mij dat ook wel duidelijk, 24/7 aanwezig zijn doe je niet gratis.

 18. Gerlos

  Blij dat die brulkikker van de Vries in een pishoek is gezet door de heer Hiddema. TOP.

 19. sjun

  Niet iedereen laat zich door een psychopaat en windbuil intimideren. Leerzaam blijft wat mij betreft het zicht op de methode P.R. de Vries. Schamperend invallen, iets absoluut brengen alsof het als algemeen waar geaccepteerd is om vervolgens vast triomfantelijk rond te gaan kijken nog voordat een antwoord geformuleerd is. Wordt je dan keurig afgetroefd en terzijde geschoven gewoon nog even intimiderend trachten over te bieden volgens de methode die met een oudhollands spreekwoord over holle vaten terzake geduid wordt.

  Het doet aan communicatiepatronen denken die ook wel eens op fora en weblogs aangetroffen worden. Op dezelfde gedecideerde wijze als Theo Hiddema zulke boodschapjes behandelde kan dat ook in de digitale wereld geschieden. Daar kunnen we allemaal ons voordeel mee doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.