Antisemieten verlaten boos D66: patrouilleleider Rob Jetten vierde namelijk vakantie in Israël

jetten op reis
Foto: Rob Jetten op reis. Bron: Jetten / Instagram.

Een bekende antisemitische website, Dutchturks.nl, kondigt aan boos te zijn op D66, omdat het Rob Jetten heeft aangesteld als nieuwe fractievoorzitter. De 31-jarige politicus ging in 2009 namelijk op vakantie naar Israël, en dat is tegen het zere been van jodenhaters die tot dusverre D66 (redelijk) trouw waren.

Rob Jetten heeft niet bepaald een vlekkeloze start als D66-leider. Niet alleen heeft hij het direct al verbruid bij politieke journalisten en PVV-aanhangers, maar ook de Nederlands-Turkse gemeenschap heeft weinig op met het ventje. Via hun propagandavehikel Dutchturks.nl klagen ze steen en been over Jetten, die volgens hen veel te veel op de hand van de “Israëlische bezetter” is. Jetten stuurde in 2009 namelijk deze tweet

En dat mag natuurlijk niet:

“De nieuwe fractievoorzitter van D66, Rob Jetten, boekte in juni 2009 een vakantie naar Israël. Slechts enkele maanden na het bloedbad dat Israël aanrichtte in de Gazastrook. Later, in 2014, zegt Jetten dat het enige dat de toekomst van Israël kan waarborgen een fatsoenlijke Palestijnse toekomst is.

D66 had in de laatste jaren een stabiele basis in de Turks-Nederlandse en islamitische gemeenschap met gewichtige namen op haar lijsten. De laatste jaren, en zeker na de couppoging in Turkije, is die stabiele basis langzaamaan gesmolten. De houding van D66 ten aanzien van de terreurbeweging PKK en haar Syrische tak YPG, tezamen met de opkomst van de politieke beweging DENK, heeft ook een aandeel gehad in de dalende populariteit onder Turkse Nederlanders.”

D66 kan onder Rob Jetten dus uitkijken naar een Nederturkse exodus. Mooi, man!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

18 reacties

 1.   

  Waarom dit antisemieten zijn blijft onduidelijk.

 2.   

  Niets is mij duidelijk in dit verhaal. Vakantie vieren doe je toch privé.

  1.   

   Er is inderdaad weinig touw aan vast te knopen, maar Jetten ligt onder vuur en vandaag was er nog geen bericht over hem op DDS.

   1.   

    Ik vind het toch altijd wel weer ironisch dat utgerekend Turken klagen over “gestolen” land. Met hun eigen geschiedenis in mijn achterhoofd, hoe ze bijvoorbeeld in het stuk land dat anatolie heet zijn gekomen.

  2.   

   Politiek kent geen privé. U staat toch ook achter alle mogelijke verdenkingen in de privé sfeer van Trump en anderen die u niet mag, dacht ik zo.

 3.   

  Zeg DDS, met deze topics jaag je mij weg. :)
  Wat slecht, zeiken om het zeiken…

  1.   

   Dat zou spijtig zijn. Waarschijnlijk zullen een hoop dds-bezoekers uw reacties gaan missen.

  2.   

   DDS doet de uiterste best voor, Kong.

 4.   

  En hij is nog homo ook… dat zal ook wel niet zo lekker zitten bij de islamieten van die partij

 5.   

  Waarom Jetten niet de Palestijnen bezocht heeft maar wel de Joden? Dat klopt niet met de standpunt van D66, zeker niet overlegd.

  1.   

   @Ni28 fotootje voor de bühne

 6.   

  Uiteindelijk zullen de cultuur-marxisten/Regressive Kartel-leden en islamisten elkaar opvreten.
  D’66 hoopt echter dat ze als aller aller allerlaatste de plank mogen af lopen.
  Daar hebben ze werkelijk alles voor over.
  In elke epoche heb je D’66-archetypes die de democratie de nek omdraaien en de poorten van de belegerde stad openen

  “An Appeaser Is One Who Feeds a Crocodile, Hoping It Will Eat Him Last”
  -Churchill-

 7.   

  Dutchturks heeft al een lang verleden van antisemitisme, wie dit ontkend moet zelf maar eens op vakantie naar Israel gaan. Zelf ga ik regelmatig en ik heb zelfs 3 maanden in het Israëlische leger geholpen. Dutchturks probeert op dezelfde manier als Hamas, namelijk door middel van propaganda, een haatcampange tegen het enige vrije en democratische land in het midden-oosten te voeren. Gelukkig komt dit alles voort uit gefrustreerde en haatdragende mensen, en geen weldenkende en intelligente mensen. Want als dat zo zou zijn, zouden we pas echt bang moeten worden ;-).

  1.   

   diverse lieden op dit forum, zijn zo anti joods, dat het uit de ogen druipt. zij beschouwen zich als uitermate intelligent…

   1.   

    Seneca
    Zou niet weten waarom je tegen Joden zou moeten zijn . Ik als PVV er in ieder geval niet . Anti joodse gedachten zitten meer in de linker hoek van de politiek . Ik wens de joden niets als goed toe . En geef het te doen als klein land omringt door niets als vijanden . En die Palestijnen als die eens ipv oorlog voeren en corruptie aan de kant gooien en gaan opbouwen .Dan komt het van eigens goed . Maar wie storm zaait zal wind oogsten.

    1.   

     Seneca heeft het over de multinicker (ik noem geen namen maar iedereen weet naar wie ik wijs) Die al jaren Jodenhaat verspreidt en de islam verheerlijkt op dit forum. En als je die persoon dan een vraag stelt dan reageert hij of niet of hij reageert met een belachelijk onrealistisch argument. En ja deze persoon is ultra(s)links.

     1.   

      Wie maakt u hier voor ultralinkse jodenhater en multinicker uit?

      Het is me nogal een beschuldiging!

 8.   

  Waar een politicus zijn vakantie viert moet hij zelf weten .Hoop dat hij er van genoten heeft .

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!