Antisemitische loser Abou Jahjah wil zetels veroveren in nationale parlement van België: ‘Werken naar overwinning!’

Abou Jahjah is met zijn DENK-achtige partij Be.One volledig natgegaan bij de gemeenteraadsverkiezingen in Vlaanderen afgelopen zondag. Maar hij geeft het niet op: nu hij niet in de gemeenteraden komt, dan maar in de parlementen van Vlaanderen en België.

Echt bijzonder vrolijk verliep de uitslagenavond van zijn islamistische Be.One-partij niet afgelopen zondag. In geen enkele Vlaamse gemeente wist Abou Jahjah met zijn van DENK nageaapte politieke partij zetels te winnen. Zelfs in Antwerpen, waar Jahjah stevig op had ingezet, wist zijn pechclub nog geen 1% van de stemmen te halen.

Maar als een volleerde ezel sjokt Abou Jahjah dapper verder. Want we weten wat ezels doen hè? Die stoten zich gewoon een tweede keer vrolijk aan dezelfde steun. En dus – hup! – op naar mei 2019 als de nieuwe parlementen van Vlaanderen en België gekozen moeten worden. Om ook daar ongetwijfeld een keer goed nat te gaan bij de kiezer.

Maar niet voor eerst nog met een strontkar over zijn eigen (voormalige) partijleden Koç en Kacar heen te rijden. Want er is niets dat nog beter ‘goed begin’ zegt als het teruggrijpen op LPF-taferelen uit het verleden, nietwaar?

Kortom: laat die Belgische verkiezingen maar komen aankomend voorjaar. Dan kan Abou Jahjah zien dat ook daar die “rechtse, stinkend rechtse” Vlamingen helemaal niets moeten hebben van al zijn rassengerel, jodenhaat of zijn voornemen om heilige oorlogen te ontkenen in het Midden-Oosten. Dus ga maar weer met een kalashnikovje pief-paf-poef doen op Israëlische soldaten, Abou. Ben je kennelijk veel beter in.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Eugenie de la Fleur

  Anti israel ≠ antisemitisme

  1. Baaz

   Dat is een mooie voor een uitleg, nu is je kans!

   1. Eugenie de la Fleur

    Antisemitisme is per definitie racisme maar Israel is een staat, geen ras. Als je tegen israel bent ben je dus niet persee een racist

    1. Ernst Quispel

     Zo eenvoudig is het inderdaad.

     1. Top

      Blablabla. Hahahaha.

    2. Baaz

     Prima uitleg, niets aan toe te voegen. Zijn de joden een ras?

     1. tuinhuis

      Zijn islamieten een ras? Dus nooit racistisch

     2. Top

      Marokkanen wel volgens een rechter!

     3. Ernst Quispel

      Geen rechter heeft ooit Marokkanen een ras genoemd. Deze onzin wordt steeds herhaald maar slaat helemaal nergens op.

     4. Top

      Een ander verweer dat Wilders aanvoert is onder andere dat Marokkanen geen ras zijn in de zin van het Wetboek van Strafrecht. De rechter verwerpt dit verweer.

     5. Baaz

      “Deze onzin wordt steeds herhaald maar slaat helemaal nergens op.”

      Als er geen rassen bestaan dan bestaat racisme ook niet. Dat maakt de overzichten van jouw reacties een stuk eenvoudiger.

     6. Baaz

      @Top: Meneer Quispel heeft nooit gezegd dat rassen niet bestaan.*

      *Als het hem niet aanstaat ontkent hij het simpelweg.

     7. Ernst Quispel

      “Als er geen rassen bestaan dan bestaat racisme ook niet. ”

      Met dit soort domheid word je hier op gezette tijden geconfronteerd.

     8. Baaz

      Voel je vrij om die “domheid” te ontkrachten.

    3. Adriaan

     @Eugenie, je kunt toch niet anti een staat zijn, zonder zijn bewoners?

    4. Troelstra

     En tegen Israël zijn, houd dat in een probleem met de politiek van Israël of zoals bij Arabieren/Moslims en hun linkse Mekkabeffers een probleem met het bestaan van het land Israël en hun milennia oude Joodse bewoning, bewezen door profane bronnen zoals Romeinse, Griekse en Perzische geschriften alsmede de archeologische vondsten. De Arabieren/Moslims beschikken over geen enkele van dergelijke profane bronnen op welke zij ancestrale rechten kunnen claimen. Het moge duidelijk zijn dat Arabieren/Moslims en hun linkse Mekkabeffers een probleem hebben met het bestaan van het land Israël en hun milennia oude Joodse bewoning.

     1. Baaz

      Bovendien: De moslim kan wel in Israël maar de jood niet in de meeste islamitische landen. Er is dus maar één mogelijkheid, logisch dat je beter niet kunt fokken met Israël, zij hebben hun lessen al geleerd. Bovendien draait men binnen de islam alles om, net zoals trollen dat doen. Ze claimen Jeruzalem terwijl dat klinkklare en historisch vaststaande bullsh*t is.

      Vreemd dat Nederland massaal islamieten naar ons land haalt, vooral omdat je had kunnen weten dat er gesodemieter van komt.

     2. Ernst Quispel

      “De Arabieren/Moslims beschikken over geen enkele van dergelijke profane bronnen op welke zij ancestrale rechten kunnen claimen.”

      In het volkenrecht hebben dit soort oeroude verhalen ook geen geldingskracht.

     3. Baaz

      Oeroude feiten!

    5. Troelstra

     En Jodenhaat is inherent aan de Islam. En wegkijken heeft geen zin: Anti-Semitisme hoort bij de Islam.

     1. Ernst Quispel

      Evenzeer bij het christendom. Christenen waren in het vervolgen en vermoorden van Joden wel veel effectiever.

     2. Baaz

      #jij-bak

     3. Guus Geluk

      Maarten Luther, de grote kerkhervormer, was bijvoorbeel geen fan van de Joodse gemeenschap. Sterker nog: in zijn geschriften klinkt bijna een bepaalde walging door.

     4. Baaz

      Flauwekul, gedraai en het ontwijken van de actuele feiten! Troltactieken.

      Maarten Luther 1483 – 1546 –> Islamterrorisme 2018!

  2. Top

   Nog niet verhuisd, naar je geliefde stad Amsterdam?

 2. Floris

  “Het fragment dat me het meest is bijgebleven, is het moment waarop Erdbrink Abou Jahjah confronteert met de tweet waarin hij Bart de Wever een zionistenpijper noemde toen de Vlaamse politicus na een aanslag op een Joods museum in Brussel opriep tot een betere beveiliging van Joodse instellingen. Het ging om een Joods museum in Brussel. Israël had hier niets mee te maken. ‘Waarom sprak u niet van een Jodenpijper?’, zoiets dergelijks vroeg Erdbrink, doelend op eerdere uitspraken van Abou Jahjah waarin hij stelde dat een zionist voor hem iets anders betekent dan Jood. Een antwoord kwam er niet. Voor mij en veel andere Joden is en blijft het na gisteravond duidelijk dat wanneer Jahjah zegt dat hij zionisten haat, je voor ‘zionisten’ ook gewoon ‘Joden’ kunt invullen.”

  – Robert Vuijsje in de Volkskrant.

  Dat Jahjah een antisemiet is staat buiten kijf.

  Jodenhaat is de norm binnen de islamitische wereld. De koran zaait deze haat en de overleveringen melden dat Mohammed massaslachtingen liet uitvoeren onder Joodse nederzettingen in Arabië. De joden werden tot dhimmitude gedwongen, de zeer vernederende status van 2e rangs burger. De haat bestond dus al lang voordat Israël werd gesticht.

  Mein Kampf is een bestseller in het Midden-Oosten en dat is geen toeval.

  In het tolerante westen geniet deze fascistoïde intolerante haatreligie godsdienstvrijheid. Van reciprociteit is geen sprake want in de islamitische wereld heb je als christen geen leven. Laat staan als jood.

  1. Ernst Quispel

   “Dat Jahjah een antisemiet is staat buiten kijf.”

   Voor mensen die menen dat kritiek op de politiek van de staat Israel gelijk staat met antisemitisme staat dat inderdaad buiten kijf.

   Ik beschouw dit echter als een ergerlijke vorm van onnozelheid.

   1. Siemien

    @Ernst weet je wat onnozel is, islamkritiek verdraaien naar een niet bestaand woord “islamofoob”

    1. Ernst Quispel

     Islamkritiek is nuttig en nodig en heeft niets met Islamofobie te maken.

     1. Baaz

      Beetje draaien:

      Islamofobie is nuttig en nodig en heeft niets met Islamkritiek te maken.

     2. Troelstra

      En de gedragingen die de volgelingen van de voor hen onfeilbare perverse Pedofeet Mohammed, ook wel de Mohameddanen genoemd, dagelijks etaleren noodzaken ons dagelijks tot het kritisch moeten volgen van die perverse oorlogs-, haat-, en vernietigingsideologie de Islam. Europa is ook beter af zonder de Islam, zoveel is duidelijk.

   2. Troelstra

    Een Moslim die zich druk maakt om een oproep tot een betere beveiliging van een Joods museum, welke kennelijk noodzakelijk is gelet op de aanslag op Joodse ingezetenen door een Moslim die daar kort daarvoor plaatsvond, dan om de aanslag zelf en degene die wijst op de noodzaak van die betere beveiliging als Jodenpijper wegzet kan niet anders dan als een anti-Semiet worden gekwalificeerd. Normale mensen zijn namelijk verontwaardigd over deze anti-Semitische aanslag. En zo zien we weer bevestigd wie wie is.

   3. Floris

    Ernst laat weer eens zijn eigen onnozelheid zien. Robert Vuijsje toont met een scherp voorbeeld aan dat Jahjah wel degelijk een antisemiet is, maar Ernst pikt dat niet op.

    Ernst is te licht voor de inhoudelijke discussie en kan slechts trollen.

 3. Gerlos

  Deze moslim idioot heeft een geweldige uitslag behaald voor zijn anti Israël campagne.

  1. robroy

   Ik weet nog wel een mooie ZETEL VOOR HEM … lol

   1. Troelstra

    De electrische stoel?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.