BNNVARA pikt asielsysteem niet langer, wil dat Nederland "in opstand komt" tegen de regering

Geen categorieokt 31 2018, 13:00
Als het aan BNNVARA en presentator Tim Hofman ligt, is er in Nederland binnenkort sprake van een heuse volksoploop tegen de regering. Er worden namelijk nog steeds allerlei gezinnen die geen recht hebben op asiel uitgezet naar veilige landen, en dat moesten we maar eens niet meer pikken: "Opstand!"
Vanmiddag gaat in Eye in Amsterdam de BNNVARA-documentaire Terug Naar je Eige Land in première. En bij de meest linkse omroep van Nederland zijn ze daar natuurlijk maar wát trots op. Men heeft dan ook grote verwachtingen van hun eigen stukje politieke stennisschopperij, waarin presentator Tim Hoffman kinderen van uitgezette gezinnen bezoekt in volkomen veilige plaatsen zoals Kiev.
Als het even kan, zo zeggen ze in de VARA-gids, dan ontketenen ze er een heuse "opstand" tegen het kabinet-Rutte III mee. Niet om lastenverzwaringen, het peperdure klimaatbeleid of het feit dat de doorsnee burger steeds minder geld overhoudt in de portemonnee. Nee, er moet een massale volkswoede worden gewekt. Allemaal met hooivorken naar Den Haag om de regering te dwingen om de grenzen wagenwijd open te zetten en allerlei uitgeprocedeerde asielzoekers alsnog met open armen te ontvangen.
DqvynEBWoAAkonl
Dus mensen: alsjefokkingblieft de spandoeken en de megafoons uit de mottenballen halen, en op naar het Malieveld. Open die grenzen, en weg met die IND! Nederland staat klaar voor iedere gelukszoeker uit elk veilig land in de wereld. Yee-ha!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten