BNNVARA pikt asielsysteem niet langer, wil dat Nederland “in opstand komt” tegen de regering

Als het aan BNNVARA en presentator Tim Hofman ligt, is er in Nederland binnenkort sprake van een heuse volksoploop tegen de regering. Er worden namelijk nog steeds allerlei gezinnen die geen recht hebben op asiel uitgezet naar veilige landen, en dat moesten we maar eens niet meer pikken: “Opstand!”

Vanmiddag gaat in Eye in Amsterdam de BNNVARA-documentaire Terug Naar je Eige Land in première. En bij de meest linkse omroep van Nederland zijn ze daar natuurlijk maar wát trots op. Men heeft dan ook grote verwachtingen van hun eigen stukje politieke stennisschopperij, waarin presentator Tim Hoffman kinderen van uitgezette gezinnen bezoekt in volkomen veilige plaatsen zoals Kiev.

Als het even kan, zo zeggen ze in de VARA-gids, dan ontketenen ze er een heuse “opstand” tegen het kabinet-Rutte III mee. Niet om lastenverzwaringen, het peperdure klimaatbeleid of het feit dat de doorsnee burger steeds minder geld overhoudt in de portemonnee. Nee, er moet een massale volkswoede worden gewekt. Allemaal met hooivorken naar Den Haag om de regering te dwingen om de grenzen wagenwijd open te zetten en allerlei uitgeprocedeerde asielzoekers alsnog met open armen te ontvangen.

Nee, bescheiden zijn ze niet bij BNNVARA:

DqvynEBWoAAkonl

Dus mensen: alsjefokkingblieft de spandoeken en de megafoons uit de mottenballen halen, en op naar het Malieveld. Open die grenzen, en weg met die IND! Nederland staat klaar voor iedere gelukszoeker uit elk veilig land in de wereld. Yee-ha!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Guus Geluk

  We moeten nepvluchtelingen buiten de deur houden om het geld, draagvlak en de ruimte te behouden om échte vluchtelingen te kunnen blijven opnemen.

  1. Viertel

   Sinds de SGP zich geschaard heeft achter het standpunt dat PVV en FvD al jaren innemen, is Geluk ook om. Beter ten halve gekeerd…

  2. Adriaan

   @Guus, helemaal mee eens. Er zijn grenzen (hoewel?). Echte arme sodemieters moet je helpen, maar gelukzoekers zijn alleen welkom als ze hun eigen broek kunnen ophouden en bijdragen aan de gemeenschap. Geen gepamper.

  3. Original NL

   Sorry maar nl is vol.

   1. Enzo de macht

    Er zijn in jouw huis alleen al vier slaapplekken over?! hoezo vol?

   2. Enzo de macht

    Binnenkort zal iedere Nederlander voelen wat het is om op de vlucht te zijn.
    Op de vlucht voor zichzelf…

 2. ruudjeenjose

  Grenzen dicht en asielparasieten eruit. Zo snel mogelijk.Niks gratis ,wegwezen

  1. Aytas

   Grenzen open, Nederlanders leren hun eigen broek ophouden. Mensen uit de beroofde landen rijkdom uit hun land zelf laten opmaken.

   1. Adriaan

    @Aytas, ik heb geen idee waar jij vandaan komt, maar je kraamt onzin uit.
    ‘Nederlanders leren hun eigen broek ophouden.’ Waar heb je het over? Je begrijpt er geen ruk van.
    “Mensen uit de beroofde landen rijkdom uit hun land zelf laten opmaken.’ Dit is zeker geen goede Nederlandse zin. Doe eerst je best om je de taal eigen te maken en praat dan mee.

    1. Aytas

     Adriaan
     Inhoudelijk heb je er niets tegen in te brengen. Als jij over taal begint is het niets anders dan een zwaktebod.

     Vertel jij mij eens waaraan Nederland zijn welvaart te danken heeft. Kom niet met het volgende zwaktebod hard werken. Beweringen als er wordt een eerlijke prijs voor grondstoffen betaald zijn hol, er zijn voldoende onafhankelijke onderzoeken hiernaar gedaan, kijk bv eens op de site van uneca.

     Je moet totaal geen argument meer kunnen bedenken wil je over mijn taal beginnen.

     1. Top

      Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigt, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

     2. lIN-T

      Hard werken, maar die woorden ken jij niet. Triest trolletje ga nou aub naar Afrika. Loser

     3. Adriaan

      Nogmaals @Aytas, je kraamt onzin uit. Verklaar dan eens nader wat je bedoelt met ‘Nederlanders leren hun eigen broek ophouden.’

     4. Adriaan

      ‘Vertel jij mij eens waaraan Nederland zijn welvaart te danken heeft. Kom niet met het volgende zwaktebod hard werken.’
      @Aytas, ga jij met je arrogante houding bepalen wat ik wel en niet mag zeggen. Flikker toch op man.

     5. Aytas

      Adriaan
      Zwaktebod op zwaktebod.

     6. Adriaan

      Aytas 31 minuten ago
      Adriaan
      Zwaktebod op zwaktebod.

      Antwoord geven doe je niet hè knul. Ooit van fatsoen gehoord?

   2. marco1

    Als ik jou was zou ik toch een keer andere medicijnen vragen aan de huisarts want van deze ga je wel erg hard.

  2. Peter Loosduinen

   Grenzen dicht en asielparasieten eruit. Zo snel mogelijk.Niks gratis ,wegwezen !!
   Mee eens !!!
   Opzouten en liefst zo snel mogelijk.

  3. Enzo de macht

   Ruud, je vroeger zo goed leren, waarom is daar niks van terechtgekomen, is het omdat je voelt dat je zelf te weinig hebt dat je niks durft te delen?

 3. Vliegenvanger

  Het moet niet gekker worden, dit is Nederland anno 2018.
  Staatsradio met vluchtelingen propaganda.
  Heel dat zooitje in Hilversum verbannen, ze draaien op overheids geld, kunnen zich niet alleen staande houden . En dan opruiende propaganda als dank voor de financiele bijdrage van ons belasting geld.
  Dit is net wat ze in Den Haag willen!

  1. Aytas

   Jij draait op geroofd geld, kunt je eigen broek nog niet ophouden.

   1. fockingworst

    @aytas u bent hier met oa @ernst @spaanse cock@ swetlana etc de hele dag hier aan het reaguren vanaf 8.00 tot 24.00.
    U heeft dus GEEN (behalve tr. llen) werk en kunt dus zelf uw broek niet ophouden.
    U leeft van gemeenschapsgeld of oud geld.

   2. Vliegenvanger

    Ik leef niet op gemeenschaps geld, dat kan jij niet zeggen. Je bent altijd aan het reaguuren 24 uur per dag. Dat is geen goed teken.

 4. Svetlana

  Solang we meer moslims in Neederland krijgen. Se sein een vereiking vor neederland

  1. Janna47

   Svetlana

   Als u wilt trollen zou u het toch slimmer moeten doen, maar dat ligt kennelijk niet binnen uw bereik…
   Bedenk wat nieuws…

   1. fockingworst

    @janna swetlana is een tr. l die de ene keer tot in de puntjes goed nederlands schrijft en de volgende keer opzettelijk heel fout spelt.

    1. Janna47

     Fockingworst

     dat is mij bekend maar ik vind het sneu dat een mens zichzelf zo belachelijk maakt….we zouden een poging kunnen doen om ze een beetje op te voeden.
     Maar als ik hier zo rond kijk dan is dat een enorme klus, want svetlana is helaas niet de enige trol hier…ik zal ze niet noemen…parels voor de zwijnen..

  2. Troelstra

   Over wat voor verrijking heb je het? Dit of zo?

   Asielzoeker uit Eritrea heeft 3 vrouwen aangerand en men verdenkt hem ook van seks met schapen en geiten op een boerderij in Freiburg.

  3. Adriaan

   @Svetlana, ik ben wel heel erg benieuwd wie er achter deze nick schuil gaat, want je komt met deze bijdragen erg dom en zielig over. Je denkt komisch te zijn, maar dat is het absoluut niet. Hou er alsjeblieft mee op, want je verstoort de discussies hiermee.

  4. Hoofdpiet

   Er komt een moslim bij de hemelpoort en hij zegt tegen Petrus ik wil Allah zien zegt Petrus geduld straks zie je Allah komt de moslim bij God ik wil Allah zien zegt de moslim en dan zegt God wil jij Allah zien dat kan en vervolgens roept God Allah twee koffie en snel een beetje.

 5. Koos sssss

  Mooi mens, die Tim Hoffman.

  Riant betaald deugen. En dat deugen komt uiteraard voor rekening van de belastingbetaler. Want in huize Hoffman zal je geen migranten tegenkomen, veronderstel ik zo.

  Ik vermoed, dat die volksopstand er niet gaat komen. Want onze Tim vist naar publiek in een lekke linkse vijver, die best hard leegloopt.

  1. Top

   In een oogopslag, kan je zien wat voor een sukkel dit is. Hij heeft van die plakplaatjes, die je er niet af kan wassen. Zijn moeder was er heel erg trots op, toen hij nog in zijn luier lag te schijten. Dat is er nu ietsjepietje vanaf. Oh wacht even, de blonde meisjes vinden hem nog een beetje stoer. Maar ja, blond hè!

 6. HW

  Ze moeten dat dan maar bekostigen door in het budget van BNNVARA te gaan bezuinigen, want die kunnen de lol niet op als er weer eens door de politiek 40 miljoen extra aan de NPO wordt gefourneerd. Kunnen we dat geld hiervoor gebruiken tot het op is en dan alsnog oprotten, omdat men geen rechten heeft.

 7. tomygun

  De vara de laatste strohalm van de pvda ( partij voor de allochtonen )
  gooi maar een paar gladiolen op dat graf .

 8. Dennis76

  Zodra het kinderen betreft vind ik het toch moeilijk.

  Zij zijn de dupe van een tergend langzame asielprocedure hebben die de begrijpelijke hoop om te mogen blijven.

  Als ze daarom volledig nederlands zijn geworden vind ik uitzetting verkeerd.

  Het systeem is verrot maar daar mogen kinderen niet de dupe van worden.

  Voor de goeie orde ik ben voor het vrijwel volledig sluiten van de grenzen!

 9. sjun

  Heeft iemand Gutmenschen van BNN/VARA aangesteld als volksvertegenwoordiger of gaat het hier om lieden die zichzelf lekker belangrijk trachten te maken en de oplopende rekeningen daarvan weer doorschuiven naar loonslaven en premiebetalers?

  1. Jozias Visser

   Je moet vluchtende voordeelpakkers met een moslimstructuur natuurlijk nooit uitnodigen in een café, maar in de moskee.

   Samen zingen lijkt mij ook geen goed idee. Beter trakteren op sura’s uit het vieze gore smerige weerzinwekkende haatboek voor moslims: Koran.

 10. Duke

  Het systeem moet veel eenvoudiger. Na max 6 maanden moeten ze te horen krijgen of ze mogen blijven. Wie niet mag blijven, heeft eenmalig kans op beroep en ook na max 6 maanden bericht. Na max een jaar kunnen ze dan of blijven of vertrekken uit het AZC.
  Om illegaliteit tegen te gaan, stuur je ze terug naar het land van herkomst, of als dat niet mogelijk is zet je ze over de grens bij belgie of Duitsland (waar ze Nederland binnengekomen zijn).

  1. Pescador

   Dit kan nog sneller als 6 maanden en een beroep is niet nodig dat is er alleen maar om de advokaten te spekken en levert een te grote druk op het nederlandse rechtsysteem op . Daar moeten we juist van af. Ook mensen die uit een land komen waar maar op een plek allende is kunnen ze vaak binnen eigen land ook naar een veilig plekje, en dat domme gezwets dat als homo´s niet in eigenland mogen dat ze dan welkom zijn in nederland slaat helemaal nergens op dat rutte een homom is, is meer dan genoeg. Als dat zo door gaat kunnen alle mannen die in eigen land een rokje moeten dragen ook wel naar nederland komen en vrouwen die verplicht eennboerka of hoofddoekje op moeten om dan ook maar naar nederland enz.enz.enz.
   Nee zij moeten de problemen zelf in eigenland oplossen en niet voor peoblemen weg lopen.

 11. Pescador

  Die gastjes zijn nietgoed wijs een vluchteling uit een veilig land is geen vluchteling dus terug, ik kan best begrijpen dat heel africa ons geld wil komen opmaken maar dat gaat niet werken

 12. Gerlos

  Mag en kan niet gebeuren, uitgeprocedeerde asielzoekers horen helaas voor hun niet meer thuis in ONS LAND, nee is nee en dan niet doorgaan met procederen wat je jaren lang kan volhouden en dan toch wegwezen. Eigen schuld.

 13. Pescador

  Dit wou ik ook nog even kwijt, voor die kinderen is het lullig, maar het lulligste daarvan is dat ze eerst 9 jaar in holland rond springen hier vrienden en vriendinnen hebben 100% hollans spreken en onze kultuur hebben aan geleerd. Dank zij die suffe advokaten die zonodig steeds weer wat bedenken om in beroep te gaan. Juist om die reden komen er ook veel ze weten dat ze hier goed onderhouden worden niet werken wel een huis dokters zakgeld en scholing , mocht je als je uitgeprocedeerd bent toch niet weg willen nou dan kraak je toch gewoon een huis , alles kan in nederland , alleen als ik kut marokaan zeg krijg ik een bekeuring want ik ben een echte hollander.

  Als ik het voor het zeggen had mochten de kinderen die hier al langer als twee jaar zijn blijven en ieder die in hoger beroep is meteen stoppen en terug. Als je de financiele vluchtelingen terug stuurd kun je betere aandacht aan de echte vluchtelingen schenken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.