Doorgedraaide terrorismefan Abou Jahjah: ‘Donald Trump is ADOLF HITLER!’

aboujahjahvingertje
Foto: Abou Jahjah priemt met zijn vingertje. Bron: Jahjah / Twitter.

Volgens de Belgisch-Libanese oproerkraaier Abou Jahjah zijn de Amerikaanse president en de Duitse Führer van medio vorige eeuw van hetzelfde laken ene pak: “Verschillende kontgaten, dezelfde stront!”

Het blijft grappig dat lui die openlijk antisemitisch zijn toch menen te moeten waarschuwen voor de opkomst van de nieuwe Hitler. Neem bijvoorbeeld Abou Jahjah, die dealt in bloedsprookjes om Israël zo snel mogelijk jodenvrij te maken. Niet erg fris natuurlijk, al maakt één antisemitische zwaluw niet meteen een Hitlerzomer. Je kan ook stom zijn, zonder dat je meteen moet worden vergeleken met één van de gruwelijkste dictators allertijden.

Maar een dergelijk onderscheid lijkt Abou Jahjah zelf niet te kunnen aanbrengen. Volgens hem is “het fascisme in opkomst.” Althans, dat twitterde de Belgische Hezbollah-fan gisteren. Bij de onfrisse boodschap met de onfrisse tekst (over poep, enzo, eet smakelijk!), hoorde uiteraard ook een minstens zo dubieuze historische vergelijking. Want naast elkaar in een boekenwinkel stonden het book Angst van Bob Woodward (over Donald Trump) en het magnum opus van de populaire Vlaamse migratiekritische staatssecretaris Theo Francken.

Zowel Trump als Francken zijn één op één vergelijkbaar met Hitler, wiens boek Mein Kampf in de Nederlandstalige versie ook in de schappen staat. Want als je zoals Francken een kritischer immigratiebeleid wil voeren, dan ben je Hitler. En als je zoals Trump de hele boel bij elkaar schreeuwt op Twitter, maar verder je regering een vrij conventioneel conservatief beleid laat voeren… yep, ook dan is wat je doet eigenlijk NSDAP-wijn in nieuwe Republikeinse zakken. Onmiskenbaar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  Kan deze Libanese (want belg zijn ze pas als ze gratis geld komen halen) oproerkraaier niet gewoon lekker terug naar zijn roots?
  Zou de boel daar, maar ook hier, aangenamer maken. Schreeuwen en in opstand komen doe je maar lekker daar waar je vandaan komt.

  1.   

   Trump is Adolf Hitler niet.

   Adolf zn bondgenoten waren de moslims,kan je van Trump bepaald niet zeggen…

   :-D

   Wat een totaalmalloot lijkt tengo dopper wel met al zn valse nicks..

   :-D

 2.   

  Wat een onzin. Trump met Adolf Hitler vergelijken geeft Trump veel te veel relevantie.

  1.   

   Svetlana!

 3.   

  Altijd lachen met de getuinbroekte proleet van de profeet: https://i.imgur.com/O5SmRov.jpg

 4.   

  Ik vind de vergelijking met Hitler te ver gaan, dat vind ik persoonlijk niet ok, Hitler is voor zulke walgelijke dingen verantwoordelijk. Hoewel ik het weghalen van migranten kinderen bij hun ouders wel vind passen in fascistisch beleid.

  Het is zorgwekkend wat trump heeft gedaan wat betreft netneutraliteit, als een leider zich tot dat soort dingen verlaagd weet je genoeg, hij wil kunnen bepalen wat zijn volk leest en weet. Dit is een stap die niet bij vrijheid past.

  1.   

   Je hebt fascisten die niet zo ver gingen als Hitler. Daar hoort Trump wel zeker tussen

   1.   

    Willem Svetlana gaat wel zo ver.

  2.   

   Obama=Clinton=Hitler.
   Oftewel zeer links.

   1.   

    Cornholio +100!

 5.   

  Wat mis ik Elie Hobeika.

 6.   

  onbegrijpelijk dat dit figuur, dat een aanhanger die vermoedelijk zelf ook een terrorist is, zoveel bijval krijgt van diverse lieden op dit forum. verdiep je eens in de geschiedenis en wees origineel. niet constant anderen napraten, dat komt zo dom over…

 7.   

  Volgens mij is hij een zoon van de duivel.

 8.   

  En het gekke is dat ik juist Jajah vergelijk met Hitler. Deze man, Jaja, moet maar snel naar zijn maagden gaan.

  1.   

   Jahjah is zelf een beetje een Hitler.

   Hitler was ook gek op de IDEOLOGIE van jahjah de islam!

 9.   

  Ja zeker was Hitler dol op de moslims, zij passen ook wel bij elkaar, intolerant,wreed,dol op bloed vergieten en altijd dreigen als het hun niet zint.
  Haten onze democratie, Joden, christenen, homo’s, en vrouwen hebben geen klap te vertellen, zeer vrouw onvriendelijk.
  Hitler was een Psychopaat en daar heeft Aboudjaja ook wel trekjes van, gauw terug naar je roots zijn we eindelijk van je verlost mafketel.

 10.   

  Schitterende woordkeuze Tim. Het is een waar genot om jouw artikelen te lezen. Doe zo verder.

 11.   

  Nee jochie, Donald Trump is degene die uw onderdeel van de jihad verstoort zodat u uw kansen om te regeren over de wereld, zienderogen voelt afnemen.
  U bent een nazi, want u wil wereldheerschappij door de islam wereldwijd te vestigen.
  Dat wilde Hitler ook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!