Fidan Ekiz klaar met feminisme-tuthola’s: ‘Hoofddoek Nederlandse agentes? Iran pakt vrouwen op als ze géén dragen!’

NTR-presentatrice Fidan Ekiz is helemaal klaar met nep-feministen die alleen vrijheid eisen voor één groep vrouwen, maar anderen gewoon laten stikken. Het type dat hartstochtelijk pleit voor Nederlandse politie-agentes met hoofddoekjes, maar vergeet dat dat hoofddoekje elders een symbool van keiharde suppressie is.

Je hebt ze nog wel, hoor. Vrouwen die in opstand komen tegen het volledig doorgeschoten feminisme zoals zich dat de laatste jaren welig door het land tiert. Eén van die vrouwen is Fidan Ekiz, presentatrice bij de NPO but don’t let that fool you. Want Fidan is geen politiek-correcte praatjesmakers die haar uiterst best doet om D66 en de PvdA naar de mond te praten. Oh nee: ze is klaar om de confrontatie aan te gaan met degenen die in de naam van zaken als het feminisme wel keihard willen deugen, maar niet de eigen hypocrisie onder ogen willen zien.

In een interview met De Telegraaf rekent Fidan bijvoorbeeld keihard af met de lading nepfeministen die ons land overspoeld heeft de afgelopen tijd:

“De nieuwe generatie feministen heeft weinig meer om voor te vechten. “Er zijn nog genoeg zaken waar we feministen nog hard voor nodig hebben. Denk aan de minderwaardige manier waarop mensen als rapper Boef over vrouwen praten, of de gedachte dat beauty en brains niet samengaan. Ik heb bijvoorbeeld weleens gehoord dat ik er te glamourous uitzag om een serieus programma te presenteren. Alsof sterke vrouwen niet mooi mogen zijn! Maar ik denk ook: choose your battles. Wereldwijd zijn er veel grotere problemen dan gebrek aan openbare toiletten, zoals eerwraak, uithuwelijking, en vrouwenbesnijdenis. Als iemand zegt dat Nederlandse politieagentes een hoofddoek moeten kunnen dragen, denk ik: in Iran worden vrouwen opgepakt als ze er géén dragen. Als feminist pretendeer je dat je opkomt voor alle vrouwen, het is niet ‘eigen vrouwen eerst’.””

Prachtig. Niets meer aan toe te voegen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Job Jansen

  Wow, hier is de publieke omroep niet blij mee. Pas maar op Fidan, voor je het weet moet je op zoek naar een nieuwe baan.

  1. hans-e-pans

   Ze zal binnen afzienbare tijd wel door allerlei linkse beterweters onheus bejegend gaan worden. Met uitdrukkingen als, wat weet jij daar nu van, onderbuikgevoelens, bemoei jij je met je eigen zaakjes enz. enz.

  2. Kim

   En beveiliging!!!

 2. Kim

  Vrouwen die er perse als een pinguïn uit willen zien en voor schut willen lopen moeten dat vooral doen maar aan mijn lijf geen polonaise.

  1. Kim

   Mijn eigenaar (grapje) zou het ook niet goed vinden.

 3. Ernst Quispel

  Ik heb geen feministe horen beweren dat vrouwen bij de politie hoofddoekjes moeten dragen.

  1. Kim

   Het moet normaal worden gevonden, dat is wat anders. (ik leg het wel even uit)

  2. Siemien

   @Ernst zeg dit als man maar eens tegen een feministe..

  3. Aytas

   Een vrouw moet kunnen doen wat ze zelf wil.

   1. Kim

    Slimme jongen jij, je komt er wel.

  4. nogmaals

   Ernst toont al weer aan dat hij niet begrijpend kan lezen !
   De islamsupporters vinden dat vrouwen bij de politie een hoofddoek moeten kunnen dragen.

 4. RWB51

  De definitie van de hedendaagse feministe; Is een vrouw die staand, omhoog probeert te plassen. Als dit niet lukt geeft ze iedereen, behalve zich zelf, daar de schuld van..

 5. Job Jansen

  Een agent draagt een uniform. Deze is voor alle mannelijke en vrouwelijke agenten gelijk. Geloof (kerk, moskee, synagoge enz) en staat dienen gescheiden te blijven.

 6. Rosasolis

  Gelukkig heeft onze hele politie vakbond unaniem besloten dat er komen geen vrouwelijke agenten op straat of in het verkeer met een hoofddoek. Een recente artikel
  in Trouw vertelde dat er wel in Rotterdam een vrouw in politie uniform werkt, die een hoofddoek draagt…maar zij komt niet verder dan haar kantoor baan. Misschien wordt zij benaderd door moslim vrouwen die thuis mishandeld werden of door meisjes die bang zijn dat zij uitgehuwelijkt worden. Of misschien moet zij rapporten over illegale rituele slachten van dieren schrijven.

  1. Job Jansen

   Ook in de publieke sector dienen geloof en staat gescheiden te zijn.

   1. Aytas

    Waarom, omdat jij dat wilt? Precies hetzelfde als salafisten, jij zult doen wat ik jou zeg.

    1. swetsnek

     omdat dat de wet is ???

   2. Rosasolis

    @Job Jansen. Inderdaad hoort geloof en staat gescheiden te zijn.

 7. Two Ravens Black Kettle

  De autocratische Groot-Inquisiteur Kasja ‘1984 was een Instructie-Boek en geen Waarschuwing’ Ollongren wil hoofddoeken bij de politie.

  Ook de minister van Palestina en Rhianna-groupie (die dan ook pardoes 110 miljoen euro kreeg) Sigrid ‘ik kruip altijd in islam Uniform rond om de misogyne folteraars en moordenaars in het M-Oosten een steuntje in de rug te geven) is daar zeer voor.

  Dat is het niveau van het Feminisme MeToo !
  Alle blanke mannen are guilty before proven innocent.
  Maar alle islamitische slagers zijn heilig.

  Linken plaatsen lukt niet meer maar het filmpje Feminists Love Islamists is geweldig
  (het kostte Richard Dawkins enkele optredens bij de Cultuur-Marxistische Indoctrinatie-Fabrieken die ze tot de dag van vandaag nog steeds universiteiten durven te noemen)

 8. Floris

  Ik lees net dat ze met Wierd Duk getrouwd is geweest.

  🙂

 9. Floris

  De westerse feministes van het type SJW hoor je nooit over de schandelijke vrouwenonderdrukking die van de islam uitgaat.

  Deze hypocrieten zijn derhalve niet serieus te nemen.

 10. Ni28

  Nederlandse zogenaamde feministe’s moeten maar een poosje naar Iran om daar voor de vrouwenrechten te vechten. Zij beseffen niet in welke vrijheid zij hier leven. Vecht tegen eerwraak, uithuwelijking, en vrouwenbesnijdenis en recht op abortus. En doe niet kinderachtig met andere dingen. Neem mevrouw Ekiz als voorbeeld.

  1. Floris

   Nee Ni28, daar vechten ze niet tegen. Deze oikofobe wijven bestrijden uitsluitend hun eigen cultuur en de “witte man”.

   De grofste misstanden binnen de islamitische wereld worden onbesproken gelaten maar als hier een “witte man” een scheet laat zijn de rapen gaar.

 11. Gerlos

  Goed verwoord Didam Ekiz, graag meer van dit soort verhalen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.