Hahaha! Zelfs NOS-journalisten vegen de vloer aan met D66-robotgebral van Rob Jetten

robjetten---vullings-van-weezel
Foto: Rob Jetten (bron: Jetten / Instagram) wordt voor joker gezet door NOS'ers Vullings en Weezel. Bron: @oogopmorgen / Twitter.

Zelfs bij de Staatsomroep heeft D66-voorman Rob Jetten het helemaal verbruid. In een sketch voor hun podcast voor het NOS-programma Met het oog op morgen maken journalisten Max van Weezel en Joost Vullings het robotgezwets van de de Pechtold-opvolger volledig met de grond gelijk. Geniet!

https://twitter.com/oogopmorgen/status/1050739488018841602

Normaalgesproken is de verhouding tussen D66 en de NOS opperbest. Bij de één werken – voornamelijk! – centrumlinkse mensen die denken dat ze desalniettemin bij machte zijn om bijzonder politiek neutrale programma’s te maken, en bij de andere werken centrumlinkse mensen die denken dat ze desalniettemin bij machte zijn om bijzonder politiek neutraal beleid te maken. Een match made in heaven. Normaalgesproken dus. Want niemand minder dan de wandelende treinramp Rob Jetten lijkt daar verandering in aan te brengen.

Jawel: het sprookjeshuwelijk tussen de NOS en D66 lijkt op tragische wijze op de klippen aan het lopen te zijn. Wat Alexander Pechtold in twaalf lange jaren heeft opgebouwd, dat sloopt Terminator Jetten nu in slechts drie dagen tijd. Een prestatie van formaat!

Want Rob Jetten is zoals bekend de man die ad nauseam alle antwoorden gewoon blijft herhalen, ongeacht de vraag die gesteld wordt. Hij heeft er in z’n eerste dagen als D66-fractievoorzitter al flinke krassen op zijn reputatie mee opgelopen. En de NOS maakt het er niet beter op, door in een promofilmpje voor een podcast nog even wat politieke satire te produceren over de rug van de 31-jarige sociaal-liberaal.

Joost Vullings en Max van Weezel: chapeau!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

9 reacties

 1.   

  Lol. Wéér een artikel over Jetten zonder inhoud of relevant maar puur om te bashen. Het is om te janken en lachen tegelijk. Is de inspiratie op? Ik snap dat het lastig is om de hele tijd maar nieuwe artikelen te moeten schrijven, maar misschien is het beter om een upload slot te missen ipv voor de 20e keer hetzelfde verhaaltje te herkauwen in 2 dagen tijd?

  1.   

   Als je deze persoon hoort/ziet praten dan denk ik hij praat met carbonpapiertjes in de mond. Carbonpapier?

 2.   

  Verbeterpuntje… Whoehahahaha!

  Kapitein Rob aan boord van de D’66 onderweg naar de bodem van de Hofvijver. Maximaal 5 zetels, dag Rob!

 3.   

  De combinatie NOS en journalist ontgaat me vrees ik.
  NOS heeft al jarenlang geen journalist meer in dienst gehad.

  Maar wanneer zelfs het Agitprop. Doofpot-Gilde gaat gniffelen dan is de berghelling stijl.
  Zeker voor een glimmende maar vederlichte robot.

 4.   

  Wat een guppy

 5.   

  Nu nog een foto van Jetten en Rutte in de darkroom. Dan snapt heel Nederland weer hoe het zit.

  1.   

   De heer Sisterons zou zich beter kunnen onthouden van dit soort ranzige insinuaties.

   1.   

    Quisling dan zit hij op hetzelfde niveau als jij met jouw ranzige reacties .

 6.   

  Super ,ze trekken een blik open bij D66 ,en de volgende onnozelaar springt eruit . Ga zo door ,betere om die zooi op te doeken bestaan er niet . Vroeger werkten zo iemand als liftboy bij V&D ,die dreunden ook de hele dag dezelfde riedel .

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!