Knettergekke diertjesactivisten slaan door: ‘Melk drinken is het toppunt van racisme!’

Volgens dierenrechtenorganisatie PETA is er niets racistischer op aarde dan het drinken van een glas melk. Wat? Melk de witte motor? Melk de white supremacist motor, ja, als je het de Amerikaanse doorgedraaide veganistische activisten vraagt.

Het debat over racisme is in de Westerse wereld inmiddels zover doorgeschoten dat vrijwel alles wat ook maar een beetje blank ruikt meteen het toonbeeld van racisme is. Zwarte Piet, de PvdA, you name it, en er zijn vast wel wat verdorven geesten te vinden die het racistisch vinden.

Recentelijk is ook melk gaan vallen onder de categorie neo-nazistische goederen. Ja, melk is namelijk wit. Het komt uit de koe, en koeien worden onderdrukt net als zwarte mensen. Ziezo, dat is ook weer verklaard: melk is een racistisch drankje!

Aldus een onnavolgbaar PETA:

“De internationale organisatie, die ook een tak in Nederland heeft, brengt die boodschap op Twitter en verwijst daarbij naar een verhaal waarin wordt beweerd dat koemelk ‘de drank bij uitstek is voor de overheersers’ en dat de witte motor al lang is omarmd als een symbool van blanke suprematie. Symbolen van (een glas) melk, stelt PETA, worden ook gebruikt door extreem-rechtse personen.”

Het meest idiote: PETA is niet eens de enige of de eerste die met deze waanbeelden komt. Vorige maand verklaarde ook het rechtswetenschappelijke tijdschrift Brooklyn Law Review dat melk een racistisch goedje was dat diende te verdwijnen. Liever spreekt men in de toekomst alleen nog van “mylk”, zo opperde het magazine. Zo kan het woord van zijn racistische bijklank worden ontdaan en bovendien meteen ook even gedekoloniseerd.

Koe-koek!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Eugenie de la Fleur

  Intussen is Trump bezig de wereld te dreigen met nucleaire oorlog maar we begrijpen dat DDS prioriteiten moet stellen 😉

  1. Kim

   Daar gaat dit onderwerp niet over muts.

   1. Eugenie de la Fleur

    Dat weet ik Kim. Voor jouw denkvermogens is dit een nummer te hoog 🙂

    1. Top

     Ik ben blij, dat u zo veel volle zalen trekt. Iedereen, zit te wachten op een onaantrekkelijke gedroogde pruimendoos met bril en zelfgeknipt haar. Al verhuisd naar je geliefde stad? Oh wacht even er schiet mij net iets te binnen. Was het niet iets met pecunia?

    2. Roughwood

     Met die op het oog onschuldige smiley verdoezelt de vleesgeworden linkse arrogantie De la Fleur een zelfbevredigingsmoment ter bevestiging van haar moralistisch superioriteitsgevoel. Waar haalt u in hemelsnaam het godvergeten lef vandaan om zich boven een ander individu ten verheffen? Einfach zum kotzen!

  2. worstcase

   En heeft deze dombo muts ook gelezen waarom Trump dat doet? Bijvoorbeeld hoe ontzettend stom en nalatig de heilige Obama is geweest om niet te reageren op de kernwapenontwikkeling van Rusland. Want Poetin heeft al jaren lang schijt aan dat verdrag en ontwikkelt de meest gore kernwapens. Natuurlijk krijgt Trump weer de schuld. Zoals van alles. Wanneer worden die linkse klojo’s eindelijk eens wakker.

   1. Eugenie de la Fleur

    Obama was een held!

    1. Arie B

     Yes we cannot.. (ivm prestaties is de lijfspreuk aangepast).

    2. Baaz

     “Obama was een held!”

     Dat is jouw mening.
     ==========================
     Caïro 4 juni 2009

     Obama vecht tegen de negatieve (vaststaande) beeldvorming van de islam.

     Ik heb de islam op drie continenten leren kennen voordat het naar de regio kwam waar het voor het eerst werd geopenbaard. Die ervaring bracht mij tot de overtuiging dat de relatie tussen Amerika en de islam gebaseerd moet zijn op wat islam is en niet op wat het niet is. En ik beschouw het als een onderdeel van mijn verantwoordelijkheid, als president van de Verenigde Staten, te vechten tegen de negatieve beeldvorming van de islam, waar zich dat ook maar voordoet.

  3. Koos sssss

   Deze leuterkoek gaat voorbij aan heel wat meer aspecten, waarin de EU middels haar bemoeienis zich rechtstreeks in een grensconflict met Rusland rommelt.

   Maar zoals Kim terecht opmerkt, je plaatst je commentaar bij het verkeerde onderwerp.

 2. Kim

  Schaf alle zoogdieren (waaronder wij) dan maar af, gestoorder kan het niet.

 3. sjun

  Kennelijk slaat een stringent veganistische levenshouding gaten in het verstandelijke vermogen.

  1. Job Jansen

   Kennelijk? Ik ken een veganist, veel ongezonder kun je er niet uitzien. En ultra links. Waarschijnlijk heeft het toch verband met elkaar.

  2. Ernst Quispel

   Dan zal het de rassendiscriminatie ook wel meevallen, denk je niet?

   1. Baaz

    Rassen bestaan toch niet?

    1. Ernst Quispel

     Je begint het te begrijpen, Baaz.

     1. Baaz

      Ze bestaan niet volgens jouw inzichten hè, zoveel begrijp ik natuurlijk ook wel weer.

    2. Adriaan

     Ik ken hondenrassen die graag met hun staartje Quispelen.

     1. Baaz

      @Adriaan: En mensenrassen, die zijn er ook. Anders was er immers geen racisme. 😉

   2. Job Jansen

    Nee, die eten weer te veel (rood) vlees.

   3. Top

    Hahahaha! Blablabla!

 4. Kim

  Negers krijgen voortaan chocolademelk te drinken nou goed?

  1. Baaz

   @Kim dat dan liever dan pruimensap.

 5. Ernst Quispel

  Het moet niet gekker worden!

  🙂

  1. Top

   Je bedoelt Heineken bier?

 6. Mart

  Kamelen zijk wèl toegestaan??

  1. Top

   Je bedoelt Heineken bier?

 7. Westerling

  Blanke vla is ook lekker.

  1. Baaz

   En jodenkoeken…

  2. Siemien

   Negerzoenen

 8. FLP

  Binnenkort ook in de winkel….rechtsgedraaide karnemelk…

  1. Baaz

   Linksafvla

 9. Westerling

  En negerzoenen.

 10. Anders55

  Het wordt hoe langer hoe gekker?
  ik hoop dat men dit toch niet serieus neemt?
  deze groep is totaal door gedraaid?

 11. FLP

  Dit is zo idioot….dit moet nepnieuws zijn….toch?

 12. Gerlos

  Opsluiten deze malloten in een afgesloten inrichting, zo nu neem ik nog een glas over heerlijke boeren melk,

 13. P.Sisterons

  Och och, Niknokkers hebben vaker lactose intolerantie en nu moet de blanke melk laten staan omdat het witte puurheid zou zijn. Ze worden met de dag zieliger die drammers.

 14. Nuts

  Piet jan dorie! M’n moeder is zwart, maar er komt nog steeds geen chocolade melk uit haar tiet.

  Wat moet ik nou?

  Als zwarte man was ik al een ‘uncle Ben’ en een ras verrader omdat ik van zwarte Piet houd, maar behoor ik nou ook nog tot de white supremacists!!

  Wel gek dat het voornamelijk blanke mensen zijn die ons dit toe schreeuwen.

 15. A3aan

  Het spijt mij ik moet u een bekentenis doen. Van de week kwam ik er achter dat mijn bloed zó ontzettend verschrikkelijk héél erg rood is dat het blank schijnt. Geen blauw bloed maar blank bloed, ja daar schrikte ik toch eventjes van. Weet je ook niet tot welke groep je behoort, het toppunt onwetendheid.

  1. Ernst Quispel

   “ja daar schrikte ik toch eventjes van”

   Hier schrik ik ook van.

   1. Baaz

    Het is net een scheldkannonade hè?

   2. A3aan

    U is zo voorspelbaar als maar mogelijk, én binnen twee minuten phoe hé, ook inhoudelijk nog iets te melden?

    1. Baaz

     Hij lijkt een beetje op een zuigmarmot. 😉

     1. A3aan

      Breek mij de bek niet open!

  1. Baaz

   Aha

   1. A3aan

    Ja Baaz, als je het water van de bloemetjes niet regelmatig ververst gaat het stinken!

    1. Baaz

     Juist en tevens correct.

 16. henkC

  Wortels….
  Wortels is discriminatie..
  Ze worden in de grond gestopt, zien zelden licht.
  Als ze dan licht zien is het maar voor even alvorens ze levend gekookt worden of zelfs zo worden vermalen tussen tanden.

  Dat is discriminatie want we doen dat niet met appels en peren.

 17. henkC

  Onvoorstelbaar dat er weer gekkies zijn die zelfs in deze onzin de discussie op Trump kunnen gooien.

  Mevr de La Fleur.. in dit verhaal is zelfs uw naam niet gespeend van discriminatie. Bloemen hebben namelijk ook geen leven.
  Op hun hoogtepunt worden ze gelukt ter meerdere eer en glorie van veelal de vrouw.
  Eigenlijk keurt u met uw naam het mishandelen van miljarden bloemen goed.

  Maar ook dat zal wel de schuld van Trump zijn.
  Enigzins van het padje af?

 18. Koos sssss

  Vroeger was het beladen als je van racisme beschuldig werd. Inmiddels is het begrip een stopwoord van links. Zonder enige waarde nog en daar komt links -in haar oeverloze domheid- veel te laat achter.

 19. Rosasolis

  Recentelijk zag ik een geweldige film op National Geographic over India en de liefde en respect die de Hindoe gelovigen aan hun kooien geven. Ieder voorjaar is er een speciale ceremonie waarbij de kooien, stieren, en kalveren naar buiten worden gelaten, met een
  grote krans van verse bloemen en kruiden op hun hoofd. Zowel de dieren als de mensen vieren dit groot hindoe feest. Veel meer werd in dit interessante film getoond, waaronder de zorg voor zieke en oude runderen. Ik was zeer onder de indruk van de film over een directeur van een bekende moderne supermarkt winkel groep in India. Hij liep zijn grote
  winkel binnen en zij in de camera: “look at what we have here” (kijk naar wat wij hier allemaal hebben). Hij toonde en enorme koel afdeling met ongelovige veel zuivel producten: gewone en dieet melk, enorme soorten yogurt en kwark, verschillende soorten kaas en boter, kerrie sauzen, puddings en andere zoete zuivel producten.
  De hindoes eten nooit runder vlees, en ook lusten zij niet varkens vlees. Maar omdat zij hun koeien altijd hebben goed behandeld, is er een geweldige zuivel industrie in dit oude land opgekomen, die de levens redden voor miljoenen mensen in dit heel arme overbevolkte land. Behalve dat Nederland het zuivel land van heel Europa is, is India dat voor heel Asia. Het bekende gezegde dat ” melk onze motor is” is nog steeds een waarheid! Ik kan herinneren toen ik een kind in Canada was. Dagelijks tijdens de na-oorlogse jaren, krijgen de arme kinderen ieder dag een fles chocolade of gewone melk. In Winnipeg, Canada betaalden mijn ouders een bescheiden bedrag ieder week voor die kleine flesjes melk voor de kinderen die leden aan armoede. Het was ook in Winnipeg (de 3de grote staat van Canada) een vreselijke tijd van armoede.
  Ik geloof nog steeds dat melk onze motor is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.