Nederland, schietgrage maffiastaat: restaurant in Arnhem onder vuur genomen met automatische geweren

snapshot
Foto: De kapotgeschoten ruit van het aangevallen Gelderse restaurant. Bron: Screenshot Omroep Gelderland / YouTube.

Het gaat weer lekker in crimineel Nederland. Een onschuldig ogend restaurant in Arnhem – niet bepaalde de Bijlmer, ofzo – is gisteren door scootercriminelen onder vuur genomen met automatische geweren. Het spervuur duurde minuten, en verbaasde buurtbewoners snappen er niets van.

Jaar in, jaar uit, proberen politici en beleidsmakers ons te overtuigen dat de misdaad steeds verder afneemt in ons land. Ze wijzen op een dalende trend in de geregistreerde misdrijven, maar vergeten daarbij wel één zeer belangrijk detail: het gaat om de geregistreerde misdrijven. Tel dat op bij het zeer lage oplossingspercentage dat politie en OM weten te realiseren, en de werkelijke realiteit begint al spoedig te dagen: het idyllische Nederland waarover Wim Sonneveld zong in de klassieker Het dorp is echt voorbij.

Welkom in het nieuwe, rauwe, 21e eeuwse moderne Nederland. Waar je om wat voor reden dan ook het hele magazijn van een mitrailleur leegt op een doodgewoon restaurant in hartje Gelderland. Watskeburt, mensen?

“Een restaurant in Arnhem is vannacht beschoten. De horecazaak was tijdens de schietpartij gesloten. Er vielen geen slachtoffers. Buurtbewoners schrokken wakker van harde knallen. “De knallen duurden minutenlang, het leek wel vuurwerk”, zegt een ooggetuige tegen Omroep Gelderland.

De politie denkt dat er is geschoten met een automatisch wapen. “Als je het ziet dan schrik je wel hoor. Er zitten zeker twintig flinke gaten in het raam van het restaurant”, zegt een verslaggever van Omroep Gelderland.”

Als dit gewetenloze zware geweld zo doorgaat, mag heel Nederland binnenkort hello gaan zeggen tegen de little friend van Scarface!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

18 reacties

 1.   

  Wat is een naam de blauwe beek of de blauwe boon .
  Dat zal verdomd slecht zijn als de blauwe boon ook bestaat .

 2.   

  Kom op, Tim, maffiastaat? Je loopt nu te hard van stapel.

  1.   

   @GG , zeker nooit in een grote stad geweest ?
   Wel degelijk een maffia staat geworden ons Nederland en ik citeer ;
   Italiaanse , Albanezen , Marokkanen , Russen , Servisch allemaal syndicaten waar de honden geen brood van lusten .

  2.   

   @Guus, toch maar eens wakker worden. We zijn wel degelijk op weg crimineler te worden in Nederland. Er zijn bijna dagelijks ernstige en minder ernstige criminele incidenten waar te nemen. Geloof niet de cijfers die de overheid ons voorschotelt. Die zijn mij te gekleurd.

   1.   

    De criminaliteit daalt, Adriaan.

    1.   

     Bewijs dat eens?

     1.   

      @Guus, doe geen moeite. Google maar eens op moordatlas.

    2.   

     Ik geloof daar ook geen barst van. Ik ben zelf gestopt met aangifte doen na 5x een seponering van oude aangiften gekregen te hebben. Het kost je veel tijd en levert 0 resultaat op. Mensen besparen zich de moeite.

    3.   

     [email protected] Kom op Jij weet toch ook wel beter? Wakker worden jongen en kijk om je heen.

    4.   

     Onder bepaalde groepen in Nederland daalt de criminaliteit inderdaad.

 3.   

  Niks aan de hand, gewoon een geimporteerde Turkse stammenstrijd. Hoort bij de cultuur.

 4.   

  Arnhem heeft Marcouch als burgemeester, dus als Arnhem een maffiastaat is dan zeer zeker een mocromaffiastaat of PvdA-maffiakartelstaat.

 5.   

  Turks restaurant, dus niks bijzonders tegenwoordig. Als je regelmatig Opsporing Verzocht kijkt weet je dat al deze ellende wordt veroorzaakt door van alles, behalve Jan Kaas.

 6.   

  Zolang die Marokkaanse en Turkse criminelen mekaar afmaken heb ik daar geen moeite mee.

  1.   

   @Gerlos, voordat deze club compleet is verdwenen, zullen er nog wel eens meerdere onschuldigen het leven laten. Overigens ben ik het me je eens dat ze mekaar best mogen uitroeien. Hoe meer, hoe liever.

 7.   

  Waarom zie ik gelijk dat het niet klopt als jonge buitelandse kortgeknipte medelanders in een dure auto rijden dat dit niet klopt ,en de politie niet. Politie ga een kijken in speelhuizen ,of bij die speelhokken langs de autobaan ,al het schorriemorrie bij elkaar ,werken nooit ,en lopen met pakken geld ,hoe eenvoudig kan het zijn .
  Mankracht ,bewijsmatriaal ? laten hun het maar bewijzen .
  Een flitser neerzetten langs de snelweg is makkelijk ,maar daar los je de criminaliteit niet mee op .

 8.   

  En maar steeds afgeven op Trump, maar volgens mij zijn hier meer illegale wapens als in de V.S.

 9.   

  Komt vast door het uiterst liberale wapenbeleid en het witte supremacisme in Nederland. Ongetwijfeld een afrekening in het boeren circuit, zeg maar de vitesse maffia.
  Ik zou geen anddere reden weten.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!