Nederland, schietgrage maffiastaat: restaurant in Arnhem onder vuur genomen met automatische geweren

Geen categorieokt 30 2018, 14:00
Het gaat weer lekker in crimineel Nederland. Een onschuldig ogend restaurant in Arnhem - niet bepaalde de Bijlmer, ofzo - is gisteren door scootercriminelen onder vuur genomen met automatische geweren. Het spervuur duurde minuten, en verbaasde buurtbewoners snappen er niets van.
Jaar in, jaar uit, proberen politici en beleidsmakers ons te overtuigen dat de misdaad steeds verder afneemt in ons land. Ze wijzen op een dalende trend in de geregistreerde misdrijven, maar vergeten daarbij wel één zeer belangrijk detail: het gaat om de geregistreerde misdrijven. Tel dat op bij het zeer lage oplossingspercentage dat politie en OM weten te realiseren, en de werkelijke realiteit begint al spoedig te dagen: het idyllische Nederland waarover Wim Sonneveld zong in de klassieker Het dorp is echt voorbij.
Welkom in het nieuwe, rauwe, 21e eeuwse moderne Nederland. Waar je om wat voor reden dan ook het hele magazijn van een mitrailleur leegt op een doodgewoon restaurant in hartje Gelderland. Watskeburt, mensen?

"Een restaurant in Arnhem is vannacht beschoten. De horecazaak was tijdens de schietpartij gesloten. Er vielen geen slachtoffers. Buurtbewoners schrokken wakker van harde knallen. "De knallen duurden minutenlang, het leek wel vuurwerk", zegt een ooggetuige tegen Omroep Gelderland.

De politie denkt dat er is geschoten met een automatisch wapen. "Als je het ziet dan schrik je wel hoor. Er zitten zeker twintig flinke gaten in het raam van het restaurant", zegt een verslaggever van Omroep Gelderland."

Als dit gewetenloze zware geweld zo doorgaat, mag heel Nederland binnenkort hello gaan zeggen tegen de little friend van Scarface!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten