NPO anno 2018: promotie van salafisme (‘oplossing voor elk probleem!’) en vrouwenbesnijdenis (‘aanbevolen!’)

Deze club krijgt volgend jaar dus een zak met extra geld van minister Slob, omdat ze zo zielig zijn. Jawel, wij mogen allemaal weer kromliggen voor de NPO terwijl zij nieuwe programma’s maken ter eer en meerdere glorie van het salafisme. Zie hier de uitzending van De Nieuwe Maan (NTR) gisteren.

De NPO doet al jaren dienst als spreekbuis van de links-liberale partijen. Immigratie? Prima idee, vooral mee blijven doorgaan. En integratie? Dat verloopt helegaar niet problematisch. Op die werkwijze is natuurlijk genoeg af te dingen, maar het valt nog in het niet bij wat NPO-filiaal NTR gisteren geflikt heeft in de zogenaamde ‘moslimshow’ De Nieuwe Maan. Men behandelde het salafisme als onderwerp, wat natuurlijk zeker niet verkeerd was.

Maar moesten al die extremisten en halve IS’ers nu echt kritiekloos aan het woord gelaten worden. Neem bijvoorbeeld hierboven ’s lands knuffel-haatimam Fawaz Jneid. De man heeft een aantal alarmerende gebiedsverboden aan z’n djellaba hangen, maar toch krijgt hij de ruimte om vrijuit te spreken in een interview. Hij mag het zielige slachtoffer uithangen, en kan zonder tegenspraak de zaken omdraaien: niet hij overtreedt de wet, maar degenen die hem willen aanpakken.

Ook in de studio is het raak. Daar mag doodleuk reclame worden gemaakt voor de gruwelijke praktijk van vrouwenbesnijdenis. Wederom wordt dit verpakt als ‘gematigd’ verhaal. Want het is niet verplicht, hè? Nee, alleen van harte aanbevolen

Nou, dat is dan ook fijn om te weten voor onze meisjes; hen wordt door een stel haatbaarden aangeraden zich genitaal te laten verminken. Ruimdenkend hè, van die dekselse NPO?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Ze kregen 40 miljoen extra om de islam en de Juiste Leer der Gütmenschen te promoten.
  40 miljoen extra om dissidenten te bestrijden en de heksenjacht op andersdenkenden te financieren.
  De Orwelliaanse Haatmedia wordt vetgespekt, net als islamitische doodseskaders terwijl tegelijkertijd de lasten voor de gewone burger tot astronomische hoogte stijgen.
  Deze regering is een misdaad syndicaat die meeheult met de islamisten.

  En wedden dat ze met alles wegkomen
  Wedden dat ook de miljoenen die deze regering aan de Al-Qaida/Al Nusra-slagers heeft geschonken geen enkel gevolg zal hebben.
  Dat alles weer keurig in de stampvolle doofpot zal verdwijnen.

  We hebben een NPO Staatsprogramma dat genitale verminkingen van kleine meisjes bejubeld.
  Nederland anno 2018
  Pathologisch ziek.

  1. Ben Zine

   “Nederland anno 2018
   Pathologisch ziek”

   Zeker weten… KNET.TER.GEK.
   Het zal mijn tijd wel duren, maar ik vind het zo erg voor de volgende generatie, en die daarna. Het is absoluut misdadig wat de linkse kerk heeft veroorzaakt door al die niet-inpasbare mensen met hun middeleeuwse opvattingen hier naartoe te halen. Ze hebben daarmee de maatschappij definitief en onomkeerbaar sociaal en demografisch ontwricht, terwijl niemand, maar dan ook NIEMAND daar OOIT om heeft gevraagd. Het is de vraag of de schuldigen ooit zullen worden gestraft. Waarschijnlijk niet. De linkse kerk is overal uitgezaaid, als een ongeneeslijke kwaadaardige tumor. Alle geledingen in de maatschappij zijn door de linkse kanker aangevreten. De cultuur-Marxisten zijn overal actief, op alle bestuurlijke niveaus, ze hebben de macht definitief overgenomen en er is helaas geen weg meer terug. Rechts heeft dit natuurlijk ook gewoon laten gebeuren, de afgelopen 5 decennia… Zij stonden erbij en we keken ernaar. Iedere dag opnieuw, maand in maand uit, jaar in jaar uit wordt de massa door de MSM verkeerd voorgelicht en geïnformeerd, het is niets dan propaganda en manipulatie wat de MSM (de publieke omroep, de kranten) uitbraken, en als gevolg daarvan blijven de makke schapen passief en lethargisch op het kartel stemmen. Nederland gaat naar de kloten. Het is niet anders. En Rutte maar grijnzen.

   1. Ben Zine

    Zij stonden erbij en we keken ernaar=Zij stonden erbij en keken ernaar.

    1. Capo

     @Benzine: Ze kunnen niet zeggen dat ze niet zijn gewaarschuwd.

   2. Two Ravens Black Kettle

    Exact Ben Zine
    De zichzelf rechts noemende partijen zoals het CDA en VVD stonden vrijwel altijd aan het roer. Vaak samen met de Armeense Genocide ontkenners omarmende antidemocraten van Dood’66.
    De VVD en CDA predikte omvolking om goedkope slaven te verkrijgen
    De PvdA predikte omvolking voor stemvee.
    De Media nagelde iedereen aan het kruis die zich zorgen maakte.
    En Politieke Rechtbanken zorgde voor de legitimering
    Terwijl het cultuur-marxistisch onderwijs de hoofden van onze jeugd indoctrineerden.
    En mocht er al iemand door dit pervers Kartel heenbreken dan hebben we nog altijd de obstructie vanuit de Hoge Ambtenarij of desnoods is er de kogel of het slagermes.

    Het Verbond tussen Links, so called ‘Rechts’, de MSM, de cultuur-marxistische academici, de activistische (politieke) justitie/hoge ambtenarij = Het Kartel.

 2. DolleDries

  Weitere Zitate von Hitler
  „Wenn wir Mohammedaner geworden wären, würden wir heute die Welt besitzen.“
  „Nur beim römischen Weltreich kann man sagen, dass die Kultur ein Faktor war. Auch das Regime der Araber in Spanien war etwas unendlich Vornehmes : die größten Wissenschaftler, Denker, Astronomen, Mathematiker, einer der menschlichsten Zeiträume, eine kolossale Ritterlichkeit zugleich. Als dann später das Christentum dahin kam, kann man nur sagen: die Barbaren. Die Ritterlichkeit, welche die Kastilier haben, ist in der Wirklichkeit arabisches Erbe. Hätte bei Poitiers nicht Karl Martell gesiegt: Haben wir schon die jüdische Welt auf uns genommen – das Christentum ist so etwas Fades-, hätten wir viel eher noch den Mohammedanismus übernommen, diese Lehre der Belohnung des Heldentums: der Kämpfer allein hat den siebenten Himmel ! Die Germanen hätten die Welt damit erobert, nur durch das Christentum sind wir davon gehalten worden.“ – Hitler’s Table Talk 1941-1944, Enigma Books, 2000, S. 607, ISBN 1929631480″

 3. Capo

  De promotie van de islam? Dat moet toch niemand bevreemden? Femke Halsema heeft dit middels een motie op woensdag 27 oktober 2010 aanbevolen. Gesteund door Cohen, Roemer én Alex Pechtold. De regering ging in meerderheid akkoord waardoor het tegengaan van de islamisering van ons land géén onderdeel van het regeringsbeleid zou uitmaken.

  1. Elu Thingol

   Misschien vond Halsema dat er ook meer plezierige interpretaties van de islam zijn aam te treffen.

   1. Meester Kong

    🙂

   2. Capo

    Daar ben ik altijd benieuwd naar. Tot nu toe bleef het altijd ijzig stil wanneer ik vroeg om die plezierige interpretaties. Zelf Baudet stelt zich kritisch op tegen de opdringerige islam. https://forumvoordemocratie.nl/standpunten/wet-bnw

    1. DolleDries

     Het kan maar zo zijn dat Kong en Elu wel van een kind bruidje houden en houd Halsema wel van een mes tussen de benen. Het kan zomaar allemaal.

   3. Holland

    Vindt Elu dat het salafisme wel bestreden moet worden?

    1. Elu Thingol

     Ja, volgens mij heeft hij ook een geboedsverbod, teneinde te voorkomen dat hij haat predikt.

     1. Holland

      Elu, het gaat niet om deze ene imam. Het gaat om het hele salafisme. Je begint je zin met ‘ja’. Dus ik neem aan dat je het eens bent met de stelling dat het tegengaan van salafistische islamisering onderdeel van het regeringsbeleid moet worden.

     2. Elu Thingol

      Ja, eens.

     3. Capo

      Overigens houdt Halsema, breed bespraakt als zij is, wel een héle stevige slag om haar linkse arm! Ze wil natuurlijk geen onrust in de meer dan 20 verschillende moskeeën in Amsterdam.

      “Alleen in het aller, aller, aller uiterste geval…”

      https://www.at5.nl/gemist/tv/145

     4. Capo

      Citaat Halsema: “Dat doe je ook alleen in het aller, aller, aller uiterste geval”

      Kijk op 18:35 min.

      https://www.at5.nl/gemist/tv/145

   4. Viertel

    Noem eens 10 van die plezierige interpretaties.
    5 mag ook wel.
    Of desnoods 3.

 4. Svetlana

  De islam is een heerlijke religie, de enige religie van de waarheit van vreede en nastenliefde. Dankzij de islam heb je overal van die heerlike turkse bakers waar ik mijn kinderen elke dag heerlik zitten te smulen. Ik heb me zelf al lang geleden bekeerd tot deze heerlike religie

  1. Capo

   Svetlana = Willem = DFTT

   1. Top

    Valt ook niet echt op. Pfffffffffff. Alleen die zogenaamde verkeerde spelling is al om te gillen.
    Deze man, heeft niks anders. Elke maand wachten op zijn schamele uitkering en dan naar de voedselbank, waar zelfs daar niemand is die een woord met hem wil wisselen. Daarnaast terminaal ziek. En omdat hij niet deugt, moeten gezonde en verstandige mensen het ontgelden. Dit soort, is van het laagste allooi. Eigenlijk, best wel een zielenpoot!

 5. AS210854

  Wat een lulletje rozenwater. Als je niet beter wist zou je er mee kunnen lachen. Zogauw als de eerste tijd machine er is mag hij als eerste terug naar het jaar nul, daar zou hij goed tot zijn recht komen.

 6. Ad Infinitum

  De Imam is in zijn nopjes met al deze reacties. Zo krijg je ook bekendheid. Veel over praten helpt…

  1. Holland

   De kans dat de imam de reacties hier op DDS leest, lijkt me gelijk aan nul.

 7. rexm

  Als een bevolking een bepaalde afwijking heeft in het genetisch denkvermogen, dan past dat niet bij een andere bevolking.
  De een wil de ander overheersen, maar als dat niet lukt, komen er problemen, blijf weg en zorg dat men op een level komt en dat kan zeker 250 jaar duren.

 8. Gerlos

  En aan deze idiotetie MOET Ik helaas mee betalen.

 9. Troelstra

  Aangifte tegen As-Soennah-moskee om aanzetten tot vrouwenbesnijdenis

  VANDAAG, 09:51
  BINNENLAND

  Vrouwenrechtenorganisatie Femmes For Freedom (FFF) heeft gisteren aangifte gedaan tegen de As-Soennah-moskee in Den Haag wegens aanzetten tot geweld. Aanleiding is een online video van de moskee waarin vrouwenbesnijdenis wordt aanbevolen.

  Vrouwenbesnijdenis is strafbaar. Bij een besnijdenis wordt een deel van de clitoris van een vrouw weggesneden, en wordt de ingang van de vagina grotendeels dichtgenaaid. De ingreep leidt tot veel lichamelijke, geestelijke en seksuele problemen.

  FFF noemt de “aanbeveling tot genitale verminking een gevaarlijke ontwikkeling” en roept medestanders op aangifte hiertegen te doen. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt dat er al enige tijd een onderzoek loopt naar de uitlatingen over vrouwenbesnijdenis door As-Soennah.

  ‘Wijsheid’
  In de video van afgelopen lente, die inmiddels is verwijderd, noemt een gast-imam besnijdenis verplicht voor mannen en aanbevolen voor vrouwen. “De wijsheid hierachter is dat de penis wordt gereinigd van onreinheden. En van de vrouw worden de lusten minder.”

  De voorzitter van As-Soennah, Abdelhamid Taheri, zegt tegen de Volkskrant dat er na de ophef “in een aantal verklaringen krachtig afstand is genomen” van de video. Ook heeft de moskee volgens hem al in 2009 “via een fatwa” vrouwenbesnijdenis afgekeurd. Hoe de video dan toch op de website van As-Soennah terechtkwam, is niet duidelijk. As-Soennah was vanochtend niet bereikbaar voor een reactie.

  Vrouwenbesnijdenis komt vooral voor in Afrikaanse gemeenschappen. Femmes For Freedom noemt het eerder geografisch dan religieus bepaald. “De As-Soennah moskee heeft een Marokkaanse achtergrond, een gemeenschap waarin genitale verminking nooit voorkwam. Dat het daar nu wel gepredikt wordt, is een gevaarlijke ontwikkeling.”

  Duizenden meisjes
  In Den Haag lopen ongeveer 5000 meisjes een “serieus risico” om besneden te worden, schatte eerder de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Haaglanden. Omdat dit aantal volgens de gezondheidsdienst groeit, is de GGD een campagne gestart tegen vrouwenbesnijdenis.

  In talkshow De Nieuwe Maan nam salafistische imam Umair Bantvawala het begin oktober op voor As-Soennah.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.