Onsportieve DENK-verliezer Farid Azarkan wil dat Eva Jinek de Sonja Barend-interviewprijs bij DENK komt inleveren

Het is vandaag weer eens bewezen, met het kinderachtigste videootje van het jaar: bij DENK zitten alleen kinderachtige lieden, die anderen het licht in de ogen niet gunnen. Farid Azarkan bewijst dat wel.

Vandaag werd bekend dat KRONCRV-talkshowhost Eva Jinek de Sonja Barend Award heeft gewonnen, voor een interview dat zij had met DENK-Kamerlid Farid Azarkan. Azarkan hing in dit interview de vervelende draak uit, maar Jinek wist dat goed te pareren. Vandaar dat haar optreden ook beloond is met de Sonja Barend Award, vernoemd naar één van de meest beroemde en beruchte televisie-interviewers van dit land.

Maar bij DENK hangen ze liever hun koppen in bakken met citroenzuur, zo blijkt uit de reactie die Farid Azarkan vanmiddag op Twitter gaf. Hij meent Eva Jinek te “feliciteren” met haar prijs door een hele serie sarcastische opmerkingen te maken. Dat maakt Azarkan vervolgens af door het verzoek te doen dat de blonde presentatrice haar award meteen maar even komt inleveren bij DENK. Hij vindt dat hij er ook recht op heeft, omdat hij zich in het desbetreffende vraaggesprek had opgesteld als regelrechte galbak. Dan kan Eva de prijs Kerstmis weer komen ophalen op het DENK-kantoor, aldus Azarkan.

Wat een kinderachtige kinnesinne, hè? Ik heb ook wel eens opmerkingen op de manier waarop Eva Jinek interviews doet, maar een beetje verongelijkt gaan haattwitteren als ze een prijs wint? Nee, daar zal ik me nooit aan overleveren. Maar goed: ik heb principes. Gelukkig dat DENK niet wordt geplaagd door zulke idealen, en zich gewoon ongestoord kan uitleveren aan de meest infantie bullebakkenmentaliteit. Bah.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Job Jansen

  Er wordt al genoeg bij de achterban van Denk ingeleverd. Maarja, bij deze mensen is het nooit genoeg.

  1. Siemien

   @Job Ernst zou zeggen van niet en dat Eva als de donder en bliksem die prijs moet overhandigen en uiteraard vindt Ernst met excuus natuurlijk..

  2. Aytas

   Ingeleverd? Je geeft wat terug aan het uitgebuite volk. Enig idee waar het kwaliteit textiel in Nederland vandaan komt? Krijgen die mensen een loon waar ze goed van kunnen leven? Ach jij lacht je kapot in de winkel omdat jij het zo goedkoop kunt kopen. Hoe kan het voor zulke prijzen? Ik hoor het je zo roepen.

   1. Siemien

    @Aytas ga je hier nou de islam verdedigen door Eva als minderwaardig persoon neer te zetten door te stellen dat de kwaliteit van de Nederlandse textiel in de winkel om je kapot te lachen is?

    1. robroy

     Siemen laat gaan HET is niet goed bij het hoofd
     Sterker nog het is Quispel weet het zeker gewoon negeren die lamlul

   2. Aytas

    Siemien
    Ik verdedig de achterban van denk tegen de beschuldiging van profiteren. Het profiteren begint hier.

    1. Siemien

     @Aytas heb jij enig idee wie die achterban is? die jij zo hartstochtelijk verdedigd

    2. Arie B

     Ken je cijfers! Kijk eens naar gebruik van uitkeringen (in alle leeftijdscategorien, ook 18-25 jaar!) in deze achterban. Een groot deel absoluut parasiterend want als.je wilt werken kun je werken, zeker in deze markt.

   3. Duke

    DENK is uitgebuit volk? Dat is een grapje toch?

 2. Adriaan

  Voor zover ik heb begrepen wordt deze prestigieuze award altijd uitgereikt aan de interviewer. Dit jaar is dat Eva Jinek. Wat loopt die Azarkan dan te zeuren? Of is dit typisch Turkse humor die ik niet snap?

 3. Marija

  Ach die arme arzaktan, grijpt gewoon heel zielig alles aan dat hem in de publiciteit brengt, de zielenpoot.
  Wat een mentaliteit, het zou zijn eer te na moeten zijn om zich zo in de kaart te laten kijken.

 4. Top

  En daar heeft deze fantastische en echte man, volkomen gelijk. Waarom die prijs naar dat wijf? Als er een is die opkomt voor het volk is hij het wel. En vrouwen? Die moeten hun plaats weten. Go! Azarkan! Go! E.Q mode uit!

 5. Ernst Quispel

  Ik lees nergens dat Azarkan wil dat Jinek de prijs bij hem moet inleveren. Integendeel, hij feliciteert haar ruimhartig met een geestige knipoog.

  1. Top

   Hahaha! Blablabla!

  2. Adriaan

   Klopt helemaal @Ernst, het staat niet geschreven. Ik mag hopen dat je tot de horenden behoort, want daar zegt Azarkan en ik citeer vrij vertaald: als je in de buurt van Den Haag bent, kom dan langs en breng de award mee, dan zetten wij hem op de schouw bij Denk. Hij zegt er wel bij dat ze hem in december weer mag komen ophalen, maar ik heb mijn twijfels of hij die afspraak nakomt.

   1. Adriaan

    Deksel, het staat er toch!

   2. Ernst Quispel

    Ik baseerde me op het artikel boven deze draad en dat wettigt de titel niet.

    1. Adriaan

     @Ernst, dan is er toch iets mis met je. Lees de ‘draad’ (hoe kom je erop?) nog eens twee of drie keer. Vier keer mag ook. En kom dan terug.

  3. Marija

   Kijk nog eens, of nog eens……….

  4. Siemien

   Helemaal niet Ernst, in een (radio) telefoon gesprek zegt hij dat zij hem bij hem mag brengen en dat zij hem dan in december weer op kan halen, dus je spreekt in leugens..

  5. Arie B

   Hij heeft een filmpje geplaatst waarin hij zegt dat hij het voor een periode op de schouw bij Denk wil zeggen. Ik hoorde het op de MSM toevallig.

 6. Crassus

  Nooit praten over principes, dat gaat je achtervolgen. Gebruik dan liever “ik ben van mening dat”
  Sonja was beroemd, maar niet berucht. Dat is een ongefundeerde kwalificatie. Zeer getalenteerd, dat wel.

 7. Yoyo

  Goh, wat een grappige man is dit.
  Wat een zure humor.
  Maar Ja ,wat mag je ook verwachten van dit tuig .
  Eva heeft de prijs zeker verdiend.
  Ze is 10 keer beter als die slappe Pauw.

 8. Baaz

  Islam en lange tenen? Ze horen bij elkaar!

  En dat prijsje? Ons-kent-ons met de groeten van Vara’s Sonja.

 9. Gerlos

  Denkt zeker grappig te zijn deze Marokkaanse schreeuwlelijk. Zat mooi voor voor kul bij Jinek.

 10. ruudjeenjose

  Stem op de PVV Dan wordt denk dacht!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.