Peter R. de Vries en Bridget Maasland bashen Thierry Baudet: ‘Kinderachtig! Hij heeft geen vrienden!’

Wat te doen bij het afscheid van Alexander Pechtold? Oh, heel simpel: gewoon Thierry Baudet nog even bashen met Peter R. de Vries, logisch toch? De Forum voor Democratie-voorman heeft namelijk “geen vrienden” omdat hij zo’n “kinderachtige” man is. Het kan gewoon, bij RTL Boulevard!

Hoe vier je het afscheid van D66-voorman Alexander Pechtold als je RTL Boulevard bent. Je zou denken: met wat voor- en tegenstanders van de markante politicus. Een complimentje hier, een vingerwijzing daar. Beetje speculatie over z’n volgende (kartel)baantje. En fin: van dat kabbelende geklets waar de roddelrubriek van de Luxemburgse tv-zender zo belachelijk succesvol mee is geworden.

Maar wordt daar voor gekozen? Hahaha, nee. Want waarom het afscheid van Pechtold vieren als je ook Thierry Baudet eens even goed kan bashen? Bridget Maasland, Peter van der Vorst en Peter R. de Vries zien in dat laatste wel brood:

“Bridget: Humor! [Pechtold] was één van de weinigen die humor überhaupt in die arena rondbracht.

Peter v/d V: Ja, Baudet heeft dat niet echt hè?

Bridget: Nee!

Peter v/d V: Dat je dan zo even zegt: ‘Ja hij was geen vriend van me!’

Bridget: Nee, het was best wel kinderachtig, hè?

Peter R. de V.: Heeft hij überhaupt vrienden, dan?

Peter v/d V: Baudet?

Peter R. de V.: Ja!

Bridget: Haha, ik denk het inderdaad niet!”

Nou mensen, dat was me gisteravond dus wel weer een sterk staaltje politieke kwaliteitsjournalistiek op de commerciëlen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Marija

  Mensjes die zichzelf wel heel belangrijk vinden, BM en PdV,
  duidelijk af te lezen aan hun houding.

 2. Job Jansen

  Wie kijkt er überhaupt naar dat programma? Zoals wel vaker politiek correcte praat met een links luchtje.

  1. fockingworst

   @job vooral een links dedain luchtje

 3. fockingworst

  Ach die mensen zijn niet serieus te nemen.
  Zo’n klein groepje mensen die denken dat ze boven een groot deel van de bevolking staan, kan je gewoon niet serieus nemen.
  Wilders en baudet goed voor ongeveer 3.000.000 kiezers minimaal,dus zeker 20%OF meer van de stemmen op DIT moment.

 4. Guus Geluk

  Ik vind niet dat het specifiek Pechtold is die de humor in de Haagse arena heeft gebracht. Hij was wel een vechtersbaas, maar de vechtersbazen in de arena gaan buiten de arena overwegend vriendschappelijk met elkaar om, zo gebeurt het dat een PvdA-er een PVV-er in de Kamer doorgaans een lift aanbiedt.

  1. Ni28

   Pechtold heeft geen humor maar irritante belerende gedrag van een narcist.

   1. Guus Geluk

    Ja, maar dat geldt ook voor Baudet. Nu je het zegt: ze hebben wel iets gemeen, Baudet, de jong-rechtse versie van Pechtold.

    1. Vliegenvanger

     Er zijn twee grote narcisten een is Rutte en twee Pechtold. Ze liegen alles bij elkaar, zodat ze d’r eigen zelfs nog geloven

     1. Guus Geluk

      Rutte is geen narcist. Tenzij hij dat voor iedereen verborgen weet te houden.

     2. Kim

      Zoiets noemen wij het Dunning-Kruger effect, narcisme is ermee verwant..

     3. Kim

      Rutte vond zijn kabinet het beste sinds WO2, daarmee was hij dan ook de enige.

     4. Guus Geluk

      O.

 5. chrism

  arroganter dan arrogant P de Vries en B Maasland .

  1. Janna47

   Hoe dan arrogant….dom zul je bedoelen en agressief, dat zijn 2 componenten die passen bij dit 3e rangs volkje….komen bij serieuze omroepen niet aan de bak….en dit soort galbakjes hebben een mening over Baudet….lijkt me een vorm van jalouzie

 6. Ni28

  Het bashen van Baudet begint te lijken op het bashen van Trump. Nu heeft ie weer geen vrienden straks vrienden teveel. Op persoon spelen om zijn mogelijke succes te dwaasbommen. Links heeft inderdaad geen pretenties om iemand kapot te maken. Hak er op los maar, straks hak je eens in je eigen voet! En dat gaat pijn doen. Dezelfde pijn die je anderen aandoet.

  1. Ernst Quispel

   Gelukkig worden linkse politici nooit kritisch of beledigend bejegend.

   🙂

   1. Baaz

    Gelukkig wel.

    🙂

   2. Arie B

    Linkse politici zijn een belediging voor elke hardwerkende Nederlander.

 7. J.Rademaker

  De vrienden van PdV, Holleder en consorten

 8. sonar

  Ach als Bridget Maasland en P r de vries als vrienden hebt ,dan heb je geen vijanden meer nodig.
  Hetzelfde geldt dat voor die linkse trollen .

 9. Tguard

  Nietje erdoor en enel vergeten en peter pffffffffffffffffffffffffffwat weet die man veel he. Lopende encyclopedie. Zo een geweldige kenner van alles maar ik denk dat hij gewoon bij zijn leest moet blijven. Voetbal deskundige toch?

 10. Vliegenvanger

  Die Peter R .de Vries heeft bij mij af gedaan sinds hij zich zo nodig moet bemoeien met zwarte piet. Hij trekt die haat zaaiers nog voor ook. Wat een arrogante kwast is hij geworden zeg. En dan die Birgit , en die Peter van de Vorst, dat zijn helemaal van die nat nekken.
  Die denken inderdaad dat ze heel wat zijn daar op RTL 4. Het is dus duidelijk voor welke partij ze zijn, de partij die net zo haat dragend is al zij zelf.

 11. Viertel

  RTL Boulevard. Als je daar toch je geld moet verdienen. Bridget Maasland kan niet beter, alle verbouwingen aan haar lijf ten spijt. Maar Peter R. de Vries, tjonge, dan ben je toch wel heel diep gezonken.

 12. Bon-vivant

  Bashen van Thierry Baudet in een televisieprogramma. Dat dit gewoon maar mag in een beschaafd land, zeg. Ongelooflijk! Het wordt hoog tijd dat FvD en PVV samen een regering vormen en daarna deze commerciële zender voorgoed het zwijgen opleggen!

  1. Ernst Quispel

   Laten we hopen dat Bon-vivant dit ironisch bedoelde.

   1. Bon-vivant

    Lag het er niet dik genoeg bovenop, Ernst?

 13. Scaldis

  Blonde Bridget heeft zich al meerdere malen met oliedomme uitspraken bewezen als niet bijster intelligent. En Petertje R? Ach….
  Zouden zich beter bezig kunnen houden met onderwerpen die beter te behappen zijn voor ze, zoals: met wie heeft Gordon nu weer ruzie etc.

 14. Professor Zonnebloem

  Als je op zoek gaat naar kwaliteitsjournalistiek bij RTL Boulevard, is er sowieso iets mis met je.

  1. Bon-vivant

   De spijker op z’n kop!

 15. AS210854

  Bridget weet niet eter kan ze niks aan doen.

 16. henk vintage

  Hoe is het mogelijk dat zo’n onbenullige type als Bridget Maasland naar een mening word gevraagd.
  Het is de autocue die een mening heeft.

 17. Arie B

  Nou, ik zou liever helemaal geen vrienden hebben dan bevriend te zijn met de zuurpruim Petertje de Vries. Baudet krijgt natuurlijk een sneer omdat hij collega is van Hiddemeister, je weet wel: die Petertje zo heerlijk de mond snoerde..

 18. Arie B

  Bridget is nog te onbenullig om het woord politici überhaupt te spellen maar ja, zo’n talkshow duurt lang dus moet je wat..

 19. Pescador

  Peter R de vries is niet goed bij zijn hooft hij denkt koning van de misdaad te zijn hij is een slaaf van de misdaad en heeft het zelf niet eens in de gaten , de eikel. Want al je baudeth bent moet je toch zeker een vriend van die kindermoordenaar zijn. Bahh misselijke vent

 20. JJ66

  Van een danseres/vj/presentatrice en een zelfbenoemd journalist kan je geen hoogstaand programma verwachten. Helaas is het merendeel van onze z.g.n. BN ers op het nivo huishoudschool blijven steken vandaar dat oeverloze domme gewauwel op de nederlandse televisie.

  1. marco1

   Er is anders een ex danseres/v.j./presentatrice die nu in de politiek zit. Gelukkig niet landelijk maar toch.

   1. sjun

    Syl ‘functioneert’ publiek vooral als aanklagende beroepsallochtoon in de slachtofferrol. Verstandig van haar dat ze doet waar ze goed in is en daarmee haar eigen broek ophoudt.

 21. Gerlos

  Ik denk dat betweter Peter R de Vries ook heel weinig vrienden heeft gezien zijn doen en bieren voor de tv, hij heeft wel meerdere vrouwen wat hij eens heeft verkondigt begrijp niet dat ze in hem zien.

 22. Karel de Grote

  Spel fout, het is Peter. J.L. de Vries

 23. sjun

  Ik zie hierboven al dat ik aan RTL niets mis mocht het aan politiekcorrectisme ten onder gaan. Maar de zender zal vast een eigen doelgroep bedienen die zich met uitspraken van PeturR de Vries en Brigit Maasland laten voeden. K3 bedient tenslotte ook en doelgroep.

 24. henkC

  Dat men een ander moet vernederen om Pechthold toch nog enigzins positief voor het voetlicht te krijgen zegt eigenlijk al meer dan genoeg.

  Komt in feite neer op het volgende:
  Thierry Baudet redt afscheid van Pechthold..

  Eigenlijk best triest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.