Te gek voor woorden! Politie Rotterdam staat levensgevaarlijke Marokkaanse toetertrouwstoet gewoon toe

De politie in Rotterdam heeft afgelopen vrijdag besloten om een asociale Marokkaanse trouwstoet gewoon haar goddelijke gang te laten gaan, en niet in te grijpen in de gevaarlijke situatie waarin vele overtredingen plaatsvonden. Liever besloot men een medisch konvooi te begeleiden, en de rest van de toestand op de weg domweg te negeren. Leefbaar Rotterdam is woest en vraagt de verantwoordelijke wethouder alsnog om invorderingen van rijbewijzen.

Afgelopen vrijdag vond ik Rotterdam een in Nederland inmiddels bekend fenomeen plaats. Om bruiloften van Turkse of Marokkaanse Nederlanders feestelijk in te luiden, rijden hele kolonnes van automobilisten uitzinnig over de wegen naar de feestlocatie. Verkeersregels worden aan de lars gelapt, snelwegen veranderen in parkeerplaatsen en opstoppingen worden zonder enige gewetenswroegingen aangelegd.

Dit weekend begon in de tweede stad van Nederland ook op die wijze. Maar de politie weigerde op te treden, tot grote verbijstering van de Rotterdamse oppositiepartij Leefbaar Rotterdam. Ondanks de indrukwekkende lijst met overtreden geboden, kneep de politie een oogje toe en focuste zich liever op één enkele ambulance. Hoe bestaat dit:

“De lijst van Eerdmans luidt: verkeerslichten negeren, te hard rijden, spookrijden en andere weggebruikers klemrijden. ‘’Verkeersdeelnemers die het ‘waagden’ er iets van te zeggen kregen de bekende scheldpartijen en intimidaties over zich heen’’, schrijft Eerdmans. ‘’Vanwege een medisch spoedtransport, waarbij er door de politie veel kruispunten moesten worden afgezet, was er te weinig capaciteit over om de stoet aan de kant te zetten, zo lezen wij in een reactie van de politie. Wij vinden het zorgelijk als één medisch spoedtransport er al voor zorgt dat er geen handhaving meer plaatsvindt op gevaarlijk rijgedrag. Hier hadden immers makkelijk verkeersslachtoffers kunnen vallen en dan waren er nog meer medische spoedtransporten aan de orde geweest.’’”

Eerdmans wil van burgemeester Aboutaleb en wethouder Wijbenga nu weten of er alsnog boetes worden geïnd, of rijbewijzen afgepakt.

Dat lijkt me wel het minste wat je kan doen, nadat je de politie zo laks hebt laten optreden, hè? Kom op: bruiloft of niet, pak die raddraaiers!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. scherpschutter1943

  Klassejustitie in nederland. Zwartepietvoorstanders worden als criminelen berecht omdat ze eventjes een bus metg terroristen tegen hielden. In rotterdam worden Turkse en Marokkaanse straatterroristen niets in de weg gelegd, onder het mom van een spoedtgransport. Wat een gore leugen. In rotterdam hebben ze een salafistische moslimburgemeester die zijn geloofsgenoten de justitiele hand boven de pet houdt.

  1. fockingworst

   U schiet met scherp en midden in de roos;)

   1. Onno

    Nee, worst, niet Jan Roos !

  2. DirkSteen

   Heel goed verhaal!!!

  3. Duke

   Precies. Die Friezen kunnen nu discriminatie aanvoeren als verdediging als het OM deze verkeersovertreders niet gaat vervolgen.

  4. Siemien

   @SS1943 laat Ernst het maar niet lezen, die gaat nog zeggen dat het jou schuld is hoor..

 2. fockingworst

  2 weken geleden in Rotterdam. Ook zo’n turkse stoet gezien. Levensgevaarlijk doen alles wat niet mag of kan.
  Geen politieagent die daar naar kraait.

  Maar wel het OM inschakelen als een paar friezen de veiligheid in Dokkum wilde bewaren.

  1. Joootje

   Hier sla je de spijker op de kop, justitie zijn een stelletje schijters, ze durven niet op te treden,maar wel die friezen berechten,stelletje bange schijters.

  2. Joootje

   Een keer komt hier een burgeroorlog van,wacht maar af, dit duurt geen jaren meer..

 3. scherpschutter1943

  Klassejustitie in nederland. Zwartepietvoorstanders worden als criminelen berecht omdat ze eventjes een bus met terroristen tegen hielden. In rotterdam worden Turkse en Marokkaanse straatterroristen niets in de weg gelegd, onder het mom van een spoedtransport. Wat een gore leugen. In rotterdam hebben ze een salafistische moslimburgemeester die zijn geloofsgenoten de justitiele hand boven de pet houdt.

 4. Troelstra

  Gaat @het_OM over tot vervolging en het verspreiden van een bevoogdend filmpje of moet het hier weer meten met twee maten zijn, want politieke correctheid?

 5. fockingworst

  Grappig om te zien hoe altijd op dit soort onderwerpen de vaste tr. llen het laten afweten, normaal reageren ze op elke topic als eerste elke keer.
  En blinken ze uit in deugzaamheid over de islamitische medemens.
  Ze schitteren elke keer weer van afwezigheid op dit soort onderwerpen.

 6. FLP

  Oooh die rijstoeten starten op de Goudse rijweg in rotjeknor….daar zit een Turks autoverhuurbedrijf. Vraag het de buurtwout maar die weet waar het over gaat die staat er bij en kijkt er naar. Het is mooi bureau de bocht zit vlak bij ze kijken er bijna op. Tjaa de wouten kijken liever naar hun nieuwe salaris strook.

  1. Onno

   Juut. Rotterdam
   Bink. De Haag…

   1. Adriaan

    Den Haag ook wel smeris genaamd.

 7. henk vintage

  Koren op de molen van het duo Anker en Anker in het hoger beroep van de helden van Dokkum.

 8. Job Jansen

  Ik vraag me vaak af wat er zou gebeuren als je voor eigen rechter gaat spelen in dit soort situaties. Nou…. eigenlijk weet ik het antwoord al.

 9. Adriaan

  Dit is allemaal onderdeel van het fenomeen islamisering. Langzaam aan gaat alles veranderen in Nederland. De Kerstmarkten zijn verleden tijd. Het worden wintermarkten. Het Kerstfeest wordt een winterfeest. De kerk wordt een moskee. Wat een land. Straks zijn wij het Midden-Oosten aan de westkust. Ik ga dat gelukkig niet meer bewust meemaken. Ben blij dat ik al zo oud ben.

  1. JanKlaasen

   Ouwe zuurpruim, kerstfeest was sowieso een winterfeest voor dat de jaartelling begon.

   1. Adriaan

    @JanKlaasen, je doet je naam eer aan, je raaskalt.

    1. Job Jansen

     Dat klopt, het is wel een beetje met elkaar verbonden. Het midwinterfeest met kerst. Een slimme zet van de Christenen om de Germanen te bekeren. Wel een mooie samensmelting. Maar toch vieren we de geboorte van Jezus. Daarom noemen we het Kerst.

     1. Adriaan

      Juist @Job!

     2. Siemien

      @Job Jansen van oorsprong is “kerst” een heidens feest en wel hierom, het was het feest van het licht (dagen werden langer) dat werd gevierd door de Romeinen.
      Men heeft er een christelijk feest van gemaakt door te herdenken dat Jezus het licht der wereld is en geboren zou zijn in december..

  2. Ernst Quispel

   En onze schoolkinderen worden gedwongen om knielend Allah te aanbidden, Adriaan.

   Het moet niet gekker worden!

   1. Adriaan

    @Ernst, ben je dronken?

    1. Ernst Quispel

     Ik veroorloofde mij een ironische opmerking, beste Adriaan.

     1. Adriaan

      @Ernst, deze is mij geheel ontgaan 🙂

   2. Siemien

    @Ernst
    “En onze schoolkinderen worden gedwongen om knielend allah te aanbidden, Adriaan.

    Het moet niet gekker worden!”

    dagelijksestandaard . nl/2018/10/video-sgp-over-moskee-bezoek-vanuit-school-meedoen-aan-het-gebed-is-een-stap-te-ver/#comment-934126

    Nee, tot de opvoeding van kinderen behoort dat ze kennis hebben van de multiculturele samenleving waarin ze opgroeien. Voor die toekomst is kennis de voorwaarde van tolerantie en tolerantie de voorwaarde voor een gezonde en vredige samenleving.

    Je bent echt een naargeestig vies mannetje die hier veel teveel podium krijgt

 10. Guus Geluk

  Ik kan me niet voorstellen dat het grootschalig ophouden van autoverkeer dan wel geluidsoverlast niet tot consequenties heeft geleidt. Er zijn mij gevallen bekend van trouwstoeten waarbij de politie bekeuringen heeft uitgedeeld. Ik wacht het antwoord van Aboutaleb af.

  1. FLP

   Abbietaleb is niet de baas in Rotterdam!! Maar een andere meneer die zijn zwarte centjes witwast via een luxe autoverhuurbedrijf in Rotterdam. De gewone blauwe diender kijkt wel uit om zo’n maffiatrouwstoet tegen te houden …die zijn bang.

 11. JanKlaasen

  Wat een zuurpruimen, laat die mensen toch vrolijk zijn. Veel beter dan dat voetbal supporters de stad op stelten zetten.Toch?

 12. PMG

  Allemaal niets nieuws hoor, het is allemaal voorspeld, wen er maar aan en als je dat niet wilt bij de volgende verkiezingen even PVV/FvD stemmen.

  1. Ad Infinitum

   Het is geen duo-lijst. Je gooit je kostbare stem toch niet zomaar weg.

 13. Rosasolis

  Vreemd voor een moslim huwelijk: de foto laat een bruiloft zien die voor een westerse bruiloft tegenwoordig helemaal normaal is. Leuke vrolijke westerse jurkjes in gezellige pastel kleuren, met veel bloot. En schitterende dure kapsels. Dit is helemaal niet hoe het hoort te gaan bij een moslim huwelijk. Vaak krijgen zeer jonge meisjes en jonge vrouwen van ma-lief te horen dat zij binnen enkele dagen de ouderlijke woning zullen verlaten om dat zij uitgehuwelijkt zijn aan een veel oudere man, die zij niet eens kennen! Dit gebeurt vaak tijdens een vakantie in Marokko of Turkije…Het school-meisje die geen Turks of Arabisch kent, wordt de dag voordat de familie terug naar Nederland keert, door Ma-lief verteld dat zij niet mee gaat, omdat zij is uitgehuwelijkt. Dus, een dappere meisje probeert naar de Nederlandse Ambassade te vluchten, waar zij daarna terecht in een Safe House zal komen en een nieuwe identiteit krijgen. Maar helaas lukt het niet voor andere meisjes. Dus nogmaals op dit foto te reageren, het zijn waarschijnlijk ex-moslim vrouwen Die het bruiloft voeren van een ex-moslim man en vrouw. De politie moet regelen dat de feest…( met ook veel drank), alleen binnen een grote zaal plaats vindt. En dat het er buiten geen last veroorzaakt.

  1. Ad Infinitum

   Ik vermoed dat het helemaal geen Islamitische bruiloft is, maar gewoon Mexicaans, Colombiaans.

   1. Original NL

    Dat zou best kunnen

 14. Ernst Quispel

  Voor een roedel dolle Friezen die vanwege een kinderfeest een snelweg blokkeren hebben we hier dan wel weer veel begrip.

  1. Siemien

   Zie ik heb gelijk en uiteraard draait Ernst zoals ik al zei het om en geeft de Nederlander de schuld..

   1. Ernst Quispel

    Ik geef de Nederlander niet de schuld maar wijs op de selectieve verontwaardiging waarbij moord en brand geschreeuwd wordt over een bruiloftsstoet terwijl Friezen die op levensgevaarlijke wijze een snelweg blokkeren als helden worden gezien.

    1. Siemien

     Jawel dat doe je wel, sterker nog, je haalt er structureel Nederlanders bij om die de schuld te geven..
     Jij draait de boel om! en dat doe je structureel, maar de Friezen worden veroordeeld en dit tuig mag rustig z’n gang gaan en jij moedigt dit ten zeerste aan natuurlijk en uiteraard want zo ben jij..

  2. stellendam

   Ernst@ Kan het zijn dat u ziek bent maar het zelf niet weet?

   1. Ernst Quispel

    Tja, als ik het niet weet kan ik dat natuurlijk niet melden.

    1. Job Jansen

     Fijn dat je tenminste humor bezit. Lachen schijnt een goed medicijn te zijn.

    2. stellendam

     Dan weten we genoeg. Zoek aub hulp. Want jij niet, maar wij zien allemaal dat het zo niet verder kan .Geloof voor een keer dat er mensen zijn die het beste met je voor hebben! ZOEK HULP!

    3. Adriaan

     @Ernst, als je het zelf niet weet, dan kan ik je een bezoek aan een specialist aanbevelen. Uitsluiten van een ernstige aandoening is de eerste diagnose 🙂

  3. Original NL

   Hé kwispeldoor…het waren kalme trotse friezen die dolle anti piet fascisten de toegang tot een kinderfeest hebben geblokkeerd…….en niet andersom..capiche!?

   1. Guus Geluk

    Het waren dolle Friezen die het verkeer in gevaar brachten en anderen het grondrecht tot demonstratie ontzegden, comprende?

    1. toetssteen

     @GG
     Dat punt bij Joure gold al wegens wegreconstructie een snelheidslimiet waardoor het daar nog meer dan anders altijd vaststaat.
     De sukkel die daar met 120 overheen wil, lijdt aan hersenrot.

     Ooit eens iemand meegemaakt die dat wilde doen….. Ik moest een uur wachten tot de zwarte wagen kwam.

     1. Ernst Quispel

      Het is denkbaar, Toetssteen, dat op die plaats en tijd het met het gevaar wel meeviel maar het blokkeren van een snelweg voor een kinderfeest is in zijn algemeenheid toch te gek voor woorden?

     2. Guus Geluk

      “De officier verhaalt over effect dat de blokkade op sommige mensen in de file had. Eén iemand was onderweg naar een begrafenis, een ander raakte in paniek. Weer een ander moest in het ziekenhuis behandeld. ,,Dit wordt veroorzaakt door mensen met oogkleppen op.”

      Bron: AD

     3. Job Jansen

      @ Guus

      Waar was de rechter toen de vrachtwagenchauffeurs de langzaamaan acties hielden? Dit is ook verstoppend. Iedereen heeft wel ergens een excuus voor…

     4. Guus Geluk

      Dat is geen argument, Job.

     5. Siemien

      @Ernst “het blokkeren van een snelweg voor een kinderfeest is in zijn algemeenheid toch te gek voor woorden?”

      Jij vies naargeestig ventje ben je natuurlijk met deze opmerking.

      Het is namelijk te gek voor woorden dat racisten zoals jij, de sinterklaas laten verworden tot een racistisch feest.
      Ziek ben je echt waar..

    2. Original NL

     Are you talking to me?

     1. Guus Geluk

      Yeah!

    3. FLP

     Nee Guus…die was een spontane tegendemonstratie en dat mag!

 15. Gerlos

  Dus wij Nederlanders worden weer gediscrimineerd zoals gewoonlijk.

  1. Original NL

   Nee..wij witte nederlanders mogen alleen alles financieren…..dokken en je bek houden!

 16. Ernst Quispel

  Als Feyenoordsupporters de stad onveilig maken, wegen blokkeren overlast veroorzaken en vernielingen aanrichten horen we Eerdmans niet.

  Het enige probleem is dat het hier Turkse allochtonen betreft, zoals bekend zijn dat in de ogen van Leefbaar tweederangsburgers.

  1. Job Jansen

   Als het aan mij ligt krijgt eenieder wat hij verdient. Relschoppers in de cel, en Marrokkanen waar ze thuis horen.

  2. Siemien

   Ernst laat even zien totaal geen verstand te hebben van voetbal, je bent een vies miezerig mannetje de vraag is natuurlijk waarom verdedig jij toch met hand en tand de islamitische gemeenschap?
   Je lult over rechtstaat en vervolgens wijs naar anderen (Nederlanders uiteraard) en geeft Nederlanders de schuld.
   Ben je ziek ofzo..

 17. Adriaan

  @Ernst, laten we maar kappen. Tim zit achter de computer en delete onze conversatie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.