Video! 300 uitzinnige Afrikanen bestormen de Spaanse grens, één komt om het leven

Een massale toeloop op de Spaanse grens bij de plaats Melila geeft gisteren tot grote consternatie geleid: honderden schreeuwende vluchtelingen bestormden het zeven meter hoge grenshek en drongen Spanje binnen – één uitzinnige illegale migrant moest dit zelfs met de dood bekopen.

Spanje is het enige Europese land dat een landgrens deelt met Afrika, dus geen wonder dat veel Afrikaanse migranten die hun continent proberen te ontvluchten het proberen via het linkse paradijs van de nieuwe premier Sanchez.

Gisteren was het raak bij Melila, één van de twee Spaanse enclaves binnen Marokko. Al ruim 6000 vluchtelingen drongen dit jaar binnen bij Melila en de andere enclave Ceuta. Gisteren werden daar nog eens doodleuk 300 mensenzielen aan toegevoegd:

“One African migrant died and three others were injured when around 300 stormed the border fence separating Spanish enclave Melilla from Morocco on Sunday, the local authorities said.

About 200 migrants managed to scale the seven-meter high metal barrier and were taken to a reception center in Melilla where officials started the process of identifying them.”

Op een andere video is te zien hoe de migranten constant leuzes scanderen, en er een grimmige sfeer hangt bij de illegale migranten.

De grenzen rond Melila en Ceuta zijn inmiddels versterkt met prikkeldraad, maar het heeft de 300 doldrieste migranten niet kunnen overtuigen hun geluk te beproeven in hun thuisland. Ze zullen en moeten Europa bereiken, en zijn kennelijk bereid ver te gaan – zelfs het beklimmen van meters hoge verstevigde grensmuren die volhangen met prikkeldraad is daarbij kennelijk niet te gek.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Adriaan

  Ach, wat maakt het uit. Een zwarte minder.

  1. Guus Geluk

   Lul niet zo dom, Adriaan.

   1. Baaz

    Het is jouw goed recht de reactie te beoordelen als dom gelul. Het is jouw mening, meer ook niet. Inhoudelijk is het in elk geval niet, het betreft slechts een mening.

   2. Adriaan

    @Beste Guus (Baaz), ik heb dit bewust gezegd. Ik meen er natuurlijk geen ene moer van. Ik wil namelijk de aandacht van slechts één persoon! Ik daag hem uit voor een discussie, maar hij gaat hem wederom uit de weg.

    1. Baaz

     Verrassend?

    2. Guus Geluk

     Ik dacht al: doorgaans schrijft u meer intelligentere teksten.

    3. Ernst Quispel

     Welke inhoudelijke discussie wenst Adriaan dan aan te zwengelen?

     1. Adriaan

      Blij dat je reageert; Helaas, shoarmakaas! Pegida-moslimhaters mogen niet bij Utrechtse moskee demonstreren

     2. Adriaan

      P.S., hou alsjeblieft op met deze arrogante houding.

     3. Ernst Quispel

      Ben je dronken, Adriaan?

     4. Adriaan

      @Ernst, wat ben je toch een lafaard, ik ben helemaal klaar met je. Laat je opnemen, want je bent ernstig gestoord.

     5. Adriaan

      @Ernst, met deze reactie weet je donders goed waar ik het over heb, want je voelt je meteen aangesproken, want ik heb jouw naam niet genoemd.

     6. Ernst Quispel

      Bekijk het verder, Adriaan.

     7. Adriaan

      Quote: Bekijk het verder, Adriaan.
      Precies @Ernst, dat zei je de vorige keer ook. Je valt keihard door de mand. Jij kunt het verder bekijken. Je bent niets en van generlei waarde. Je bent het niet waard om nog verder met jou in gesprek te gaan. Je bent een looser.

     8. Aytas

      Adriaan
      Wat valt er te discussieren over dat verbod voor pegida om te demonstreren?Belachelijke zaak, net als het stoppen van de KOZP een ongewenste zaak. Het recht op demonstratie moet voor iedereen gelden. Moslims die dat niet aankunnen hebben hier weinig te zoeken.

  2. Troelstra

   Op een horde van 300 299 te weinig. Want niemand van hen heeft ons iets te bieden. Ze kosten ons alleen maar geld en brengen hier alleen maar ellende. Wil dat linkse deugvolk ons eens uitleggen wat voor ons hun meerwaarde voor ons is dat wij hen met open armen dienen te ontvangen en hen uiteraard ook met levenslang alles voor niets in de watten leggen? Wedden dat dat linkse deugvolk niet met valide argumenten die er werkelijk toe doen op de proppen kan komen wat hun meerwaarde is? Ik denk zelfs dat geen van de linkse trollen, met hoeveel sokpoppen ze hier ook zijn vertegenwoordigd, op deze serieuze vraag een serieus antwoord zal (kunnen) gaan geven.

   1. Ernst Quispel

    “Wil dat linkse deugvolk ons eens uitleggen wat voor ons hun meerwaarde voor ons is dat wij hen met open armen dienen te ontvangen”

    Ik heb nog niemand van het linkse deugvolk die meerwaarde horen benoemen. Meent Troelstra dat we de toelating van vluchtelingen moeten laten afhangen van hun economische meerwaarde?

    1. Troelstra

     Immigranten selecteer je uit op basis van hun te verwachten meerwaarde oftewel wat ze ons te bieden hebben. Waarom zouden we ons geroepen moeten voelen om parasieten toe te laten. En het zijn geen vluchtelingen, want ze ontvluchten niet hun shit hole, maar brengen hun shit hole hierheen. Kortom: Weg ermee!

     1. Aytas

      Welke meerwaarde heb jij? Of moet ik jouw uitkering dokken omdat je toevallig hier geboren bent. Van die mensen daar kun je tenminste zeggen dat hun grondstoffen hier naar toe gaan, waar de onrendabelen hier dan weer voordeel van hebben. In die zin hebben zij voor zichzelf betaald. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de meerwaarde om voor jou te betalen niet kan ontdekken.

 2. Gerlos

  Oppakken en retour thuisland deze gelukszoekers.

 3. P.Sisterons

  380V doet wonderen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.