VIDEO! Salafist Arnoud van Doorn: ‘Was het maar zo dat ik privé-moslimmilitie had om goed pak slaag uit te delen!’

De Haagse salafist Arnoud van Doorn, die namens zijn extremistische Partij van de Eenheid in Den Haag gemeenteraadslid is, wenst dat hij een privé-militie had om politieke tegenstanders zoals PVV-college Willie Dille een “goed pak slaag” te verkopen. “Was het maar zo,” zo verzucht Van Doorn in een interview met Café Weltschmerz.

In een interview met Café Weltschmerz en Dennis Honing heeft het Haagse salafistische raadslid Arnoud van Doorn zich laten ontvallen dat hij wenst dat hij een privé-militie van moslimjongens had die politieke tegenstanders op bestelling een goed pak slaag konden geven – mensen zoals PVV-politica Willie Dille, die eerder dit jaar zelfmoord pleegde nadat zij beweerde te zijn verkracht door sympathisanten van Arnoud van Doorn. “Was het maar zo!”

Het interview komt officieel pas morgen online, maar Van Doorn deelde de (verborgen) YouTube zelf vanaf zijn Twitter-account. Hij prees daarin vooral zijn eigen uitspraak aan dat moslims moeten werken aan hun eigen “weerbaarheid” en de verbinding zoeken met de rest van Nederland voorlopig moeten staken. Een nogal grimmige tekst als je die link aan Van Doorns dagdroom over het commanderen van een – zoals Dennis Honing dat omschrijft – ‘privé-militie’.

Honing vroeg Van Doorn op de man af of hij, of zijn volgelingen, iets te maken hadden met het seksuele misbruik van Willie Dille. Van Doorn antwoordde ontkennend, maar voegde wel iets macabers aan die uitspraak toe…

“Wat denk je zelf? Je trekt als bekeerling niet zomaar een blik moslims open en zegt: weet je wat, die mevrouw vind ik zo vervelend, geef haar maar een goed pak slaag, dan leert ze het af. Dat is natuurlijk niet zo. Was het maar zo.”

Nou, wat denk je zelf? Heel eenvoudig: wát een gevaarlijke gek is deze man.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Aytas

  Een gevaarlijke gek Tim, daar heb je het heel treffend mee omschreven.

  1. Adriaan

   @Aytas, daar sluit ik me helemaal bij aan. Alles wat extreem is, is fout. Deze Van Doorn behoort eigenlijk geen podium te krijgen. Deze fanatiekeling, deze fundamentalist komt mij iets te veel in het nieuws. Enge man.

   1. Aytas

    Extreem is dramatisch, links en rechts.

    1. Baaz

     Als het links is moet je het links noemen, wat jij doet is het op een hoop vegen, waarom doe je dat?

     1. Aytas

      Ehm salafisme is rechts. Daar bestaat in de normale wereld geen twijfel over. Het vertoont namelijk veel overeenkomsten met fascisme.

     2. cmsuijkerbuijk

      @Aytas
      En terwijl we intussen weten, dat fascisme socialistisch van oorsprong is (Mussolini, de oprichter van het Fascisme was een socialist!), is jouw duiding, dat fascisme rechts zou zijn dus helemaal verkeerd. Fascisme en Nationaal Socialisme zijn keihard links en één der verschijningsvormen van het socialisme, zoals communisme, sociaaldemocraten, maoïsten etc.

     3. Baaz

      @cmsuijkerbuijk: Exact, en hetzelfde geldt voor Adolf H.

     4. Siemien

      @Aytas salafisme is niet rechts en niet links salafisme is een gevaar voor onze maatschappij, en idioten zoal deze hebben een podium, doe je dit als Nederlander dan wordt je gelijk opgepakt..

     5. Aytas

      cmsuijkerbuijk
      Mussolini was niet de oprichter van fascisme. Rechts fantaseert een hele eigen geschiedenis bij elkaar. Het fascisme gaat over nationalisme en zondebok. Ik zou zeggen lees de werken van Gabriele D’Annunzio, de grondlegger van fascisme en wat hij hierover is zeggen heeft. Bekijk ook even wie de aartsvijand van het fascisme is, anarchisten, die vormden het verzet tegen mussolini en Hitler, in Nederland bestond het verzet voornamelijk uit anarchisten, communisten en een verdwaalde christen.

      Geschiedenis herschrijven voor je eigen gewin is iets wat overigens vrij normaal is onder fascisten. Het maakt het niet waar, de geschiedenis blijft zoals hij is. Wat ik hierboven beschreven heb kun je allemaal op waarheid checken. Geschiedenis van het verzet is vastgelegd.

     6. Ernst Quispel

      De heer Suikerbuik herschrijft de geschiedenis.

      🙂

  2. sjun

   Het publieke gedrag van de man verheldert wat er van islamisering te verwachten is. Meer dan zijn sponsors hem laten zal hij niet nemen omdat hij alle schepen achter zich verbrand heeft.

  3. marco1

   Idd een heel apart typje op een niet zoeen prettige manier. Zou Ernst dit een understatement vinden denk je?

   1. Siemien

    @Marco1 Ernst zal zeggen dat Ernst geweld tegen politici niet goed vindt, Ernst zal het gedrag van deze islamitische idioot niet veroordelen..

    1. Baaz

     “Ernst”

     🙂

    2. Ernst Quispel

     Inderdaad, ik wijs geweld tegen de politie nadrukkelijk af.

 2. robroy

  Ik zou zeggen geef hem dat legertje kijken wat er gebeurd, ik ben reuze benieuwd.

  1. Troelstra

   Dit wel eens gezien?

   De mannen van Arnoud van Doorn
   https://m.youtube.com/watch?v=dN_rZcAhs14

 3. Arie B

  Iemand die nergens bij hoorde heeft eindelijk een clubje gevonden. Een heel gezellig clubje. Moet nog beetje aan de taal schaven vriend. En de baard groeien laten..

 4. Dirkje60

  Smerige rat

 5. Job Jansen

  Wel opmerkelijk dat deze man kan zeggen wat hij wil, zonder bescherming nodig te hebben. Blijkbaar is de vrijheid van meningsuiting alleen voor bepaalde groepen weggelegd.

 6. Troelstra

  Dit is nou de Islam.

 7. A3aan

  Hm een beetje linke uitspraak van die islam lover, zit daar niet een oproep tot geweld in?

 8. Baaz

  Bekeerde islamieten zijn het ergste.

  In islamitische landen heb je bijvoorbeeld Mutawa, bestaande uit voornamelijk bekeerlingen tot de islam, en heeft tot taak de naleving van de sharia te controleren, en is door zijn harde en willekeurige optreden controversieel.

 9. struisvogelpolitiek

  Een heel nare man, die Van Doorn. Nog een stevige trap nageven aan een overleden persoon. Ik moet het niet doen want ik kan het niet bewijzen, maar ik kan het niet laten om een link te leggen naar de groepsverkrachting van Willie Dille. Volgens mij heeft die Van Doorn al z’n eigen “privé militie”. Werk aan de winkel voor justitie.

  1. Job Jansen

   En daar gaan weer bergen belastinggeld. En hoeveel van deze idioten komen er straks nog uit de bak. Vacatures zat bij de politie.

   1. Troelstra

    En hoeveel van deze idioten komen er hier nog naar ons land als asieleiser. Een immigratiebeleid voor Moslims is absoluut noodzakelijk.

    1. Baaz

     Ze komen momenteel met boot- bus en zelfs vliegtuigladingen vol naar ons land. Zonder moeite neemt het aantal islamieten toe. Zou Femke dat bedoelt hebben toen ze haar motie op 27 oktober 2010 indiende? Yasser Faras wil immers ook geen grenzen.

 10. Troelstra

  Aan een rotte boom kunnen enkel rotte vruchten groeien, zo blijkt maar weer. Islam is door en door rot. Islam = fascisme.

 11. Siemien

  En ze laten het in Den-Haag gewoon gebeuren..

 12. Baaz

  vr 8 juni 2018

  Voor Nederlandse moslims is het geloof de afgelopen tien jaar belangrijker geworden, blijkt uit een onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

  Bron: NOS

 13. Alicia

  Deze man kan alles zeggen omdat hij moslim is? Stel dat iemand zou zeggen dat hij graag een blik skinheads had om tegenstanders in elkaar te rammen.

  1. Baaz

   Het is nóg erger Alicia, het is een Nedermoslim!

   1. Siemien

    Zou Dünner toch gelijk krijgen?

 14. Troelstra

  Heeft Arnoudje een nieuw kindbruidje cadeau gekregen?

  https://pbs.twimg.com/media/DpoeaQ_W0AATr0J.jpg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.