Wilders niet sip om vertrek Merkel: ‘Ze islamiseerde Europa! Stuur haar naar Tribunaal voor Culturele Zelfmoord!’

Het nieuws dat Angela Merkel in 2021 haar biezen pakt als bondskanselier van Duitsland, heeft het continent flink op z’n kop gezet. Nostalgische gevoelens van christendemocraten en collega-regeringsleiders alom, die al om het vertrek van Mutti rouwen alsof ze al reeds vertrokken is. Iemand die niet meedoet aan het bewenen van de aftocht van Merkel, is PVV-fractievoorzitter Geert Wilders. Die wil haar niet hartelijk bedanken, maar doorsturen naar een tribunaal. Daar moet Merkel dan terechtstaan voor het plegen van ‘culturele zelfmoord’.

Als het aan Geert Wilders ligt, krijgt Angela Merkel geen eervolle aftocht als aftredend bondskanselier van onze oosterburen. Geen riant politiek pensioen voor mevrouw Merkel, die haar carrière begon toen de DDR nog niet was opgeheven, maar een plekje in een koude cel. Een soort Nederlandse variant op #lockherup, zeg maar. Want wat de PVV-voorman de bondskanselier kwalijk neemt, is volgens hem nog wel een stukje ernstiger dan wat onzorgvuldig geplaatste e-mailservers.

Op Twitter zet hij z’n mini-betoog uiteen. Merkel zou namelijk “terroristen, criminelen en verkrachters” Europa hebben binnengelaten. “Onschuldigen werden slachtoffer van haar beleid,” zo verklaart Wilders. Verwacht van hem dus geen diepgewortelde rouw om de aanstaande Merkxit.

Nee, wat Wilders betreft wordt het einde van de periode-Merkel begonnen met een rechtszaak. De PVV zou namelijk graag een “Internationaal Tribunaal voor Culturele Zelfmoord” willen oprichten, en zich er van vergewissen dat Angela Merkel als eerste in het beklaagdenbankje te vinden is. “Ze islamiseerde Europa,” besluit de leider van de grootste oppositiepartij van ons land. Die zit.

Merkel hoeft zich ondanks de felle woorden van de oppositieleider van haar rijkste buurland zich niet zoveel aan te trekken van de suggestie dat zij naar de internationale anti-oikofobierechter moet. Deze rechtbank bestaat niet, en wordt vermoedelijk ook niet opgericht. Toch weer een meevaller voor de grote Angela, nietwaar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Troelstra

  En Geert Wilders heeft andermaal 100 % gelijk.

  1. fockingworst

   @troelstra geert heeft altijd gelijk.
   Hans janmaat had gelijk pim fortuyn had gelijk wilders heeft gelijk en nu baudet en hiddema ook.
   Mensen ontaken uit die nare linkse nachtmerrie, en kiezen steeds meer voor fvd of wilders.
   Het clubje geitenwollensokken word steeds kleiner, mensen hebben internet en niet alleen meer de propagandamachine die Npo heet.

   1. Spaanse kok

    Hans janmaat had gelijk
    .
    Vol is vol en er kwamen nog 5 miljoen mensen bij
    Oh, wacht even.

    1. Troelstra

     En waar resulteerde die massaïmmigratie uit Islamitische shit hole in? Overbevolking door omvolking en de Islam(isering) erbij resulteerde in verdomming, verarming en een toename van de onveiligheid. Want waar de Islam verschijnt is het de vrijheid, de veiligheid, de democratie, de welvaart, de sociale cohesie die verdwijnt.

     Dus wie vooraf voorspeld hadden welke rampspoed de massaïmmigratie uit Islamitische shit hole over ons continent zou gaan uitstorten, hadden toen als groot(s) visionairs groot gelijk.

     1. HEM

      Ik heb het al eerder geschreven: In 1963 was het bij ons gewoon lesstof:

      De Islam is gevaarlijk, repressief en streeft naar wereldoverheersing.
      Werd een speciaal uur “godsdienst” voor ingevoerd, op een openbare school.
      Wim Kok was ook leerling van de RHBS te Gouda.
      We weten het allemaal, al jaren!
      Daar viel niks te voorspellen.

  2. Mart

   Voorlopig kan ze nog rotzooien en verderf zaaien tot 2021,en de rest van de EU kliek gaat ook gewoon dapper door met de handel overgeven aan de baardapen en NWO….Voorlopig geen gewin dus.

 2. Spaanse kok

  Ik denk dat Merkel gelijk een afspraak heeft gemaakt bij haar psychiater.
  De mening van Wilders heeft haar in een metersdiepe depressie gestort.
  Hopelijk komt zij deze zware klap te boven .

  1. Job Jansen

   Misschien een goed gesprek met alle aangerande vrouwen (2015 Keulen), en alle nabestaanden alle aanslagen die in Duitsland hebben plaatsgevonden (even te veel om op te noemen) waarschijnlijk dat ze dan inderdaad even langs de psychiater gaat.

 3. Ernst Quispel

  Wilders heeft elke poging opgegeven om nog serieus genomen te worden. De stakker wordt een karikatuur van zichzelf.

  1. fockingworst

   @ernst u houd een spiegel voor.!

   1. sonar

    Fockingworst,die spat spontaan in scherven,daardoor kan hij er ook nooit voor gaan staan,toch wel zielig voor de psychopaat.

  2. FLP

   Ernst kwispeldoris….jij bent een karikatuur van je zelf..net een leuk stukje in de krant gelezen over verplichte excursie naar moskeeën voor schoolkinderen en Bidden en buigen voor die God van hun ..weigeren mag niet van de scholen.

   1. Troelstra

    Plus boete voor de ouders die weigeren hun kinderen te laten onderwerpen aan het injecteren met het Islamitisch gif van de haat.

    >>

    Ouders beboet om weghouden kind bij verplicht moskeebezoek

    De ouders die hun zoon thuis hielden bij de verplichte schoolexcursie naar de plaatselijke moskee, zijn beboet voor ‘spijbelen’. De rechter vond de angst voor islamitisch geweld, en de weerzin van de ouders om hun kind “naar mensen te sturen die het als zogenaamde ongelovige minachten” onvoldoende reden om hen van vervolging te ontslaan.

    Misstand
    Het spraakmakende geval van het verplichte moskeebezoek in Rendsburg, in het noorden van Duitsland, is een schoolvoorbeeld van oprukkend institutioneel multiculturalisme en zelfislamisering. Het wordt daarom uitgebreid behandeld in Klassen op de knieën voor de islam, het rapport van Cultuur onder Vuur over de misstand van het verplichte moskeebezoek. Nu is dus eindelijk ook de uitspraak bekend.

    Ouders halen bakzeil
    De veroordeling door de Duitse rechter bevestigt de conclusie van Cultuur onder Vuur in het rapport dat de rechten van ouders in het onderwijs dringend versterking behoeven. Hoewel liefst drie mensenrechtenverdragen die rechten sterk benadrukken, halen ouders in de praktijk steevast bakzeil tegenover het staatsonderwijs. Als het tegen onderwijsinstanties gaat, zijn ouderrechten papieren tijgers. Cultuur onder Vuur vindt dat dit moet veranderen en dringt er bij de Tweede Kamer op voor de rechten van ouders op te komen.

    Indoctrinatie
    Bizar genoeg vond het moskeebezoek twee jaar geleden plaats in het kader van de aardrijkskundeles. De moskee ligt praktisch naast het Kronwerk-Gymnasium in Rendsburg, in de noordelijke provincie Sleeswijk-Holstein. De veroordeelde ouders zijn ongodsdienstig en afkomstig uit de voormalige DDR. Zij ervaren het verplichte moskeebezoek als een opgelegde vorm van indoctrinatie, zoals ze dat van vroeger kenden. Ook beriep de vader zich op ongelijke behandeling ten opzichte van moslims, omdat die hun kinderen van zwemles thuishouden.

    Extremisme
    Het gewraakte moskeebezoek had juridisch nogal wat voeten in de aarde. Nu veroordeelt het kantongerecht Meldorf de ouders dan toch tot 50 euro boete. De vrouwelijke rechter vond dat van religieuze beïnvloeding geen sprake was geweest, omdat het korte bezoek aan de moskee geen “religieuze verbanden” had. Toch heeft de moskee in kwestie wegens verdenking van extremisme onder bijzonder toezicht gestaan van de Verfassungsschutz, de Duitse veiligheidsdienst.

    Multiculturele staatsideologie
    De advocaat van de ouders, de gezinsadvocaat Alexander Heumann uit Düsseldorf, wil nu onderzoeken of hij tegen het oordeel in beroep gaat. Hij verdedigt de mening van de ouders “dat men niemand kan dwingen tegen zijn zin een gebedshuis te betreden”.

    De veroordeling van de ouders toont nog eens aan hoezeer het verplichte moskeebezoek onderdeel uitmaakt van de multiculturele staatsideologie die zo nodig met hulp van de rechter kracht wordt bijgezet. Uit juridisch onderzoek blijkt dat de situatie in Nederland niet wezenlijk beter is.

    <<

  3. Top

   Hahahahaha Blablabla, zeg je tegen de man, op zijn laatste ritje.

  4. Jacco

   Misselijke linkse rat die ernst

 4. Eugenie de la Fleur

  Ik ben blij dat Wilders dit soort dingen roept. Het zal zijn kansen om ook nog maar iets voor elkaar te krijgen alleen maar kleiner maken

  1. Top

   Wanneer gaat u eens wat ‘voor elkaar maken’? Mevrouw droogpruim de la zelfgeknipt haar, u laat hier graag een ‘natte wind’ waarvan u hoopt, dat hij nog stinkt ook. U brabbelt en krabbelt maar wat. U noemt zichzelf “progressief”, maar wat mij opvalt is dat u niets van uzelf ten berde brengt. U plagieert anderen bij gebrek aan eigen inzichten. Als een meelopertje op een schoolplein, proberen op te vallen en dan zelf denken, i de hoop, dan ook authentiek te zijn. Kijk eens om u heen en besef wat het u allemaal NIET gebracht heeft. U bent een natte scheet, zonder enige inbreng of besef, dat hij ooit gelaten is. Al verhuisd?

   1. Svetlana

    Wat een inhoudelijke reactie 🙂

    1. Top

     Goh, kan jij lezen dan?

    2. Stanly2000

     En Ernst kan als hij wil ook foutloos schrijven.

   2. Ernst Quispel

    Trieste bijdrage van Top.

    Ik vrees dat hij er zich niet voor schaamt.

 5. Paaldanseres

  Die Oost-Duitse rat verlaat alvast -nu het nog goedschiks kan- het zinkende schip. Maar toch nog niet helemaal, want ze zal, ze moet met die Franse stokbroodvreter Macron het hele land en de rest van Europa volledig naar de kloten helpen. Dit gekke wijf hoort niet thuis in de Bundestag, maar op de brandstapel. Vuil secreet.

  1. Ad Infinitum

   Doe nog maar een showtje, het is matinee en buiten regent het..

  2. Seneca

   @paaldanseres
   Merkel is niet Oost Duits. Merkel is geboren in Hamburg en is met haar leipe vader naar Oost Duitsland verhuisd. Daar werden zij met open armen ontvangen en Angela deed het zo goed in de socialistische heilstaat, dat zij voorzitter werd van agitprop. Agitprop was het middel van de socialisten om westerse samenlevingen te ontregelen door middel van agitatie en propaganda. ik ben ervan overtuigd dat Merkel een verborgen agenda heeft om alsnog Europa in een socialistische heilstaat te veranderen.

 6. PMG

  NEXIT

 7. Ad Infinitum

  Geert Wilders speelt Europees gezien een marginale rol, mocht hij al opgemerkt worden. Voor Angela Merkel is hij vermoedelijk niet meer dan een bijgoochem. Regeringsdeelname kan hij niet aan. Indrukwekkend is zijn twitterverhaaltje niet.

  1. Ernst Quispel

   “Geert Wilders speelt Europees gezien een marginale rol”

   Hij speelt nationaal een zo mogelijk nog marginalere rol.

   🙂

   1. Ad Infinitum

    Ik heb het niet al te erg willen maken.

   2. Siemien

    “Hij speelt nationaal een zo mogelijk nog marginalere rol.”

    Wilders heeft 20 zetels.
    Je bent met je naargeestige reacties hier steeds meer de boel aan het verstieren en verzieken.
    Ik ben gelukkig niet de enige die dit ziet.

    1. Ernst Quispel

     Dat maakt het ook zo tragisch, Baaz, Wilders heeft 20 zetels en hij komt politiek niet verder dan spek en bonen.

     Ergens doet hij iets niet goed, vind je ook niet?

     1. Siemien

      Je bent nogal in de war, ook dat wordt gezien hoor.

      Van 15 naar 20 zetels is 5 zetels winst, Wilders zit zeker niet voor spek en bonen in de kamer, sterker nog, hij veegt de vloer aan met de so callt politiek correcte elite kliek.

 8. Two Ravens Black Kettle

  hear, hear ome Geert !!

 9. Gerlos

  Er zijn nog heel veel Nederlanders die er ook zo over denken Geert.

  1. Ad Infinitum

   Nederland is een volk van denkers en doeners. Om die reden is het ons goed gegaan door de leiding die mevrouw Merkel gaf aan de inspanningen om de Euro crisis te overwinnen en het herstel daarna. Daar hoor je de meneer Wilders niet over.

   1. Job Jansen

    Het is leuk dat het financieel weer wat beter gaat, de korte termijn visie van veel kamerleden en Europarlementariërs. Want geld moet rollen. Vooral richting Europa en haar leiders. Op lange termijn Europa volledig verpesten met heel veel kansloze migranten, en dus islamisering, ja das niet zo belangrijk. Tegen die tijd zijn de parlementariërs allang weer weg.

   2. Stanly2000

    En ik maar denken dat Rutte de hele bankencrisis persoonlijk en alleen heeft opgelost.

 10. Florissa

  7 man zijn dit weekend in Freiburg uren met een meisje bezig geweest ,hebben dat arme schaap volledig uitgewoond ,wordt zoveel mogel uit het nieuws gehouden ,maar van mij mogen ze dat tuig ophangen ,en liefst bij Merkel voor de deur .er zitten een stelletje debielen hier die lui nog in een goed straatje te lullen , Geert heeft volkomen gelijk ,die flutpartijen zinken niet voor niets ,duurt niet zo lang meer voor de pleuris echt uitbreekt ,weet Merkel ook ,en daarom neemt ze de kuierlatten .Iets met ,habe es nicht gewust.

  1. Siemien

   Tuurlijk heeft Geert gelijk, maar er zijn er hier die het rechtvaardigen.

   1 van de uitspraken van Tengo/Ernst/Qispel over pedopartij martijn, en zo ziet men dit dus.

   “Hoewel velen bij deze uitspraak begrijpelijk gemengde gevoelens en mogelijk verontwaardiging zullen ervaren meen ik toch dat het geweldig is dat onze rechtspraak zo sterk is dat men zich niet door primaire gevoelens heeft laten leiden maar door een zorgvuldige afweging van de grondrechten. Het recht van vereniging is een belangrijke pijler van onze rechtsstaat en het is zeer goed dat de rechter dit het gewicht gegeven heeft dat het toekomt.”

   1. Ernst Quispel

    “Het recht van vereniging is een belangrijke pijler van onze rechtsstaat en het is zeer goed dat de rechter dit het gewicht gegeven heeft dat het toekomt”

    Ik weet niet wie dit beweerde maar ik ben het er zeer mee eens.

    Ook dit grondrecht is echter niet onbeperkt en in tweede aanleg heeft de rechter gemeend de pedovereniging Martijn te verbieden.
    Persoonlik juich ik dat toe: de vereniging idealiseerde pederastie en dat is naar hedendaags inzichten immoreel en strafbaar.

    1. Original NL

     EQ……..Ik weet niet wie dit beweerde maar ik ben het er zeer mee eens….
     Maar wij weten het wel!
     Het met jezelf eens zijn is voor iemand met DIS cluster B bijzonder te noemen.

     1. Jozias Visser

      Als (Marokkaanse) moslims je buurt terroriseren, de pest hebben aan negers en hen altijd aanvallen en liefst dood maken, kun je het beste een paar dingen doen.

      Bijvoorbeeld: deze onberekenbare moslims, die hetzelfde geloof aanhangen als islamitische terroristen, over de bol aaien en je solidair verklaren met hun haat tegen negers zodat zij zich niet tegen jou keren.

      Je kunt ook binnen blijven en nooit meer de straat opgaan. Want de straat is van hen. Die is verkregen door de macht van intolerantie over tolerantie die door de meeste Europese nep-regeringen is toegekend om confrontatie met de dragers van het Islamvirus uit de weg te gaan. Pappen en nathouden van ongure elementen in de samenleving luidt het parool. Het voeren van de los lopende krokodil is in volle gang zodat hij niets zal doen dat bij een roofdier past.

      Vangen en in de dierentuin terugplaatsen is ook een optie. Alleen daar wil men liever niet over praten. Op zijn minst komt daar de Partij van de Dieren tegen in opstand. En natuurlijk alle linkse bord-voor-de-kop partijen.

      Maar . . . is er echt geen andere oplossing?

      Lastig! Lastig, want al de tegen onze beschaving gekeerde moslims wensen voor geen dag te integreren in onze samenleving zolang ze niet hun zin krijgen. Zij hebben hun zinnen gezet op hun eisenpakket dat inhoudt dat onze westerse samenleving net zo’n haat ontwikkeld tegen negers als zijzelf.

      Verander het woord neger door jood en u staat midden in de politieke realiteit van de dag! Als joden zijn uitgeroeid komen later negers aan de beurt. Niet om uit te roeien maar om traditiegetrouw, volgens het historische gedrag van Arabieren, als slaaf te dienen.

 11. Jozias Visser

  Islamvolgers dienen hun plaats te kennen! Zelfs Allah beseft dat hij in feite maar een armoedige onderdanige knecht van de Arabische psychopaat proletenprofeet Mohammed was. Al die waardeloze achterlijke Arabische landen rond Israël met uitsluitend Allah-schreeuwers hebben keer op keer een enorme dreun op de kromme Arabische lelijke neus gekregen onder het goedkeurend oog van – jawel – hun favoriete god Allah.

  Islam is achterlijk. Het eist respect, maar is zelf respectloos omdat het zelf geen enkel soort respect vanuit de religieuze etalage kan tonen die onder het vieze stof verborgen ligt van geestelijke armoede.

 12. P.Sisterons

  Hahaha Eugenie de la Fleur is een miskend potje waar écht geen dekseltje op past.

 13. P.Sisterons

  @Paaldanseres. Helemaal met je eens. Zou het niet eens erg vinden om eigenhandig die brandstapel aan te steken. Lang leve de leut.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.