‘Anti-Israël demonstratie’ in Amsterdam: inclusief rapmuziek waarin zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers worden verheerlijkt

Screenshot CIDI Jongeren / Twitter.
Foto: Screenshot CIDI Jongeren / Twitter.

Gezellig, die tolerantie.

Kijk, leuk hoor jongens, gezellig enzo!

Het is ronduit schokkend om dit soort teksten te horen, maar zéker in de hoofdstad. Amsterdam, dé stad van tolerantie… en de stad van Anne Frank. Je zou denken dat we tegenwoordig weten dat we dit soort walgelijke teksten niet meer accepteren. Maar wel, dus. Want ‘antizionisme.’

Nu is het opvallende dat de autoriteiten ongetwijfeld onmiddellijk hadden ingegrepen als dit om een andere minderheid ging in ons land. Waarom wordt er niets gedaan als het over joden gaat? Waarom mag geweld dan verheerlijkt worden?

Kan een lid van de regering dat misschien uitleggen? We wachten in spanning af.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

78 reacties

 1.   

  Sorry maar ik hecht geen geloof meer aan DDS met hun ophitsende topic’s.
  Maar mocht het wel waar zijn, zie ik graag het bewijs en zal ik dan van mijn afkeuring laten blijken.

  1.   

   Die neiging heb ik ook…
   Over Ismo music kan ik alleen vinden dat het een label is…welke rapper het is, staat er niet bij, laat staan dat de rapper in kwestie is “veroordeeld”voor antisemitische en homofobe opmerkingen.

   Maar ik blijf nog even zoeken, voorlopig dus nepnieuws.

   1.   

    Ok….ik ben er uit, het gaat dus over de rapper Ismo en niet het label Ismo-music.
    Eerlijk is eerlijk, het is GEEN NEPNIEUWS. DIT IS GEEN FRISSE JONGEN!

    Idd….een gore jodenhater en homofoob persoon….ik kan het niet anders uitleggen,

    In 2014;
    Op 28 april 2014 bracht hij zijn debuutsingle #Eenmans uit via YouTube. Het nummer bracht hij in eigen beheer uit en de tekst gaat er volgens zijn toelichting over, dat hij zijn zaken liever alleen regelt.[4] De tekst werd echter anders ontvangen, vanwege onder meer de volgende regels: “Ik haat die fucking joden nog veel meer dan de nazi’s” en “Flikkers geef ik geen hand”. Het nummer leidde tot een rel en een rechtszaak. Sinds het begin van de rel en tegenover de rechter verklaarde hij dat zijn teksten verkeerd zouden zijn uitgelegd. Joden zou in de rapmuziek verwijzen naar zionisten en met flikkers zou hij niet homoseksuelen hebben bedoeld maar mensen die iets flikken

    1.   

     Dank je voor dit onderzoek. In 1e instantie had ik ook zoiets van zal wel weer. Hoor het ook niet in het filmpje. Schandalig dat dit daar is afgespeeld. Mogen wat mij betreft sancties op volgen.

    2.   

     @b m
     Wiki fan, plaatd de link.

 2.   

  @Kong. Geloven?? jij als Atheist??? dan geloof je toch al niet… dus wat is je punt.

  1.   

   Ho ho ben net als de schrijver van dit topic en grote Geert – agnost….

 3.   

  Als dit waar is is het ronduit schokkend te noemen en zeker in Amsterdam waar ze zich altijd op de borst slaan wat betreft tolerantie.

  1.   

   Het is hoogstwaarschijnlijk niet waar, Nienke.

   1.   

    Helaas is het wel waar Q.

    Op 28 april 2014 bracht hij zijn debuutsingle #Eenmans uit via YouTube. Het nummer bracht hij in eigen beheer uit en de tekst gaat er volgens zijn toelichting over, dat hij zijn zaken liever alleen regelt.[4] De tekst werd echter anders ontvangen, vanwege onder meer de volgende regels: “Ik haat die fucking joden nog veel meer dan de nazi’s” en “Flikkers geef ik geen hand”. Het nummer leidde tot een rel en een rechtszaak. Sinds het begin van de rel en tegenover de rechter verklaarde hij dat zijn teksten verkeerd zouden zijn uitgelegd. Joden zou in de rapmuziek verwijzen naar zionisten en met flikkers zou hij niet homoseksuelen hebben bedoeld maar mensen die iets flikken

    1.   

     Je spreekt over een tekst die hij vier jaar geleden uitsprak en waarvoor is hij is vervolgd. Terecht, overigens.

     We weten niet wat hij dit weekend riep.

     1.   

      Dat maakt me dan nix meer uit….als je in 2014 dit op plaat hebt laten zetten, moet er wel iets heel bijzonders gebeurd zijn met die jongen.

      Voor mij is hij een extreem rechtse gek geworden….

     2.   

      Ernst is dit ook nog aan het verdedigen, het gaat er niet om wat hij dit weekend riep het gaat erom wat voor muziek er gedraaid wordt door deze antisemieten, jou vrinden zeg maar.
      Wat ben jij een vervelend mannetje met je smerige opmerkingen hier, je valt ernstig door het mandje.

  2.   

   @nienke
   Het is JUIST die tolerantie dat dit mogelijk maakt. Vrijheid van meningsuiting, roept men dan.
   Oproepen tot haat en moord zou verboden moeten zijn. Maar ja, recht op demonstreren, roept men dan.
   Daarom roep ik dan, OPPAKKEN die rapper en het land uitzetten.

   1.   

    Weet Struisvogel welke tekst de rapper uitsprak?

    1.   

     Weet Ernst Quispel welke tekst de rapper uitsprak?

     1.   

      Nee, we kennen de tekst allebei niet en als in de tekst zelfmoordaanslagen op Israëliërs waren verheerlijkt was de rapper opgepakt dan wel had die de serieuze pers gehaald.
      Het is dus nagenoeg zeker dat dit verhaal nepnieuws is.

     2.   

      De rapper opgepakt in Amsterdam? De stad waar vorige week een pro-Israël demonstrant werd verwijderd. Dat denk ik niet.

    2.   

     “Ik haat die fucking joden nog veel meer dan de nazi’s” en “Flikkers geef ik geen hand”.

     Lijkt me duidelijk Q.
     Weg met die griezel, DDS heeft gelijk.

     1.   

      Dan weten wij wat meer @BM. Bedankt voor de toelichting.

     2.   

      Wat is je bron, Blue Monday?

 4.   

  Sylvana’s achterban

 5.   

  Veel hoofddoekjes (want islam is automatisch anti Israël en anti Amerika) en een aantal groen linksers. Ook wel grappig in die raptekst: over ‘God’ die alles zag. Hebben ze zich wel eens afgevraagd hoe het in bijvoorbeeld de 6-daagse oorlog toch kon gebeuren dat hun god zich afzijdig hield?

  1.   

   Geen politie te zien natuurlijk. Een week geleden wel een man weggestuurd omdat ie op zijn eentje Israel promootte en daarmee zogenaamd overlast zou veroorzaken. Vrijheid van meningsuiting om het verdere bestaan van Israel te pleiten is hier alleen theoretisch mogelijk. Een Palestijnse utopiestaat verdedigen is in de praktijk in dit land dus wel mogelijk.

   1.   

    Het is in dit land inderdaad toegestaan om het recht van het Palestijnse volk op een eigen staat in Nederland publiek te bepleiten, heer van Urk, ondanks de wens van leugenaars zoals u om dit te verhinderen.

    1.   

     Uiteraard vind Ernst het gerechtvaardigd en prima dat zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers word verheerlijkt.
     Jij als rasechte antisemitische simpele rat, met nog simpelere reacties vind dit, het zegt echt iets over jou zieke sympathieën, die jij steeds weer door je naargeestige reactie ten toon spreid

  2.   

   Palestijnen zijn een typisch kenmerk van de mislukte islamreligie. Zij stellen al 1400 jaren eisen die de andersdenkende mens als minderwaardig verklaren. Eisen, eisen en nog eens eisen stellen. De volgeling van de vuile vieze gore smerige pedofiele anti-mens, sadist, zelfbenoemde profetenkeutel en Arabische oorlogsterrorist Mohammed eist respect. Respect verdienen door te integreren, past niet in het beeld van de volgeling van de weerzinwekkende mislukte Arabische pedofiele mens Mohammed.

   1.   

    “de vuile vieze gore smerige pedofiele anti-mens, sadist, zelfbenoemde profetenkeutel en Arabische oorlogsterrorist Mohammed”

    Zoek hulp, arme kerel.

    1.   

     dat gaat niet ernst ….hij is al ruim 1300 jaar dood!

   2.   

    Een nieuwkomer die van zijn nieuwe land eist dat het zich aan hem aanpast in plaats van andersom, is geen immigrant, maar een bezetter.

 6.   

  De tekst van de rap wordt niet geciteerd en de interpretatie komt van de CIDI-jongen.

  Ik schaar dit vooralsnog onder de categorie nepnieuws.

  1.   

   Artistieke Jodenhaat moet gewoon op de Dam kunnen volgens Ernst.

   1.   

    De heer van Urk liegt opnieuw. Waar beweer ik dat, trieste fantast?

    1.   

     Omdat CIDI-jongeren dit hebben waargenomen dan is het plotseling nepnieuws. Fantaseer u nou maar verder in dat antisemitische Palestijnse utopiestaatje van u.

     1.   

      Ik sluit in theorie niet uit dat de CIDI-jongeren de waarheid spraken maar ze deden dat in elk geval niet aan de hand van feiten en objectiviteit kan dit extremistische clubje ook niet worden toegekend.

  2.   

   Uiteraard moet er wel bewijs geleverd worden. Wel een kanttekening. Als er in het Israëlisch Palestijns conflict weer een dode valt hoeft meestal geen enkel bewijs geleverd te worden wie de schuldige is en wat eraan vooraf ging. Ik herinner me nog de trieste situatie van Mohammed al Dura die ‘gedood’ werd door de Israëliërs. Niemand was geïnteresseerd in de waarheidsvinding die anders bleek te liggen. Weinig Palestijnen-knuffelaars hebben net na de gebeurtenis om doorslaggevend bewijs gevraagd..

   1.   

    Arie b
    heb jij oogkleppen op of zo!! al die messentrekkers dan hoeveel bewijs wil je nog hebben malloot!!

    1.   

     Ach, het is een zielig verhaal van partijtrekken voor de zwakken, de onbenulligen van geest, de islamvolgers die alsmaar respect moeten hebben en eisen stellen, maar nog nooit respect hebben verdiend. Palestijnen woonden in zogenaamde plaatsen die niet eens een naam hadden en daarom ook niet op de kaart stonden. Wat islamvolgers willen is de klok stil zetten om vervolgens (desnoods met geweld) de tijd terug draaien tot aan het moment waarop de vieze gore smerige pedofiele sadistische Arabische profeet Mohammed begon met zijn haat tirades en oorlogscriminele activiteiten tegen joden, christenen, en iedereen die niet naar zijn door hersenrot gedreven hersenspinsels wilde luisteren.

    2.   

     ?

     1.   

      Probeer het niet begrijpen, Arie, Jozias is een zieke islamofoob, volledig doorgedraaid.

     2.   

      @ernst islamofoob bestaat niet, wat jij wel structureel laat zien is jou zieke islamitisch en vooral antisemitische sympathieën.

      Voor alle duidelijkheid dit even kijken.

      israelcnn . com/video/terror/palestinian-incitement-exposed

     3.   

      jouw

     4.   

      Goed van je, je hebt het gevonden, wat ben je toch een slim jongetje hè man wat goed van jouw

 7.   

  Antisemitisme is in linkse kring aan een sterke opmars bezig en begint in die kringen mainstream te worden.

  In Engeland is de leider van Labour een bekende antisemiet en hamas sympathisant.

  In het weekend is in New York een man gearresteerd die synagogen bekladden met Joden hatende teksten. Het blijkt om een man te gaan die voor Obama heeft gewerkt.

  1.   

   Komt Ritter weer met z’n Nepnieuws….kom maar met de bron, die je gaat vinden op de Sun o.i.d en dan zal ik de rest van het ware verhaal erbij plaatsen.

   Echt antisemitisme is helaas nog steeds het domein van extreem rechts…

 8.   

  Hoe is het mogelijk dat dit soort acties kunnen. Soms schaam ik mij dat ik Nederlander ben. Onze regering kiest bewust tegen Israel terwijl dat er zoveel mensen in ons land zijn die dat niet willen. Het zijn weer schreeuwers die ophitsen.

 9.   

  Waarom toch altijd op de Joden schelden wat markeren deze mensen?
  De joden hier in Nederland doen niemand kwaad, hardwerkend volk houden zich rustig waarom elke keer deze waanzinnige demonstraties hier in Ned.
  Ga lekker naar Israel of palastina als je wilt demonstreren, vind dit werkelijk belachelijk.
  En als die rapper dit inderdaad gerapt heeft had hij direct opgepakt moeten worden.
  Stel je voor dat een joodse jongen of meisje deze waanzin gerept had over de palastijnen weet dan zeker dat hij onmiddellijk opgepakt was.
  Over discriminatie gesproken.

  1.   

   Als racistische taal jegens het Palestijnse volk strafbaar zou zijn was DDS al lang uit de lucht gehaald. Wat ik hier soms in dit verband lees is te smerig voor woorden.

   1.   

    Quispel
    Het Palestijnse ras? Are you serious?

    1.   

     Sodemieter toch op, onnozele hals.

     1.   

      Quispel
      Uitnemend betoog.

    2.   

     Haha Q is niet echt slim hè

   2.   

    Die je nu op die zwerfarabieren die zich sinds 1967 Palestijnen zijn gaan noemen omdat het de Egyptenaar Yasser Arafat zo goed uitkwam?

    1.   

     Dit racisme bedoel ik: door de inheemse Palestijnse bevolking te stigmatiseren tot ‘zwerf-arabieren’ wordt de weg vrijgemaakt voor onderdrukking, landroof en deportatie.

     1.   

      Ernst het wordt tijd dat je de geschiedenis van Israël eens goed gaat bestuderen.
      want wat je nu allemaal voor een onzin uitkraamt slaat nergens op je komt over als een erg verwarde man. en dan druk ik het nog zachtjes uit.

     2.   

      Ik heb de geschiedenis van Israel, i.c. de stichting van de Westerse kolonie Israel ten koste van de daar wonende bevolking, grondig bestudeerd, Ruth.

     3.   

      Blijkbaar niet Ernst, want je blijft maar onzin uitkramen.
      Israëlische jaartelling staat al op 5779.
      Hoezo de zogenaamde Palestijnen inheemse bevolking.
      mag je zo laat nog wel achter de computer vind de leidinggevende van de instelling dat wel goed?

     4.   

      Ernst, Sjun heeft gewoon gelijk. het zijn zwerf Arabieren.

     5.   

      Die ‘zwerfarabieren’ woonden er al toen het Westen besloot er een Israëlische kolonie te vestigen, Ruth.

 10.   

  Palestijnen zijn Parasieten. Wellicht door een middeltje van Monsanto.

 11.   

  Stelletje tuig dat ze nog toestemming krijgen om te demonstreren, en dan ook nog voor een verzonnen volk waarvan hun roots liggen in de buurlanden van Israël.
  Als meneer Jacobs op de dam staat met de Israëlische vlag wordt hij weggestuurd of meegenomen naar het politiebureau en dit tuig kan alles maar doen en laten wat ze willen zonder enig politie optreden. SCHANDE!!!

  1.   

   Jeruzalem staat niet genoemd in de Koran. Wat wel in de Koran geschreven staat is dat het land van de Joden is. Misschien ruiken de islamleiders van Hamas en volgelingen van het Arabisch historische pedofiele verderf Mohammed weer geld. Wanneer de huizen van de Hamas-gezinden tot puin worden gewalst door het Israëlische leger. Hoezo dat? Nou, dan vloeien er onmiddellijk weer Europese bakken met geld richting Gaza, rechtstreeks in de zakken van . . . jawel, u raadt het al, Hamas spekt zijn kas.

 12.   

  Palestijnse logica: “Als Trump de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem verplaatst, zullen wij genoodzaakt zijn om terreurdaden te plegen. Als hij dit echter niet doet, zullen we doorgaan met het plegen van terreurdaden zoals we dat de afgelopen 100 jaar hebben gedaan.”

 13.   

  God sprak destijds lang geleden wijze woorden tot Adam – een ander meer aangenaam gesprek heeft nooit plaatsgevonden . . . voor zover mij bekend. Wat mij hierbij opvalt is dat nergens gesproken wordt over een toekomstige reünie in de hemel alwaar God de gastheer is van een eeuwigdurend pretpark met personen het vuur van de hel hebben overleefd en daar niet zijn achtergebleven. Mocht de proletenprofeet Mohammed nog in leven zijn, hij zou ons hier ongetwijfeld meer over kunnen vertellen. Want sadistisch genoegen was het handelsmerk van zijn levensvisie.

  1.   

   Verwarde jongen.

   Beter negeren teneinde de neurose niet te verdiepen.

   1.   

    Deed jij dat maar eens, het schijnt voor jou nogal lastig te zijn met name als de waarheid je recht in je porem wordt gesmeten als het gaat om Israël of de islam..

 14.   

  Anti islamdemonstratie: Kruisraket op Mekka afvuren. Laat de raket getekend zijn met de Arabische tekst: ‘Met de groeten van Allah.’

  1.   

   Of deze, allah wenst u een goede reis naar de hel daar wachten 72(kuch) maag(kuch)den op je..

   1.   

    De boerkababes van Mohammed zijn wel 72 maar natuurlijk geen maagd. Niet alles wat in het boek van de proletenprofeet staat is ook echte toekomst. Het islamitisch besodemieteren heeft ook een naam: taqiyya

   2.   

    Wat zou Mohammed doen? Dezelfde vraag met Jezus in de hoofdrol. Dan krijg je terrorisme, haat, dood en verdoemenis tegenover vrede, verzoening en mededogendheid.

    Ik ben overtuigd atheïst en tevens tegenstander van de Darwin-onzin. Ik vraag mij dan ook af waarom al die links politieke Gut- en Deugmenschen zo kreupel denken ten aanzien van het mohammedanisme en zijn islamitische klaplopers op onze kennisbeschaving. Dan blijft er met al die leugens en bedrieglijke ontkenningen van mohammedanen toch maar één conclusie over. Zij die zich islamvolgers noemen zijn parasieten.

 15.   

  Hoe creëer je tweespalt en haat, NU ZO DUS.

  1.   

   Laat ze toch lekker weer oorlogje voeren met de kans op een ereplaats in het prostitutieparadijs van de profeet. Alleen niet vergeten ‘Allah akbar’ te roepen.

   Dat dit niet helpt om een overwinning te bereiken, heeft alles te maken door de foute kreet. Het zou natuurlijk moeten zijn ‘Mohammed akbar!’ Maar ook dat zal niet helpen. Mohammed is dood en Allah heeft nooit bestaan. Nou ja, ontstaan in de gedachte van de profeet als de knecht van Mohammed heeft dit aangetoond dat Arabieren de grootste verliezers van deze aardbol waren en nog altijd zijn.

   Dan toch weer oorlog dus! Hoezo? Nou, dat ruimt lekker op tussen het onverbeterlijke mislukte achterlijke islamvolgers dat weer toe is aan zijn zoveelste nederlaag omdat het vrede met de joden niet verdragen kan. Liever vandaag dan morgen. Met minder islam, minder zorgen.

   1.   

    “het prostitutieparadijs van de profeet”

    Arme jongen.

    1.   

     Je bent echt kansloos Ernst, zo verschrikkelijk uitgeluld, je hebt echt helemaal niets meer in te brengen..

 16.   

  Het is dat Rutte de Nederlandse verdedeging, politie, leger heeft gedecimeert want o o af en toe mis ik een corps mariniers, commando s die zo effectief een Dam kunnen schoonvegen.

 17.   

  Waarom zouden we hiervan moeten schrikken ?
  De overheid financiert ook talrijke Genocide-projecten overzees die Joden, christenen, Assyriërs, Yezedi’s en andere minderheden moeten uitroeien.
  Miljoenen voor kogels, bommen, raketten en zaagmessen.
  Al moord je hele dorpen uit.
  Met geld van de NLse regering
  De MSM zal glimmen en de genocide politiek blijven bewieroken
  Dat noemen ze in NPO kringen volgens mij verschillig, betrokken en solidair.

  Rutte staat tot zijn kossem in het bloed

 18.   

  En allemaal onder de vlag van “vrijheid van meningsuiting”. Ik kan maar niet wennen aan dit soort dingen. Overigens is de CIDI zeer betrouwbaar in het geven van informatie over antisemitisme.

 19.   

  Tolerantie is angst voor escalatie.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!