Column Jan Roos: ‘Bij Baudet draait het allemaal om Baudet, ik ben bang dat hij niet meer te redden is!’

Dat Forum voor Democratie zakt in de peilingen is bijna knap, want werkelijk alle onderwerpen komen op dit moment naar de partij toe. Van kernenergie tot het gedrocht van de Europese Unie. Van een verwaarloosde defensie tot aan het steeds verder slopen van de Nederlandse cultuur en tradities. Hoe kan het dan toch dat men steeds minder trek krijgt in die club? Dat komt door Thierry Baudet.

Thierry Baudets semi-filosofische gereutel, zijn immer elitaire gewauwel, zijn neerkijken op het gewone volk, maakt hem precies waar Nederland genoeg van heeft. We willen iemand zien die de mouwen opstroopt om voor ons, de gewone man, op te komen. En dan mag je best een nicht als een knol zijn met een butler en twee hondjes, zoals wijlen Pim Fortuyn. Hij wilde alles doen, zelfs zijn leven geven, om dit land weer beter te maken. Om Nederland weer aan de Nederlanders terug te geven, die door de hooghartige elite van ons was afgenomen.

Maar bij Baudet draait het allemaal maar om een ding: Baudet.

‘Ik moet het land redden’, heb ik meerdere keren uit zijn mond horen komen. Maar dan moet je wel verder komen dan dat steeds te roepen. Zijn grootste moment van dit jaar was dat-ie in zijn blote toges aan de rand van een zwembad lag en daarvan een foto internet opslingerde. Als dat je moment suprême is, dan ben ik bang dat je zelf niet eens meer te redden bent.

Want waar zijn de daden? Waar zijn de vingers in de stinkende wonden? Waar is zijn aangekondigde opstand tegen de elite? Ik zie er helemaal niks van. En niet alleen ik. Ook binnen de partij is er steeds meer weerstand. De dictatoriale manier van leidinggeven – van onder anderen mede-oprichter, penningmeester en lijsttrekker voor de Eerste Kamer, Henk Otten – begint steeds meer wrevel te veroorzaken. Steeds meer leden van de jeugdorganisatie JFVD keren de partij de rug. Dat heeft er mee te maken dat ze de verafgoding van Baudet meer dan zat zijn. Het draait er allemaal om hem. Zo moeten ze naar zijn favoriete klassieke muziek luisteren en mogen ze alleen met goedkeuring van de nieuwe messias op de zomerschool van Forum voor extra ideologische bijscholing. Kritiek betekent uitsluiting.

Dan kan je denken dat ik dit stukje schrijf uit jaloezie of rancune. Of dat ik nog steeds niet over het niet slagen van mijn eigen politieke ambities heen ben. Au contraire: dagelijks voel ik de opluchting dat ik die slangenkuil niet ben binnengetreden. Inmiddels denk ik dat de broodnodige verandering van de straat zal moeten komen, en niet uit het parlement. Maar dat het gat op rechts, waar behoefte is aan een brede rechtse volkspartij, op deze manier wordt gevuld is mij een doorn in het oog.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Ernst Quispel

  Baudet is een waardeloze charlatan. Zelfs malle Jan heeft het door.

  1. Baaz

   Jij mag je mening geven, het is niet eens levensgevaarlijk.

  2. Baaz

   Jammer dat Jan niet reageert nadat hij zijn schrijfsels poneert. Een vraag zou kunnen zijn hoe hij had gedacht het te moeten doen nadat hij kansloos de achterdeur moest kiezen omdat hij geen zetel(s) kon bezetten.

   1. Blue monday

    Nu had je de kans om met een gelijkgestemde eens wat ideeen uit te wisselen.

    Maar ook nu kies je de laffe weg van de minste weerstand en gaat Jan Roos ineens aanvallen.

    Nooit eerder zo’n kritiekloze minkukel meegemaakt, die zo gedwee achter zijn leider aanhobbelt.

  3. Top

   Blablablabla Blaaskaak! Verzin, eens wat nieuws!

  4. Vliegenvanger

   EQ is een grote meeloper, een dom individu.

 2. Sibvach

  “Dan kan je denken dat ik dit stukje schrijf uit jaloezie of rancune. Of dat ik nog steeds niet over het niet slagen van mijn eigen politieke ambities heen ben.”

  Inderdaad!

 3. Blue monday

  Fijn dat er eens terechte kritiek uit de rechtse hoek is op de business-Class partij van en voor Baudet-dandy’s.

  Kom ik toch even terug op de wens van Roos dat er een rechtse, volkse, armenopstroop-partij moet komen.
  Volgens mij het je daarvoor de PVV al en dan nog…als je een rechtse PvdA wilt (ik meen dat Roos dat wenst) zul je heel wat linkse ingrediënten in je partij moeten stoppen.
  Eentje daarvan is Nivellering (progressieve belasting) maar denk ook aan wonen, de verzorgingsstaat, Zorg, de oude dag etc….

  Ik meen dat zonder deze punten geen sprake kan zijn van een volkspartij.

  1. Baaz

   “Fijn dat er eens terechte kritiek uit de rechtse hoek is op de business-Class partij van en voor Baudet-dandy’s.”

   Ik volg de debatten waar Baudet spreekt met enige regelmaat. Ik heb Baudet leren kennen als iemand die regelmatig aangeeft na te willen denken als men hem confronteert met kritiek of met aanvullingen.

   1. Blue monday

    Dat zal hij vast zeggen in besloten kring, maar wellicht dat je hem ook eens aan moet spreken dat hij die beloftes ook landelijk nakomt.

  2. Groeneveld

   Eens.

 4. Silvana Simons

  Hij is ook niet meer te redden. Maar Jan Roos is ook opgeven.

  1. Baaz

   Fijn dat jij hier je mening geeft, dat recht is verankerd in art. 7 van onze Grondwet. Het uiten van je mening kan echter wel dodelijk zijn, bijvoorbeeld als het over islam of over Mohammed (t.e.a.b) gaat.

   1. Baaz

    Maar ik heb natuurlijk wel een klein addertje onder het DDS-gras gestopt.

    1. poldi

     @Silvana Simons, maar ook jij bent al heel lang niet meer te redden en ze hebben jou en mass ook gedumpt.

  2. robroy

   Dom wijf

   1. Ernst Quispel

    Domme jongen.

  3. Ernst Quispel

   Jan Roos redde het vanwege incompetentie politiek niet.

   Sylvana Simons wel.

   1. Baaz

    “vanwege incompetentie politiek”

    Dat is jouw mening. Feit is dat er onvoldoende stemmen waren.

    1. Heinz

     @Baaz, die onvoldoende stemmen is toch het resultaat van een gevoerde politiek die niet aansloeg bij het publiek. Wie scoort heeft resultaat, wie er naast schiet niet…
     Alles klar !

   2. struisvogelpolitiek

    Dat Ernst Quispel geen humor heeft kan niemand hier beweren. Citaat: Jan Roos redde het vanwege incompetente politiek niet. Sylvana Simons wel.
    OMG. Wat heb ik gelachen. 🙂 🙂 🙂

    1. Adriaan

     Fijn @Struisvogel, als je maar leut hebt. Je bent overigens wel de enige. Zegt dat iets over de grap of over jou?

     1. struisvogelpolitiek

      @Adriaan
      Weet u wat sarcasme is?

   3. Janna47

    Ernst Quispel

    Simons redde het m.m.v. achterlijke kiezers…..nog erger

   4. Adriaan

    Simons is heel goed gebekt, maar zijn er resultaten?

   5. marco1

    Jan roos redde het niet omdat FvD werd opgericht. Als Baudet zich gewoon bij VNL gad asngesloten ipv een eigen partij op te richten had VNL waarschijnlijk 2 tot 4 zetels gehad en was ook die Ramautarsing bij VNL gegaan. Waarschijnkikk had een ervaren van Klaveren hem meer begeleid en in de hand gehouden zodat die zijn politiek ralent h ad kunnen ontwikkelen. Dat Jan Roos het dus niwt heeft gered uit onkunde is een leugen. Het was niet Jan Roos zijn partij hij was slechts lijsttrekker en gefaa ld door Baudet. VNL was gewoon een partij met redelijk goede ideeen en standpunten die het wat mij b etreft zeker hadden mogen redden.

 5. Aytas

  ‘Om Nederland weer aan de Nederlanders terug te geven, die door de hooghartige elite van ons was afgenomen.’

  Welke elite?

  Ik denk dat de meeste mensen gefrustreerd zijn dat ze niet tot de elite kunnen toetreden.

  Waar wordt Nederland afgebroken, er is sprake van doorontwikkeling en ja, dat is voor veel mensen erg moeilijk.

  ‘Maar dat het gat op rechts, waar behoefte is aan een brede rechtse volkspartij, op deze manier wordt gevuld is mij een doorn in het oog.’

  Ik hoor weinig rechts uit het volk, voornamelijk nationaal socialisme. (hier bedoel ik geen nazisme, ik geloof niet dat mensen een genocide willen, gewoon een simple dictatuur) rechts is je eigen broek ophouden en marktwerking. Dan krijg je pas een elite, de elite die ik toejuich, de winnaars en sterken.

  1. Baaz

   “Dan krijg je pas een elite, de elite die ik toejuich, de winnaars en sterken.”

   Fijn hoor, dat is fijn voor jou. En voor Afrika natuurlijk.

  2. Groeneveld

   Ik krijg stil aan het vermoeden dat Aytas de terugkeer is van Frits Jansen. Hetzelfde stupide gezwatel, dezelfde achterlijke standpunten over het westen en de schuld van de blanken, je eigen broek ophouden, de geweldige voordelen van marktwerking, maar geen ingeruimde plaats voor de zwakkeren. O ja, en Aytas is net zo’n globalistische wereldreiziger. Alles aan Aytas is fake.

   1. IJsbrand Koudvuur

    @Groeneveld,

    Ik denk het niet.
    Aytas=Satya van Joop.nl, wellicht is zij hier om de rechtse blanke (boze) man eens een flinke les te lezen. Echter door onwetendheid en illegale kraakfeesten leeft zij momenteel in een droomwereld.
    En, hoe gek het ook klinkt, ik kan het soms met Aytas eens zijn… maar vaak ook niet.

    1. Groeneveld

     Aytas probeert ons een postkoloniaal schuldgevoel aan te praten. Daar was Frits ook sterk in. Aytas heeft hier inderdaad vaker verteld dat ze Satya heet en op Joop figureert. Nou en? Dat zegt alleen maar dat ze haar nick consequent doorvoert.

     Wat Aytas hier constant aanvoert is absurd. Problemen in Afrika en het Midden Oosten worden altijd toegeschreven aan de voormalige koloniale machten. En de westenhaat druipt van elke reactie af. Een volledig geindoctrineerde cultuurmarxiste die gestoord denkt en dat nog opschrijft ook.

     Maar natuurlijk heeft zij ook recht op haar eigen, domme mening.

     1. Aytas

      Groeneveld
      Jij kunt gewoon niet begrijpend lezen.

     2. Adriaan

      @Groeneveld, ik heb laatst een interessante site gelezen: novini / afrikanistiek-en-koloniale-geschiedenis.

     3. Ernst Quispel

      Groeneveld is nagenoeg permanent stoned.

      Baaz is vast wel bereid te verklaren dat dit hier mag.

     4. Groeneveld

      Quispel, ouwe zatlap, ik heb je al eerder verteld dat ik inmiddels 9 jaar niet rook. Geen tabak, noch wat anders. Jij bent weer vroeg ladderzat.

      Zou je met je laster kunnen stoppen, alcoholist?

     5. Ernst Quispel

      “Zou je met je laster kunnen stoppen, alcoholist?”

      🙂

    2. Aytas

     Ijsbrand
     Ik wil geen schuldgevoel aanpraten, schuldig waaraan zou jij kunnen zijn, net als mij een simpel pionnetje. Bewustwording van het waarom.
     Van daaruit hoop ik op een verandering ten goede van de meerderheid.

     Kom op zeg waaraan zou jij schuldig zijn? Inderdaad satya.

     1. Adriaan

      @Aytas, nu begin ik het een beetje te begrijpen. Jouw bijdragen, jouw visie leveren een bijdrage aan een betere wereld. En dat allemaal vanuit donker Afrika.

     2. Aytas

      Ik denk niet dat je het begrijpt, daarvoor klinkt het te cynisch. Ik meen het wel. Ben erg gelukkig in Nederland opgegroeid en zal er binnenkort weer naar terug gaan. M’n werkgever wil dat ik ook de rest van m’n werk niet laat liggen. Ik zie wat er in Kenia aan de hand is en Congo ook zie ik wat er gebeurt in Rwanda waar iemand de leiding heeft die zijn eigen bevolking op nummer 1 zet. Ik hoop op een betere wereld en denk dat dat te bereiken is door de corruptie te bestrijden.

     3. Groeneveld

      Het lijkt steeds waarschijnlijker dat Aytas een borderliner is die vanaf een klein zolderkamertje in Amsterdam Noord opereert en zeker niet in Kigali zit.

      Alles is fake aan Aytas.

     4. Floris

      @ Groeneveld: ik denk dat ze precies is wie ze zegt dat ze is.

      Je hebt nu eenmaal mensen met zulke maffe ideeën. Ligt voor het overgrote deel aan haar afkomst.

      – Is niet in staat te doorzien hoe gruwelijk de islam is omdat haar moeder moslima was. Nu zal haar moeder best een schat van een vrouw zijn, maar dat is dan ondanks de islam en niet dankzij.

      – Is niet in staat te doorgronden dat de ellende in Afrika voor 99% aan de Afrikanen zelf ligt. Dat ligt besloten in hun achterlijke culturen die ontplooiing in de weg staan. Dat zie je in heel Afrika. Wat dat betreft is het veelzeggend dat Oost-Azië, waar sommige landen wellicht nog meer te lijden hebben gehad van het kolonialisme dan Afrika, zich stukken beter heeft ontwikkeld. Dat heeft zo z’n redenen: de cultuur maar ook het significante verschil in gemiddeld IQ.

      – De slachtofferrol waarin veel negers zich wentelen, het ontkennen van wetenschap (de Bell Curve), de identiteitspolitiek, het heeft volgens mij heel veel te maken met een heimelijk minderwaardigheidscomplex. Dat geldt ook voor Aytas. De frustratie en boosheid druipt van haar postings af, alsmede een stuk arrogantie (is vaak een compensatie van een minderwaardigheidscomplex) dat nergens op is gebaseerd.

     5. Adriaan

      @Floris, zeer scherpe analyse.

     6. Floris

      @ Adriaan: het uitblijven van een reactie is tekenend.

      😉

     7. Marija

      De slachtofferrol waarin veel negers zich wentelen @Floris.
      Dat zou best weleens de kern van hun gedrag kunnen zijn.
      Hetzelfde schreef ik m.b.t. de anti-zwartepiet-brigade, naar mijn idee negers met een minderwaardigheids gevoel, die een kinderfeest misbruiken om misplaatste aandacht te krijgen.
      Sylvana Simons is het proto type daarvan.

     8. marco1

      @floris: idd ik denk ook de juiste analyse vooral de boosheid en arrogantie.Zelfs als je het soms met ze eens bent en ze met respect behandekd zullen ze je een keer uit superioriteits gevoel denigrerend om de oren slaan. Het gevoel ze juist de ander verwijten.

   2. Top

    Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders in de keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij nog steeds in Woodstock of Kralingen popfestival zijn blijven zitten. Ze reageert dan ook alleen in tussenuren en na schooltijd. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje. Het is dat Mispel geen kip kan maken al krijgt hij de veren kado, want anders zou je denken, dat dit een dochter van hem is. En dat vind voor haar een beetje zielig, want dat gun je geen mens. Oh wacht even…………..

  3. Siemien

   @Aytas “Welke Elite” vraag jij je dit nog steeds af?

   De meeste mensen zijn helemaal niet gefrustreerd om dat ze niet kunnen toetreden tot de elite, de mensen zijn boos omdat er helemaal niet geluisterd wordt naar de mensen.
   Sterker nog, De Nederlandse burger wordt als vuil behandeld door de jou zo geliefde elite..

   Onze maatschappij an sich laat zien dat de koers die het nu vaart niet de juiste is, je kunt van Wilders vinden wat je vindt, maar hij heeft en krijgt gelijk.
   En daar kun je de zogenaamd democratisch gekozen elite op aan spreken, oh wacht daar trekken ze zich niets van aan..

   Je voorliefde van de aristocratische bovenlaag is duidelijk zichtbaar, Nederlanders willen keihard werken, het is een schoffering om te stellen dat alleen de elite dit willen..

  4. Meriadoc Brandebok

   Ja, Aytas, welke elite?

   In elk geval alle VVD, CDA, PvdA en D66-politici. Dat zijn dus: ministers, europarlementariërs, burgemeesters, wethouders, leden van de Staten-Generaal en een enkele eurocommissaris. Ministers van Staat, leden van de Raad van State.

   Klein christelijk bestuurt op tal van plaatsen, heeft ook landelijk bestuurt, dus die behoort vanzelfsprekend ook tot de elite.

   De PVV kent een groot aantal plucheplakkers en gedoogde in 2010 een kabinet. Dat is dus ook elite. GroenLinks is elite, want die bestuurt lokaal veel, alsmede de Socialistische Partij, want die bestuurt lokaal.

   Dit is geen elite meer, maar een massieve politieke laag.

 6. Meriadoc Brandebok

  Baudet is een narcist en te licht voor de politiek. Hij doet wat hij bestrijdt. Nee, Jan heeft het goed, dit wordt niets.

  De concurrentie van de VVD is dood.

 7. Crassus

  Voor de aanhang van Baudet, die er alles voor over heeft om bij de mand met pauwenveren te komen. Die superlatieven te kort komen om hem te prijzen voor zijn wijsheid.

  Dit is Baudet:
  Om invloed van schimmige rijke mensen op de Nederlandse politiek tegen te gaan mogen politieke partijen geen anonieme giften aannemen van meer dan €4500. En er zijn plannen om ook dat te verbieden, zodat niemand meer macht kan kopen. Thierry Baudet is het daar helemaal niet mee eens. ,,Voor 4500 euro kun je net met een paar man fatsoenlijk uit eten!,’’ zei hij op een bijeenkomst over dat onderwerp. Hij wil juist ruim baan voor anonieme gevers. ,,Ga maar eens eten met je campagneteam.

  1. Troelstra

   Giften kan U overmaken aan

   St. Vrienden van de PVV, Den Haag
   NL98 INGB 0670 4723 44

 8. poldi

  De druiven smaken Jan Roos heel zuur !

 9. plakband

  Baudet maakt juiste keuzen. Het is nu vrijwel zinloos om mee te doen aan het toneelstuk in de 2e Kamer. Er zijn nu teveel spelers op de voorgrond die veel te verliezen hebben bij een grotere rol van Baudet. Wie heeft er ooit gezegd dat degenen die het beste kunnen debatteren (opdreunen van uit het hoofd geleerde teksten) ook de geschiktste lui zijn om het land te besturen? Het tegendeel blijkt dagelijks. Baudet heeft gelijk. Niet teveel verschillend richtingen tegelijk activeren want dan gaat het totaalresultaat tegenvallen.

 10. Robert Leiden

  Met andere woorden; Jan Roos had het allemaal veel beter gedaan…
  Droom lekker verder Jan.

 11. Rosasolis

  Nederland heeft nu te veel politieke partijen. Jammer voor al die vorige aanhangers van Baudet en Hiddema,
  dat zij 25 euro hebben betaald op het einde van een FvD bijeenkomst om lid te worden van dit stomme troep, waarvan ene Rama…vertelde dat mensen met kleur allemaal lage IQ’s zouden hebben. En dat enkele weken later de fotografen Thierry Boudoir fotos namen in een luxe zwembad met zijn hand rond zijn L-l…omdat de F.v.D. zou
  “opkomen voor de Naakte waarheid”! Kortom: wij hebben Thierry & Theo niet nodig.

  1. marco1

   Ene Rama….heeft nooit gezegt dat alle gekleurde mensen lage iq’s zouden hebben. Dit is een leugen en de verkeerde manier om een partij die niet uw voorkeur geniet zwart te maken. Mensen proberen te overtuigen dat FvD een overbodige partij omdat het niet uw partij is dat mag maar wel graag bij waarheden houden anders is het gelul in de ruimte. Het is vrij jammer dat die Ramautarsing een beetje onbezonnen jongen is want ik denk dat hij best weleens goed was geweest om de politiek in te gaan. Misschien komt dat in de toekomst weer als de wind van het zwart maken over gewaait is.

   1. Rosasolis

    @marco1. Sorry, maar er waren een aantal artikelen over de medewerker Rama,
    die de zwarte gemeenschap hadden beledigd over zijn “lage IQ” uitspraken.
    Vele kleurlingen in hoge posities en studenten hebben hierover gereageerd.

    1. marco1

     Sorry rosasolis eerst goed lezen wat de man beweerd en mijn reaktie. Nogmaals het iz een leugen dat de man alle kleurlingen een laag iq toebedeelde.

     1. Rosasolis

      @marco 1. Jammer dat ik die krant artikelen niet heb bewaard…die letterlijk citeerde wat die Rama zei…namelijk “dat zwarte mensen een lage IQ hebben”. Er waren veel reacties van zowel blanke als gekleurde abonnees. Uw reactie is onjuist. Misschien moet u iets beter op uw spelling letten. U maakt veel fouten. Koop een keer een van Dale
      Nederlands woordenboek. En neem een keer een abonnement op een goede krant; ik kan Trouw aanbevelen.

   2. Ernst Quispel

    “Ene Rama….heeft nooit gezegt dat alle gekleurde mensen lage iq’s zouden hebben.”

    Gelukkig dan maar, dat is natuurlijk ook onzin.

    1. marco1

     Idd dat is ook onzin. En Ramautaesing is geen onnozele jongen die onzin verkoopt. Je kunt soms zijn mening betwisten maar is geen onnozelaar.

 12. ruudjeenjose

  Oneens .We moeten ophouden met dat slappe gelul over het Fvd. Alleen die partij steunt in veel gevallen de PVV. De rest kijkt weg en huichelt mee met de islam en de asielparasieten. Samenwerken moeten we.

 13. Mart

  Jullie redden het geen van allen als die Lange eerdaags tòch dat Marakesh papiertje tekend bij het kruisje.

 14. Floris

  Baudet is mij tegengevallen. Er zijn heel veel narcisten in de politiek, dat werk trekt ze kennelijk sterk aan, maar Baudet spant de kroon.

  Voor mij was die foto aan dat zwembad de definitieve afknapper.

  Mijn stem gaat naar Bosma of Agema.

  1. Ernst Quispel

   Prettig dat er nog een buitenlandse stem naar de PVV gaat. Ze zullen dat in de neergaande lijn van die zwakke club nodig hebben.

   1. Baaz

    “de neergaande lijn”

    Echt niet.

   2. Job Jansen

    Ahum… 2de partij van Nederland… De wereld van Ernst. Neem jij jezelf nog wel serieus? Moet elke keer denken aan de films Ernest Goes to… blijft leuk.

 15. Blue monday

  Mmmm…maar 52 reacties, de reaguurders zijn waarschijnlijk met stomheid geslagen.

  Ik zie ze al denken…moet ik nu malle Jan aanpakken of moet ik hem gelijk geven en
  Baudet afschrijven.

  Het blijft oorverdovend stil en het is zo’n prachtig stuk om eens over na de denken.

 16. Pescador

  Dit is wel erg kort door de bocht Roos, wel even helder blijven graag.

 17. Evil Zorro

  Baudet kan momenteel niet veel doen met slechts twee zetels. Jammer dat Jan dit vergeet te vermelden.

 18. TD

  Ik ga voor de PVV!
  Met een held als partijleider die al jaren bewaakt moet worden en elke minuut moet vrezen voor zijn leven,die man staat 100% achter zijn ideologie.
  Vraag je eens af ,welke politicus in Nederland ook zoveel lef zou hebben?
  Hij word afgeschildert als facistisch,terwijl hij enkel wilt bereiken dat iedereen er zorgt
  zorg voor draagt en accepteert dat dit Nederland BLIJFT!
  Andersdenkenden moeten Nederland niet willen veranderen,ze moeten dankbaar zijn,want ze genieten immers mee van de Nederlandse welvaartstaat.
  De handreiking naar elke Nederlandse inwoner (ook allochtonen ) is nog steeds huisvesting,een uitkering als men geen inkomen kan verwerven,medische hulp etc.
  En als er dan iemand uit de politiek eist dat men er ook iets voor terug moet doen,is men woedend en in alle staten!

  1. Baaz

   Mooi gezegd!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.