D66-bot Rob Jetten spuugt zijn gal over Trump en Amerika: ‘Haat en onverschilligheid!’

Rob Jetten bij Pauw. Bron: Screenshot Pauw / VARA.
Foto: Rob Jetten bij Pauw. Bron: Screenshot Pauw / VARA.

Volkssport nummer 1 onder D66’ers is natuurlijk Geert Wilders, en de Geert Wilders-achtigen in het buitenland, bashen. Vandaag moest Donald Trump het ontgelden bij D66-voorman Rob Jetten. Na de voor hem verloren Huisverkiezingen moest het maar eens klaar zijn met de “haat” en “overschilligheid” die de presidentiële vastgoedontwikkelaar over ons uitstort, zo vond Rob.

robjetten trump

Altijd komisch is natuurlijk de ronduit komische wijze waarop vele Nederlandse linkse politici altijd aankijken tegen de Verenigde Staten, en dan met name de Republikeinen aldaar. Want ondanks dat de Democraten niet de opperbeste nacht hadden waarvan ze hoopten dat ze die zouden krijgen, vond D66-voorman Rob Jetten de winsten in het Huis van Afgevaardigden toch voldoende om eens goed de loftrompet te steken.

In bijna Oost-Duitse termen schrijft hij over de Democratische partij, die hij associeert met positieve kwaliteiten als ‘hoop’ en ‘democratie’. Voor de Republikeinen trekt Jetten een vies gezicht: ‘haat’ en ‘onverschilligheid’ zijn de woorden die hij plakt op de partij van Donald Trump.

De waarheid is natuurlijk weerbarstiger, want zo glorieus was die overwinning van de Democraten natuurlijk helemaal niet. En laat staan dat Nancy Pelosi, één van de meest gehate politici van de Verenigde Staten ook maar enig vertrouwen uitstraalt om te “samenwerken” of te “winnen van verdeeldheid”.

Maar goed, je bent jong en arrogant en je wilt wat. Dus ga je als D66-leider je even aanbemoeien tegen de Amerikaanse situatie, ook al heb je daar helemaal niets mee te maken. Hoor ik daar iemand het woordje ‘snotneus’ roepen? Ja, ik geloof het wel ja…

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  Hebben ze in Amerika ooit van Rob Jetten gehoord?

 2.   

  De hoon die deze aangeklede D66 dildo over zich heen krijgt naar aanleiding van deze tweet is ronduit vermakelijk te noemen, werkelijk niemand neemt die zakkenwasser serieus.

 3.   

  Rob Jetten heeft gelijk. Dit was een heuze afgang voor trump en dat is een ware zegen voor Amerika

  1.   

   ‘Democraten: wel champagne, toch teleurgesteld

   De Democraten zijn eigenlijk teleurgesteld, zegt Willem Post, Amerikadeskundige van Instituut Clingendael. Een echte afstraffing van Trump is het niet geworden, Trumps’ positie is niet ondermijnd – daar waar hij campagne voerde heeft hij gewonnen. Er kwam geen Blue Wave. ‘Het is een rare uitslag.
   Raar? Volgens Post hebben zowel de Democraten als de Republikeinen meer zelfvertrouwen gekregen. Een gepolariseerd politiek landschap waarin Republikein en Democraten tot elkaar veroordeeld zijn: samenwerking op technische zaken lijkt voor de hand te liggen, zoals op het gebied van infrastructuur, een van Trumps’ grote verkiezingsbeloftes uit 2016 waar nog niks van terecht gekomen is. Post twijfelt hier echter sterk aan: ‘Vanaf vandaag is de presidentiële campagne voor 2020 begonnen, dan staat alles onder druk en infrastructuur gaat om heel veel geld. Dat worden nog hele harde tijden die we tegemoet gaan’.

   Willem Post via BNR nieuws

   ‘Geen ‘Blauwe Golf’, maar juist een ‘Rode Golf’ in de VS

   De winst van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden is zeer bescheiden, zegt buitenlandcommentator Bernard Hammelburg. De ‘Blauwe Golf’, een grote overwinning voor de Democraten waar velen op hoopten, is er niet gekomen. ‘Wel is er sprake van een Rode Golf’, ziet Hammelburg.

   De Democratische Partij kan door de kleine meerderheid in het Huis van Afgevaardigden geen ‘enorme slagen’ maken, zegt Hammelburg. Maar: het Huis gaat wel over het geld, dus zal de begroting uitlopen tot een groot gevecht. Bovendien kunnen de Democraten nu onderzoeken starten naar bijvoorbeeld de belastingpapieren van Trump. Dat wordt dus nog spannend.

   Bernard Hammelburg via BNR nieuws

   Als ik links was zou ik maar niet zo vroeg juichen….

  2.   

   Haha… wacht maar… 2020 is coming. De DemocRATS zullen nu moeten aanhaken om nog wat geloofwaardigheid in de volgende presidentverkiezingen te hebben. Ze zullen nu wel moeten samenwerken met The Donald en geen rare spatjes moeten maken. En anders gaat hen dat gegarandeerd zuur opbreken in 2020. Zowel in de senaat alsook in the house.

   #GOTRUMP… #KAG.

   1.   

    Paaldanseres lijkt te suggereren dat Trump werkelijk nog een kans maakt in 2020. Geestig!

    1.   

     Zeker net zo geestig als in 2016?

    2.   

     EUG DE LA SCHEUR weet het allemaal hahahahahaah wat ben jij een dom wijf

 4.   

  ‘Volkssport nummer 1 onder D66’ers is natuurlijk Geert Wilders, en de Geert Wilders-achtigen in het buitenland, bashen.’

  Het wordt ze dan ook wel erg gemakkelijk gemaakt. Moraal lijkt bij deze mannen ver te zoeken. Er bestaan fantastische verklaringen van burgers over Trump die in zijn woningen hebben gewoond, het zal je huurbaas zijn. Van die mensen hoeft hij geen stem te verwachten in ieder geval.

  1.   

   Drink er nog een paar zeurwammes mijn god wat kraam jij een onzin uit .
   Kijk of er nog een shrink vrij is vent beter voor jou

 5.   

  Rechts bashen was de hobby van alle linkse partijen in Nederland en de PVV werd de dupe.

  In de USA wordt links gebashed en nu is links op het pikje getrapt.

  De Nederlandse versie van een aangeklede dildo met tongetje genaamd Rob Jetten komt in opstand.

 6.   

  Bliep, bliep… plongink.. ffffftrrrr…. bliep…frttttt.. bliep, pongink…mismatch error, error.. ERROR…

 7.   

  Hilarisch dat uitgerekend een D’66-er het over ‘winnen’ heeft. Die man heeft hard een reality check nodig.

  1.   

   Rob Jetten gaat in 2019 twee keer getoetst worden en dat gaat voor D’66 twee keer geen winnen worden.

 8.   

  Een verzoek aan DDS:

  Ik smeek u als er een volgend onderwerp komt dat te maken heeft met D666 en/of Jetten,u alstublieft niet een foto van Jetten erbij plaats.
  Rede: mijn middag-eten ligt nu in het toilet!

 9.   

  Ach “het kind” Jettertje moet nog veel leren. Roeptoetert wat in het rond. Laat hem maar even…….

 10.   

  De blaaskaakjes van D66…………..

 11.   

  Als deze uitspraak afkomstig is van de leider van een regeringspartij geeft het blijk van diep ingesleten kortzichtigheid. Verdeeldheid is nooit eenzijdig. Daar zijn minmaal twee zijden voor nodig. In een land met twee partijen houdt dat dus automatisch in dat er twee meewerkende voorwerpen zijn. Beide partijen hebben daar boter op het hoofd.
  Het is volstrekt belachelijk wat deze meneer hier zegt. De democraten in de VS hebben een even groot aandeel in de vermeende gespletenheid in de samenleving als de Republiekeinen.
  Als je de geschiedenis van het land bekijkt doen ze dus duidelijk niet voor elkaar onder.
  Iemand die dezelfde splijtzwam hier binnenhaalt is dus dubbel schuldig. Of (en laten we dat dan maar hopen) gewoon dom en kortzichtig. Of moeten we naar de d66 heilstaat?

  1.   

   @LK – inderdaad, deze lulhannes heeft wel wat beters te doen lijkt me na alle belachelijkheden rond zijn clubje

 12.   

  wat een eikeltje

  1.   

   Pescador je geen eikel te zijn om aan een boom te hangen,dat zijn er velen daar in de 1e en 2e kamer.

 13.   

  Och och och hij is nog erger dan Pechtold, at n over het paard getilde kwal misselijk makende vent.

  Ik hoop snel op een kabinet val.

 14.   

  Een over het paard getilde kwal Hoogmoed waanzin en belust op macht D66

 15.   

  Robot jetten moet zich eens concentreren op de nederlandse politiek en zijn menig over Amerika boeit mij voor geen meter, en in de States hebben ze nog nooit van de paspop gehoord en zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren,

 16.   

  Eugenie de la Fleur is verliefd op Jetten. Hij is al bezet hoor. Harry houdt zijn handtasje altijd vast alstie jeweetwel.

 17.   

  Bij ons is dat gelukkig niet het geval maar hij doet zijn best.

 18.   

  Het is als of je Pechtold hoort blèren, Pechtold als robot Jetten.

 19.   

  Als het om het buitenland gaat, worden de Nederlanders door eigen journaille erg slecht namelijk al te vaak eenzijdig en partijdig en chauvinistisch voorgelicht. Het heeft er zeker mee te maken, dat in de westerse wereld de internationale berichtgeving vanouds voor grootste deel in de handen is van een beperkte zich verwant voelende groep. De meest belangrijke Amerikaanse kranten en TV zenders, die in Nederland geduld worden, zijn daarnaast alle invloedrijk in en voor de Democratische partij. [Hoewel ook Republikeinen, als alle burgers, onder de invloed staan]. Vervolgens hebben de machtigste Amerikanen, de groot bankiers en aanverwant zoals beleggingsinstellingen, grote invloed. Die hebben ze de laatste decennia sterk kunnen uitbreiden. Vooral ook internationaal. Het lijkt het herstel van het Romeinse Rijk waarvan je eigenlijk moet stellen, dat het nooit weg is geweest. Alleen nu dreigt het ”Romeinse Rijk” steeds dominanter te worden. Denk hierbij ook aan de EU.
  De groepen mensen, die de Democraten steunen, zegt ook alles. D66 voorman Jetten heeft niet begrepen, dat de haat, die hij noemt, het allermeest uit de krochten van de Democratische partij voort komt. De kiezers en de invloedrijke groepen dragen het kwaad. Gekweekte haat, valsheid als vertrekpunt. Oneerlijkheid, die volgens leerstellingen niet is toe te rekenen. Cultureel marxisme doet zich gelden. Alles conform de bedoelingen van de erfopvolgers van het Romeinse Rijk. Onverschilligheid is niet van toepassing. Veel eerder bedrog. Ja, bedrog en als regel laster.

  1.   

   Waarom noem je gewoon het beestje niet bij de naam? Ben je bang dat je voor anti-semiet wordt versleten? Ik niet n.l. Beide grote wereldoorlogen zijn volledig gefinancierd met Joods geld. Na 1945 toen wij “bevrijd” werden door de Amerikanen, hebben we onze munt opgegeven en zijn we volgestopt met schulden, waar wij nooit meer van afkomen. Of dacht je dat de “overvolle” pensioenpotten voor de NL-ers waren? Nee toch. Mannetjes als Soros – voorheen Schwartz – Zuckerberg, Rothschild, de fam Gross – eigenaar van Lockheed met een omzet van jaarlijks 1.100.000.000.000 dollar -. Gebr. Koch -grootste staalmagnaten van de V.S., J.P. Morgan etc. etc. staan dit nooit toe en hebben belang bij oorlogen en/of onlusten. Dus leven we niet in het Romeinse Rijk, edoch in het Zionistische Rijk. (overigens voorspeld door Herzl -oprichter Zionisme) De meest gehate man van de 20e eeuw wist beter!!!!!!!!!! Eigen schuld;dikke bult. Als Babyboomer kan ik alleen maar mijn kinderen en kleinkinderen adviseren te emigreren, weg uit het failliete Europa. (Let eens op de namen van de buitenland correspondenten van de NPO’s en de RTL’s; voor meer dan 75% Joodse namen.) U hoort en ziet dus alleen nieuws wat de Intriganten u willen doen geloven. Daar is n.l. in Israel jaren geleden een leerstoel op de Universiteiten voor ingericht. Goebbels was een uitstekend leermeester. Sarcastischer kan ik het niet beschrijven Je ziet het pas als je ZE doorhebt)

 20.   

  Jetten? Je mag hopen dat er geen duracell batterij verborgen zit aan de achterkant van dat deugmens-Jochie. Liever een batterijtje van mindere kwaliteit. Des te eerder zijn we van hem af. Aan de andere kant kunnen ze weinig “kwaad” doen. Ollegrun staat inmiddels geestelijk op instorten. Niet weerbaar genoeg voor de politiek. Overigens wordt Trump weer herkozen voor 4 jaar. D-66= Donnozelen66

  1.   

   Jetten heeft natuurlijk gelijk.

   1.   

    Jetten en Wilders=Zionistenknechten……..

   2.   

    “Jetten heeft natuurlijk gelijk.”

    Vanuit jouw optiek wel, vanuit vele anderen niet.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!