DENK-pacifist Selçuk Öztürk wil Nederlandse mariniers van hun basis sturen: ‘Afspraak!’

45325328_2272060313023527_5535982587052294144_n
Foto: Selçuk Öztürk ontvangt Zeeuwse politici om over de nieuwe marinekazerne in Vlissingen in te praten. Bron: Öztürk / Facebook.

Wederom toont DENK aan geen vriend van de strijdkrachten te zijn. Als het aan Kamerlid Öztürk ligt, worden de mariniers uit hun huidige basis in Doorn gezet.

ozturkdenk

Nou mensen, het is weer eens tijd voor legertje pesten. Om redenen die mij ontgaan is de partij DENK tegen een sterk Nederlands leger, en wil de partij dat defensie zich alleen nog maar inzet voor vredesmissie. Vechten? Nah, dat gaan we niet meer doen. Veiligheid is niet belangrijk: alleen een zo zwak mogelijke Nederlandse staat.

Binnen dat denkkader is het natuurlijk ook niet meer dan volkomen logisch dat DENK de controversiële afspraak steunt om de Nederlandse mariniers uit hun kazerne in Doorn te kieperen, en te huisvesten in de verste en dunstbevolkte uithoek van Nederland die men heeft kunnen vinden: Vlissingen. Het is slecht voor de moraal van de mariniers, die al massaal zijn opgestapt, het is slecht voor de portemonnee van Defensie, en het is slecht voor de aanzien van de overheid. Voor normale mensen alleen maar redenen om de zinloze verhuizing naar Vlissingen te willen stoppen. Maar we kennen DENK: als het slecht is voor Nederland, vinden zij het juist een goed idee.

En dus zeggen we ‘sodemieter toch op’ tegen voortschrijdend inzicht, en moet de afspraak om te verhuizen naar Zeeland gewoon doorgang vinden. Natuurlijk. Het kon ook niet anders.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

34 reacties

 1.   

  Maar natuurlijk wil een Turk dat. Het liefst wil een Turk dat Nederland helemaal geen Defensi heeft. Hoeveel allochtonen zijn er bij Defensie? Zal toch niets met een dubbele loyaliteit te maken hebben?

  1.   

   Deze persoon bewijst steeds maar meer dat hij niet helemaal goed bij zijn hoofd is.

 2.   

  Na het ondertekenen van het massa-immigratieverdrag van Marrakesh kunnen er dan meteen een blik immigranten (potentiele DENK-stemmers) in als de kazerne is omgetoverd tot AZC.

  1.   

   (Even niet politiek correct) dus naast de munitie opslag… (rechts grapje)

 3.   

  Het turks leger is wel groot en ze (denk) steunen erdogan die ook aanvalsmissies uitvoert in Syrië.. .. dat zegt eigenlijk al genoeg over denk.

  1.   

   Turks leger = kwantiteit, zeker geen kwaliteit.

   1.   

    Bijstandsfraude is een opmerkelijk islamitische aangelegenheid. De miljoenen fraude door voornamelijk ‘analfabete’ Turken, die zich manifesteert middels vette bankrekeningen en/of eigen riant huizenbezit in Turkije, mag volgens ons rechtssysteem niet opgespoord worden. De logica achter deze opvatting: Dan is het discriminatie.

 4.   

  Altijd zeer welkom dit soort foto’s over de voortvarendheid van DENK-islam-aanhangers van de vieze smerige pedofiele Arabische sadist profeet Mohammed, de geestelijke vader van het moslimgeloof. De Koran besteedt qua inhoud opvallend veel aandacht aan angstopwekking via de meest verschrikkelijke weerzinwekkende vooruitzichten aan het hellevuur, een non-stop martelkamer waarin alle niet-moslims en moslims die stout zijn geweest op aarde moeten branden.

  Een normaal mens gaat al snel dood. Maar Allah, de geestelijke knecht van Mohammed, kent geen genade. Zijn genoegdoening ligt in het in leven houden van mensen die in het vuur het uitschreeuwen van pijn en dit ten eeuwigen dage zullen blijven doen. Hoe geestelijk diep ver weg gezonken zijn de islamvolgers die maar niet los kunnen komen van hun gevaarlijke op sadisme gegrondveste achterlijkheid.

  En dan te bedenken dat Öztürk, die zogenaamd bekend staat onder de Nederlandse bevolking als een geïntegreerde burger met gezond verstand, meer dan vijf keren per dag tot Allah bidt. Hoe? Nou, gewoon in zijn dienstauto.

  1.   

   @ Jozias

   Iedereen hoort u, maar weinig luisteren. Blind en doof zijn zij die zien en horen.

   1.   

    quote:
    Iedereen hoort u, maar weinig luisteren.
    Blind en doof zijn zij die zien en horen.
    .
    U ziet en hoort het schijnbaar juist.
    U bent dus blind en doof.
    Ik vind het knap.

    1.   

     Cada uno su opinion.

     1.   

      Vreemde opmerking of verkeerde vertaling.

    2.   

     @Spaanse dickie aldus onze DENK-islam-aanhanger en van de vieze smerige pedofiele Arabische sadist profeet Mohammed, de geestelijke vader van het moslimgeloof.
     Met hand en tand de islam verdedigend door en meninkje te plaatsen..

     1.   

      Dat is een hoop gejatte tekst.
      Achja, je moet toch wat.

    3.   

     @kok, ooit was er een bekende blinde Amsterdammer, Maup heette hij. Als hij iets niet geloofde, zei hij altijd: Zien moet ik het.

 5.   

  Wat die turk beweerd is niet de moeite waard om daar een woord aan vuil te maken, beter is dat hij zijn koffers pakt en naar zijn geliefde vaderland verkast.

  1.   

   @C.A dat sws natuurlijk maar “ons” Den-Haag heeft het zo geregeld dat dubbele nationaliteiten hun mond in ons parlement kunnen open trekken..

   1.   

    Dat is de grootste fout die ze ooit gemaakt hebben. Maar ook dat is in de doofpot gestopt.

  2.   

   C.A Barstow , 100 +

 6.   

  Õzturk heeft het beste voor met ons land. In zijn ogen is dat een provincie worden van Turkije.

 7.   

  “…gemaakte afspraken moeten nageleefd aldus Denk…”
  Wat is daar mis mee?
  Iedere verandering brengt plussen en minnen. In 2022 gaat hij open en hebben die mariniers een veel grotere locatie die veel langer meegaat dan nu in Doorn.
  In 2025 is iedereen gewend en wonen zij tussen Roosendaal en Vlissingen en hebben het prima naar de zin. Niemand heeft het dan nog over de afgezwaaiden van nu.
  De jeugd heeft de toekomst, ook bij de Mariniers.

  1.   

   @Robert ik vind dat de dienstplicht ook weer ingevoerd moet worden

 8.   

  Als het aan de “AKP” [hier steeds “DENK” genoemd] ligt wordt het leger steeds zwakker zodat Erdogan cs. kunnen toeslaan.

 9.   

  Ze willen europa overnemen, en als het zo door gaat gebeurd dat ook, den haag wordt eens wakker

 10.   

  Jaloezie. Omdat mariniers na het sporten gezellig in hun blootje douchen in plaats van met hun onderbroek aan.

 11.   

  Aboutaleb heeft zichzelf met trots salafist genoemd in een interview. Het kostte hem geen moeite – en het moet niet gekker worden – om ons in het verlengde van zijn hypocrisie ook nog eens deel te laten zijn in zijn overtuiging als jihadist.

  Het maakt van deze quasi islamitische goedheiligman in Nederland een mierzoete suikerfeest moslim in de ogen van alle ‘brave’ moslims. Bovendien heeft hij door deze uiterst doortrapte schijnheilige manoeuvre nog meer credit gekregen voor de overtuiging onder de Nederlandse bevolking dat islam een niet schadelijk virus is waaraan moslims part noch deel hebben.

  Deze ene salafist Aboutaleb heeft met het goedpraten van het salafistezooitje de negatieve spiraal waarin moslims zich bevinden in een keer doorbroken. Jarenlang ploeteren van Wilders met gevaar voor eigen leven om de islam aan de kaak te stellen als een kwaadaardig virus zijn hiermee verloren gegaan.

  1.   

   Met uw welnemen, @Jozias, de topic gaat over heel iets anders. Meen ik.

 12.   

  Waar bemoeit deze Turkse klootzak zich mee. Ga eens kritiek leveren op je Turkse baas Erdogang in plaats van ONS zogenaamd de les te lezen, maloot

 13.   

  Beetje dom onderwerp om een standpunt van Denk af te kraken. De mariniers moeten gewoon niet kletsen en als “mannen” (die ze zeggen te zijn) accepteren wat Defensie hun opdraagt. 36,5 jaar heb ik als “blanke niet allochtone” man gediend bij het ministerie in alle uithoeken van Nederland en Duitsland geplaatst geweest met de nodige verhuizing als landmacht man en nu wordt er EEN KEER aan de mariniers gevraagd om te verhuizen en lopen ze allemaal met de leuter tussen de knieen te janken dat het zo moeilijk is voor hun familie. Daarnaast staat er in het verhaal dat “Het is slecht voor de moraal van de mariniers, die al massaal zijn opgestapt” Mooi, ook gen Probleem meer kunnen ze direct nieuw personeel aannemen die wel gemotiveerd gaan doen waar ze voor aangenomen zijn. @Job Jansen, doe eens een contract van 2 jaar dan weet je hoeveel allochtoon bij defensie lopen. n ik ga live met hun naast mij d strijd in dan met jou die vanaf de bank op zijn mobieltje ligt te staen copcorn etend en Bier zuipend.

  1.   

   @ Damian

   Je hebt werkelijk geen idee jochie. Ik heb meer uitzendingen op mijn naam staan dan jij kunt dromen. Als je een klein beetje respect had voor veteranen had je deze zeer domme uitspraken niet gedaan. Jij bent zeker niet degene waar ik mijzelf en mijn familie voor heb opgeofferd. Een zeer dom jochie met dromen. Droomse lulleteje rozenwater.

  2.   

   Oh even een kleine aanvulling, laat me raden? Landmacht? Moehahah kansloze…. bij de keuring al afgevallen. Ja daar moet je de oorlog mee winnen. pffhahaaha uitzending in Duitsland? Hahahahaa wederom kansloos. Oh wacht ff…. hahahahahahaha

  3.   

   Sorry kan het niet laten… Alle hoeken van Duitsland…? HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHhHahHhH je bezorgt me buikpijn….. en je noemt jezelf veteraan? Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Werkelijk te zielig en lachwekkend tegelijk. Stom varken.

 14.   

  Militaire legersoldaten zijn per definitie niet goed bij hun hoofd. Spannend hoor, de kans lopen afgeknald te worden en als kanonnenvlees misbruikt te worden door de verveelde bobo’s die oorlogje willen spelen om ergens “democratie” te gaan brengen. Ga toch fietsen.

 15.   

  Die gasten van Denk kunnen zich beter met dit soort zaken in eigen land gaan bemoeien.
  Er zijn nogal wat mensenrechten schendingen en dergelijke.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!