Ex haalt keihard uit naar Sylvana Simons: “Ze noemt haar partij BIJ1, maar creëert alleen maar haat en tweespalt”

sylvana
Foto: Sylvana Simons op het podium afgelopen februari. Bron: Amsterdam BIJ1 / YouTube.

En laten we wel wezen: hij kan het weten.

De succesvolle ondernemer Roland Kahn had ooit een relatie met Sylvana Simons. Hoewel de twee een tijdlang bij elkaar waren liep hun relatie uiteindelijk stuk. Zijn tijd met de leidster van BIJ1 heeft hem echter flink wat inzage gegeven in haar karakter. En, nou ja, we laten hem het zelf maar uitleggen:

“Ze noemt haar partij Bij1, maar ze creëert alleen maar haat en tweespalt.”

De reden dat hij zich nu tegen haar uitspreekt (op Facebook én in Privé)?

“Omdat ik haar een destructieve geest vind, die niets bijdraagt aan een vredig en tolerant Nederland!”

Waarom hij zich tegen haar uitspreekt? Hij legt uit:

“Ik waarschuw alleen maar voor haar haat en boosheid.”

Bam. Pats. Die mag mevrouw in haar zak steken.

Natuurlijk twijfelt geen mens eraan dat het klopt wat Kahn zegt. Het is overduidelijk zo dat Simons geleid wordt door persoonlijke haat, jaloezie, en boosheid. Op de één of andere manier is dat allemaal onderdeel geworden van haar karakter… waar haar ambities dan weer uit vloeien.

Afijn haar medestanders zullen ongetwijfeld roepen dat Kahn alleen maar boos is omdat zijn relatie met Sylvana stukliep. Ook als iedereen met eigen ogen kan zien dat hij wel degelijk een punt heeft zullen ze dat ten koste van alles ontkennen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

41 reacties

 1.   

  Het is de mening van haar ex. Hij mag die mening hebben en uiten. In dit geval ben ik van mening dat hij weleens gelijk kan hebben. En die mening mag ik hebben want iedereen heeft recht op een eigen mening in Nederland.

  1.   

   En dat is een groot goed Marco! In deze heb je volgens mij ook groot gelijk.

   Etentje bij kaarslicht en daarna bioscoop?

   1.   

    Dat klinkt goed aytas. Ik ben voor.

   2.   

    WAT BEN JIJ EEN DOM WIJF … VENT ,,, HET ZEG HET ZELF MAAR \

 2.   

  BIJ1 is een verzameling beroepsdemonstranten en extremisten. Het heeft niets met links te maken. Het linkse broertje van de FvD losers zeg maar

  1.   

   Mooie omschrijving.

   1.   

    ik zie alleen het woordje losers en klopt wel wat jullie betreft welterusten trollekes slaap vooral niet lekker en tot morgenvroeg maar weer he of doe je mij een plezier en stoppen jullie met ademhalen ????? nee jammer bey hoor

  2.   

   @EdlF toch bijzonder om zo te draaien! waar gebeurt dit nou toch vaker? en oh ja je bipsmaat Aytas is het volledig met je eens..

 3.   

  Uit De Telegraaf gescheurd:

  Gerard Cox haalt uit naar Sylvana Simons: ’Waardeloze muts’

  Door BERT DIJKSTRA

  Updated Gisteren, 22:48
  Gisteren, 14:00 in VRIJ

  Gerard Cox (78) keert volgend jaar terug in het theater. Mooie liedjes zingen, maar ook zonder rem zijn ongezouten volkse mening geven: hij heeft er zin in. Bang voor kritiek? Ach, ze hebben hem al zo vaak neergesabeld. Toen hij nog links was omdat hij een hit scoorde. Nu omdat hij opkomt voor de door politici vergeten gewone man. „Die engerds van DENK… Hebben we aan de PvdA te wijten, hè.”

  Gerard Cox vindt het teleurstellend dat nog maar weinig collega’s grappen over de islam durven te maken. „Dat is de politiek correcte terreur van nu. Ben ik niet door besmet, hoor. Je moet alles kunnen benoemen. Ik houd m’n mond niet als ik over een jaar weer met een cabaretprogramma het theater in ga.”

  „Die islam… Pim Fortuyn zei: ’Dat is een achterlijke woestijngodsdienst’ en daar had hij natuurlijk groot gelijk in. Vanmorgen las ik in de krant dat er honderd Iraanse vrouwen naar een voetbalwedstrijd zijn geweest. Gaat een of andere minister van zedelijkheid of zoiets roepen: ’Als vrouwen in een voetbalstadion een half ontklede man op het veld zien, komt daar zondig gedrag van’. Zo’n man kun je toch beter opsluiten? Moet je bij de grens tegen vluchtelingen uit dat soort landen zeggen: zet je horloge even 300 jaar vooruit… Bizar. Die enge mannen van DENK hebben al gezegd: ’Als de multiculturele samenleving je niet bevalt, moet je oprotten’. Wat een humor! Hebben we aan de PvdA te wijten hè, die twee Turkse griezels. En nu is er nog een derde bij, die Marokkaanse meneer, dat is helemaal een engerd zeg. Wat een verschrikkelijke man, met z’n fake news over de PVV. Niet dat de PVV deugt overigens.”

  Cox heeft ook geen goed woord over voor Sylvana Simons. „Een wáárdeloze muts. In dat alleraardigste Grote foute jongensboek van Rob Hoogland en Arthur van Amerongen staat het mooi beschreven: ’Sylvana Simons is een goudzoeker die nogal wat flitshuwelijken met heel rijke, oude, witte mannen achter de rug heeft.’ Dat iemand zo’n vrouw nog serieus neemt, is een uitwas, behoorlijk Amsterdams, mag ik wel zeggen.”

  Cox zegt ook dat hij zich op zijn oude dag niet voor racist uit laat maken. Volgens hem is er in Nederland helemaal geen sprake van racisme. „Als je hier je best doet, kun je alles worden, of je nou wit of zwart bent. Maar het is veel makkelijker om niks te doen, in een hoek te gaan zitten en te roepen ’O, o, o, wat word ik toch gediscrimineerd’.”

 4.   

  Is het nou smaakvol om de rancuneuze ex partner van Sylvana een podium te bieden om haar politieke optreden te recenseren?

  Lijkt me een een bruggetje te ver.

  1.   

   Welk politiek optreden? Het lijkt mij een bruggetje te ver om haar doen en laten als politiek optreden te benoemen. Maar dat is slecht wat mij lijkt. Wat mij lijkt of wat u lijkt zullen velen geen boodschap aan hebben.

  2.   

   Dat maakt niet uit, ik bedoel, waar jullie de kans hebben om Geert Wilders te demoniseren of Baudet doen jullie dit natuurlijk ook dus het is natuurlijk uitermate hypocriet van jou om die retorische vraag te stellen…

  3.   

   Och och och, Q neemt het woord ‘smaakvol’ in de mond.
   Hilarisch!

  4.   

   En het ging niet te ver om Silvana een podium te bieden bij DWDD en Pauw.
   Medelijden met zo’n zwarte zielenpoot en dat van ons belastinggeld.
   De NPO op jacht naar sensatie heeft haar persoonlijke afgang (zonder werk, inkomen en relatie) uitgebuit en uiteindelijk voor de tweespalt in Nederland gezorgd.

   Discriminatie bestond en zal altijd blijven bestaan bij een klein deel van de bevolking, maar nu heeft men een monster gecreëerd, dat door het grotendeel van de bevolking niet gepikt wordt.

 5.   

  Wat een gezeik, DDS gaat richting Story enz.
  Een partij met een mevrouw die geen enkel invloed heeft, maar Michael geeft haar als voedsel voor de hongerige reaguurders.

  Mijn godT wat een niveau…

  1.   

   “Michael geeft haar als voedsel voor de hongerige reaguurders.”
   ————————————————————————–
   En hongerig sprong heer Kong als een bok op de haverkist…

   1.   

    tja Floris ZE KUNNEN HET NIET LATEN HE HAHAHAHAHAHAHAHHA TE DOM OM VOOR DE DUVEL TE DANSEN HAHAHAAHA

  2.   

   Uiteraard hoeft Kong niet te reageren hier.

  3.   

   “Wat een gezeik, DDS gaat richting Story enz.”

   Persoonlijk zou ik het jammer vinden wanneer jij een permanente ban krijgt.

 6.   

  Deze vrouw is toch niet serieus te nemen, gesprekje met de psychiater lijkt mij een goed idee.

 7.   

  Het feit alleen al dat zo’n man een relatie heeft gehad met Simons. Die man spoort dus niet en is nu boos omdat hij heeft ingezien hoe stom hij is geweest. Zielige jongen die hulp nodig heeft.

 8.   

  Ik kan het niet beter verwoorden.

 9.   

  Nog zacht uitgedrukt van die ex

 10.   

  Denk dat deze man zich gelukkig mag prijzen dat hij “ex” is.

  1.   

   Ik denk dat het voor hem een bevrijding moet zijn geweest.

 11.   

  Haten en gehaat worden.

  1.   

   “Haten en gehaat worden.”

   Bagatelliseren of gebagatelliseerd

 12.   

  Iedereen moet gewoon weten dat SS ALTIJD wordt gediscrimineerd, het is niet te harden. Ze heeft ook groot gelijk dat Zwarte Piet vroeger een slaaf was. Ze is namelijk net zo oud als Sinterklaas en kan het dus weten. Ze zucht er nog steeds onder, wordt nog steeds gillend wakker.

 13.   

  Zojuist even met een ex van Annabel Nanninga gebeld.
  Ook hij wist, net als DDS, niets noemenswaardigs over haar te melden.
  Weinig verandert zo te zien.

  1.   

   @Spaanse Dick ik heb net jou ex even gebeld, en die heeft even keihard uitgehaald, je noemt jezelf Spaanse Dick, maar creëert alleen maar haat en tweespalt.

 14.   

  Eugenie de la Fleur en Aytas samen een etentje bij kaarslicht. Ergens in Afrika wel te verstaan.

  1.   

   Ik prefereer een roeibootje voor hen op de Middellandse Zee

 15.   

  Sylvana Simons ? Tja, wat was ze toch begaan in haar voormalige tv optredens met de de boze witte man ( en vrouw ) Zo meelevend, zo begripvol, zo troostend onderwijl de duizenden €uries aan salaris binnen harkend. Ik heb het mokkel nooit vertrouwd. Gespeelde compassie, alles voor de buhne. Zolang de kassa maar rinkelde. Dat de ware aap al enige tijd geleden uit de mouw kwam verbaasde mij niets. Ze ontpopte zich tot een Nederland hatende, boze witte mannen veroordelende, professionele jammerhout die zich afzet tegen alles wat Nederland tot Nederland heeft gemaakt. Het land waar zij zich als kind met haar ouders vestigde. De boel in Suriname de boel latende omdat het gras in Nederland toch stukken groener was dan de jungle in Bouterseland. Wat is het toch heerlijk nu, al zittende in de raad van fail stad Amsterdam, je bagger en gal te spuwen en er nog voor betaald krijgen ook. Wat een walgelijk sujet is het, omringd door een stelletje druiloren dat zich Bij1 voelt.Wie dat mispunt nog serieus neemt dient zich eens goed na te laten kijken.

  1.   

   De reden van haar boosheid, is dat er in haar cultuur mannen alleen als ‘dekhengst’ fungeren. Vader is altijd bij ‘die andere vrouw’ krijgen deze kindren te horen. En dan krijg voor de rest van je leven een ‘kokervisie’, want er zit geen reflectie in dit soort mensen, omdat er geen voorbeelden zijn geweest. Ze zegt het zelf allemaal in het stukje hier onder.

   Alleenstaande moeder
   De politicus is in het programma bijzonder openhartig over haar dramatische verleden en wat voor impact dat op haar leven heeft gehad. “Ik werd moeder toen ik 21 was, en een alleenstaande moeder toen ik 22 was.” De vader van haar kind besloot uit het leven te stappen, waardoor Sylvana er alleen voor kwam te staan. “Hij heeft op een enig moment, toen ik daar afstand van probeerde te nemen, besloten dat zijn leven voltooid was. Dat was de eerste keer dat ik zo dichtbij daarmee geconfronteerd werd.”

   Verdriet, opluchting én woede
   Maar ondanks het grote verdriet van het verlies, en tevens opluchting omdat er naar eigen zeggen een einde kwam aan een ongezonde fase, was er volgens de presentatrice geen sprake van woede. Al veranderde dit toen ook haar vader besloot een einde aan zijn leven te maken. “Ik was zo boos over de manier waarop hij dat verkoos te doen, en het verdriet dat hij daardoor achterliet, met name bij mijn moeder. Ik zag een vrouw die haar grote liefde was kwijtgeraakt. Ik begreep gewoon niet hoe je een vrouw op die manier achter kunt laten”, aldus Sylvana.
   Twee keer zelfmoord! Het geeft te denken nietwaar?

   1.   

    @Top, dit verklaart heel veel. Iemand die altijd zo boos is, heeft een trauma in haar of zijn jeugd opgelopen. Ik vermoedt dat enkelen op dit forum ook in die categorie vallen, gezien hun dikwijls belachelijke bijdragen.

    1.   

     U schrijft ”belachelijk’. Ik schrijf ‘zielige’. Het meeste van dat soort reacties, komen van luitjes, die maatschappelijk zijn afgeschreven.

 16.   

  Sylvana. Ze is vermoedelijke afstammeling van slavenhandelaars en anders waren er voorouders van familie van haar. Conform haar theorie heeft ze nog wat goed te maken. Voor hoeveel procent ze meetelt vanwege de slavenhandelaars mag ze nu wel eens gaan onderzoeken en berekenen.

 17.   

  Sylvana zit bij DWDD!

  Aanbevolen, een leuke vrouw.

  1.   

   Probeer haar te bepotelen gozer, je bent er zo vol van, zij zal wijd genoeg zijn om die cornuco van jou binnen te krijgen>

  2.   

   Sorry ik kijk niet naar programma’s waarvan de doelgroep de minder begaafden zijn.

 18.   

  Het punt met Sylvana is dat ze racisme misbruikt. Ze gebruikt het om de zwarte pietendiscussie op te wakkeren. En ze vind tegenstanders racistisch. Racisme is gericht op mensen en niet op acties. Tegenstanders zijn tegen de actie en niet tegen de medemens.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!