Fijn! Hoofddoekpromoter en Wilders-aangifteman Aaldersberg nieuwe beveilingsbaas van Wilders

snapshot
Foto: Pieter-Jaap Aalbersberg. Bron: Screenshot KRO-NCRV / NPO.

De naam van de nieuwe Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is bekend: het wordt Pieter-Jaap Aaldersberg, van het politiekorps Amsterdam. Opmerkelijk, want in die functie zal Aaldersberg de scepter zwaaien over de beveiliging die PVV-voorman Geert Wilders krijgt.

De chef van de politie Amsterdam maakt promotie. Jawel, Pieter-Jaap Aaldersberg gaat nationaal. Mooi voor hem: meer aandacht, meer salaris, en minder van die klagende politie-agenten die je iedere keer terugfluiten als je weer eens teveel van je diversiteitshobby meeneemt naar je werk.

Enfin, voor het geval u niet meer weet wie Aaldersberg is, hebben we hier een opfriscursus voor u. Het gaat dus om deze Aaldersberg:

En ook deze Aaldersberg:

En – yup! – ook deze Aalbersberg:

Deze man mag zijn diversiteitshobby dus meenemen naar de nationale terreurbestrijding, waar hij dus de baas wordt van de beveiligers van Geert Wilders. Geen wonder dat de PVV-voorman daar zelf niet al te blij mee is:

“Geert Wilders is zacht gezegd niet erg blij met de (mogelijke) aanstelling van Aalbersberg als NCTV, zo liet hij gisteren doorschemeren op Twitter:

“Het zal toch niet waar zijn dat deze islamknuffelaar verantwoordelijk wordt voor de bestrijding van islamterreur in Nederland en voor mijn beveiliging bovendien. #ramp””

Maar helaas voor PVV-leider zal dat dus wél waar zijn, nadat het kabinet zijn benoeming zeer binnenkort goedkeurt. Ze moeten wel, want andere kandidaten voor de functie waren er niet. En dus wordt Geert Wilders binnenkort beveiligd door een man die vindt dat de politie geïslamiseerd moet worden. Knettergek? Ja. Maar dat zijn we inmiddels wel gewend in dit land.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

46 reacties

 1.   

  Zo’n voorstander van diversiteit kan toch niet deze functie vervullen.
  Die ziet straks door de bomen het bos niet meer.
  Totaal ongeschikt.

  1.   

   Ik vergat er nog bij te schrijven, dat men toch geen Amsterdamse commissaris kan installeren, want met zoveel naïviteit als in onze hoofdstad t.o.v. de samenstelling van onze bevolking wordt feitelijk de rest gediscrimineerd en voor dom weggezet.

  2.   

   Overduidelijk incompetent zijn is in overheidskringen juist een aanbeveling voor een functie.

 2.   

  Mr. Iftar?

 3.   

  ‘Het zal toch niet waar zijn dat deze islamknuffelaar verantwoordelijk wordt voor de bestrijding van islamterreur in Nederland en voor mijn beveiliging bovendien’

  Hij lijkt me heel wat geschikter dan een verwarde alleen heerser die overal het kwaad in ziet die niet de mening van gekke geert deelt.

  1.   

   Achterlijke tas het lijkt mij geschikter als weer naar de rimboe gaat,dan kan jij de tamtam weer gebruiken,dat is hetzelfde als jouw reacties op DDS.

   1.   

    Is De Correspondent niet wat voor hem? Daar schrijven wel meer debielen debiele stukjes.

  2.   

   @Aytas je kop een meter in het beton steken is wat je doet, maar dat doe je wel vaker hier dus dat is niets nieuws natuurlijk………..

 4.   

  Ook weer zo’n linkse volksverrader.

 5.   

  We hebben nu dus een sharia-aanhanger die dissidenten de mond wil snoeren als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.
  Dit krankzinnig land is zo ongelofelijk corrupt.

  En terwijl deze sharia-malloot aan de macht was in de conformistische dystopie A’dam werd nog geen 1 procent van de misdaden opgelost.

  Slaap lekker Stemvee….

  1.   

   Profeet Mohammed ging voor eigen gewin. Hij was een psychopaat en onbetrouwbaar woestijn sujet die de Arabieren knollen voor citroenen wist te verkopen: de islam. Het resultaat is genoegzaam bekend. Islamvolgers en hun gelijken in de dwaasheden van de profeet Mohammed verkeren tot op de dag van vandaag in een deplorabele staat van geestelijke ontbinding. Je ruikt het overal om je heen. Mohammed is bij alle volgers en aanmoedigers geliefd als pedofiel, sadist en oorlogscrimineel. Hoofddoekje erbij?

   1.   

    Ik zie dat de islamofobie bij Jozias weer ferm de kop opsteekt.

    1.   

     Islamofobie bestaat niet, de ideologie islam is wel actueel, het achterlijke feit dat jij de islam steeds maar weer verdedigd en rechtvaardigt is natuurlijk om te kotsen.
     Dat jij een warm hart hebt voor pedofiele sympathieën is schofterig..

     1.   

      verdedigt

     2.   

      Wanneer je wilt dat de linkse Gutmensch een podium krijgt waar hij kan brallen, liegen, islamverheerlijken, immigratie-aanmoedigen, verstieren en zuigen, dan moet je hem blijven voeren en van reacties voorzien. De enige effectieve manier om van dit jeuksoort af te komen is volledig en altijd negeren. Vaar je eigen VOC-koers Siemen en lees zorgvuldig hoe dit islamtuig te werk gaat, het ligt er zeemijlen dik bovenop dat ze maar één doel hebben. Hieronder lees je o.a. waarom.

      Taalvirtuoos Pauline Cornelisse zei het vandaag zo in het AD: “Ik zal nooit iemand verbeteren”

    2.   

     Wanneer Quispel zijn islamkritiekfobie even wil parkeren en niet Mohammed boven Wilders op de eerste plaats wil stellen, maar verworvenheden zoals vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, democratie, economie, wetenschap en vooruitgang, dan kom je vanzelf niet terecht bij Mohammed die als pedofiele sadist, psychopaat en oorlogstiran, de veroorzaker was van de vieze achterlijke smerige door en door corrupte modderpoelreligie islam.

     Ik weet precies wanneer ik een vrouw kan aanraken. Zo ook Mohammed. (Domme) hoofddoekvrouwen hadden daar hoge verwachtingen van, waarin ze uiteindelijk bitter teleurgesteld werden. En ga zo maar door met iedereen die dacht in de smaak van Mohammed te passen, maar uiteindelijk van de koude kermis thuis kwam. Dat heet: eigen schuld, dikke bult.

     1.   

      “Wanneer Quispel zijn islamkritiekfobie even wil parkeren en niet Mohammed boven Wilders op de eerste plaats wil stellen, maar verworvenheden zoals vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, democratie, economie, wetenschap en vooruitgang, dan kom je vanzelf niet terecht bij Mohammed”

      Zo geformuleerd ben ik het met Jozias eens. De grondrechten die hij hier benoemt waren in de oudheid natuurlijk ook geen gemeengoed, zoals in de Bijbel ook is vast te stellen.

   2.   

    En dan te bedenken, Jozias, dat Mohammed hoogstwaarschijnlijk niet heeft bestaan, zeker niet in de gedaante waarin jij je hem voorstelt.

 6.   

  Dit is de man die Fatima Elatik € 12.000 euro per maand betaalde.
  En de man die vindt dat cartoons en “beledigingen van de profeet” een motief zijn voor islamitisch geweld en niet de koran.

  Dan spoor je toch niet?

  1.   

   Je zou zo iemand islamofiel of diversiteitsgeil kunnen noemen. Uiteraard gaan aldus gekwalificeerden op kosten van’t Algemeen aan de slag.

 7.   

  Het Amsterdamse vriendje van onze Min. van Binnenlandse Zaken Ollongren. Die had al van die aparte ideeën over Amsterdamse afscheiding van Nederland.
  Zeker weer een partijkartel gebonden afspraak.
  Deze twee zijn geen Nederlanders maar landverraders

 8.   

  De regering financiert Al-Qaida, Al-Nusra en Hamas.
  Financierde doodseskaders en slavendrijvers.
  Levend begraven oma’s, kinderen met verpletterde schedels, doodverkrachtige kleuters
  Teruggekeerde jihadisten worden vetgespekt en met open armen onthaald.
  En nu een sharia clown als Hoofd Terreur beveiliging die religieuze politie wilde invoeren en dissidenten de mond snoeren.
  Kapitein van de Thought Police.

  Orwell’s 1984 nadert met rasse schreden.
  Ik hoop dat Geert ook particuliere beschermingsmensen gaat inhuren

  En het verachtelijk Stemvee graast door…

  1.   

   Ondertussen uit Afrika 80 miljard kapitaalvlucht per jaar. Allemaal omdat de westerse mensen hun eigen broek niet kunnen ophouden. Leonce ndikumana, interessante schrijver om je bibliotheek mee uit te bouwen.

   1.   

    Ach waarom de eigen broek ophouden als je dat ook kunt doen om negertjes uit te buiten. Nee bevalt mij prima zo.

    1.   

     Hand ophouden en afhankelijk zijn van de joodse, christelijke en atheïstische normen, waarden en wetenschappelijke prestaties heeft van alle islamvolgers wereldwijd spirituele prikmuggen gemaakt die weliswaar op Allah een beroep doen door met hun reet omhoog met Allah te communiceren, maar nooit tot enig succes heeft kunnen leiden.

     Wat is islam?

     Islam is een perverse mensonterende zichzelf overschattende achterlijke tweedehands plagiaat- en achterstandsreligie. Hoofddoekje erbij?

    2.   

     Het probleem met de hoofddoekjeswereld is dat zij overal en altijd achter de feiten aanlopen.

     De monotheïstische god was een god van joodse origine. Toen kwam de jood Jezus met een aangepaste versie. Christenen bleven desondanks de geschiedenis van het joodse geloof accepteren als zijnde een onderdeel van hun christelijke religie.

     Toen kwam er een enge nare achterlijke analfabete Arabische woestijnman van een laag allooi met kenmerkende trekjes die bij een psychopaat passen. Mohammed was de naam en hij ging door voor profeet. Hij kon lezen noch schrijven en ondanks dat hij de joodse en christelijke klokken had horen luiden was hij te dom om te vragen waar de klepels hingen. Hoofddoekje erbij?

 9.   

  @de heer Aytas
  u heeft een Afrika fobie. niet ernstig maar toch wil ik u aanraden om snel naar één der landen op het Afrikaanse continent te emigreren en daar uw wetenschap en wijze raad te verspreiden. ik denk dat u de 3 maanden niet haalt en dat u dan – terecht overigens – bent vermoord door al die mensen die zo goed ‘hun eigen broek’ kunnen ophouden.

  1.   

   Ik ben in Afrika. Al maanden, waarom zouden ze mij vermoorden? Ik ben in Kigali waar een hard groeiende welvaart is. Ook als ik bij mijn familie in mombasa ben ben ik veilig.

   Je broek ophouden kunnen die mensen hier wel. Er is geen herverdeling die de jankerds die willen hebben wat ze niet kunnen krijgen omdat hun kwaliteiten te laag zijn uit de goot houdt. Het volk dat een welvaart heeft die niet in verhouding tot hun economische waarde staat.

   Je hoeft je overigens geen zorgen te maken ik kom terug.

   1.   

    Quote: Je hoeft je overigens geen zorgen te maken ik kom terug.
    Ik maak me daar wel zorgen over. Je loopt alleen maar te kankeren op Nederland en zijn inwoners. Mensen die naar Nederland emigreren zijn wat mij betreft van harte welkom, als ze maar bijdragen. Aan klaplopers hebben we een broertje dood. Heb je hier een baan en een inkomen. Prima. Maar draag bij aan een positieve bijdrage aan een betere samenleving.

   2.   

    Ik vind dat ‘herverdeling’ altijd een beetje hypocriet aandoen. Je hoort zelf bij een linkse kliek die het herverdelen zowat heeft uitgevonden en het maar al te graag toepast als ze daar genoeg macht voor zouden hebben.

   3.   

    @Aytas hup alle Afrikaanse grenzen dicht als het zo goed gaat daar, en doe nou niet alsof je het wiel hebt uitgevonden omdat je daar toevallig maanden zit..

  2.   

   “Terecht overigens, bent vermoord” Waar is het bij u verkeerd gegaan? Zo’n reactie is niet te rechtvaardigen.

 10.   

  Sterkte Geert met deze Islamknuffelaar.

 11.   

  Aangezien we toch steeds dichter bij een burgeroorlog komen, zou het verstandig zijn, wanneer iemand deze man uitschakelt door hem een kogel door zijn kop te jagen.

 12.   

  Geert mag nu wel uitkijken met zo’n moslim knuffelaar wie weet wat deze mafkees nog in petto heeft voor hem.
  Onbetrouwbaar en zeker gevaarlijk voor Wilders zou hem voor geen cent vertrouwen.
  Hij staat nu wel echt dichtbij bij z’n aartsrivaal Wilders deze moslim knuffelaar.
  In elk geval weten wij het ook dus als er wat met Geert gebeurd weten we uit welke hoek het komt.

  1.   

   @Nienke “In elk geval weten wij het ook dus als er wat met Geert gebeurd weten we uit welke hoek het komt.”

   Weet je wat sommige hier zullen zeggen? dat het allemaal de schuld is van de Nederlanders..

 13.   

  Het paard van Troje wordt ingezet….

  1.   

   Zou het niet kunnen dat Wilders er helemaal kotsmisselijk van begint te worden? Altijd maar aan een dood paard van Troje blijven trekken en weten dat de anderen van extreem-links(GroenLinks) tot lauw-rechts(Christen Unie) toch bereid zijn om met elkaar in bed te kruipen om de PVV er toch maar buiten te houden. Zijn leven gaat ook voorbij en ik kan me best voorstellen dat hij zegt; bekijk het maar ik ga na 15 jaar eindelijk eens de beest uithangen op de Bahama’s.

   1.   

    Ik vind het een goed idee dat Gigantische Geurt de beest gaat uithangen op de Bahama’s.

    1.   

     Dat vinden vele van jou, hè dat je lekker oprot hier

     1.   

      Weet ik toch, gekkie.

 14.   

  Tja, een dom en naief D66-poppetje aan het hoofd van Binnenlandse Zaken, logisch dat er dan een islamknuffelaar wordt aangesteld voor de meest geheime functie van het land! Het land dat juist tegen islaminvloeden moet worden beschermd! Bedankt Rutte c.s., je zoveelste miskleun waardoor onze samenleving nog meer richting Mekka wordt gedwongen!

 15.   

  En zoals Arie B hier ook al prima heeft verwoord: het paard van Troje is binnengehaald! En niet alleen een Wilders moet zich nu zorgen gaan maken, maar velen in dit land!

 16.   

  Kennelijk was de PvdA-man in Amsterdam niet langer houdbaar en moest hij worden weggepromoveerd. Zo blijft de PvdA de Nederlandse samenleving verzieken met incompetentie op verschillende niveau’s. Tijd voor veel meer licht op zulke baantjes carrousels op kosten van de gemeenschap.

  1.   

   De man is niet weggepromoveerd maar geroepen tot een zwaardere functie. Ik denk dat dit uit zijn competenties moet worden verklaard.

 17.   

  Het schiet natuurlijk allemaal geen meter op wanneer zelfs een vrouw in haar blote kont zonder hoofddoek blijft volharden in de overtuiging dat zij als onderdanig persoon aan de man beter af is met het onbeschrijflijke geluk te behoren tot de mislukte islam. Een vrouw heeft net zo goed het recht op een hoofddoek als geen moslim en onderdanig aan haar man te zijn. Samen zouden zij sm bedrijven en afzien van het maken van kinderen. Vooral het laatste kan de redding van de wereld betekenen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!