Hamas-moordfan Abou Jahjah: ‘De kalasjnikov is het enige geldige paspoort van Palestina!’

Het gaat weer lekker met onze ‘favoriete’ Belgische-Libanese onruststoker Abou Jahjah. Hij verheerlijkt de moordpartijen van Hamas en de rakettenregen op onschuldige Palestijnse gezinnen. Op Twitter gaat hij nu nog een stapje verder: ‘De kalasjnikov,’ aldus de handenwrijvende geweldgoedprater, ‘is het enige geldige paspoort van Palestina.’ En maf België maakt nog geen aanstalten de man uit te zetten.

abou jahjah palestina

In Israël is de afgelopen dagen veel maatschappelijke en politieke onrust. Na een Hamas-rakettenregen zat Israël toch maar af van een grote grondinvasie, en trad Avigdor Lieberman, de hardliner-minister van defensie, af. In Gaza werd dat alles gevierd als een grote overwinning.

Die jubelstemming wordt bij de angehauchten van Palestijns terreur wereldwijd gevoeld – dus ook bij Hezbollah-fanboy Abou Jahjah, die nu alweer flink wat jaren vanuit het veilige België zijn terrorismeliefhebbende mening zit rond te spuiten. Gisteren vond het opnieuw plaats: een club gemaskerde mannen met Palestijnse sjaals en automatische geweren poseerde daar voor een terroristenvlag en hield een persconferentie.

De gedachten van de gemiddelde persoon zullen bij dit soort taferelen zijn afgedwaald naar meedogenloze terroristen; naar Hamas en ISIS. Maar Abou Jahjah zag alleen maar helden. Met het doden van Israëli’s als een soort grondrecht. Want Palestina is dan nog wel geen internationaal erkend land, maar het heeft wel degelijk een paspoort: de kalasjnikov.

Hé @FranckenTheo, Belgische staatssecretaris voor migratie, wordt eens wakker. Doe deze terreurvriend eens even z’n Belgische paspoort afpakken, en terugsturen naar de terreurwoestijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Heinz

  Precies wat ik zeg, veilig zijn mening ventileren. In het kader van de vrije meningsuiting doet hij dat. Dat lees ik hier regelmatig. Moet kunnen. In principe is hij een ‘soort van’ cabarettier. Laat ‘em zwammen.

 2. Aytas

  ‘Doe deze terreurvriend eens even z’n Belgische paspoort afpakken, en terugsturen naar de terreurwoestijn.’

  Gedachten polite?

  Dat hamas een verschrikkelijke organisatie is is overduidelijk. Dat het beleid van Israël op sommige punten verwerpelijk is duidelijk. De gewone burger aan beide kanten is de klos.

  1. Ome Roennie

   @Aytas

   Dit keer ben ik het met U eens. Daarom moeten we dit soor elementen in onze samenleving meteen elimineren. Zo kunnen we de mensen die er wel toe doen en wat van onze samenleving willen maken beschermen.

   1. poldi

    Het zou fantastisch zijn als de Mossad dit weerzinwekkende moslim gedrocht kidnapt en zijn voorhoofd voorziet van een getatoeeerde Jodenster.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Poldi:

     “…van een getatoeeerde Jodenster…”

     Davidster…

     En de Mossad hebben wij hier niet nodig… laten zij zich maar bemoeien met hun geroofde zandland…

     Overigens snap ik die “Abu Jahjah” wel, Palestijnen moeten voor zichzelf en hun land opkomen.
     Dus Abu, trek je strijdersjasje maar aan en koop een enkeltje Palestina, ga daar maar een beetje solidariteit tonen in plaats van hier!

     1. van Urk

      ”Palestijnen moeten voor zichzelf en hun land opkomen”. Die plicht hebben wij hier ook voordat het hier een klerenbende wordt van een land vol met uitkering-activisten, landverraders, criminele en illegale gelukzoekers, loophondjes en cultuurverraders die continu lopen te janken,janken,zeuren,zeuren en drammen,drammen

     2. IJsbrand Koudvuur

      Mee eens, Urk!

     3. Troelstra

      Zou deze Islamitische parasiet (Want een parasiet dat is hij en niets dan dat! Overigens is Islamitische parasiet een pleonasme…) hier op een uitkering zitten?

  2. Jantje

   Helaas, ander beleid werkt niet. Dat hebben de Israëliërs allang geprobeerd.
   Heb je een idee over een beleid dat beter werkt, dan zou je je moeten melden bij de Israëlische ambassade.

 3. poldi

  ELSEVIER (gedeeltelijk off topic)
  ———–
  Recalcitrant Alpenland op ramkoers met EU.
  De toch al moeizame verhouding met EU dreigt te verslechteren, nu Zwitsers gaan stemmen over voorrang voor hun eigen rechtssysteem.

  Door de EU wordt stelselmatig de Europese bevolking de nek steeds meer omgedraaid.
  Sinds de oprichting van de EU zijn de pensioenen en lonen niet meer fundamenteel verhoogd.
  De rente op spaargeld afgeschaft.
  De bijdragen aan de EU ieder jaar meer.
  En niet te vergeten de belastingen jaarlijks flink verhoogd.
  In Nederland nog meer dan in de rest van Europa.
  Denk aan de BPM in Nederland, een waanzinnige extra belasting op de aanschaf van personen auto’s.
  En dankzij Merkels “wir schaffen das” de de Ruttes I, II en III zitten we opgescheept met duizenden overwegend islamitische gelukzoekers die zich niet wensen aan te passen maar dat wij ons moeten aanpassen.
  Vanwege de bijstand, islamitische scholen, gezondheidszorg, sociale huurwoningen, misdaad enz enz kosten ze ons dankzij de open grenzen, miljarden en verharding van de samenleving.
  Het is duidelijk dat de bevolking van Europa niet gediend wordt door de EU.

  De Zwitsers kunnen dit voorkomen door hun eigen wetten boven die van de EU te stellen. Ze hebben dan nog een kans die ons in Nederland ondanks de uitkomst van een referendum niet gegund werd.

  1. Freba

   En zo is het. “Je ziet het pas als je Ze doorhebt”.

   1. Aytas

    Ze, verwijzen naar? Heb wel een vermoeden. Fantastisch toch dat nationaal socialisme. Gun je dat dan ook ieder land of alleen als het jou uitkomt?

 4. Baaz

  Als je vandaag vrede wilt met Israël, dan heb je gister vrede. Wil je kogels? Dan krijg je kogels! Gelukkig weet Israël wel hoe je moet omgaan met dit soort islamgrappenmakers.

  1. van Urk

   En zo is het Baaz. Wat zou Europa of ons land doen als het iedere minuut een raket voor zijn kiezen krijgt.

   1. Baaz

    Begrip tonen voor de islamgevoeligheden?

   2. Sibvach

    Pang pang terugroepen?

 5. Seneca

  als de kalasjnikov het paspoort van de palestijn is, dan dient men niet verontwaardigd zijn als men een keer rekenschap dient af te leggen. dit tuig denkt dat zij alles mogen/kunnen zeggen en zodra iemand tegengas geeft, dan is Leiden in last. het meest bizarre aan het geheel is, dat de boven ons gestelden hen daartoe de gelegenheid geven. ik ben niet bijbelvast maar ik heb wel eens een passage gelezen waarin stond: ‘er komt een tijd, wat kwaad is, goed genoemd zal worden en wat goed is, kwaad genoemd zal worden. het lijkt wel of deze wereld die tijd meemaakt.

  1. Baaz

   Jesaja 5:20 “Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter.”

   Dit is geadresseerd aan de omdraaiers en de leugenaars. Er huizen er ook een paar op DDS.

   1. van Urk

    De omdraaiers en leugenaars koesteren hier de dode Joden uit Europa en demoniseren de levende Joden in Israel. Als het gaat om Joden en antisemitisme, stemmen de woorden van Europa na 1945 ”Nooit meer opnieuw” niet overeen met wat ze vandaag doen. De woorden van politici en de leugenaars die zeggen dat haat en bedreigingen tegen de Joden over de hele wereld bestreden moet gaan worden doen in de praktijk alleen maar zelf bezig met het bestrijden en belasteren van de Joodse staat omdat deze het waagt zichzelf te verdedigen tegen islamitisch Arabisch antisemitisch terrorisme.

 6. Heras

  Gister nog een stukje op Joop gelezen, geschreven door een SP- mevrouwtje. Hoe droevig waren de Palestijntjes en dat kwam allemaal door Israël de agressor. Geen woord over Hamas of PA; geen woord over de oorlogen die omringende landen gevoerd hadden toen Israël net opgericht werd. En natuurlijk geen woord over het feit dat Hamas Israël NOOIT zal erkennen als staat. Maw. SP is anti-Israël, en steunt financieel de Palestijntjes.
  En de VN doet lekker mee; weer 9 resoluties aangenomen tegen Israël (zie CIDI).
  En die Abou doet hier op zijn eigen manier mee; lekker GIF spuien.

  1. Baaz

   Hoeveel VN-resoluties zijn er nu uitgevaardigd tegen Israël? Zouden ze al wereldkampioen zijn?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.