Hans Teeuwen laat zich door niemand de mond snoeren: “Kanker maar op!”

In een nieuw interview laat cabaretier Hans Teeuwen weten nog altijd een broertje dood te hebben aan mensen die pogen hem te censureren. Mensen die vinden dat Teeuwen kwetst en zijn toon moet matigen die kunnen – in de woorden van de cabaretier zelf – gewoon lekker “opkankeren.”

In december gaat de Belgische commerciële zender Q2 drie oude shows van cabaretbaasje Hans Teeuwen uitzenden voor het Vlaamse publiek, en speciaal voor die gelegenheid mochten Belgische journalisten op audiëntie bij misschien wel ’s lands meest beruchte cabaretier in Amsterdam. En al staat er geen binnenkort geen nieuwe show van Teeuwen op de planning, dat wil niet zeggen dat de grappenmaker van plan was van zijn hart een moordkuil te maken.

Teeuwen maakte namelijk naam als één van de minst politiek-correcte cabaretiers van Nederland. Hij schreef scènes over de liefde bedrijven met de toenmalige Koningin Beatrix, en ook zijn sketch waarin hij verweet alle vrouwen “kuthoeren” te zijn, is beroemd en berucht. Daar krijgt Teeuwen wel eens kritiek op, maar dat laat hij eenvoudig van zich af glijden. Je kan lekker “opkankeren” als je hem het zwijgen probeert op te leggen:

“Mij interesseert de kritiek van politiek correcte mensen absoluut niet. Ik heb mijn omgeving lang geleden al gezuiverd van die politiek correcte elementen. Ik kan het echt niet accepteren dat wanneer ik vrijuit praat of plezier maak er plots iemand komt melden: ‘Ik vind niet dat je dat kan zeggen.’ Kanker dan maar op! Doei! Je raakt door die houding wel wat mensen kwijt, maar de mensen die je overhoudt zijn zo veel leuker.”

Maar toch laat ook Teeuwen doorschemeren dat hij niet alles kan zeggen dat hij wil. Hij zou nooit de islamitische profeet Mohammed persifleren, zegt hij, puur en alleen vanwege het gevaar dat hij daarna direct zou lopen:

“Ik zal geen koran verbranden op het podium. Ik zal ook niet een typetje maken van de profeet Mohammed, hoewel dat heel geestig zou kunnen zijn. Ik ben inmiddels expert genoeg om te weten vanaf welk punt het echt gevaarlijk wordt. Maar het feit dat we niet vrijuit over die religie kunnen spreken, blijft op zichzelf wel een onderwerp.”

Kortom, een buitengewoon intrigerend interview. LEZEN dus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Ernst Quispel

  Stoer van Hans.

  1. Hallozeg

   Eigenlijk zegt Hans hier dat hij pas stopt met het aanzetten van de HOLOCAUST leuk vinden als hij flink met de dood wordt bedreigt. Dus mensen die geen geweld gebruiken zijn weerloos tegen het aanzetten tot de meest idiote bizare zaken die dan als theater zogezegd niet serieus genomen moeten worden, helaas is dat in de realiteit anders, en hadden ze adolf maar de bek kunnen snoeren nietwaar in de vorige eeuw? Maar de problemen waren toen net als nu ook een CRISIS en wangedrag van satanisten uit de industrie, dus Hans is een satanist die werkt voor de industriële industrie, en is zich ook via de media gaan bemoeien met serieuze zaken, daar is hij de grens over gegaan. Dus hij wil dat zelf nog niet zo beseffen. Dat staat los van de politiek, en wat wel of niet correct is volgens hans en wat hij in de kerken in zijn jeugd en op school in Nederland in zijn hersensschors heeft op kunnen bouwen aan informatie. Hans is een destroyer, en dat moet hij zelf in gaan zien. Als hij zich de mond laat snoeren wel door het geweld van de islam, geeft hij zelf al aan hoe DOM hij is. Want een normaal gesprek voeren met hans serieus is niet zijn ding… Hans Teeuwen kan het weer uit gaan zetten. Doet hij dat niet? Tja, wijze mensen hebben geprobeerd onze schattige satirische satanistje iets meer bij te brengen dan alleen de ding wat onder zijn navel hangt. Dus hij is er zelf voor verantwoordelijk. Met zijn in naam van GELD hangt Hans nu eenmaal de Romeinse Satan uit…. dom figuur zonder enige herseninhoud helaas. Hij had zich bij het theater moeten houden. En zelfs dat gaan mensen in het serieuze kopiëren omdat ze denken dat het grappig is. Hey lullo heb je nog geneukt? Was wel geinig op TV, maar het 1100 keer uit monden komen van AAPJES DIE VOLGEN, is dom. Volgende schaapjes… of niet HANS…

 2. Lugar

  Nou… Hans laat zich wel de mond snoeren door de islam. Hij wil namelijk niet doodgeschoten worden, net als Theo van Gogh. En zijn evenknie, Theo Maassen wil ook niet afgeslacht worden die die kiest zijn woorden ook zeer zorgvuldig. Behalve met christelijke grapjes, die put hij vanonder uit het graf van zijn overleden moeder, zo stoer is Theo dan weer wel.

  Nee… Hans is een bang mannetje met een hele grote bek. Ik neem hem dat overigens niet kwalijk want ik weet ook wel dat de islamisering (27102010) voldoende op stoom is. Net als Youp van’t Hek, ook hij waagt zich niet meer aan foute islamgrappen. Ja de christenen, die natuurlijk wel. Youp is namelijk nogal van de GVD’s.

  Stoere jongens, die grappenmakers.

  1. Aytas

   Laat ze een voorbeeld nemen aan fat Mike, staat zelfs moslims belachelijk te maken als ze bij hem op het podium staan. Lafbekken die Nederlandse cabaretiers.

   1. Top

    sdf

   2. marco1

    Ja maar het is voor een Nederlandse caberetier natuurlijk ook een stuk lastiger. Als je zwijgt ben je laf , zwijg j e niet ben je racist/facist. Lastige keuze. Ik ben geen caberetier dus voor mij is het makkelijker om te zeggen dat een imam graag kleine jongetjes in de anus penetreerd in navolging van zijn profeet.

   3. Jormungandr

    He Aytas. Marokkanen zijn ook Afrikanen. Haha. Weet je nog? Onsterfelijk belachelijk. Nooit meer serieus te nemen deze (man)?

   4. Hallozeg

    Aytas, in principe zijn ze dan zo dom als romeinen 1,22 die Christenen. In naam van Geld hangen ze de satan uit. en dan was het al over 1 kan scheren wat ze stigma noemen, en moet je deze dwaas eigenlijk in een TBS kliniek plaatsen in 1 cel bij Robert M. Omdat het aanzetten tot pasen vieren en kristalnacht meer bij die romeinse nero adelaar hoort he? En dat hebben we gezien met Adolf, lijken uit het verleden na doen is NOOIT GRAPPIG. Dus ze kennen allemaal Jezus Nero Hitler Mohammed Saddam, die worden constant in de media neer gezet en voeren dan ook de TOON. Maar kan je ook Charles Ponzi en Adam Weishaupt? Zou wel handig zijn als Nederlanders zich wat verder gaan ontwikkelen. Op de HAVO kan je leren dat de bijbel vol foute sommen zit en de Mythe Serpent is uit het oude Egypte met een kabbala bijbel in een anunnaki kartel. Dus hans is een Satanist die je DE MOND MOET SNOEREN, met een veter op de rus geweldloos af kan voeren, want onze schattige hans is zo tegen geweld.

 3. Ries

  Hans Teeuwen laat zich door niemand de mond snoeren. Heel goed, maar ook gevaarlijk. Lees dit maar eens:

  Die Welt komt vandaag met een artikel over een werkelijk walgelijke zaak. De door de overheid gesteunde stichting Amadiu-Antonio, heeft een brochure uitgebracht onder de titel ‘Ene, Me, Mu – und raus bist du’. De brochure geeft aan hoe je erachter kunt komen dat mensen rechtse gedachten hebben. Het enige wat je moet doen, is hun kinderen waarnemen. Als ze keurig gekleed gaan, zich rustig gedragen, niet aan discussie deelnemen en niets van thuis vertellen, dan kun je ervan op aan dat de ouders niet links zijn en dus verdacht van rechtsradicale standpunten. De stichting wordt gesteund door de Duitse overheid. Familieminister Franziska Griffey, SPD) breekt een lans voor de stichting…Het is de geboorte van de DDR 2.0. (Bron: Die Welt, vrijdag 30 november, in het katern Panorama).

  1. Hallozeg

   Ries, kan je eens een voorbeeld geven van wat er goed aan is dat Hans de hele boel loopt op te fokken via de media als preker in de regio Nederland als satanist die werkt voor de entertainende industrie? Want christenen hebben wel degelijk een UPDATE nodig. Het is de Roman Polanski psychologie die Hans laat zien, hoe met verbale roostertechnieken andere mensen de hele dag met leugens sneer smaad en onzin belachelijk te maken alleen maar om ze GOEDKOPER te maken en er voor te zorgen dat er FLINK GEHAAT wordt. Dus Hans wat hans doet is inderdaad gevaarlijk, en of het goed is kan jij iet bepalen. Want dat verzadigt zich als vanzelf in de hersens van de Romeinse Arena Publiek in Nederland die ook gezellig in een zaal gaan zitten kijken naar Hans Klok die dan maar doet met een illusie of hij iemand uit elkaar zaagt, omdat er VRAAG naar is, iemand uit elkaar te zagen. En dat was 500 jaar geleden een volksvermaak, dus als je even nadenkt is Hans Helemaal niet grappig, en was Theo van Gogh een firestarter in de heilig oorlog en mis jij toch wat kennis om te oordelen of het GOED is. Snap je? Patriot Act vanaf 11-9-2001 met aanslagen was helemaal niet GRAPPIG, dus Hans moet zijn grenzen leren kennen, het beste zou zijn als dat via TEKST kan en zonder geweld, maar dat kan dus schijnbaar niet. Dat is rot zeg. Terwijl hij zelf oppert zo tegen geweld te zijn. 1939 Polen…. fals flag act ook van Adolf. Tactics in war.

 4. Scarletti

  Het is een gostpe dat minister Ingrid van Engelshoven  het nodig lijkt te vinden om Johan Derksen de mond te snoeren omdat homoseksuelen hun geaardheid daardoor moeilijker zouden durven te uitten en je haar ondertussen niet hoort over migranten die bereid zijn om uit naam van de islam critici van de profeet af te slachten waardoor deze genoodzaakt zijn zichzelf te censureren. Misschien is dat D66 vrouwtje ook dapper genoeg om zich daarover uit te laten. Of durft ze alleen maar tegen ongevaarlijke oude mannetjes uit te varen.

 5. Aytas

  ‘Hij zou nooit de islamitische profeet Mohammed persifleren, zegt hij, puur en alleen vanwege het gevaar dat hij daarna direct zou lopen:’

  Politiek correct rechtse Jammerkont, fat Mike beledigt alle geloven en neemt geen enkel blad voor zijn mond. Het werd pas link toen hij grapjes over de Vegas shooting ging maken.

  Wat een smerige propagandist, kanker op met je laffe rotbek.

  1. Scarletti

   Wederom een aliasje?

  2. Lugar

   “(…) fat Mike beledigt alle geloven en neemt geen enkel blad voor zijn mond.”

   Nu ken ik Fat Mike niet, ook niet vreemd als ik lees wat dat voor iemand is, maar de kans dat hij Mohammed belachelijk maakt lijkt mij uitgesloten. Er is bij de grappenmakers dan ook een verschil tussen de moslim en Mohammed. Misschien kun je enkele ‘grappen’ citeren waarin Fat Mike het heeft aangedurfd om Mohammed belachelijk te maken?

   1. Aytas

    Ik zou zeggen kijk naar zijn shows waar hij alles en iedereen op de hak neemt, ook zichzelf.

    1. Lugar

     @Aytas: “Ik zou zeggen…”

     Ik weet wat jij zegt, het is mij opgevallen dat jij heel veel zegt. Je beweert ook van alles, je beweert heel veel. En als ik dan om voorbeelden vraag dan geef jij ze niet. Dat is makkelijk Aytas, dan kan ik ook wel, ik kies er alleen voor om dat niet te doen want daarmee verklaar je jezelf tot onbetrouwbare kletskous.

     Ik ga de shows van Fat Mike dus niet bekijken want hij neemt Mohammed niet in de maling en maakt daar ook geen grappen over, de dood van Theo van Gogh en de aanslag op het kantoor van Charlie Hebdo, waarbij 12(!) mensen om het leven kwamen, hebben bewezen dat de islam springlevend en dodelijk is voor mensen die het lef hebben om Mohammed op de hak te nemen.

 6. Ernst Quispel

  Hans Teeuwen is een beetje over zijn hoogtepunt heen.
  Hij probeert op deze wijze nog een beetje aandacht te krijgen.

  1. Jormungandr

   Ernst Quispel is een beetje over zijn hoogtepunt heen. Hij probeert op deze wijze nog een beetje aandacht te krijgen.

   1. Vraagtekentje

    🙂

 7. Troelstra

  Hans Teeuwen, een verademing vergeleken bij al die gesubsidieerde deugcabaratiers.

  1. Floris

   Heel links haat Teeuwen omdat hij hun hypocrisie zo goed weet bloot te leggen.

   Briljante kerel. Soms wel wat grof, maar dat is satire eigen.

   1. Ernst Quispel

    Ik vond Teeuwen ook heel briljant toen hij de debiliteit van populistisch rechts zo mooi blootlegde:

    https://www.youtube.com/watch?v=jsZ00zSodWI

   2. Ernst Quispel

    Ook zijn vermogen om bank racisme belachelijk te maken mag er zijn:

    https://www.youtube.com/watch?v=vAkjHDAij_Q&index=5&list=RDjsZ00zSodWI

    1. marco1

     Ik vond zijn eerste show geweldig grappig de 2e ja grappig de 3e het us eigenlijk allemaal hetzelfde.

    2. Ernst Quispel

     bank = blank

  2. Ernst Quispel

   Welke cabaretiers worden gesubsidieerd, Troelstra?

 8. Beukman

  Goed nieuws om te lezen dat hij definitief heeft besloten om zijn carriere als cabaretier niet te verrruilen voor een als zanger.

 9. Gerlos

  Volgens mij gebruikt Hans Teeuwen geen maaltijd zoal op de foto gesuggereerd wordt maar neemt hij een snuif van dat witte poeder lult wat makkelijker op het podium

  1. Lugar

   Het vloekt ook makkelijker, dat kan hij goed, net als Youp van’t Hek.

 10. nienke

  Het is toch heel erg triest dat zij geen moppen over de islam durven maken omdat ze bang zijn voor represailles dus……….vrijheid van meningsuiting is er niet meer.
  Wij hebben ons al overgegeven en accepteren gewoon dat onze monden gesnoerd worden door een ideologie die heel het westen met alle geweld op de knieen wilt krijgen en naar HUN pijpen moeten dansen.
  Waar blijft de democratie, de vrijheid van meningsuiting we laten ons weer jaren terug smijten in de tijd nu deze (religie) hier de baas is.
  Uit angst voor represailles van de (religie van de vrede) houden wij ons maar gedeisd en laten we ons de vrijheid van meningsuiting afpakken door dit gepeupel, heel erg triest.

  1. Hallozeg

   nienke, dat kan te maken hebben met dat er in die trend dan steeds het woordje pedofiel mee komt, en kindermisbruik niet GRAPPIG is. En geweld ook niet. Dus Robert Mikelsons in dat kinderdag verblijf was toch geen islamiet of wah???? religie = preken in de regio en de regie nemen, ken je Wilhelm Wundt? Die zag al in hoe ZIELLOZE bende het was toen in Europa ook. Dus mensen zijn we dan toch? In oorlog om de grondstoffen, Jagers en Boeren, de mens.

 11. C.A.Barstow

  Het is zo wie zo onbegrijpelijk dat er nog iemand naar deze vieze smeerlap luistert.

 12. Christina

  Zal die van Engelshoven hier een mening over hebben dat als je die pedoprofeet beledigt bij de pislammertjes dat je dan dood gewenst word en zo ja wat gaat ze daar dan aan doen of zeggen?
  Of is het zoveel makkelijker om te zeiken op een Nederlander die een mening heeft?
  Maar met dat marrakesh pact word het verboden om te grappen over de pislamieten ondertekend door de schijtbakken in Den haag!!

  1. Ernst Quispel

   “de pislamieten”

   Gestoord.

  2. Lugar

   @Christna: Pislam pedoprofeet, het zijn allemaal struikeldraden voor figuren die zeggen dat ze niets met islam hebben.

  3. Hallozeg

   Christina, als Nederlander heb je dat wel via de media in je hersens gewassen gekregen op een zeflde manier als een preker in de regio type dominee priester imam in een gebedshuis doet. Alleen met dat verschil dat via de media meer mensen te bereiken zijn, maar je niet meer weet wie het allemaal horen en zien. Dus je gescheld en gejammer, waar heb jij dat dan van geleerd? Religie = preken in de regio en de regie nemen en is een vorm van dictatuur. Als je nu eerst begrijpt dat er een maand of wat geleden ook in Amerika bekend werd dat priesters duizenden kinderen hebben misbruikt en dat ze een doofpot hanteren van geloven en vertrouwen zonder het zelf te zien, kan je begrijpen dat Mohammed al 1400 jaar geleden dood is gegaan, net als Jezus de mythe van de molensteen om je nek gehangen door Romeinse gare Christenen doe willen dat hun stenen vanzelf in GOUD veranderen, een anunnaki kartel is van 7000 jaar oud is, schrift werd vanaf toen ontwikkeld, een kabbala van het geld is, waarbij je dus eerst nog moet leren dat je zelf zwetst op dit moment net zo DOM haha. Je kan dat leren op de HAVO, en de Romeinse zonnekalender is 2019 jaar oud, de Joodse zonnekalender 5778 jaar oud, Chinezen hebben ook een andere zonnekalender, en je kan netjes vragen aan die islamieten of ze dat allemaal wel weten? Want dom als Romeinen 1,22 zijn de Christenen, die in hun bijbel Daniël kunnen lezen over die kabbala kartels. Groeten. beetje updaten mensen, het is geen jaar 0 nu.

 13. victus

  Door echt NIEMAND!! Behalve…
  Net zo’n formaat als die andere zwetser, Youppie. Wordt ruimschoots gecompenseerd door groffe taal en dito grappen over autochtone gehandicapten en bejaarden. Rijkelijk doorspekt met een hoop K. woorden en veel gevloek. Dan pas ben je tegenwoordig grappig. Zonde van de moeite,tijd en geld als je naar zulke kinderachtige gasten wilt gaan luisteren en kijken.

  1. Lugar

   +1

 14. DeBruijn

  Wat een zielig persoon is die Teeuwen toch, nou maar hopen dat hij zelf geen kanker krijgt. Piept hij wel anders.

  Waarom krijgen zulke maffe lui toch een podium overal?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.